Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 13

QUOTE(Knowing @ 2011 09 21, 23:11)
Kaip jusu ismananciu ciuzinuose ar vertas sis ciuzinys kudikiui iki 3metu savo kainos? http://www.perkuvaik...inukas-cot.html
ar jau geriau imt MIMI? Aisk nevisada, kas brangiau tai ir geriau, bet tarp ju kainos skirtumas nemazas

Nevertas tokiu pinigu. Pirkite geriau Mondlich, Mimi ir daugeli kitu putu poliuretano su geresniu tankiu 40RG tai ju kaina bus apie 200-250lt, tarnaus tikrai labai gerai. Ir kvepuos puikiai.
Atsakyti
QUOTE(vkaralius1 @ 2011 09 21, 22:52)
Na nežinau, aš kaip naujokas irgi einu ten, kur man reikia - tiesiai, šiuo metu man aktualu lova, kadangi ne visos lovos tinkamos viskoelastiniams čiužiniams, tai atėjau į ten, kur žmonės apie čiužinius kalba, juolab, kad lovų tema kažkokia mirusi ... Čia bent jau apie tam tikras groteles sužinojau.
O ką jūs ieškodami informacijos arba norėdami pasikalbėti apie vaikus tai pirmiausia einate į automobilių skyrių? biggrin.gif Beje, man niekas taip ir neatsakė kas kokias lovas rekomenduoja tokiem čiužiniam smile.gif Gal kam teko susidurti kada? Gi miegat ne vien ant čiužinio, ar aš klystu? smile.gif Ar jūsų čiužiniai ant žemės guli? Gal ir būtų variantas ... smile.gif ir galvos neskaudėtų.

Jusu mylimam ciuziniui tiks visos lovos, i kurias galima isideti normalias lovu groteles. Nerekomenduociau jokiu lovu, kuriose yra patalynes deze...
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vkaralius1 @ 2011 09 21, 22:52)
Na nežinau, aš kaip naujokas irgi einu ten, kur man reikia - tiesiai, šiuo metu man aktualu lova, kadangi ne visos lovos tinkamos viskoelastiniams čiužiniams, tai atėjau į ten, kur žmonės apie čiužinius kalba, juolab, kad lovų tema kažkokia mirusi ... Čia bent jau apie tam tikras groteles sužinojau.
O ką jūs ieškodami informacijos arba norėdami pasikalbėti apie vaikus tai pirmiausia einate į automobilių skyrių? biggrin.gif Beje, man niekas taip ir neatsakė kas kokias lovas rekomenduoja tokiem čiužiniam smile.gif Gal kam teko susidurti kada? Gi miegat ne vien ant čiužinio, ar aš klystu? smile.gif Ar jūsų čiužiniai ant žemės guli? Gal ir būtų variantas ... smile.gif ir galvos neskaudėtų.

Svarbu, kad lova turėtų galimybę turėti savyje norimas groteles, o visa kita jau skonio ir galimybių reikalas.
Papildyta:
QUOTE(Knowing @ 2011 09 21, 23:11)
Kaip jusu ismananciu ciuzinuose ar vertas sis ciuzinys kudikiui iki 3metu savo kainos? http://www.perkuvaik...inukas-cot.html
ar jau geriau imt MIMI? Aisk nevisada, kas brangiau tai ir geriau, bet tarp ju kainos skirtumas nemazas

Beveik pats netinkamiausias čiužinys vaikui ir tuo labiau kūdikiui kokį tik galima rasti. Dvi labiausiai alergizuojančios medžiagos viename ir dar krūva formaldehidinių klijų tam sumuštiniui suklijuoti.
Babysnycek Nova iš Materasso ar Mimi iš Gumotex yra šiuo metu lyderiai pagal tinkamumą kūdikiams Lietuvoje.
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2011 09 22, 09:19)
Jusu mylimam ciuziniui tiks visos lovos, i kurias galima isideti normalias lovu groteles. Nerekomenduociau jokiu lovu, kuriose yra patalynes deze...
rolleyes.gif

