Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

QUOTE(velniukste22 @ 2011 11 21, 21:45)
Sveiki,
pries du men dariausi Braziliska plauku tiesinima su INOAR priemonemis. Dare pati brazile, todel apie sia procedura manau ismano daug daugiau ir apie priemones su kuriomis dirba.. Mano plaukai dazyti jau daug metu, neatsigauna, paskutiniu metu pradejau sviesinti, todel nusprendziau pabandyti tiesinima, nes jie dar ir sukosi ir zodziu buvo labai baisus.. Efektas iki siol toks pats kaip ir po pirmo galvos plovimo, isiplaunu plaukus, dziovinu naturaliai, kartais net nesukuoju ir su slapiais uzmiegu, ryte atsikeliu, perbraukiu sepeciu ir jie lieka tiesus, minksti ir grazus. Kirpeja sake kad procedura reikes pakartoti po 3men, po to vis reciau, cia tam kad efektas isilaikytu ilgiau ir plaukai ilgiau atrodytu grazus ir tiesus. Nezinau kaip jums bet pabandysiu aprasyt ka ji man dare, gal kitur daro kitaip, todel ir efektas buna kitoks.
Ispradziu daze plaukus, sviesino. Tada isplove su spec. sampunu kuris atidaro plauko zvinelius, istepa plauka (slapia) priemone, biski smirdejo, paliko 15 min ir tiesino zniplem, uzdare kitaip sakant plauka kad keratinas jame pasiliktu ir neisiplautu. Su naujausiom priemonem, galva galima plauti iskarto, nereikia laukti, plaukai lieka tiesus, glotnus ir minksti. Po proceduros nereikia naudoti jokiu spec sampunu. Esu labai patenkinta rezultatu, tik gailiuosi kad nepadariau foto pries ir po. Kita men vel darytsiu, tai butinai nusifotografuosiu  4u.gif

O kur daret ir kiek kainavo?
Atsakyti
Vat ir nezinau ka rinktis, qod ar cocochoco. Bent cia paskaicius komentarus susidaro ispudis, kad geriau qod, bet man kirpeja, kuri dirba su ivairiomis priemonemis, sake, kad dauguma jos klienciu labiau renkasi cocochoco, nes su qod kai kurios isvis jokio poveikio nejaucia. Sia savaite turiu eit i kirpykla, tad patarkit ka rinktis qod ar visgi cocochoco?
Atsakyti
patariu isbandyti ir ta, ir ta, kad pati zinotum, kas tinka tavo plaukams rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(CESARIA @ 2011 11 22, 10:26)
O kur daret ir kiek kainavo?

Gyvenu UK tad ten ir dariausi.. Mokejau 50£, plaukai biski zemiau peciu, pradejo greiciau augti, galai nesisakoja. Po tiesinimo pakirpo maziau nei centimetra, nors pries tai kai ziurejo sake maziausiai reikes kirpt 3 4u.gif siandien kalbejau su savo kirpeja, sake kad Brazilijoje jie turiu labai daug priemoniu ir ju kainos labai skyriasi, dabar jie dirba su naujovem kurie nekenkia plaukams atstato plauko struktura ir istiesina. Jei ka domina, galiu imest saita, bet jis anglu kalba, ten labai gerai aprasomos priemones. 4u.gif
Papildyta:
Ir dar ka suzinojau apie sia procedura. Nezinau, gal jau apie tai kalbejot, bet pasikartosiu 4u.gif
Jei keratina uztept ant plauku ir juos istiesint, jis sukieteja ir plaukas luzta, todel i sias priemones ieina formaldehidas (nezinau ar teisingai parasiau) 0.2% ne daugiau, jis suminkstina keratina ir plaukai nebepasidaro kieti kaip medis. Jis garuoja ir labai stiprus jo kvapas, bet jis nera jau toks keiksmingas kad nuo jo galima mirti, labiau kenkia zmogui kuris daro, nes garai eina i virsu..
Kitas dalykas, keratinas sunkiai pasisavina jei jus plaukai buvo maziau pazeisti arba isvis niekada nebuvo dazyti ir chemiskai pazeisti. Nes kaip jau minejau, naudojamos spec. priemones atidaryti plauka kad keratinas ji uzpildytu, jei jie niekada nebuvo pazeisti, atidaryti plauka daug sunkiau, gali nebuti tokio efekto kokio tikejotes arba jis greitai praeis.. Tad verta i tai atsizvelgt. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(velniukste22 @ 2011 11 22, 17:24)
Jei ka domina, galiu imest saita, bet jis anglu kalba, ten labai gerai aprasomos priemones. 4u.gif
[

imesk smile.gif
Atsakyti
http://renewhair.co.uk
Atsakyti
QUOTE(velniukste22 @ 2011 11 22, 18:52)

Ačiū, pasidomėsiu ir tada reikės Vilniuje domėtis, kas kur kaip ir už kiek.
Atsakyti
QUOTE(CESARIA @ 2011 11 22, 20:40)
Ačiū, pasidomėsiu ir tada reikės Vilniuje domėtis, kas kur kaip ir už kiek.

