QUOTE(nemano @ 2011 11 02, 12:40)
man buvo daug lengviau apsisprest kai facebooke pamaciau tos paneles puslapi, apie plauku tiesinima. Man labai patiko, kad visos nuotraukos jos pacios, o ne sedi tamsiaode is interneto istraukta, mazdaug va, cia pries,cia po.... nes pas ja moteru laaabai daug. ir sudetos nuotraukos pries, ir po, kitos jau po 3 tiesinimo...manau jei klientas grysta, vadinasi, dirbi gerai... na, cia mano nuomone, o surast ta Enrika ir jos darbelius, nesunku visai:)
Esu pasidariusi ir aš tiesinima SU QOD Gold priemone. Ir dar dėjo papildoma to formaldehido (nepilna ampule). Iš karto po tiesinimo plaukai tiesus kaip stiklas. Bet išplovus galva, niekada nebus tokio pat rezultato . Pati kirpeja man ta sake. O tuos nuotraukos kur pridetas pilnas internetas, tai padarytos iki plovimo is karto issitiesinus. O apie tai nieko neuzsimina . mano rezultatas toks: naturaliai tiesus plaukai , labai švelnus, bet galai biski rieciasi, ir nera kaip tose fotkese.
dariau cia
http://www.skelbiu.l...e-12452666.html
maloni mergina dare, viska paaiskino, nieko nereklamavo per daug.
O su Cocco chocco nerekomenduoju , nes 3 paras dar negalima plauti galvos ir net uz ausu juos kisti ir tas dienas suristi negalima, vengti dregmes, o jai susiraite - tiesinti su znyplem paciai.