Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių rūpesčiai...

QUOTE(dzesimbora @ 2012 03 05, 20:16)
Uj, man patinka su MB tartis, jo pasakymas geriausias yra "Kaip tau geriau, brangute, nenoriu as sugadint nieko"

Šią fraze ir manasis naudoja biggrin.gif
O šiaip tai MB nedaug kuom prisideda,jo finansai,mano planai.Kai reikia nuvažiuoja kartu ar paskambina,bet tuom viskas ir baigiasi.
Atsakyti
Mes su MB viską planuojam kartu. Taip, aš daugiau ieškau idėjų, atrenku kelias labiausiai patikusias ir tada tariamės abu. Nes MB nemoka iš daug atsirinkt biggrin.gif Taip pat aš ką nors surandu, o jis skambina ir tariasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RedHair @ 2012 03 06, 12:44)
Mes su MB viską planuojam kartu. Taip, aš daugiau ieškau idėjų, atrenku kelias labiausiai patikusias ir tada tariamės abu. Nes MB nemoka iš daug atsirinkt biggrin.gif Taip pat aš ką nors surandu, o jis skambina ir tariasi smile.gif

pas mus lygiai taip pat blush2.gif
as ieskau ideju, planuoju, atrenku labiausiai tinkamas, tada tariuosi su juo, o jis skambina ir tariasi blush2.gif
kazkaip as nemegstu skambinet ir tartis , sita rupesti patikiu MB.
Atsakyti
manau, kad cia standartine situacija thumbup.gif
moterys iesko, masto, o su MB tik pasitaria del sventos ramybes thumbup.gif

as tai galeciau viska savo nuoziura daryti , MB su viskuo sutinka thumbup.gif jis tik pasake kelis pageidavimus o visa kita sako daryk kaip tu nori
bet as kaz kaip pati noriu ji daugiau itraukti i vestuviu reikalus
Atsakyti
kadangi as didziaja dali dienos bunu namie, tai visus taskus ir planus rankioju ir delioju as smile.gif Mano antroji puse skambina ir derina susitikimus nurodytais mano kontaktais. Siaip taremes del bendro rezultato kartu, nes mano brangusis nera is tu vyru kuriems tas pats , jis savo nuomone visada nori pareikti smile.gif ka nors pasiuliti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 03 16, 13:27)
kadangi as didziaja dali dienos bunu namie, tai visus taskus ir planus rankioju ir delioju as smile.gif  Mano antroji puse skambina ir derina susitikimus nurodytais mano kontaktais. Siaip taremes del bendro rezultato kartu, nes mano brangusis nera is tu vyru kuriems tas pats , jis savo nuomone visada nori pareikti smile.gif ka nors pasiuliti.  ax.gif

pas mus panasi situacija smile.gif MB turi savo nuomone, todel del visko tariames ir kartu kuriam bendra vaizda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(denite @ 2012 03 18, 23:32)
pas mus panasi situacija smile.gif MB turi savo nuomone, todel del visko tariames ir kartu kuriam bendra vaizda thumbup.gif

Kai dviese galima kurti yra daug smagiau 4u.gif tada tikrai buna abieju svente
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 03 19, 09:31)
Kai dviese galima kurti yra daug smagiau  4u.gif  tada tikrai buna abieju svente

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
O as viena viska planuoju, MB prisideda tik tuo, kad vezioja kur reik, daugiau niekuo. Siaip tikrai sunku, nes pati gyvenime viena kart buvus vestuvese ir neturiu draugiu kurios patartu padetu, mama kazkiek padeda, na dar liudininke sake sugalvos zaidimu ir veiklos gamtoj. Neisivaizduoju kaip reiktu rimtas dideles vestuves suplanuot, nes dabar planuose kuklios, su 20 zmoniu, o galvos skausmo uztektinai
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 03 19, 11:49)
O as viena viska planuoju, MB prisideda tik tuo, kad vezioja kur reik, daugiau niekuo. Siaip tikrai sunku, nes pati gyvenime viena kart buvus vestuvese ir neturiu draugiu kurios patartu padetu, mama kazkiek padeda, na dar liudininke sake sugalvos zaidimu ir veiklos gamtoj. Neisivaizduoju kaip reiktu rimtas dideles vestuves suplanuot, nes dabar planuose kuklios, su 20 zmoniu, o galvos skausmo uztektinai

Sunku vienai planuoti smile.gif bet zinok yra pliusu viskas gali buti taip kaip tu nori biggrin.gif Kad ir kokio dydzio vestuves organizuotum 20 ar 70zm reikia tureti pagalbininku smile.gif
Atsakyti
Pries vestuviu planavima pasidalinome savo norais apie vestuves, papasakojome vienas kitam ko noretume, ko ne. Planuoju viska as, bet maksimaliai atsizvelgiu i visus mb norus. Tariuosi su juo, tarkim automobilius issirenka jis, maciau, kad tai ji uzkabino, tai palikau sita jam. Kai ejau matuotis sukneles, pasiuliau eiti kartu, jis atsake, kad negalima matyt nuotakos pries vestuves. biggrin.gif Puikiai zn, kad prietarais jis netiki, taip tiesiog mandagiai atsisake. Kai pamatau, kad jam tai neidomu - neprasau primygtinai dalyvauti pasirenkant. Tokia mano pozicija ax.gif
Atsakyti