Siaip tai visada, kiek esu kur kreipusis, man iskart pasako, kad viena procedura plauka tik praturtina keratinu, siek tiek nuima garbanas ir pasiputima, bet nepadaro ju visiskai tiesu, tai pvz. Qod, cocochoco, o kita procedura yra cheminis tiesinimas, kuris plaukus padaro tiesius kaip stygas, pvz. Encanto. Man, kaip sviesintai iskart patare nedaryti cheminio tiesinimo, o tik pripildyti plauka keratinu.
As pasidariau tiesinima su Encanto. Rezultatu esu patenkinta,bet jau smarve proceduros metu nepakeliama,vien del jos nesiryzciau kartot proceduros. Rinksiuos kt priemones.
Ir dar merginos sakykit ar naudojat papildomas priemones pvz. kaukes,serumus ir pan. ant tiesintu plauku?
Ir dar merginos sakykit ar naudojat papildomas priemones pvz. kaukes,serumus ir pan. ant tiesintu plauku?
QUOTE(*ElGuna @ 2011 11 15, 11:05)
praejo 2 menuo po cocochoco, ir palyginus su pries tai darytu su qod, poveikis tikrai prastesnis, plaukas jau nuo 2 savaites pustis pamazu pradejo, o ir plaukui poveikio teigimo tokio nebuvo, plaukas taip neblizga. vienu zodziu, 2 karta tikrai nesidarysiu
Aš šiandien pasidariau Cocochoco. Žiūrėsiu koks bus efektas, prieš tai nieko panašaus nebuvau dariusi.
QUOTE(*ElGuna @ 2011 11 15, 11:05)
praejo 2 menuo po cocochoco, ir palyginus su pries tai darytu su qod, poveikis tikrai prastesnis, plaukas jau nuo 2 savaites pustis pamazu pradejo, o ir plaukui poveikio teigimo tokio nebuvo, plaukas taip neblizga. vienu zodziu, 2 karta tikrai nesidarysiu
O man dar ir mėnuo nepraėjo nuo Cocho procedūros,bet jau matau,kad poveikis daug silpnesnis,nei su Encanto. Ir pinigai kaip į balą...
tai man jau po 2 savaiciu pradejo po plovimo po truputi pustis plaukai, jau nekalbant apie tai, kad plaukai maziau zvilga, ir poveikis silpnesnis. tikrai daugiau never ever su cocochoco visa laime, kad dariausi su akcija, nes paciai kokiu 300 lt tikrai butu gaila, nes mano plaukai ilgi, tai jau butu paskaiciave, kaip uz tevyne.
Man po salerm tiesinimo praejus 1,5men galiukai plauku puciasi po galvos plovimo antra diena,pirma diena viskas dar grazu ir zvilga ir tiesus o va antra diena galiukai ne kokie kazin kodel?
QUOTE(Donma @ 2011 11 18, 22:19)
Man po salerm tiesinimo praejus 1,5men galiukai plauku puciasi po galvos plovimo antra diena,pirma diena viskas dar grazu ir zvilga ir tiesus o va antra diena galiukai ne kokie kazin kodel?
drauge kirpeja, sake, kad salerme keratino beveik nerasta, o proceduros savikaina apie 2 litus, tai ar gali kokybiskas produktas uz tokia kaina buti? ju salonas dare, bet atsisake, kad=i klientai masiskai pradejo skustis ...
QUOTE(Elijana @ 2011 09 27, 08:03)
CocoChoco keratino sudėtyje yra ALDEHYDE COMPOUND, tai chemija, kuri plaukus ISTIESINA!!! o ne ATGAIVINA!!!
Nu bet cia rao visai priesingai
Cocochoco keratinas - tai preparatas, skirtas braziliško plaukų tiesinimo procedūrai, ir nesukeliantis toksinio apsinuodijimo! Brazilian keratin treatment GR Global Cosmetics CocoChoco (Izraelis - Brazilija) - tai nauja plaukų priežiūros procedūra, pilnai atkurianti plauko struktūrą. Gydymas paremtas keratino baltymu - pagrindiniu žmogaus odos, plaukų ir nagų baltymu. Tai natūrali medžiaga, padedanti plaukams atstatyti savo natūralias galias, grąžiniti jiems šilkinį spindesį ir ištiesinti juos. Brazilian keratin treatment atstato netgi labiausiai pažeistus plaukus, nekeisdamas plauko šerdies. Kuo labiau pažeistas plaukas, tuo efektas pastebimesnis. Plaukai tampa atsparūs drėgmei ir lietui. Gali būti gydomi visų tipų plaukai, nedažyti ir chemiškai apdoroti (dažyti, šviesinti, chemiškai sugarbanoti arba ištiesinti).
Braziliško tiesinimo Keratinu privalumai:
Gydo ir atkuria plaukus.
