Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių rūpesčiai...

Mes vestuves planuojame kartu ir labai draugiskai gaunasi. Pasitariame, pasidaliname kas ka padarys ir tiesiog kur reikia vaziuojam kartu, kur neiseina kartu, nuvaziuojam ar paskambinam ir susitariam. As dziaugiuosi, kad MB nepalieka viso organizavimo man vienai 4u.gif biggrin.gif
O del mergvakariu, bernavakariu man tas juokingas tas toks kaip nuo virves nutrukimas biggrin.gif Planavome gal kartu pries vestuves koki baliuka su jaunimu suorganizuoti, bet turbut nesigaus nieko, nes mano sesuo grizta kelios dienos pries vestuves verysad.gif
Atsakyti
MB visai nesikiša. Ne jo sritis vestuvių organizavimas. Paskutinį kartą paklausiau kaip rašyti stalo korteles - tik vardus, ar vardus ir pavardes. Tai atsakymas buvo: "o kam tos stalo kortelės reikalingos, nesąmonė kažkokia" .. smile.gif Nupirkau jam pati ir kaklaraištį, ir kostiumą galvoju išrinksiu, o jam beliks tik atvažiuot ir pasimatuot ir nusipirkti, nekankinsiu vaikščiojimais po parduotuves. Nes bijau, kad bus kaip su dukryte, nuėjom suknelės ieškot, pasimatavom keturias, nė viena jai nepatiko, tada sako nors ir nepatinka bet pirkim kad tik daugiau nereiktų vaikščiot ir matuotis doh.gif ..Matosi, kad į tėvą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2004 06 23, 11:55)
siat ir kilo klausimas: O KA DARO JUSU ISRINKTIEJI? KUO JIE RUPINASI?  g.gif

Viskuo rūpinasi, išskyrus mano tualetą. Visas idėjas kartu galvojome, visus darbus-darbelius kartu dirbame, netgi į suknelės pasimatavimus jis mane pats vežė. Žinoma, aš šiek tiek labiau pavadovauju ir dgiau iniciatyvos rodau, bet ne vien vestuvių ruošoje, o visame kame aš lekiu trukinio priešky, o jis mane sustabdo, paragina nepulti užsakinėti paslaugų, pagalvoti, palyginti kainas...

JO idėjos vestuvėms:

jis parinko mums šokį (iš kurio kilo ir visa vestuvių tema);
jis pasiūlė vaišinti svečius kokteiliais;
surado vedėją;
sugalvojo transporto sprendimą;
rado juvelyrą;
pasiūlė frazę graviravimui ant žiedų;
sukūrė vestuvių web svetainę;
rado kvietimų dizainerę, idėjų dizainui;

ir šiaip, spalvas, vietą, svečių sąrašą, aprangą, vaišes - viską apgalvojme kartu. Mano reikalas tėra gal tik mano puokštė biggrin.gif Ir, nors jis daug man sako "daryk kaip nori", galiausiai net savo suknelės modelį perdarinėjau pagal jį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vylabusle: 06 birželio 2011 - 23:17
QUOTE(vylabusle @ 2011 06 06, 22:43)
Viskuo rūpinasi, išskyrus mano tualetą. Visas idėjas kartu galvojome, visus darbus-darbelius kartu dirbame, netgi į suknelės pasimatavimus jis mane pats vežė. Žinoma, aš šiek tiek labiau pavadovauju ir dgiau iniciatyvos rodau, bet ne vien vestuvių ruošoje, o visame kame aš lekiu trukinio priešky, o jis mane sustabdo, paragina nepulti užsakinėti paslaugų, pagalvoti, palyginti kainas...

JO idėjos vestuvėms:

Saunuolis TB thumbup.gif thumbup.gif
Na MB irgi prisideda, ne tiek daug kiek noreciau, bet man uztenka ir tiek bigsmile.gif realiai as turiu daugiau laisvo laiko ir galiu pasirinkt ideju SM smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella7 @ 2011 06 07, 21:12)
Saunuolis TB thumbup.gif  thumbup.gif
Na MB irgi prisideda, ne tiek daug kiek noreciau, bet man uztenka ir tiek bigsmile.gif realiai as turiu daugiau laisvo laiko ir galiu pasirinkt ideju SM smile.gif  biggrin.gif

Pas mane panašiai biggrin.gif brangiausias prisideda tik tada, kai jį paskatinu, paklausiu nuomonės ir t.t. tik dabar pradėjo inirtingai ir net NESKATINAMAS ieškoti šventės vedėjo thumbup.gif
Atsakyti
Pas mumi tokia situacija, kad as gyvenu UK kolkas, o maniskis LT.. Todel visas sventes organizavimas gula ant jo peciu smile.gif Aisku viska aptariame kartu, bet jam lieka viska gyvai "suderinti" smile.gif Saunuolis, netgi jaunavedziu kursus "atklause" vienas.. smile.gif Man sake niekuo nesirupinti, tik savim... rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,ir as musu vestuves planuoju pati rolleyes.gif mano MB tik linkcioja arba purto galva lotuliukas.gif ir taip svelniai mirksi nuostabiomis akutemis wub.gif
Atsakyti
Sveikos, maniskis rado juvelyra ir nupirko alkoholi, o visa kita man atrodo jam vienodai sviecia doh.gif , del to kartais pykstu nes taip reikia patarimo, o jo atsakymas trumpas: Kaip nori... Galvojau tik maniskis toks, bet paskaicius sita temele suprantu, kad ne viena as tokia ax.gif
Atsakyti
MB rupinasi transportu, savo apranga, inicijavo sampano pirkima, labai padejo kuriant kvietimus. Kartu ir sventes vieta isrinkom, i susitikimus vaziavom. Ziedus taipogi kartu uzsakem, graviravimui fraze abu galvojom. Dar sveciam bilietus padejo nusipirkt. Nemazai isitrauke.
Atsakyti
Sveikos...Na maniskis tai rupinasi piniges reikaliukais biggrin.gif dar transportu , o siaip viska as pati tik visada pasiklausiu ir jo nuomones ax.gif
Atsakyti
Maniškis kartu su manimi buvo pasinėręs į planavimą thumbup.gif wub.gif Ir kvietimus kartu darėm, ir salę puošėm, kartu visur ėjom, žiūrėjom, pirkom ax.gif
Atsakyti
Mes visko rupinames kartu smile.gif Mes visada visur kartu tai ir vestuviu reikalus tvarkome kartu smile.gif
Atsakyti