Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

siandien dariausi tiesinima, bet kirpeja pasake, kad dabar pas ja tiesinimo be vasaros net nesugalvociau eiti darytis, sako vis tik plaukas turi ir pats "dirbti", o kaip bebutu tas tiesinimas (kad ir koks a la ekologiskas ir sveikuoliskas) skelbtusi, vis tiek lieka chemija. va.
Atsakyti
http://www.facebook....8...0221&type=1

pabandykit laimę, gal kam pasiseks laimėti.
Atsakyti
Gal zinote kur nusipirkti CHI tiesinimo priemones? Radau tik salonų sąrašą USA, kur daro verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukucio mamyte @ 2011 11 30, 16:56)
Todel, kad plaukas ir taip kankinamas šviesinant. Su daug kirpeju kalbejau apie tiesinima, tai visos patare geriau rinktis ne chemini, o vienoj kirpykloj net atsisake tiesinti (su CHi, irgi cheminis).
Bet aisku, cia kiekvienos reikalas, taip pat, kaip teptis kremu einant i soliariuma ar ne. Kuri laika grazu, bet paskui islenda pasekmes.

as , jaigu dar darysiu tiesinima, tai tik chemini ax.gif , nes jauciuosi kad ismeciau pinigus i bala... Kas is to kad jie labai svelnus ir ne taip puciasi. As norejau tiesiu kaip stiga plauku doh.gif ... o gavau nevisai tai rolleyes.gif ... Nes 240 lt uz gydomaja procedura, tai negaliu sau leisti... tikrai schmoll.gif . Geriau jau istiesini , bet normaliai, o ne biski... Dabar nei sis nei tas.
Na nors dabar zinosiu.. cool.gif kas tas braziliskas tiesinimas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2011 12 02, 22:51)
as , jaigu dar darysiu tiesinima, tai tik chemini ax.gif , nes jauciuosi kad ismeciau pinigus i bala... Kas is to kad jie labai svelnus ir ne taip puciasi. As norejau tiesiu kaip stiga plauku  doh.gif ... o gavau nevisai tai rolleyes.gif ... Nes 240 lt uz gydomaja procedura, tai negaliu sau leisti... tikrai schmoll.gif .  Geriau jau istiesini , bet normaliai, o ne biski... Dabar nei sis nei tas.
Na nors dabar zinosiu.. cool.gif kas tas braziliskas tiesinimas rolleyes.gif

Sunrayja, tai jus daret braziliska tiesinima? Ir rezultatas tik biski? As domiuosi, ka pasirinkti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2011 12 02, 14:41)
Gal zinote kur nusipirkti CHI tiesinimo priemones? Radau tik salonų sąrašą USA, kur daro  verysad.gif

Žinau kur, bet nežinau ar parduos. Nes visada yra akcentuojama, kad priemonės yra skirtos prof., naudojimui 4u.gif Plaukai po jo thumbup.gif Fainai ir tas kad galima ir teisius palikti ir garbanoti jei noras atsirado. Jie patis ji vadina ne tiesintoju, o vėl gi gydymu. Plaukas buna super paklusnus.

Po CHI reikia laikyti dvi dienas neplautus plaukus, saugoti nuo lietais, kad plaukas nesisiglamžytu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CESARIA @ 2011 12 03, 00:18)
Sunrayja, tai jus daret braziliska tiesinima? Ir rezultatas tik biski? As domiuosi, ka pasirinkti... 4u.gif

Dariausi Braziliska su keratinu tiesinima QOD Gold, + dar 1/2 ampules tos hemijos dadejo... bet tikriausiai nepakankamai tos hemijos buvo... Ten kur plaukas nedazytas ir vel banguoti plaukai po savaites patapo. Ir as visada dziovinu su fenu ir sukom... O tai kas butu jai naturaliai jie man isdziutu rolleyes.gif ? tas pats kas nieko doh.gif tikriausiai
Atsakyti
QUOTE(kicule @ 2011 12 03, 16:40)
Žinau kur, bet nežinau ar parduos. Nes visada yra akcentuojama, kad priemonės yra skirtos prof., naudojimui 4u.gif Plaukai po jo  thumbup.gif Fainai ir tas kad galima ir teisius palikti ir garbanoti jei noras atsirado. Jie patis ji vadina ne tiesintoju, o vėl gi gydymu. Plaukas buna super paklusnus.