Bet cia tik priemones INOAR kosmetikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(velniukste22 @ 2011 11 22, 18:24)
Kitas dalykas, keratinas sunkiai pasisavina jei jus plaukai buvo maziau pazeisti arba isvis niekada nebuvo dazyti ir chemiskai pazeisti. Nes kaip jau minejau, naudojamos spec. priemones atidaryti plauka kad keratinas ji uzpildytu, jei jie niekada nebuvo pazeisti, atidaryti plauka daug sunkiau, gali nebuti tokio efekto kokio tikejotes arba jis greitai praeis.. Tad verta i tai atsizvelgt.  mirksiukas.gif

dėl to mano plaukai, kurie nedažyti (apačioje, prie kaklo) ir liko banguoti ir visai neišsitiesino verysad.gif . Dariausi su QOD
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2011 11 22, 21:19)
dėl to mano plaukai, kurie nedažyti (apačioje, prie kaklo) ir liko banguoti ir visai neišsitiesino verysad.gif . Dariausi su QOD

Labai gaila kad nepaaiskina zmonem kas ir kaip.. Tik zino kaip makaronus kabint ir pinigus didziausius lupt.. blush2.gif
Atsakyti
velniukste22, ar esate tuos srities specialyste? Prie ko čia makaronos kabinti? Nepainiokite prašau QOD (organiq priemone) su kitom priemonėm, kurios tiesina formaldehido pagalba. Nuo kada nuodas "minkština" plaukus? Nuo kada tas 'garas' nekenkia? Pilnas inetas aprašymu, sudeties ir t.t. Bet kuri kirpėja investavus pinigus į prodūkta gins ir aiškins kad jos pasirinkta priemonė geriause. Tikiu kad dar atsiras nemažai panašiu pasisakymu, " Man darė su geru geriausiu prodūktų" Bet kai pasakymu po kiek laiko parašys bent 100 merginu tada manau bus šis tas.

Gerai *ElGuna pasakė, pabandyk ir su vienu ir su kitu ištiesinti, tada žinosi kas ir kaip.

Sunrayja, teko girdėti iš kolegu, kad buna ir tokiu atvėju kai pvz., viena sruogyte neišsitiesina, nors tu ka. Čia kalbama apie aplamai keratino tiesinima, ne apie qod. Gal ir jums taip yra. Ar tai viena kita -sruoga ar visa linija ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kicule: 23 lapkričio 2011 - 16:08
QUOTE(kicule @ 2011 11 23, 17:05)
velniukste22, ar esate tuos srities specialyste? Prie ko čia makaronos kabinti? Nepainiokite prašau QOD (organiq priemone) su kitom priemonėm, kurios tiesina formaldehido pagalba. Nuo kada nuodas "minkština" plaukus? Nuo kada tas 'garas' nekenkia? Pilnas inetas aprašymu, sudeties ir t.t. Bet kuri kirpėja investavus pinigus į prodūkta gins ir aiškins kad jos pasirinkta priemonė geriause. Tikiu kad dar atsiras nemažai panašiu pasisakymu, " Man darė su geru geriausiu prodūktų" Bet kai pasakymu po kiek laiko parašys bent 100 merginu tada manau bus šis tas.

Gerai *ElGuna pasakė, pabandyk ir su vienu ir su kitu ištiesinti,  tada žinosi kas ir kaip.

Sunrayja, teko girdėti iš kolegu, kad buna ir tokiu atvėju kai pvz., viena sruogyte neišsitiesina, nors tu ka. Čia kalbama apie aplamai keratino tiesinima, ne apie qod. Gal ir jums taip yra. Ar tai viena kita -sruoga ar visa linija ?

Nekalbejau butent apie tam tikra linija ir nesakau kad mano priemone yra geriausia ir pan.. Bet perskaicius tema apie plauku tiesinima kur mergina sumokejo apie 800lt geram salone vilniuje, kai buvo prizadeta daug kas, o poto kai isplove galva plaukai pradejo slinkt ir luzinet, pasake kad jie cia nieko deti, nemoka plauku priziuret.. Stai apie ka kalbejau, kad dazniausiai salone ar kur kitus prisneka beleka, kad tik pasinaudotum paslauga, o poto kalta lieki pati, nes jie nieko deti, niekam kitam taip nera buve.. Nesiruosiu as cia pyktis, aiskint kad mano priemones yra geresnes, kitos blogesnes..
Atsakyti