Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

QUOTE(Scarlet811 @ 2011 12 04, 18:17)
kaip smagu, kad atsirado daugiau komentaru apie Chi tiesinima  thumbup.gif  As va jau po truputi planuoju ataugusius plaukus issitiesinti su  chi vel. tik idomu kaip kainos, butu gaila uz 6 cm sumoketi 300 litu. Aisku jau mano tiesiems plaukuciams 8 menesiai. Ir rezultatas tikrai atitiko kaina. Galus dazniau reikia kirpti ir naudoti gera aliejuka, kad plaukai blizgetu. Dar vienas dalykas kuri darau, kai yra proga pasipuost - suslapinu galva, patepu zele ir susuku plaukus i kuoda  - valandele ir plaukai graziai graziai garbanoti - svarbiausia neissipute, o kad laikytu lako papurskiu. 8 menesiai be tiesintuvu ir suktuvu - neitiketina wink.gif

O kaip bendra plauku bukle? Nepablogejo, netrumpa, neissausejo? Jus su organiniu CHI daretes?
Atsakyti
Kicule uz kiek istiesintum plaukus su chi? blush2.gif Plauku nedaug,sprindis zemiau peciu
Atsakyti
QUOTE(Scarlet811 @ 2011 12 04, 18:17)
Galus dazniau reikia kirpti

kodel? trupa?
Atsakyti
QUOTE(Scarlet811 @ 2011 12 04, 20:17)
kaip smagu, kad atsirado daugiau komentaru apie Chi tiesinima  thumbup.gif  As va jau po truputi planuoju ataugusius plaukus issitiesinti su  chi vel. tik idomu kaip kainos, butu gaila uz 6 cm sumoketi 300 litu. Aisku jau mano tiesiems plaukuciams 8 menesiai. Ir rezultatas tikrai atitiko kaina. Galus dazniau reikia kirpti ir naudoti gera aliejuka, kad plaukai blizgetu. Dar vienas dalykas kuri darau, kai yra proga pasipuost - suslapinu galva, patepu zele ir susuku plaukus i kuoda  - valandele ir plaukai graziai graziai garbanoti - svarbiausia neissipute, o kad laikytu lako papurskiu. 8 menesiai be tiesintuvu ir suktuvu - neitiketina wink.gif

Scarlet, kiek panenu jus darėt chemini tiesinima, teisingai?

dilgelyt, temoje nieko nekomentuoju, kadangi taisyklės neleidžia.
Noriu paminėti kad su Chi organic, plaukai nebus tiesus kai styga, kaip buna po cheminio tiesinimo.
Priemonė kaip ir QOD yra lengva, kam aktualu- Neturi formaldehido smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kicule @ 2011 12 05, 00:46)
Scarlet, kiek panenu jus darėt chemini tiesinima, teisingai?

dilgelyt, temoje nieko nekomentuoju, kadangi taisyklės neleidžia.
Noriu paminėti kad su Chi organic, plaukai nebus tiesus kai styga, kaip buna po cheminio tiesinimo.
Priemonė kaip ir QOD yra lengva, kam aktualu- Neturi formaldehido smile.gif

Tai, prasau, plauciau papasakokite kokie butu ir keik laiko, nes as supratau, kad cia jau labiau cheminis tiesinimas, nes net sviesiaplaukem neleidziamas. Su CHI silku?
Papasakokit, daugumai idomu ir aktualu.
o man i az parasykite orentacine kaina ir vieta, juk klientu per daug nebuna smile.gif
Atsakyti
Būtent, kad kalba eina apie organic linija 4u.gif
Tai yra naujovė. Nieko bendro su šilku neturi. (Aišku šilko daleles ieina į pačia tiesinimo prodūkto mase). Aplamai daug kas painioja procedūrą "Šilko kelias" su tiesinimu. Nors čia yra tiesiog giluminio atstatymo procedūrą.

