Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių rūpesčiai...

Mes lygiai taip pat thumbup.gif Viską kartu, nes šventė mūsų ir kuriame ją kartu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirmeliuke28: 20 birželio 2011 - 14:06
mano brangusis rupinasi vesuviu biudezetu biggrin.gif dar nuveza mane kur reikia, kartu vaziavom paziureti sodybos.. aktyviai dalyvavo, kai rinkomes meniu biggrin.gif Na as aisku informuoju ji, kaip vyksta planavimas, bet neisivaziduoju, kad kartu sprestume apie serveteliu spalvas ar rinktume geles.. is pradziu truputi pykau, bet dabar supratau, kad tie dalykai atsperka kitur smile.gif
Atsakyti
Musu vestuves mazdaug uz metu, MB siuo metu rupinasi blaivaus proto issaugojimu, nes as jau viska ziurineju ir svaigstu wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupsia @ 2011 06 20, 17:26)
mano brangusis rupinasi vesuviu biudezetu  biggrin.gif dar nuveza mane kur reikia, kartu vaziavom paziureti sodybos.. aktyviai dalyvavo, kai rinkomes meniu  biggrin.gif Na as aisku informuoju ji, kaip vyksta planavimas, bet neisivaziduoju, kad kartu sprestume apie serveteliu spalvas ar rinktume geles.. is pradziu truputi pykau, bet dabar supratau, kad tie dalykai atsperka kitur  smile.gif

pas mus panasi situacija, jis rupinasi finansais o as jau viskuo kitu zinoma su jo palaiminimu kai kuriais klausimais blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
rupinames kartu is tikro daug pataria ir padeda smile.gif
Atsakyti
Užėjau ir aš į šitą temą paieškot bendraminčių lotuliukas.gif Na jaučiuosi truputį vieniša vestuvių planavime. MB daro viską, ką jam pavedu, padeda gamint kvietimus, kartu tariamės dėl visų paslaugų, kartu susitinkame su tų paslaugų tiekėjais, kartu buvome ir kursuose, ir pas kunigą, tačiau man labai trūksta jo iniciatyvos. Tiesiog visada šiek tiek kitaip įsivaizdavau vestuvių planavimą ir dabar mane tai truputį liūdina.... Suprantu, kad vyrams visokios smulkmenos tikrai nerūpi. MB pats sako: "Man svarbiausia yra tai, kad mes tuoksimės, o visa kita jau kaip bus, taip bus, vistiek aš tą dieną matysiu tik tave". Aišku, tai labai miela ir tame yra tiesos, bet juk taip norėtųsi, kad ir jis parodytų šiek tiek iniciatyvos ar prisiimtų sau kokį darbelį be paraginimo doh.gif
Atsakyti
Viską darom kartu - nuo kvietimų teksto kūrimo iki šventės vietos paieškų ir t.t.
Tariamės, ieškom kompromiso, kuris tenkintų mus abu.Na gal tik suknelės kartu su juo nesirinksiu smile.gif Juk vestuvės abiejų, tad neįsivaizduoju, kad galėtų būti kitaip.
Atsakyti
Mes kai ruošėmės vestuvėms, abu vienodai viskuo rūpinomės smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(m.e.s @ 2012 02 21, 10:47)
Užėjau ir aš į šitą temą paieškot bendraminčių  lotuliukas.gif Na jaučiuosi truputį vieniša vestuvių planavime. MB daro viską, ką jam pavedu, padeda gamint kvietimus, kartu tariamės dėl visų paslaugų, kartu susitinkame su tų paslaugų tiekėjais, kartu buvome ir kursuose, ir pas kunigą, tačiau man labai trūksta jo iniciatyvos. Tiesiog visada šiek tiek kitaip įsivaizdavau vestuvių planavimą ir dabar mane tai truputį liūdina.... Suprantu, kad vyrams visokios smulkmenos tikrai nerūpi. MB pats sako: "Man svarbiausia yra tai, kad mes tuoksimės, o visa kita jau kaip bus, taip bus, vistiek aš tą dieną matysiu tik tave". Aišku, tai labai miela ir tame yra tiesos, bet juk taip norėtųsi, kad ir jis parodytų šiek tiek iniciatyvos ar prisiimtų sau kokį darbelį be paraginimo  doh.gif

