Scarlet811, žiūrint su kokia priemone darete
Dažniausiai tepama tik ataugusiu plauku dalis (~1 cm nuo šaknu)
Na, štai - praėjo tos 3 dienos po tiesinimo Coco Choco. Išsiploviau galvą. Rezultatas: praktiškai plaukai tokie pat, kaip ir iki tiesinimo. Visada jie pas mane buvo pasipūtę, dabar gal šiek tiek glotnesni.. bet lygiai taip pat banguojasi... tiesa sakant, jokių stebuklų ir nesitikėjau... tikiuosi, bent pamaitinti plaukai buvo... nors, kai pagalvoji, už kaukės poveikį, mokėti beveik 200 Lt - brangoka...
Eik pas kirpeja ir parodyk, jei tikrai blogai padare tai sutvarkys.
Nereikia tiketis stebuklo kaip intike rodo stiklinius plaukus, bet kad butu tokie kaip pries procedura...abejoju arba blogai padare...
Nereikia tiketis stebuklo kaip intike rodo stiklinius plaukus, bet kad butu tokie kaip pries procedura...abejoju arba blogai padare...
QUOTE(DykumosSniegas @ 2011 11 06, 17:25)
Na, štai - praėjo tos 3 dienos po tiesinimo Coco Choco. Išsiploviau galvą. Rezultatas: praktiškai plaukai tokie pat, kaip ir iki tiesinimo. Visada jie pas mane buvo pasipūtę, dabar gal šiek tiek glotnesni.. bet lygiai taip pat banguojasi... tiesa sakant, jokių stebuklų ir nesitikėjau... tikiuosi, bent pamaitinti plaukai buvo... nors, kai pagalvoji, už kaukės poveikį, mokėti beveik 200 Lt - brangoka...
O kaip tu juos džiovinai kai išplovei? aš su džiovintuvu ir su šukom?
mane perspėjo kirpėja kad taip reikia džiovinti
Nu nezinau, nezinau... As po tiesinimo dziovindama nenaudojau jokiu suku, tik fenu prapusdavau ir nebudavo jokiu garbanu
merginos patarkit ka geriau rinktis Encanto ar QOD ? mano plaukai banguoti vidutinio storumo.
lb lauksiu patarimu bei komentaru
Klausimas merginoms apie plauku pasisiausima. Man iskrito daug plauku po nestumo tai dabar intensyviai auga, tai vaikstau su skiautere ant galvos del naujai auganciu plauku. Gal kam buvo panasiai, ar ta procedura suglotnino tuos augancius plaukus?
QUOTE(Sunrayja @ 2011 11 06, 20:38)
O kaip tu juos džiovinai kai išplovei? aš su džiovintuvu ir su šukom?
Dziovinu dziovintuvu, kaip visada... tiesa, po antro plovimo, siendien VIENAS zmogus pastebejo klausdamas kur garbanos dingo
QUOTE(Lukucio mamyte @ 2011 11 07, 10:14)
Nu nezinau, nezinau... As po tiesinimo dziovindama nenaudojau jokiu suku, tik fenu prapusdavau ir nebudavo jokiu garbanu
Esme ir yra butent kad džiovinate fenu, o ne paliekate kad išdžiūtu naturaliai
QUOTE(hm5 @ 2011 11 07, 14:01)
merginos patarkit ka geriau rinktis Encanto ar QOD ? mano plaukai banguoti vidutinio storumo.
Pvz.,
encanto
Nerekomenduojama besilaukiančioms bei maitinančioms
Naudoti galima 2 savaitės prieš arba 2 savaitės po plaukų dažymo.
Atlekant proedūra dūmelis gali erzinti akys, greužti gerkle.
Patariama 2-3 dienas neplauti plauku.
QOD
Galima besilaukiančioms bei maitinančioms
Po dveju dienu galima dažyti plaukus.
Be formaldehidų
Neskleidžia nemalonaus kvapo
Mažiausiai garuojantis produktas rinkoje.
Iš kart matomas rezultatas ( Kadangi jau salone po proedūros išplaunami plaukai).
Keratino procedūros efektas yra pusiau-ilgalaikis.
Aišku labiau pagelbės merginos kurios išbandė abi priemonės pačios
QUOTE(hm5 @ 2011 11 07, 13:01)
Aš buvau pasidariusi su QOD MAX chocolate balandi,tai tikrai patiko rezultatas-plaukai buvo visiškai tiesus apie 5 mėn. Ir kai rugsėjį buvau pas kirpėją tai sako matosi, kad plaukams kažkas buvo daryta, neišsausėję, pamaitinti.
QUOTE(kicule @ 2011 11 08, 10:28)
QOD
Be formaldehidų
Iš kart matomas rezultatas ( Kadangi jau salone po proedūros išplaunami plaukai).
Be formaldehidų
Bet va čia tai netiesa, kai reikėjo su vėjeliu išdžiovinti plaukus, tai ašaros upeliais riedėjo, žiauriai akis graužė. Rašo kad be formaldehido, bet kažkokia kita sudėtinė dalis blogiukė tikrai yra, nes juk jei visai be nieko būtų, tai ir tiesūs plaukai nebūtų taip ilgai.
Va radau sudėtį Qod Max:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Behentrimonium
Chloride, Paraffinum Liquidum, Hydrolyzed Wheat Protein (And) Methicone (And) Polyquaternium-10 (And) Carbocysteine, Polyquaternium7, Hidrolized Keratin, Amodimethicone, Trideceth-12, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Hydrolyzed Rice Protein (And) Sodium Benzoate, Theobroma Cacao(Cocoa), Extract Parfum, Cetrimonium Chloride, Bht, Methylchloroisothiazolinona (And)Methylisothiazolinone, Ci 77400.
Kad bande ta QOD? AR tikrai isplauna galva po proceduros? Nes mane purto mintis vaikcioti purvina galva ir neristais plaukais 3 dienas.
Kiek skaiciau visose priemonese yra formaldehidu, nes jie ir tiesina plaukus, o ne kas kitas...
Kiek skaiciau visose priemonese yra formaldehidu, nes jie ir tiesina plaukus, o ne kas kitas...
QUOTE(Cucumi @ 2011 11 08, 13:56)
Kad bande ta QOD? AR tikrai isplauna galva po proceduros? Nes mane purto mintis vaikcioti purvina galva ir neristais plaukais 3 dienas.
Aš dariausi pati, kit'inį rinkinuką vienam kartui parsisiuntusi buvau. Rašyta buvo, kad iš karto galima plauti, bet aš visvien 3 d. neploviau nes nebuvo būtinybės lysti iš namų