Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

QUOTE(nemano @ 2011 11 02, 12:40)
man buvo daug lengviau apsisprest kai facebooke pamaciau tos paneles puslapi, apie plauku tiesinima. Man labai patiko, kad visos nuotraukos jos pacios, o ne sedi tamsiaode is interneto istraukta, mazdaug va, cia pries,cia po.... nes pas ja moteru laaabai daug. ir sudetos nuotraukos pries, ir po, kitos jau po 3 tiesinimo...manau jei klientas grysta, vadinasi, dirbi gerai... na, cia mano nuomone, o surast ta Enrika ir jos darbelius, nesunku visai:)

Esu pasidariusi ir aš tiesinima SU QOD Gold priemone. Ir dar dėjo papildoma to formaldehido (nepilna ampule). Iš karto po tiesinimo plaukai tiesus kaip stiklas. Bet išplovus galva, niekada nebus tokio pat rezultato mirksiukas.gif . Pati kirpeja man ta sake. O tuos nuotraukos kur pridetas pilnas internetas, tai padarytos iki plovimo is karto issitiesinus. O apie tai nieko neuzsimina rolleyes.gif . mano rezultatas toks: naturaliai tiesus plaukai , labai švelnus, bet galai biski rieciasi, ir nera kaip tose fotkese.
dariau cia
http://www.skelbiu.l...e-12452666.html
maloni mergina dare, viska paaiskino, nieko nereklamavo per daug.

O su Cocco chocco nerekomenduoju schmoll.gif , nes blink.gif 3 paras dar negalima plauti galvos ir net uz ausu juos kisti ir tas dienas suristi negalima, vengti dregmes, o jai susiraite - tiesinti su znyplem doh.gif paciai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunrayja: 02 lapkričio 2011 - 18:55
QUOTE(Sunrayja @ 2011 11 02, 18:54)
O su Cocco chocco nerekomenduoju schmoll.gif , nes  blink.gif 3  paras dar negalima plauti galvos ir net uz ausu juos kisti ir tas dienas suristi negalima, vengti dregmes, o jai susiraite - tiesinti su znyplem  doh.gif paciai.

Ka tik grizau pasidariusi teisinima su Cocco. Kol kas atrodo normaliai, ziuresiu kaip tas tris paras isbusiu. Parasysiu ispudzius, kas gausis isplovus galva.
Gerai, kad lietaus neprognozuoja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DykumosSniegas: 02 lapkričio 2011 - 20:06
QUOTE(Sunrayja @ 2011 11 02, 19:54)
Esu pasidariusi ir aš tiesinima SU QOD Gold priemone. Ir dar dėjo papildoma to formaldehido (nepilna ampule). Iš karto po tiesinimo plaukai tiesus kaip stiklas. Bet išplovus galva, niekada nebus tokio pat rezultato  mirksiukas.gif . Pati kirpeja man ta sake. O tuos nuotraukos kur pridetas pilnas internetas, tai padarytos iki plovimo is karto issitiesinus. O apie tai nieko neuzsimina  rolleyes.gif .  mano rezultatas toks: naturaliai tiesus plaukai , labai švelnus, bet galai biski rieciasi, ir nera kaip tose fotkese.
dariau cia
http://www.skelbiu.l...e-12452666.html
maloni mergina dare, viska paaiskino, nieko nereklamavo per daug.
O su Cocco chocco nerekomenduoju schmoll.gif , nes  blink.gif 3  paras dar negalima plauti galvos ir net uz ausu juos kisti ir tas dienas suristi negalima, vengti dregmes, o jai susiraite - tiesinti su znyplem  doh.gif paciai.

na nezinau ka jums sake kirpeja, bet kad va istiesino man, kita diena issiploviau galva, isdziovinau fenu, ir plaukai buvo tokie pat, jokie galai nesiraito. Gal Jum priemones ant galu pagailejo? g.gif nes savo plaukelius ploviau jau ne karta, ir ar palaidus nesioju ar suristus, jie man visalaik tiesus....
Atsakyti
O ko jus cia stebites g.gif juk kiekvienos plaukai skirtingi. Vienu plaukai daugiau puciasi ir siek tiek garbanojasi, kitu - smarkiai garbanojasi, vienu plonesni, kitu - storesnu plaukai, tai ir rezultatai skirtingi.
Mano plaukai po pirmo plovimo pradejo siek tiek pustis, bet sveikesni ibuvo r nesigarbanojo keturis menesius.
Atsakyti
kur kaune galima ir kur atlieka sias proceduras ir kokios mazdaug kainos?mano plaukai ilgi turi polinki veltis galvoju gal pades
Atsakyti
Esu pasidariusi ir aš tiesinima SU QOD Gold priemone. Ir dar dėjo papildoma to formaldehido (nepilna ampule).

Nuo kada į QOD dėdamas papildomai formaldehidas g.gif
QOD būtent ir renkasi merginos kurios už naturalesnias priemonės, tai yra Organinė priemonė mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasigirsiu is visos sirdies. Apie KAUNA kalbu.

Issitiesinau plaukus pries gera menesi. Pas mane garbanu nebuvo, bet tokie gerai pasirieciantys plaukai ant galvos gyveno. Zodziu, "grifkos" nesiot negalejau, nes ant galvos lipo. Norejau tiesiu "kaip styga" plauku, issiklausinejau, kokia gera kirpeja tiesina plaukus, ir radau viena priesais Hyper Maxima, prie Iki kirpykloj. Ten daugiabutyj ta kirpykla.

Toj kirpykloj dirba kirpeja Simona, kuri mano svajone igyvendino wub.gif Mano plaukai dabar tiesus kaip pagaliukai, tik viena sruoga priekyj prie ausies pasibangavo. Aisku, ne be pacios pagalbos. Tris dienas galvos neploviau, net plauku nelieciau, bet taip sake, kad efektas liktu. Nes jei su gumutem susegsit ar kuoda susuksit, niekas nepades.

P.S. Ten pigiau, bet taip gerai daro, kad visas kirpyklas mesit. Mano nelyginti plaukai liemeni nesieke, o kai islygino, tai uzpakalio nesimate, bet paeme maziau nei uz kudikio plauku lyginima. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snuffe: 04 lapkričio 2011 - 00:55
O su kokiom priemonem tiesino? Ir jusu plaukai sviesus ar tamsus?
Atsakyti
mano plaukai tamsesni yra, siek tiek "ryzi".
net neisivaizduoju, kaip tos priemones vadinasi, tik pamenu, kad "silk" ir dar kazkas parasyta buvo. jei labai reikia, galiu pabandyt issiaiskint.
Atsakyti
QUOTE(Dina Miau @ 2011 11 04, 22:20)
Jei tiesint plaukus tai siūlau tik brazilišką būdą, kuris prisotina plaukus reikalingų medžiagų, pamaitina ir gydo, bei suteikia glotnumo, blizgesio, spindesio. Ir rinkitės plaukų tiesinimą be formaldehidų[COLOR=red], nes šitos medžiagos yra labai kenksmingos. Ir ne tik plaukams bet ir procedūros metu kai garuoja nuodija organizmą. Todėl ne visi tiesinimai keratinu yra geri. Rinkitės tik tokį kur naudoja profesonalias priemones be formaldehidų. Ir galėsite megautis rezultatu iki pusės metų. Toks vienas pasiūlymas yra su 54% nuolaida: http://pasiulymubank...e-pasiulyma/864 Tik jis greit pasibaigs. Ten yra ir foto pridėta kaip atrodo plaukučiai po procedūros. Matosi kad dirba profesonaliai ir rimtai.

braziliskas tiesinimas yra turbut pats blogiausias. jis ne tik dumu aliarma ijungia, bet ir visa oda nugrauzia - bandziau. net priesui nelinkeciau su sita priemone kankintis. cia paskutine iseitis.
Atsakyti
QUOTE(Snuffe @ 2011 11 04, 23:10)
braziliskas tiesinimas yra turbut pats blogiausias. jis ne tik dumu aliarma ijungia, bet ir visa oda nugrauzia - bandziau. net priesui nelinkeciau su sita priemone kankintis. cia paskutine iseitis.

Su kokia priemone bandėt rolleyes.gif
Išbandžius viena, nereikia kalbėti apie visus mirksiukas.gif
Atsakyti
SVeikos, truputi pasimeciau nuo praeitos temos. As dariausi chemini tiesinima ir dbar jam jau 7 menesiai - mano nuomone nepasikeite nei kiek - as vis dar juo labai dziaugiuosi, tik jau suku galva, kad reikia ataugusius plaukus taip pat istiesinti. Tai klausimas butu merginoms kurios kartojo cheminio procedura, ar ten istiesina tuos ataugusius tik ar tepa ant visu plauku chemija? Nes siaip mano cheminis buvo labai gerai padarytas ir plaukuciu bukle tikrai gera. smile.gif Lauksiu atsakymu
Atsakyti