Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

QUOTE(Lukucio mamyte @ 2011 12 06, 11:46)
Jau vien del to, kad poveikis issilaiko kur kas ilgiau nei tiesinant kitomis priemonemis. Tad jei jau daryti chemini tiesinima, tai kuo ilgesniam laikui. Jei buciau tamsiaplauke, tai butinai tik sita daryciausi

O jus kalbat apie CHI ENVIRO?
Nes jeigu apie ji, tai kaip supratau jis kaip tik vienas is silnpiausiu ir trumpiausiai laikantis g.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2011 12 06, 14:48)
O jus kalbat apie CHI ENVIRO?
Nes jeigu apie ji, tai kaip supratau jis kaip tik vienas is silnpiausiu ir trumpiausiai laikantis g.gif

Ne, apie CHI "Silk Infusion". Jis issilaiko nuo 6 men iki 2 metu, o Enviro - iki 4 men. Bent jau taip zadama g.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2011 12 06, 13:22)
Zinau ,bet nare kicule ,minedama kazkokia Chi plaukus atstatomaja procedura ,kaip supratau Silko kelia omeny ir turi.
O Silko kelias tikrai jokio tiesumo, glotnumo neduoda.

Jau kelinta diena iš eilės rašau, kad "Šilko kelias" ne tiesinimo procedūra biggrin.gif
Yra :
Chi Ilgalaikis plaukų cheminis tiesinimas
Chi enviro (be formaldehido). Saugi plaukų tiesinimo procedūra

Šilko kelias -NEtiesina smile.gif

Chi enviro, tik kelios dienos kaip pristatyta naujuovė. Jei ir yra pasidariusiu per tas kelias dienas , tai kelios merginos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kicule: 06 gruodžio 2011 - 16:47
QUOTE(Ivetuteee @ 2011 12 06, 16:51)
Dėl keratin shot (120ml), tai jų yra pirkti. Yra ir tokios kaukės fast shot vadinasi(120ml). Kaune prekiauja firma viena, ir taipogi siunčia į kitus miestus, jei domina. smile.gif Čia tos kaukytės plaukams su hidrolizuotu keratinu, geras dalykas man. smile.gif

gal galima kontaktus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2011 12 04, 19:20)
O kaip bendra plauku bukle? Nepablogejo, netrumpa, neissausejo? Jus su organiniu CHI daretes?

Nea, as dariausi chemini, ne organini, siaip ar taip informacijos turejau nuli, bet fju fju pasiteisino - tikrai nieko blogo dar nematau, apart galiukus karpyt, kaip visada pas mane skilineja - ar garbanoti ar po cheminio smile.gif O kita kirpeja nors ir maivesi, bet sake, kad gerai padarytas ir plaukai nepazeisti. Kazkaip kitais net ir nebesidomiu tiesinimais, nes sitas kaip buvo parasyta taip ir laiko plaukus tiesius plius galiu naudoti sampunus, kaukes, aliejus kokius as noriu. Mano plaukai vis dar nedazyti - labai metausi ar jau pradeti sita reikala, ar pakenteti. Isivaizduoju jei butu dazomi tai isvis blizgetu 4u.gif Ir TIKRAI NETRUPA lotuliukas.gif bent kolkas.... bigsmile.gif
Atsakyti
http://public.fotki..../plokuciai.html
Cia turetu buti mano plauku reklama lotuliukas.gif kai reik kur pasipuost, slapius suveliu i kuoda, ir gaunasi va tokia kutvelyte blush2.gif bet man patinka
Atsakyti
Scarlet811, labai gražiai plaukai atrodo thumbup.gif
O svarbiausiai , kad pati esi patenkimta. Pačios naturalus plaukai tikrai pusti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scarlet811 @ 2011 12 07, 00:57)
http://public.fotki..../plokuciai.html 
Cia turetu buti mano plauku reklama  lotuliukas.gif  kai reik kur pasipuost, slapius suveliu i kuoda, ir gaunasi va tokia kutvelyte  blush2.gif  bet man patinka

nerealiai bigsmile.gif kad man taip butu doh.gif su kokiom priemonem daret? g.gif zadu si karta darytis dar su Encanto o paskui kazka kita bandyt
Atsakyti
QUOTE(Agnikiii @ 2011 12 07, 08:10)
nerealiai bigsmile.gif kad man taip butu  doh.gif  su kokiom priemonem daret?  g.gif  zadu si karta darytis dar su Encanto o paskui kazka kita bandyt

dekuj dekuj, va del to ir nelaukiu, kad ataugtu plaukai smile.gif Daug rasiau, kad su Chi dariausi chemini. Jau tiek prirasiau, kad doh.gif kaip reklama, bet tik todel, kad pati nenusivyliau ir idomu sekti rezultatus kas kazkiek laiko smile.gif
Atsakyti
Merginos gal kas galit pasakyti ar tiesinant plaukus su cocochoco reik galvos neplauti 3 dienas g.gif
Atsakyti
o ar galima naudoti kokius aliejukus issiplovus galva? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukucio mamyte @ 2011 12 09, 16:27)
Merginos gal kas galit pasakyti ar tiesinant plaukus su cocochoco reik galvos neplauti 3 dienas  g.gif

Taip:)
QUOTE(Agnikiii @ 2011 12 09, 16:36)
o ar galima naudoti kokius aliejukus issiplovus galva?  g.gif

Galima;)
Atsakyti