Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

stebuklinga vadinama kauke

Apie kokia kauke kalbate? rolleyes.gif Viena iš ju daroma būtent su spec., šampūnu. Ir ne šiaip tepama, kaip bet kuri kaukė smile.gif

As visgi manau, ka ivertinti priemones geruma ir nauda plaukams reiktu ne tu keliu menesiu po tiesinimo eigoje, o po kokiu puses metu. Tada matosi ar tas tiesinimas nepakenke plaukams

Yra klienčiu kurios darė pakankamai senai (6-8mėn.,) atgal. Ju plauku galiukai thumbup.gif Kas labai džiugina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2011 10 28, 10:03)
Kiek zmoniu tiek rezultatu.As pati susiradau Aluros QOD atstovus,klausinejau visko,ypac apie keratinini plauku tiesinima-man uzkliuvo keletas dalyku,paskui pabandziusi viena is ju prekiu itin giriama,stebuklinga vadinama kauke-nepamaciau jokio nors kiek geresnio rezultato uz mano turimas ir naudojamas priemones-tuomet visiskai nurimau.Veliau mano kolege juos taip pat isikviete,labai susizavejo ju kompanija,nuejo ir i seminara apie plauku tiesinima,nusivede savo drauge,kaip modeli keratininiam tiesinimui,po seminaro man paskambino papasakojo kaip viskas nerealu,kad as be reikalo nepasitikejau,nes rezultatas idealus,plaukai silkiniai ir t.t. bet po keletos dienu,kai susitikome darbe ji man pasake kad jos drauges plaukai po plovimo tapo kaip siaudai,visiskai nudege...

labaio abejoju ar tai tiesa , nes maciau ne viena pazystama issitiesinusia su siom priemonem ir plaukai atrodo thumbup.gif ir visos kartoja kad kur tos priemones buvo anksciau . o ypac patinka kazkoks purskalas rozinei pakuotei ax.gif
mano plaukai ploni todel as nebandziau jo nes jis labai glotnina
Atsakyti
purskalas rozinei pakuotei

QOD THERMY apsaiginis serumas, nauduojamas prieš džiovinima, apsauga nuo karščio. Plaukai po jo thumbup.gif Neleidžia plaukui pustis wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kicule: 30 spalio 2011 - 18:44
QUOTE(kicule @ 2011 10 30, 19:42)
QOD THERMY apsaiginis serumas, nauduojamas prieš džiovinima, apsauga nuo karščio. Plaukai po jo  thumbup.gif Neleidžia plaukui pustis wub.gif

aha man atrodo sitas
drauge uzsipirkus viena i prieki kad kada nepritruktu lotuliukas.gif
Atsakyti
Kas daret Klaipedoje tiesinima. Kur ir kokie atsiliepimai? Kur rekomenduotumet?
Atsakyti
QUOTE(Cucumi @ 2011 11 02, 11:18)
Kas daret Klaipedoje tiesinima. Kur ir kokie atsiliepimai? Kur rekomenduotumet?