Po CHI reikia laikyti dvi dienas neplautus plaukus, saugoti nuo lietais, kad plaukas nesisiglamžytu.  4u.gif

O galėtumėt až parašyti kur? smile.gif Žinau, kad prof. naudojimui, todėl ir sunku gauti doh.gif Man encanto visai nepatiko, dar turiu tų priemonių ant dugno, tai sakiau sunaudosiu tresam, o dabar noriu sau CHI arba IStraight wub.gif (Pastariesiems rašiau dėl priemonių, lyg ir parduotų, bet nemanau, kad jiems apsimokės vieną rinkinį parduoti...)
Atsakyti
As jau trys menesiai esu po tiesinimo su QOD. Bet jau plauku bukle vel tapo panasi i buvuse doh.gif vel pradejo siaustis visas pakausi, plaukai banguojasi gun_bandana.gif todel uz geros savaites vel einu darytis sios proceduros rolleyes.gif Bent jau as ir lig siolei buvau ir esu patenkinta rezultatu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo convict: 03 gruodžio 2011 - 21:52
QUOTE(kicule @ 2011 12 03, 16:40)
Žinau kur, bet nežinau ar parduos. Nes visada yra akcentuojama, kad priemonės yra skirtos prof., naudojimui 4u.gif Plaukai po jo  thumbup.gif Fainai ir tas kad galima ir teisius palikti ir garbanoti jei noras atsirado. Jie patis ji vadina ne tiesintoju, o vėl gi gydymu. Plaukas buna super paklusnus.

Po CHI reikia laikyti dvi dienas neplautus plaukus, saugoti nuo lietais, kad plaukas nesisiglamžytu.  4u.gif

O kur jus daretes ir kiek kainavo? Ar daug plauku pas jus?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2011 12 03, 23:51)
As jau trys menesiai esu po tiesinimo su QOD. Bet jau plauku bukle vel tapo panasi i buvuse doh.gif  vel pradejo siaustis visas pakausi, plaukai banguojasi gun_bandana.gif  todel uz geros savaites vel einu darytis sios proceduros rolleyes.gif  Bent jau as ir lig siolei buvau ir esu patenkinta rezultatu wub.gif

convict, dar vienas patikrintas dalykas yra tas, kad QOD šampūnas ir kondicionerius vis dėl to palaiko ilgesnio poveikio laiką, dažnai merginos nauduoja tiesiog "bedruskinius" šampūnus, bet tai nėra vienas ir tas pats smile.gif

QUOTE(^^liutuke @ 2011 12 04, 15:29)
O kur jus daretes ir kiek kainavo? Ar daug plauku pas jus?smile.gif

Aš sau nedariau, aš pati dirbu su chi mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip smagu, kad atsirado daugiau komentaru apie Chi tiesinima thumbup.gif As va jau po truputi planuoju ataugusius plaukus issitiesinti su chi vel. tik idomu kaip kainos, butu gaila uz 6 cm sumoketi 300 litu. Aisku jau mano tiesiems plaukuciams 8 menesiai. Ir rezultatas tikrai atitiko kaina. Galus dazniau reikia kirpti ir naudoti gera aliejuka, kad plaukai blizgetu. Dar vienas dalykas kuri darau, kai yra proga pasipuost - suslapinu galva, patepu zele ir susuku plaukus i kuoda - valandele ir plaukai graziai graziai garbanoti - svarbiausia neissipute, o kad laikytu lako papurskiu. 8 menesiai be tiesintuvu ir suktuvu - neitiketina wink.gif
Atsakyti