Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 13

QUOTE(sapniukas @ 2011 09 30, 11:45)
Si karta, Jus Zoranai demonstruojate savo senobinio kirpimo mastyma, kad vaikui tiks nors ir lenta, svarbu belekaip ir pigu.

Tai gal gali įvardinti kiek kartų ar procentų minkštesnis tas lenkiškas tavo variantas už mano paminėtus ir ant kiek vaikas tai pajus?

Manau, kad parašysi bilę ką, arba gerai pagalvojus suprasi, kad tikrai nykstančiai mažai.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2011 09 30, 13:19)
Tai gal gali įvardinti kiek kartų ar procentų minkštesnis tas lenkiškas tavo variantas už mano paminėtus ir ant kiek vaikas tai pajus?

Manau, kad parašysi bilę ką, arba gerai pagalvojus suprasi, kad tikrai nykstančiai mažai.

Parasysiu tik tiek, kad tas ciuzinys, apie kuri as gerai atsiliepiu, yra mano galva, ryskiai vaikams patogesnis, nei tas, kuri reklamuojate be antvangos Jus pats.
O zmones Lietuvoje pakankamai protingi, todel patys, ir be taves bei manes, sugebes atsirinkti.
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2011 09 30, 15:48)
Parasysiu tik tiek, kad tas ciuzinys, apie kuri as gerai atsiliepiu, yra mano galva, ryskiai vaikams patogesnis, nei tas, kuri reklamuojate be antvangos Jus pats.
O zmones Lietuvoje pakankamai protingi, todel patys, ir be taves bei manes, sugebes atsirinkti.

Svarbu, kad sugebėtų atsirinkti kas nusišneka.
Atsakyti
Tureti SAVO nuomone, visada yra sveika.
Tu turi stipria SAVO nuomone, as SAVO.
Ir nei vienas is MUSU neprivalo savo nuomones-tiesos issizadeti, svarbiausiai, kad mes patys sugebetume vienas kito nuomone gerbti ir be reikalo nesipjautume...
Kuo daugiau stipriu nuomoniu, tuo stipresnis MUSU ciuziniu skyrelis.

sunglasses2.gif

atsiprasau, kad as cia taip globaliai ir ne i tema, bet uzkniso tas kolegu nesugebejimas normaliai bendrauti.

Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2011 09 30, 16:02)
Tureti SAVO nuomone, visada yra sveika.
Tu turi stipria SAVO nuomone, as SAVO.
Ir nei vienas is MUSU neprivalo savo nuomones-tiesos issizadeti, svarbiausiai, kad mes patys sugebetume vienas kito nuomone gerbti ir be reikalo nesipjautume...
Kuo daugiau stipriu nuomoniu, tuo stipresnis MUSU ciuziniu skyrelis.

sunglasses2.gif

atsiprasau, kad as cia taip globaliai ir ne i tema, bet uzkniso tas kolegu nesugebejimas normaliai bendrauti.

Jus turit stipria nuomone? O kuo ja grindziate? tusciom kalbom apie ora!!! Jusu postuose pasigendu tik faktu, jus teskiate savo nuomone, bet kodel jus taip manote - nesugebate pagristi, neturite faktu duomenu ir patirties, bet rekiate garsiai. Nieko pries jus neturiu, bet as nekisu savo trigrasio ten, kur manau ne mano kompetencijai.
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2011 09 30, 17:32)
Jus turit stipria nuomone? O kuo ja grindziate? tusciom kalbom apie ora!!! Jusu postuose pasigendu tik faktu, jus teskiate savo nuomone, bet kodel jus taip manote - nesugebate pagristi, neturite faktu duomenu ir patirties, bet rekiate garsiai. Nieko pries jus neturiu, bet as nekisu savo trigrasio ten, kur manau ne mano kompetencijai.

Faktu as tikrai turiu daugiau nei eilinis pardavejas. Tik nematau reikalo jais girtis. Kai reikia i az ir faktais kalbu, o jums visko zinoti ir nereikia.
Atsakyti
Ziurejome akropoly ciuzinius, uzmatem tokius gan pigius lenkiskus,
man visai patiko sis berods kiek atsirenku pas juos puslapy
http://www.mkfoam.pl..._...&Itemid=105
ar galit kanors pakomentuot?
ziurejus esu kazka panasaus is vokisku bet jie vos ne dvigubai daugiau kainuoja..
tai ar cia jis ant tiek prastas ar ka? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2011 09 30, 17:40)
Faktu as tikrai turiu daugiau nei eilinis pardavejas. Tik nematau reikalo jais girtis. Kai reikia i az ir faktais kalbu, o jums visko zinoti ir nereikia.

