Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių rūpesčiai...

Herėja tu šauniai viską apibūdinai thumbup.gif
Būtent taip ar panašiai ir pas mane tongue.gif
Atsakyti
o mes abu dirbam ir uzdirbam pinigelius tongue.gif ir kartu rupinames vestuvemis tongue.gif as tuo labai patenkinta. merginos, pripazinkit, kad ejimas pas kunigus, pareiskimu nesimas, kostiumo matavimasis ir pan. yra grynai privalomi dalykai ir tai as kazkaip nelinkus traukt i didziuju darbu sarasa. nugi nuotaka niekaip nepasimatuos jaunikio kostiumo. tad jau tenka ir jaunikiui kazkiek to "darbo" ideti. teisingai Katusk paklause - o ar pasidomi kaip sekasi?
Atsakyti
Tai aišku, kad domisi ir kiek turi laiko tai ir padeda.
Va šiandien pats susirado naujų pyragėlių receptą vestuvėms ir pats iškepė.

FANTASTIKA thumbup.gif
Atsakyti
O maniskis tai virtuve mums irengineja, tai as viena visur vazineju, ir limuzina uzsakiau, ir fotografus suradau, ir sale. Na, dar padeda jo sesuo, bet man vienai geriau kai jis ir nesikisa, tai darau viska kaip noriu, ir zinau kad jis bus patenkintas biggrin.gif
Atsakyti

Gyvenime kaip tam anekdote, zmona sprendzia smulkius buities klausimus: i kuria mokykla vaika atiduoti, kur nupirkti baldus, kaip uzdirbti pinigus. O vyras zinima sprendzia globalinius seimos klausimus: kaip reaguoti i kara Irake, uz kuri prezidenta balsuoti biggrin.gif
Dziaugites, kad jusu vyra ne tiranai, kad pacios galite daryti ka norite, pirkti ka norite thumbup.gif
Atsakyti
As turbut daugiau rupinuosi... nes jo darbo laikas nepalankus smile.gif Bet kai tik galima, viska kartu darom- pvz, sekmadieni man bateliu ieskojom clap.gif
Atsakyti
Negalima visko prisiimti ant saves. Vestuves tai abieju.
As saviski visur kartu tempiuosi, isskyrus sukneles paieskas smile.gif . Kitaip turbut nelabai isivaizduoja koks rimtas dalykas jo laukia. Mes pvz. keiteme vestuviu data gal N kartu tongue.gif . Tai visais kartais as eidavau i CMS. Bet paskutini karta nusunciau JI. Tik po to pamaciau, kad jis nelabai isivaizdavo, kad arteja JO vestuves. Vyrai taip pasinere i savo darbus ir rupescius, kad apie vestuves zino tik tiek, kad jos bus x diena x menesi.
Vestuviu kvapo nepajusi prie ju neprisilietes smile.gif
Atsakyti
Na mes tai wiska wiska iskyrus suknele( beje ir puokste) darom kartu, bet tai turi sawo minusu, nes gana daznai nuomones nesutinka ( na cia is mano puses) bet siaip ne taip wis wien wiskas i prieki juda
Atsakyti
Kontaktu ieskau as, o renkames kartu:) bet jis, zinoma, rupesciu maziau turi ir maziau pergyvena
Atsakyti
zinoma is vienos puses yra smagu kartu viska daryti, bet is kitos puses dar smagiau kai jis tavimi pasitiki pilnai ir nesikisa smile.gif ir tada tu viska gali daryti taip kaip nori ir ne su niekuo nereikia pyktis del nuomoniu nesutapimo smile.gif
pas mus taip ir yra, bet aisku dar ir todel, kad laiko jis beveik neturi.......jam gi tenka didesne dali pinigeliu uzdirbineti, o man isleisdineti ax.gif
Atsakyti

Mes siaip viska darome katu. Net ir sukneles modeliukus rinkome kartu, kol as nusprendziau, kad gal geriau jeigu tai jam bus staigmena.. O daugiau viska darome, planuojame, ieskome kartu.. Kartai aisku gal as ir daugiau iniciatyvos rodau. Ir zinoma iskyla ir nesutarimu del vieno ar kito dalykelio... doh.gif bet mano galva, tai tik i gera..ginsuose mes atrandame ir visai nauju dalyku rolleyes.gif
As labai dziaugiuosi, kad man visko vienai nereikia daryti.
Atsakyti
QUOTE(Joly @ 2005 02 25, 12:58)
zinoma is vienos puses yra smagu kartu viska daryti, bet is kitos puses dar smagiau kai jis tavimi pasitiki pilnai ir nesikisa smile.gif ir tada tu viska gali daryti taip kaip nori ir ne su niekuo nereikia pyktis del nuomoniu nesutapimo  smile.gif

Na as nenoriu, kad mano busimas vyras i SAVO vestuves ateitu kaip i baliu..... O be to reikia ieskoti kompromisu, jei nuomones nesutampa. Vyrui "ai, daryk kaip tu nori, nes as nieko nenusimanau" ar pan. l. gers atmazas. Paskui taip gali gulti visas gyvenimas ant moters peciu, nes vyras atseit pasitiki savo zmona, nelabai ismano tuos dalykus ar dar kas nors. Atminkite, kaip bus dabar, taip ir per amzius laugh.gif t.y. visa gyvenima.
Atsakyti