Labas! as pasidariau tiesinima Klaipedoje, pas panele, vardu Enrika. Ji dirba su Encanto do brasil priemonem. Taip, daugelis sakys kad jos prastos ar jose daug chemijos, bet zinot, man vienodai biggrin.gif man jau buvo visiskai nusispjaut, ten su chemija ar be, ar dar kas. Tiesiog is pazystamu rato girdejau daug geru atsiliepimu po tiesinimo su encanto, pati maciau plaukus paneliu, ir praejus pusei metu ir ilgiau, ir vis kaupiaus tai procedurai.... Mano plaukai LABAI issisiause, dziunant naturaliai, dziovinant su fenu.... isbandziau galybe priemoniu, kaukiu,serumu, sampunu, ivairiom kainom ir su paciom graziausiom etiketem bei geriausias aprasymais.... deja, vienintelis dalykas kas padedavo,tai tiesinimo znyples, ir svarbiausia-saugot plaukus nuo dregmes kad nepasisiaustu.... pribrendau viena diena as tai encanto procedurai, galvoju,kaip bus taip.... Uzsirasiau... sulaukiau savo eiles... ir NERALIAI DZIAUGIUOS!!!!!! biggrin.gif mano plaukai niekad neatrode taip graziai be kalno priemoniu+tiesintuvo.... kaip gera.... iseinu is duso, isdziovinu fenu, arba palieku dziut naturaliai, ir jie tiesus, blizga:) vaikstau sau lauke, oras dregnas, o plaukiukai tiesus! Dar tik savaite kai plaukai istiesinti, bet nepastebejau bent kolkas nieko blogo su jais, netrupa, galiukai kaiptik, sveikisni. Galiu pagirti Enrika-dirba super, tikra profe!
o draugei nuo Global Keratin tiesinimo istrupejo daug plaukuciu, o kitai, nesijaute jokio efekto, plius itrupejo plaukai.... O as tik dziaugiuos savo plaukuciais, ir ti glostau, glostau:D
Atsakyti
Matyt kiekvienas skirtingai reguojas i skirtingas priemones, o kaip zinot ar tau toks tai nezinosi...
Atsakyti
QUOTE(Cucumi @ 2011 11 02, 12:27)
Matyt kiekvienas skirtingai reguojas i skirtingas priemones, o kaip zinot ar tau toks tai nezinosi...

man buvo daug lengviau apsisprest kai facebooke pamaciau tos paneles puslapi, apie plauku tiesinima. Man labai patiko, kad visos nuotraukos jos pacios, o ne sedi tamsiaode is interneto istraukta, mazdaug va, cia pries,cia po.... nes pas ja moteru laaabai daug. ir sudetos nuotraukos pries, ir po, kitos jau po 3 tiesinimo...manau jei klientas grysta, vadinasi, dirbi gerai... na, cia mano nuomone, o surast ta Enrika ir jos darbelius, nesunku visai:)
Atsakyti
Zinau as ja.
Maciau facebooke. Man tik labai keista, kad nera moteru atsiliepimu tame puslpayje apie ja. Pvz ir tu, idejo ar ne tavo foto, juk parasytum pagyrima jei tikrai esi patenkinta, as parasyciau, bet ten nieko nepanaus nera...
Atsakyti
kaskaip nepaklausiau jos, kodel nera atsiliepimu.... gal specialiai nededa, nes viska ji paaiskina telefonu arba pastu, o gal nenori kad puslapis taptu diskusiju arena?????? manes nefotografavo ji, atvaziavau su suristais plukais ir daug lako:D tai isplove galvele ir iskart emesi darbo:) gal kai isiplovus galva atvaziuoji ir matos vaizdelis plauku, tada fotografuoja? nezinau zinok:) bet esu tikrai patenkinta jos darbu, o jei plaukai ims trupet ar dar kaskas darytis, pranesiu cia:)))
Atsakyti
As tai darysiuos, bet nenusprendziu su kokiom priemonem.
Tik baisu del vieno dalyko, kad paskui noresis dar ir dar....
As dar Indre radau facebooke. Ji dirba su Salerm keratin shot , Encanto do Brasil arba CocoChoco.
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2011 10 30, 12:36)
labaio abejoju ar tai tiesa , nes maciau ne viena pazystama issitiesinusia su siom priemonem ir plaukai atrodo  thumbup.gif ir visos kartoja kad kur tos priemones buvo anksciau . o ypac patinka kazkoks purskalas rozinei pakuotei  ax.gif
mano plaukai ploni todel as  nebandziau jo nes jis labai glotnina

Lygiai ta pati ir as galiu pasakyti,kad labai abejoju ar jus tiesa rasote mirksiukas.gif biggrin.gif nes kiek as maciau rezultatas buvo klaikus,todel ir sakau kiek zmoniu tiek rezultatu ir tiek nuomoniu 4u.gif
Atsakyti