Chi inviro, tai naturalus prodūktas. Su kurio galima tiesinti ir neščioms moterims. Plaukai po procedūros buna minkšti, blizgus ir kas svarbiausiai labai paklusnus. (Buvo minėta kad iš saves realiai tiesus jie gali būti ir tik dvi sav.,vėlaiu su šepečiu ir džiovintuvu reikės "pratemti", patiesinti).
Ši procedūra skiriasi nuo kitu to, kad esant norui jus plaukus galesite garbanuoti. Ko nelabai įmanoma padaryti po kitu procedūru.
Po procedūros dvi paras plauka reikia saugoti nuo lietaus, dregmės. stebeti kad plaukai "nesusiglamžitu", nepyntu kasu ir t.t.
BŪTINA nauduoti spec., šampūnus. Tai nera įprasti šampūnai be druskų kai po keratino tiesinimo , tai chi šampūnai bet sulfatu, be parabenu ir t.t.
Rezultatas išlieka apie 4 mėn.,
Šio metu nekomentuosiu kiek realiai, nes kai taisykle geriausia nuomone susidaro iš realiu rezultatu. Kiek laiko kliente buna patenkinta smile.gif
Manau tinka labiausiai merginoms, moteris kuriu plaukas yra labai pažeistas, ir tuoms kurios ieško ko naturalesniu priemoniu. smile.gif
Atsakyti
Tai tada CHI man netiks g.gif Man reikia ekstremalaus tiesinimo ir ilgo poveikio verysad.gif Mano plaukas yra toks labai šiurkštus, sunkus, storas ir garbanos tokios stambokos, bet labai sunkiai tiesinamos (jei natūralūs, tai su tiesintuvu net 4 kartus braukt neužtenka, tiesintuvas geras)... Nebežinau ko ieškot doh.gif
Atsakyti
kicule, kokei butu pagrindiniai skirtumo chi ir brazilisko tiesinimo? kaip supratau chi netinka sviesintiems plaukams?
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2011 12 05, 12:10)
Tai tada CHI man netiks  g.gif Man reikia ekstremalaus tiesinimo ir ilgo poveikio  verysad.gif Mano plaukas yra toks labai šiurkštus, sunkus, storas ir garbanos tokios stambokos, bet labai sunkiai tiesinamos (jei natūralūs, tai su tiesintuvu net 4 kartus braukt neužtenka, tiesintuvas geras)... Nebežinau ko ieškot  doh.gif

Jei plaukai nera šviesinti, darykite Chi chemini tiesinima smile.gif Tikrai turėsite lygius plaukus. Pati cheminio nedarai, kolegės iš Sarmos labai gyria.

QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 05, 12:13)
kicule, kokei butu pagrindiniai skirtumo chi ir brazilisko tiesinimo? kaip supratau chi netinka sviesintiems plaukams?

Su Chi enviro galima.
Visada kieviena firma pasako , pareklamuoja kažka savo ir pabrežia kad ši priemone yra jau labai įpatinga t.t. Man tai yra labai panašios procedūros.
Jei įdomu...Tai. Šio metu atsirado dar vienas organinis tiesinimas (be formaldehi) Tai KEUNE firmos prieparatas smile.gif Laukiam kada ji jis pagaliau pasieks LT thumbup.gif Prognozuoja kažka naujo ir labai thumbup.gif
Jau atsirado priekyboje Keune šampūnas, kondic., ir kaukė plaukams po keratino tiesinimo. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kicule: 05 gruodžio 2011 - 11:09
kada keune planuoja atsirasti? siaip mane pilnai tenkina tiesinimas, kuri daro mano kirpeja, ir jeigu ten bus kazka tokio tipo kaip koks cocochoco - tai nieko ten gero, eilinis produktas rolleyes.gif
Atsakyti
As esu dariusi ta "Silko kelia" plaukams Sarma Style salone Kaune. Plaukai buvo svelnensi iki pirmo plovimo, poto visiskai nieko nebesijaute. Kauke sildoma neiprastu budu (po kazkokia judancia lempa) ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2011 12 06, 00:34)
As esu dariusi ta "Silko kelia" plaukams Sarma Style salone Kaune. Plaukai buvo svelnensi iki pirmo plovimo, poto visiskai nieko nebesijaute. Kauke sildoma neiprastu budu (po kazkokia judancia lempa) ir tiek.

Silko kelias su tiesinimu nieko bendro neturi.
Atsakyti