Oi, merginos, aš visai pasimečiau beskaitant.... Tai kokią man procedūrą daryti, kad vieną kart gyvenime galėčiau išsiplaut galvą, natūraliai išdžiūt ir būti tiesiais plaukais? Čia mano svajonė
Mano plaukai tamsūs, dažyti, nėra garbanoti, tik turi tą kvailą lankstumą, kai nei garbanos, nei tiesu...
QUOTE(CESARIA @ 2011 12 06, 10:48)
Oi, merginos, aš visai pasimečiau beskaitant.... Tai kokią man procedūrą daryti, kad vieną kart gyvenime galėčiau išsiplaut galvą, natūraliai išdžiūt ir būti tiesiais plaukais? Čia mano svajonė
Mano plaukai tamsūs, dažyti, nėra garbanoti, tik turi tą kvailą lankstumą, kai nei garbanos, nei tiesu...
As tai daryciausi su CHI. Vienareiksmiskai
QUOTE(Lukucio mamyte @ 2011 12 06, 09:19)
Silko kelias su tiesinimu nieko bendro neturi.
Zinau ,bet nare kicule ,minedama kazkokia Chi plaukus atstatomaja procedura ,kaip supratau Silko kelia omeny ir turi.
O Silko kelias tikrai jokio tiesumo, glotnumo neduoda.
QUOTE(Lukucio mamyte @ 2011 12 06, 09:59)
As tai daryciausi su CHI. Vienareiksmiskai
O kode taip vienareiksmiskai???
dilgelyt, kicue turejo omenyje ne silko kelia o CHI enviro ar kokia ten nauja tiesinimo programa
QUOTE(convict @ 2011 12 06, 12:43)
Jau vien del to, kad poveikis issilaiko kur kas ilgiau nei tiesinant kitomis priemonemis. Tad jei jau daryti chemini tiesinima, tai kuo ilgesniam laikui. Jei buciau tamsiaplauke, tai butinai tik sita daryciausi
QUOTE(Lukucio mamyte @ 2011 12 06, 12:46)
Jau vien del to, kad poveikis issilaiko kur kas ilgiau nei tiesinant kitomis priemonemis. Tad jei jau daryti chemini tiesinima, tai kuo ilgesniam laikui. Jei buciau tamsiaplauke, tai butinai tik sita daryciausi
CHI - tai cheminis tiesinimas? Jokie natūralūs čia neduotų reikiamo rezultato?
O po CHI cheminio galima plaukus dažyti? Bet kaip kaina kandžiojasi
gal nesupyksit uz toki klausima, bet manau atsiras zinanciu ir atsakys nenoriu visu temu is pradziu skaityti darysiuos braziliska tiesinima su Encanto. Gal kuri daretes? Kokius sampunus po proceduros naudojote? Neisivaizduoju ar galima su paprastais ar kazkokiu spec. reikia
QUOTE(Agnikiii @ 2011 12 06, 12:28)
gal nesupyksit uz toki klausima, bet manau atsiras zinanciu ir atsakys nenoriu visu temu is pradziu skaityti darysiuos braziliska tiesinima su Encanto. Gal kuri daretes? Kokius sampunus po proceduros naudojote? Neisivaizduoju ar galima su paprastais ar kazkokiu spec. reikia
Nu galėtumėt ir paskaityt, nes apie tai kalbama nuolat ir visoj temoj
Darėsi, tai jau pusė LT turbūt Aš naudoju Natura Siberica. Jis idealiai tinka, bet aišku galima ir brangesnių paieškot, svarbu kad būtų be druskų
QUOTE(erborista @ 2011 12 06, 12:34)
Nu galėtumėt ir paskaityt, nes apie tai kalbama nuolat ir visoj temoj
Darėsi, tai jau pusė LT turbūt Aš naudoju Natura Siberica. Jis idealiai tinka, bet aišku galima ir brangesnių paieškot, svarbu kad būtų be druskų
tikrai paskaitysiu, tik labai jau susivelinau poryt einu darytis, o neturiu laiko visko paskaitineti aciu uz atsakyma, as jau galvojau pirkti keratin shot, bet jo parduotuvese nera, o natura siberica tikrai rasiu. tik dar klausimas butent kurios rusies naudojate? ( ar yra, kad butu tiesinantis efektas, ar silpniems ir pan. )
QUOTE(CESARIA @ 2011 12 06, 13:11)
CHI - tai cheminis tiesinimas? Jokie natūralūs čia neduotų reikiamo rezultato?
Tas chi apie kuri as kalbu, tai cheminis. Galbut yra ir kitokia chi linija, bet be chemijos tiesiu kaip styga plauku neturesit, galbut tik sveikesnius, maziau besipuciancius
QUOTE(Agnikiii @ 2011 12 06, 12:42)
tikrai paskaitysiu, tik labai jau susivelinau poryt einu darytis, o neturiu laiko visko paskaitineti aciu uz atsakyma, as jau galvojau pirkti keratin shot, bet jo parduotuvese nera, o natura siberica tikrai rasiu. tik dar klausimas butent kurios rusies naudojate? ( ar yra, kad butu tiesinantis efektas, ar silpniems ir pan. )
'
Manau, jokio skirtumo Aš naudoju dažytiems, nes jie dažyti. Natura Siberica yra natūralūs šampūnai, tai nelabai ten būtų tiesinantis poveikis