Nebejuokink, jei viesai bijai sakyti, tai faktai tiesiog nepatikimi arba nepatikrinti biggrin.gif:D
Papildyta:
QUOTE(_karolina_ @ 2011 09 30, 18:56)
Ziurejome akropoly ciuzinius, uzmatem tokius gan pigius lenkiskus,
man visai patiko sis berods kiek atsirenku pas juos puslapy
http://www.mkfoam.pl..._...&Itemid=105
ar galit kanors pakomentuot?
ziurejus esu kazka panasaus is vokisku bet jie vos ne dvigubai daugiau kainuoja..
tai ar cia jis ant tiek prastas ar ka? smile.gif

Ciuzinys gam idomios konstrukcijos, esu ji bandziusi, tik tankiai labai mazi, todel tarnaus maziau ir efektas nei vokisko bus prastesnis, jei jus pabandysite ir si lenkiska ir ta vokiska, tai vokiskas bus zymiai geresnes kokybes medziagu ir tarnas 3x ilgiau, geriau praleis ora ir dregme. Zinau apie ta vokiska modeli, plus jam dabar jei neklystu -20%. tai gal ir neblogas tas vokiskas variantas...
Atsakyti
tai jei teorija sako, kad ciuzini reika keist kas 5-7 metus, tai vokiskas tarnaus 5-7 o lenkiskas tik 2? smile.gif
gal galit dar kazka panasaus pasiulyt uz nelabai brangiai? priimu ir reklamas bei pasiulymus i az smile.gif o tai blyn miegam ant kazkokio tranto turbut kokiu 20 metu senumo jau nervai nebelaiko kaip girgzda viskas biggrin.gif
Atsakyti
gal galit rekomenduoti ciuzini 160x200, 180/73 165/59, jei gali parasykitbent kelis variantus apie 1500 lt nu max iki 2000, ir kad butu galima pabandyt siauliuose
Atsakyti
QUOTE(_karolina_ @ 2011 10 01, 07:31)
tai jei teorija sako, kad ciuzini reika keist kas 5-7 metus, tai vokiskas tarnaus 5-7 o lenkiskas tik 2? smile.gif
gal galit dar kazka panasaus pasiulyt uz nelabai brangiai? priimu ir reklamas bei pasiulymus i az smile.gif o tai blyn miegam ant kazkokio tranto turbut kokiu 20 metu senumo jau nervai nebelaiko kaip girgzda viskas biggrin.gif

Prie lengvesnių svorių tas lenkiškas gali ir 5 metus normaliai tarnauti, tik kad vokiškas dažniau iki 10 metų pratempia, bet papildomai reikia mokėti ir už vokišką vardą. Gan dažnai pastebiu, kad vis dažniau apsimoka pirkti ne vokišką čiužinį jei tinkami minkštumai ir kitos charakteristikos, bet kitos šalies gamintojos, už tą kainą išeina 1,5-2,5 kito čiužinio, o vis tiek daugumą jų teks keisti 7-10 metų laikotarpyje. Bet čia reikia labai gerai ieškoti ir galioja tik tam tikriems modeliams. Iki 1500Lt paprastai tik spyruokliniai - Amadeo Eucatherm. Nespyruokliniai padoresni nuo 2000Lt žiūrima.
Jeigu morite tikrai patikimo ir komfortiško daikto, tai Swiss Magic dabar akcijuojamas.
Papildyta:
QUOTE(minerlt @ 2011 10 01, 08:43)
gal galit rekomenduoti ciuzini 160x200, 180/73 165/59, jei gali parasykitbent kelis variantus apie 1500 lt nu max iki 2000, ir kad butu galima pabandyt siauliuose

Amadeo Eucatherm - apie 1500Lt
Natur Biogreen Comfort - 1305Lt (kietesnis už Amadeo Eucatherm)
Clima - 1539Lt (kietokas, labai gera kvėpavimo sistema)
Natur Biogreen - 1900Lt (komfortas normalus, vidutinio minkštumo, zonos efektyvios)
Memory Exclusive - 2142Lt (kaip Tempur tipo čiužinys su 75 tankio viskoelastiniu poliuretanu)
Swiss Comfort - 1608Lt (labai panašus į Natur Biogreen Comfort, tik tarnaus dvigubai ilgiau)
Swiss Magic - 2176Lt (vienas geriausių čiužinių rinkoje už savo kainą, konkurentus paliekantis toli pagal daugumą parametrų)
Pilatis - 2832Lt (geriausia kvėpavimo sistema ir komfortas šioje kainų kategorijoje, kam tinka jo minkštumas bus patenkinti, nes analogai kainuoja virš 8000Lt)
Atsakyti
QUOTE(_karolina_ @ 2011 10 01, 07:31)

Na vokiskas atitarnaus ir 10 metu, ir nemanau, kad dabar Vokiski ciuziniai Lietuvoje yra brangus, jie brangesni del kokybes ir geresniu medziagu naudojimo gamyboje.
Jus pabandykite gerus putu poliuretano ciuzinius, nebutinai su viskoelastine medziagele, kartais ji nebuna maloni - ne visiems patinka.
Atsakyti