Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

QUOTE(Lukucio mamyte @ 2011 10 27, 16:24)
Na apie galiuku kirpima as nekalbejau, bet jei jau prakalbom... doh.gif  Pries tiesinima mano plaukai buvo ilgi, galiukai minimaliai pakerpami kas kazkiek laiko, todel visa laika graziai atrode, bet issitiesinus juos reikejo kas menesi pakirpti ir po nemazai, nes labai nekokie buvo, tad sumoj plaukai zymiai nutrumpejo

drinks_cheers.gif Pritariu,po tiesinimo per du men,jau du kart galiukus kirpau,nes tikrai palieka negarzus,patys plaukai tiesus o galai kazkokie pasisiause doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ivetuteee @ 2011 11 29, 18:21)
Pagal mane, tai čia tada kenksmingos priemonės (su tais formaldehidais ir aldehidais), jei skleidžia aštrius, nemalonius kvapus atliekant procedūrą.

Kirpeja minejo,kad pila ampoliu i ta Salerm,kad labiau rezultatas butu g.gif O per procedura,sakau reikejo kaukes,nes grauze doh.gif
Atsakyti
sveiki jau radau 2 merginas uz padoria kaina darancias tiesinima tik viena dirba su Encanto o kita dirba ir su COCOCHOCO....negaliu issrinkti nes net nenumanau apie jas? kas daresi gal galetu patarti?

Atsakyti
QUOTE(ShihTzu @ 2011 11 30, 15:16)
sveiki jau radau 2 merginas uz padoria kaina darancias tiesinima tik viena dirba su Encanto o kita dirba ir su  COCOCHOCO....negaliu issrinkti nes net nenumanau apie jas? kas daresi gal galetu patarti?

Encanto, tai tiesinimas su chemikalais, o cocochoco - naturalus. Pirmasis gerai istiesina plaukus, o antrasis daugiau gydantis plaukus, nuima putima, bet plaukai nebus tiesus kaip styga. Pirmas variantas nepatartinas sviesintoms
Atsakyti
QUOTE(Lukucio mamyte @ 2011 11 30, 14:25)
Encanto, tai tiesinimas su chemikalais, o cocochoco - naturalus. Pirmasis gerai istiesina plaukus, o antrasis daugiau gydantis plaukus, nuima putima, bet plaukai nebus tiesus kaip styga. Pirmas variantas nepatartinas sviesintoms

kodėl nepatartinta ? g.gif
esu šviesinta. ir dariausi su encanto smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ivetuteee @ 2011 11 29, 15:50)
Kai nebesijaučia Jums to tiesumo ar paklusnumo, manau. smile.gif na po kokių 3 mėnesių tai manau tikrai galima vėl darytis. Aš taip galvoju. smile.gif Ir asmeniškai aš tai nekokių nuomonių apie Encanto girdėjau. Vien apie nemalonų skleidžiamą kvapą (ten manau dėl tų formaldehidų ir aldehidų).

nu ir kas tas kvapas. užsidedi kaukytę ant veido, gali juk pakentėti dėl grožio. aišku, perštėjo gerklę, graužė ir man, ir kirpėjai, bet tikrai ne pasaulio pabaiga buvo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Radvilė: 30 lapkričio 2011 - 15:48
Todel, kad plaukas ir taip kankinamas šviesinant. Su daug kirpeju kalbejau apie tiesinima, tai visos patare geriau rinktis ne chemini, o vienoj kirpykloj net atsisake tiesinti (su CHi, irgi cheminis).
Bet aisku, cia kiekvienos reikalas, taip pat, kaip teptis kremu einant i soliariuma ar ne. Kuri laika grazu, bet paskui islenda pasekmes.
Atsakyti
QUOTE(Lukucio mamyte @ 2011 11 30, 14:25)
o cocochoco - naturalus. daugiau gydantis plaukus, nuima putima,

cia is atsiliepimu ar is savo pacios patirties?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ElGuna: 30 lapkričio 2011 - 16:44
QUOTE(*ElGuna @ 2011 11 30, 17:44)
cia is atsiliepimu ar is savo pacios patirties?