Manes irgi tikriausiai panasi situacija laukia,ti be tokiu graziu zodziu rolleyes.gif
Atsakyti
Na aš tikriausiai būsiu prie tų, kurios vienos galima sakyti planuoja biggrin.gif Aš ką nors sugalvoju, tada brangiausiam pasakau ir gaunu pritarimą lotuliukas.gif Na, dažniausiai. Arba jei dėl ko nors negaliu apsispręsti, tai su juo tariuosi. Aišku, kai jau ėjom tartis dėl kursų, pas kunigą, į kavinę, pas fotografę, tai visur kartu.
Žodžiu, jis tokios nuomonės, kad gali nieko ir nebūti tik mes abu ir jei būtų jo valia, tai susituoktume taip kaip stovim, nereikia nei jokių puošnių suknelių, šukuosenų, kostiumų ir t.t. smile.gif Sako, svarbiausia juk ne ta viena diena gyvenime, o visas gyvenimas, kiekviena diena turiu būti svarbi ir graži wub.gif
Na, aš tai ir nepykstu dėl to, juk iš tikrųjų, tos smulkmenos, kam jos daugiau rūpi, jei ne jaunosioms doh.gif
Bet labiausiai prajuokino, kai kelionę rinkomės. Sakau, skrendam iš karto sekančią dieną. Tai jis - ne ne, na gerai, sakau, po savaitės, tiek jau to g.gif O jis, oi ne, taip anksti, taigi reikia atsigauti bigsmile.gif Klausiu, nuo ko atsigauti? blink.gif Sako, taigi nuo planavimų lotuliukas.gif Tai taip juokiausi, na, jam jau irgi jausmas, kad planuoja, kai aš jam vos ne kiekvieną dieną apie vestuvių dieną čiulbu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pufaike @ 2012 03 04, 19:27)
Na aš tikriausiai būsiu prie tų, kurios vienos galima sakyti planuoja  biggrin.gif  Aš ką nors sugalvoju, tada brangiausiam pasakau ir gaunu pritarimą  lotuliukas.gif Na, dažniausiai. Arba jei dėl ko nors negaliu apsispręsti, tai su juo tariuosi.  Aišku, kai jau ėjom tartis dėl kursų, pas kunigą, į kavinę, pas fotografę, tai visur kartu.
Žodžiu, jis tokios nuomonės, kad gali nieko ir nebūti tik mes abu ir jei būtų jo valia, tai susituoktume taip kaip stovim, nereikia nei jokių puošnių suknelių, šukuosenų, kostiumų ir t.t. smile.gif Sako, svarbiausia juk ne ta viena diena gyvenime, o visas gyvenimas, kiekviena diena turiu būti svarbi ir graži wub.gif
Na, aš tai ir nepykstu dėl to, juk iš tikrųjų, tos smulkmenos, kam jos daugiau rūpi, jei ne jaunosioms  doh.gif
Bet labiausiai prajuokino, kai kelionę rinkomės. Sakau, skrendam iš karto sekančią dieną. Tai jis - ne ne, na gerai, sakau, po savaitės, tiek jau to g.gif O jis, oi ne, taip anksti, taigi reikia atsigauti  bigsmile.gif  Klausiu, nuo ko atsigauti?  blink.gif Sako, taigi nuo planavimų lotuliukas.gif Tai taip juokiausi, na, jam jau irgi jausmas, kad planuoja, kai aš jam vos ne kiekvieną dieną apie vestuvių dieną čiulbu  lotuliukas.gif

Va cia tai lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Uj, man patinka su MB tartis, jo pasakymas geriausias yra "Kaip tau geriau, brangute, nenoriu as sugadint nieko" Bijo, kad ka pasakys ir netiks lotuliukas.gif Siaip tai padejo daryti kvetimus, tariames del kostiumo jo, na aisku i kursus ejome kartu, hm... g.gif Aj, dar kartu nusprendem del vietos, laiko, grupes, fotografo, o siaip tai visos smulkmenos lieka man smile.gif
Atsakyti