QUOTE(Cucumi @ 2011 11 02, 11:18)
Kas daret Klaipedoje tiesinima. Kur ir kokie atsiliepimai? Kur rekomenduotumet?
Labas! as pasidariau tiesinima Klaipedoje, pas panele, vardu Enrika. Ji dirba su Encanto do brasil priemonem. Taip, daugelis sakys kad jos prastos ar jose daug chemijos, bet zinot, man vienodai
man jau buvo visiskai nusispjaut, ten su chemija ar be, ar dar kas. Tiesiog is pazystamu rato girdejau daug geru atsiliepimu po tiesinimo su encanto, pati maciau plaukus paneliu, ir praejus pusei metu ir ilgiau, ir vis kaupiaus tai procedurai.... Mano plaukai LABAI issisiause, dziunant naturaliai, dziovinant su fenu.... isbandziau galybe priemoniu, kaukiu,serumu, sampunu, ivairiom kainom ir su paciom graziausiom etiketem bei geriausias aprasymais.... deja, vienintelis dalykas kas padedavo,tai tiesinimo znyples, ir svarbiausia-saugot plaukus nuo dregmes kad nepasisiaustu.... pribrendau viena diena as tai encanto procedurai, galvoju,kaip bus taip.... Uzsirasiau... sulaukiau savo eiles... ir NERALIAI DZIAUGIUOS!!!!!!
mano plaukai niekad neatrode taip graziai be kalno priemoniu+tiesintuvo.... kaip gera.... iseinu is duso, isdziovinu fenu, arba palieku dziut naturaliai, ir jie tiesus, blizga:) vaikstau sau lauke, oras dregnas, o plaukiukai tiesus! Dar tik savaite kai plaukai istiesinti, bet nepastebejau bent kolkas nieko blogo su jais, netrupa, galiukai kaiptik, sveikisni. Galiu pagirti Enrika-dirba super, tikra profe!
o draugei nuo Global Keratin tiesinimo istrupejo daug plaukuciu, o kitai, nesijaute jokio efekto, plius itrupejo plaukai.... O as tik dziaugiuos savo plaukuciais, ir ti glostau, glostau:D