Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

Mano viena is megstamiausiu kaukiu! smile.gif
'Puoselėkite plaukus naminėmis priemonėmis

Naminės plaukų priežiūros priemonės yra gera alternatyva brangioms grožio salonų procedūroms, o efektyvumu dažnai šias net ir lenkia. Geriausi plaukų grožio puoselėjimo produktai yra kiaušinis, bananas, alyvų aliejus, medus.

Kiaušinio, banano ir medaus kaukė:

Sudėtis:

1 kiaušinis
1 bananas
1 arbatinis šaukštelis medaus
1 arbatinis šaukštelis pieno
5 arbatiniai šaukšteliai alyvų aliejaus

Viską sumaišykite, ištepkite plaukus ir galvos odą, palikite 25 minutėms, kruopščiai išplaukite naudodami šampūną ir kondicionierių.'
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kavannha @ 2013 10 08, 22:00)

Naminės plaukų priežiūros priemonės yra gera alternatyva brangioms grožio salonų procedūroms, o efektyvumu dažnai šias net ir lenkia. Geriausi plaukų grožio puoselėjimo produktai yra kiaušinis, bananas, alyvų aliejus, medus.

Sudėtis:

1 kiaušinis
1 bananas

Viską sumaišykite, ištepkite plaukus ir galvos odą, palikite 25 minutėms, kruopščiai išplaukite naudodami šampūną ir kondicionierių.'
wub.gif

Bandysiu ryt thumbup.gif O ka ji daro ? koks efektas buna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2013 10 08, 21:06)
Bandysiu ryt  thumbup.gif  O ka ji daro ? koks efektas buna  ax.gif

Patepus sia kauke truputeli ant saknu, padeda plaukuciams greiciau augti, daugiau patepus sios kaukes ant plaukuciu galiuku , ipac jei turit sausus plaukus labai greitai ir efektyviai atgaivina plaukus, gal po pirmo karto nebus kazko labai wow, bet man ji labai patinka, svelnina plaukus, ir ipac del galiuku, juos atstato ! na tiesiog viena is geriausiu naminiu kaukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavannha @ 2013 10 08, 19:00)

Sudėtis:

1 kiaušinis
1 bananas

wub.gif

Man kauke su bananu buvo kazkoks siaubas. Plaukai apsivele kaip su klijais, vos issiploviau galva per n kartu. Kai isdziuvo, tai dar byrejo kaip pleiskanos bananu likuciai. Brrr...
Atsakyti
QUOTE(Flossy Lady @ 2013 10 08, 21:21)
Man kauke su bananu buvo kazkoks siaubas. Plaukai apsivele kaip su klijais, vos issiploviau  galva per n kartu.  Kai isdziuvo, tai dar byrejo kaip pleiskanos bananu likuciai.  Brrr...

Man sitas dalykelis buvo atsitikes lygiai pries metus, galva ploviau septynis kartus, kol isploviau, bet iki dabar skaitinedama kokias nors kaukes, visada perskaitau komentarus, ir radau kad darant kauke is bananu, patartina banana isplakti su mixeriu, tai dabar as taip ir darau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavannha @ 2013 10 08, 19:24)
Man sitas dalykelis buvo atsitikes lygiai pries metus, galva ploviau septynis kartus, kol isploviau, bet iki dabar skaitinedama kokias nors kaukes, visada perskaitau komentarus, ir radau kad darant kauke is bananu, patartina banana isplakti su mixeriu, tai dabar as taip ir darau smile.gif

As ir plakiau su mikseriu, vistiek snipstas:(
Atsakyti
QUOTE(meshkiukass @ 2013 09 29, 21:38)
Išbuvau šiandien 1h su garstyčių kauke. smile.gif Kiek laiko jūs būnat ir kas kiek laiko darot? (kartą per sav,2)?

Bet sunku su ja 1h issedet doh.gif
Atsakyti
o ka bananas duoda plaukam?
Atsakyti
QUOTE(kavannha @ 2013 10 08, 22:00)
Mano viena is megstamiausiu kaukiu...

Išbandžiau ir aš šią kaukę 4u.gif Visus produktus susimaišiau blenderiu, gavosi maždaug natūralaus jogurto tirštumo košytė (su vienu nesusismulkinusiu banano gabaliuku, kuris buvo išbrokintas ir išmestas). Tepdama plaukus bijojau, kad labai varvės, bet buvo visai pakenčiama. Išsiplovė lengvai.
Pirmą kartą dariau šią kaukę, tai stebuklų, žinoma, nesitikiu, bet tikrai kartosiu, juolab, kad perbraukus plaukučiai tokie švelnučiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramzetė @ 2013 10 10, 14:48)
Išbandžiau ir aš šią kaukę  4u.gif  Visus produktus  susimaišiau blenderiu, gavosi maždaug natūralaus jogurto tirštumo košytė (su vienu nesusismulkinusiu banano gabaliuku, kuris buvo išbrokintas ir išmestas). Tepdama plaukus bijojau, kad labai varvės, bet buvo visai pakenčiama. Išsiplovė lengvai.
Pirmą kartą dariau šią kaukę, tai stebuklų, žinoma, nesitikiu, bet tikrai kartosiu, juolab, kad perbraukus plaukučiai tokie švelnučiai  wub.gif

user posted image
man ir labai patinka ji smile.gif tik as pridejau viena avokada, kokosu alieju, rizinos alieju smile.gif dar geriau plaukuciai atrodo! smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti