Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

Kalbant apie Chi, tai primenu, kad jis netinka sviesiaplaukems, bet toms, kurios tiesinasi su pvz. encento, tai turbut labiau apsimoketu visgi su chi.

O del galvos niezulio tai manyciau, jog ne priemoneje esme, nes daug merginu apie tai kalbejo, nors tiesinosi su skirtingomis priemonemis. Cia daugiau turbut problema yra del to, kad plaunam sampunais be drusku. Man po tiesinimo praejus keliems menesiams irgi taip buvo, bet kai pradejau plautis galva su normaliais sampunais, tai praejo.
Atsakyti
QUOTE(Lukucio mamyte @ 2011 11 29, 11:23)
Kalbant apie Chi, tai primenu, kad jis netinka sviesiaplaukems, bet toms, kurios tiesinasi su pvz. encento, tai turbut labiau apsimoketu visgi su chi.

O del galvos niezulio tai manyciau, jog ne priemoneje esme, nes daug merginu apie tai kalbejo, nors tiesinosi su skirtingomis priemonemis. Cia daugiau turbut problema yra del to, kad plaunam sampunais be drusku. Man po tiesinimo praejus keliems menesiams irgi taip buvo, bet kai pradejau plautis galva su normaliais sampunais, tai praejo.

Aaa... Mano šviesinti plaukai (iš juodaplaukės), tai netinka man tada tas CHI tiesinimas... Gaila... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 11 29, 12:17)
prie mano nepasitenkinimo cocochoco, galiu dar prideti, kad po tiesinimo juo atsirado galvos niezulys, kurio isvis pas mane niekada anksciau nebuvo. kadangi coco poveikis jau ko gero eina i pabaiga arba visai pasibaige, nes plaukai puciasi, nors tiesumas kiek islikes, tai to niezulio nebejauciu, bet tik pasidarius, pirmas dvi savaites reikejo normaliai kasytis rolleyes.gif  mano verdiktas: no, no cocochoco schmoll.gif

Kaip gali niezeti galva nuo cocochoco, jeigu priemone uztepta 1cm nuo saknu?
Atsakyti
QUOTE(Jurg@ @ 2011 11 29, 11:34)
Kaip gali niezeti galva nuo cocochoco, jeigu priemone uztepta 1cm nuo saknu?

jus kirpeja, jus ir paaiskinkit biggrin.gif kai pries tai tiesinausi su kita priemone, tokio jausmo nebuvo, issitiesinus su coco - tas jausmas iskart atsirado. reiskia esme butent uztaptoje priemoneje.
Papildyta:
QUOTE(Lukucio mamyte @ 2011 11 29, 11:23)

nesutinku, bent jau mano atveju esme pacioje priemoneje, tuos pacius sampunus naudoju jau nuo kovo men, bet buvo tiesinta su kita priemone ir to niezulio nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
Atsakau - priemone, nesvarbu kokia, itakos galvos odai neturi;)
Atsakyti
QUOTE(Jurg@ @ 2011 11 29, 12:53)
Atsakau - priemone, nesvarbu kokia, itakos galvos odai neturi;)

jeigu neisbandyciau to savo kailio ir netureciau patirties, sutikciau. siuo konkreciu atveju, atsakau, kad tai netiesa smile.gif
Atsakyti
Bet cia galbut pacios reakcija (alergine) i ta priemone, nes as pvz. karta daziau plaukus kitais dazais nei visada, tai man siaubingai grauze oda. Kirpeja labai stebejosi, nes kitoms taip nebudavo ir po manes atejusi kliente patvirtino, kad dazosi jais ilga laika ir niekada jai odos negrauze. Tai gal ir jums taip, kad si priemone tiesiog netinka ir tiek
Atsakyti
jo, manau, kad netiko arba kazkuris coco komponentas, arba apskritai visa priemone. tuo geriau, nei poveikis cocochoco man nepatiko, o dar ir alergine reakcija sukele rolleyes.gif
Atsakyti
O kais su encanto priemone?O po kiek laiko antra karta galima tiesinti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2011 11 29, 14:47)
O kais su encanto priemone?O po kiek laiko antra karta galima tiesinti? 4u.gif

Kai nebesijaučia Jums to tiesumo ar paklusnumo, manau. smile.gif na po kokių 3 mėnesių tai manau tikrai galima vėl darytis. Aš taip galvoju. smile.gif Ir asmeniškai aš tai nekokių nuomonių apie Encanto girdėjau. Vien apie nemalonų skleidžiamą kvapą (ten manau dėl tų formaldehidų ir aldehidų).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ivetuteee: 29 lapkričio 2011 - 15:51
QUOTE(Ivetuteee @ 2011 11 29, 17:50)
Kai nebesijaučia Jums to tiesumo ar paklusnumo, manau. smile.gif na po kokių 3 mėnesių tai manau tikrai galima vėl darytis. Aš taip galvoju. smile.gif Ir asmeniškai aš tai nekokių nuomonių apie Encanto girdėjau. Vien apie nemalonų skleidžiamą kvapą (ten manau dėl tų formaldehidų ir aldehidų).

Tai su Salerm ir ne koks kvapas kol isdziovina,griauzia tiek akis tiek nosi,reikia kaukes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2011 11 29, 16:13)
Tai su Salerm ir ne koks kvapas kol isdziovina,griauzia tiek akis tiek nosi,reikia kaukes doh.gif

Pagal mane, tai čia tada kenksmingos priemonės (su tais formaldehidais ir aldehidais), jei skleidžia aštrius, nemalonius kvapus atliekant procedūrą.
Atsakyti