Is konsultaciju su kirpejom. Pagal merginu atsiliepimus tikslios nuomones susidaryti negalima, nes kiekvienos plaukai skirtimgi, tai ir veikia skirtingai. O kirpejos, kurios dirba su keliomispriemonemis mato, kiek kam ir kas tinka
Atsakyti
QUOTE(ShihTzu @ 2011 11 30, 14:16)
sveiki jau radau 2 merginas uz padoria kaina darancias tiesinima tik viena dirba su Encanto o kita dirba ir su  COCOCHOCO....negaliu issrinkti nes net nenumanau apie jas? kas daresi gal galetu patarti?

Kokios kainos su Cocochoco, jei nepaslaptis? smile.gif Ir kur daro?
Atsakyti
QUOTE(Ivetuteee @ 2011 11 30, 17:44)
Kokios kainos su Cocochoco, jei nepaslaptis? smile.gif Ir kur daro?

100-300lt skaiste kaune. tik kiek kalbejau gali kilti probliamu su mano gaurais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukucio mamyte @ 2011 11 30, 16:51)
Is konsultaciju su kirpejom. Pagal merginu atsiliepimus tikslios nuomones susidaryti negalima, nes kiekvienos plaukai skirtimgi, tai ir veikia skirtingai. O kirpejos, kurios dirba su keliomispriemonemis mato, kiek kam ir kas tinka

tuomet aisku smile.gif tai tos pacios kipejos ir dirba su skirtingais plaukais, tad irgi negalima spresti apie info patikimuma, nes pvz mano atveju tai tavo surasyta info yra visiskai neatitinkanti tikroves smile.gif o kirpejos daznai gyria coco vien tik del to, kad jo savikaina mazesne, negu kitu geresniu priemoniu, reiskia prieinamesne didesniam ratui klienciu, o tai reiskia didesni pelna joms paciom.
Atsakyti
QUOTE(Lukucio mamyte @ 2011 11 30, 15:56)
Todel, kad plaukas ir taip kankinamas šviesinant. Su daug kirpeju kalbejau apie tiesinima, tai visos patare geriau rinktis ne chemini, o vienoj kirpykloj net atsisake tiesinti (su CHi, irgi cheminis).
Bet aisku, cia kiekvienos reikalas, taip pat, kaip teptis kremu einant i soliariuma ar ne. Kuri laika grazu, bet paskui islenda pasekmes.

visą gyvenimą šviesinu, bet dar nepastebėjau pasekmių lotuliukas.gif beje, man 33 mirksiukas.gif

šimtai moterų tiesinosi ir tiesinasi plaukus su encanto, tai kaip jau ir turėjo išlįsti pasekmės 4u.gif nu dar visus plaukus nešioju cool.gif

o kas dėl kirpėjų.. jeigu aš noriu parduoti prekę ir užsidirbti, tai aš irgi labai girsiu produktą, o kitą peiksiu 4u.gif

jeigu aš noriu tiesių plaukų, aš darysiu su encanto, jeigu nenoriu, imčiau pigesnį variantą.
Atsakyti
QUOTE(Lukucio mamyte @ 2011 11 30, 17:56)

Chi yra ir organinis, su kurio galima daryti net ir neščiom moterims 4u.gif mirksiukas.gif Jei turėjo tik chemini tiesinima chi, dėl to ir atsakė. Bėja jo, tikrai net neliginčiau su coco schmoll.gif

QUOTE(*ElGuna @ 2011 11 30, 20:24)
tuomet aisku smile.gif  tai tos pacios kipejos ir dirba su skirtingais plaukais, tad irgi negalima spresti apie info patikimuma, nes pvz mano atveju tai tavo surasyta  info yra visiskai neatitinkanti tikroves smile.gif o kirpejos daznai gyria coco vien tik del to, kad jo savikaina mazesne, negu kitu geresniu priemoniu, reiskia prieinamesne didesniam ratui klienciu, o tai reiskia didesni pelna joms paciom.

tikra tiesa drinks_cheers.gif

o kas dėl kirpėjų.. jeigu aš noriu parduoti prekę ir užsidirbti, tai aš irgi labai girsiu produktą, o kitą peiksiu

Žinok nevisada taip yra biggrin.gif
Kai vertini kokybė ir plauku sveikata renkesi geriasni prodūkta, ieškai geriausio. Aš pvz., ne už ka negalėčiau dėti klientei "bet ko" vien dėl to kad "man apsimoka".
Atsakyti