Ilgalaikis efektas (išliekantis 4-5 mėnesius).
Be cheminio poveikio procedūros atlikimo metu nėra nemalonaus kvapo ir aitrių dūmų, tik malonus kokoso ir šokolado aromatas.
Sudėtyje yra tik natūralūs komponentai, tarp jų: natūralus keratinas ir negyvosios jūros komponentai.
Sudėtyje yra apsauga nuo aukštos tiesintuvo temperatūros poveikio.
Tiesinimo procedūrą galima atlikti po cheminio sušukavimo ir bet kokio tipo dažymo (praėjus 2 savaitėms po dažymo).
Plaukus galima dažyti praėjus savaitei po tiesinimo procedūros.
Po procedūros kliento plaukų sušukavimas trunka vidutiniškai 75% trumpiau.
Priemonę galima naudoti dažnai (nėra apribojimų), kliento amžius nuo 13 metų.
Produktas notifikuotas Valstybinėje visuomenės sveikatos priežiūros tarnyboje prie Sveikatos apsaugos ministerijos.
Merginos, o kas cia dar per naujove? Gal kuri daretes? "Plauka istiesina visam laikui" - skamba truputi klaikiai...
http://beta.lt/vilni...dijoje-vilniuje
http://beta.lt/vilni...dijoje-vilniuje
Sveiki,
pries du men dariausi Braziliska plauku tiesinima su INOAR priemonemis. Dare pati brazile, todel apie sia procedura manau ismano daug daugiau ir apie priemones su kuriomis dirba.. Mano plaukai dazyti jau daug metu, neatsigauna, paskutiniu metu pradejau sviesinti, todel nusprendziau pabandyti tiesinima, nes jie dar ir sukosi ir zodziu buvo labai baisus.. Efektas iki siol toks pats kaip ir po pirmo galvos plovimo, isiplaunu plaukus, dziovinu naturaliai, kartais net nesukuoju ir su slapiais uzmiegu, ryte atsikeliu, perbraukiu sepeciu ir jie lieka tiesus, minksti ir grazus. Kirpeja sake kad procedura reikes pakartoti po 3men, po to vis reciau, cia tam kad efektas isilaikytu ilgiau ir plaukai ilgiau atrodytu grazus ir tiesus. Nezinau kaip jums bet pabandysiu aprasyt ka ji man dare, gal kitur daro kitaip, todel ir efektas buna kitoks.
Ispradziu daze plaukus, sviesino. Tada isplove su spec. sampunu kuris atidaro plauko zvinelius, istepa plauka (slapia) priemone, biski smirdejo, paliko 15 min ir tiesino zniplem, uzdare kitaip sakant plauka kad keratinas jame pasiliktu ir neisiplautu. Su naujausiom priemonem, galva galima plauti iskarto, nereikia laukti, plaukai lieka tiesus, glotnus ir minksti. Po proceduros nereikia naudoti jokiu spec sampunu. Esu labai patenkinta rezultatu, tik gailiuosi kad nepadariau foto pries ir po. Kita men vel darytsiu, tai butinai nusifotografuosiu
pries du men dariausi Braziliska plauku tiesinima su INOAR priemonemis. Dare pati brazile, todel apie sia procedura manau ismano daug daugiau ir apie priemones su kuriomis dirba.. Mano plaukai dazyti jau daug metu, neatsigauna, paskutiniu metu pradejau sviesinti, todel nusprendziau pabandyti tiesinima, nes jie dar ir sukosi ir zodziu buvo labai baisus.. Efektas iki siol toks pats kaip ir po pirmo galvos plovimo, isiplaunu plaukus, dziovinu naturaliai, kartais net nesukuoju ir su slapiais uzmiegu, ryte atsikeliu, perbraukiu sepeciu ir jie lieka tiesus, minksti ir grazus. Kirpeja sake kad procedura reikes pakartoti po 3men, po to vis reciau, cia tam kad efektas isilaikytu ilgiau ir plaukai ilgiau atrodytu grazus ir tiesus. Nezinau kaip jums bet pabandysiu aprasyt ka ji man dare, gal kitur daro kitaip, todel ir efektas buna kitoks.
Ispradziu daze plaukus, sviesino. Tada isplove su spec. sampunu kuris atidaro plauko zvinelius, istepa plauka (slapia) priemone, biski smirdejo, paliko 15 min ir tiesino zniplem, uzdare kitaip sakant plauka kad keratinas jame pasiliktu ir neisiplautu. Su naujausiom priemonem, galva galima plauti iskarto, nereikia laukti, plaukai lieka tiesus, glotnus ir minksti. Po proceduros nereikia naudoti jokiu spec sampunu. Esu labai patenkinta rezultatu, tik gailiuosi kad nepadariau foto pries ir po. Kita men vel darytsiu, tai butinai nusifotografuosiu