O kas su patalynės dėže negerai? Netinkamos viskoelastiniams ar šiaip problemos kažkokios? Na maniškė iki šiol irgi be dėžės buvo, bet su dėže kompaktiškiau...?
Atsakyti
Dekui, dar viena klausimeli turiu. Tas Jaba Plus uzvalkalas 62% poliesteris. Ar cia tas atvejis, kad geriau siek tiek sintetinis ciuzinio uzvalkalas, bet prakaitas ar kudikio slapimas neisigertu i pati ciuzini, negu imt 100% medvilne, bet kaip sakant bus pralaidus skysciams iki ciuzinio?
Atsakyti
QUOTE(Knowing @ 2011 09 22, 11:46)
Dekui, dar viena klausimeli turiu. Tas Jaba Plus uzvalkalas 62% poliesteris. Ar cia tas atvejis, kad geriau siek tiek sintetinis ciuzinio uzvalkalas, bet prakaitas ar kudikio slapimas neisigertu i pati ciuzini, negu imt 100% medvilne, bet kaip sakant bus pralaidus skysciams iki ciuzinio?

Su Jaba skystis lasikosi viršuje. Geros sintetikos bijoti nereikia, labiau bijokite pigių natūralumų.
Papildyta:
QUOTE(vkaralius1 @ 2011 09 22, 11:08)
O kas su patalynės dėže negerai? Netinkamos viskoelastiniams ar šiaip problemos kažkokios? Na maniškė iki šiol irgi be dėžės buvo, bet su dėže kompaktiškiau...?

Lovos su patalynės dėže dažnai negali savyje turėti gerų ir atitinkančių reikalavimus grotelių, suprastina oro cirkuliaciją.
Atsakyti
Na va, Miego Centre (Kaune) Bonaire nerasta smile.gif Panašu, kad ir nerasiu Bent teko pabandyti Aruba.

Linkstu dabar ties TDI 145, nes Aruba pasirod4 nepatogus, bent jau H2.
Papildyta:
Kadangi mano mažas svoris, siūlė man amortizuojančias groteles LIGMUM STARR.

Toks klausimas dabar: ar pasimoka vietoje jų (su TDI 145) pasirinkti TRITON 5V groteles?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DjiXas: 22 rugsėjo 2011 - 17:58
QUOTE(DjiXas @ 2011 09 22, 18:56)

Toks klausimas dabar: ar pasimoka vietoje j? (su TDI 145) pasirinkti TRITON 5V groteles?

Lignum Starr malonesnes groteles uz Tritonus.
Atsakyti
Dekui uz patarimus. Lauksim Lone nuolaidu wink.gif
Atsakyti
O is poliuretano ciuziniu su viskoelastiniu sluoksniu geriausi butu...? Svoriai 55-75kg. Kaina iki 2000lt
Atsakyti
Ar teisingai manau, kad pirmiausia reiketu issirinkti ciuzini, groteles ir tik paskui lova?

Ka patartumet 48kg/167cm ir 90kg/180cm uz 2000 lt? Lova rinksimes 180x200.
Siuo metu turim dovanu kupona, kuri planuojam panaudoti groteliu pirkimui, kurias norim pasilikti supakuotas iki kol issikelsim i nauja buta. Ar reikia kiekvienam ciuziniui vis kitokiu groteliu, kad paskui netektu gailetis isankstiniu pirkiniu?
Nurodyta kaina noretume isleisti ciuziniui ir grotelem kartu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ažūrė: 22 rugsėjo 2011 - 23:23
QUOTE(Knowing @ 2011 09 22, 20:34)
Dekui uz patarimus. Lauksim Lone nuolaidu wink.gif

Mondlich ir labai panasius i Mimi turi Breckle, Vilniuje salia Lono, Baldu Rojuje.
Papildyta:
QUOTE(Detra @ 2011 09 22, 21:08)
O is poliuretano ciuziniu su viskoelastiniu sluoksniu geriausi butu...? Svoriai 55-75kg.  Kaina iki 2000lt

O kam jums viskoelastinis sluoksnis? Ziurekite patogius putu poliuretanus, nes viskoelastas prideda kaina, bet nepasakyciau, kad labai keicia komforta. Iki 2000lt siulau Duo lux su viskoelastu 5cm, o be jo super variantas Vital Blue, Aeromed Luxus ir My Dream.
Papildyta:
QUOTE(Ažūrė @ 2011 09 23, 00:22)
Ar teisingai manau, kad pirmiausia reiketu issirinkti ciuzini, groteles ir tik paskui lova?

Ka patartumet 48kg/167cm ir 90kg/180cm uz 2000 lt? Lova rinksimes 180x200.
Siuo metu turim dovanu kupona, kuri planuojam panaudoti groteliu pirkimui, kurias norim pasilikti supakuotas iki kol issikelsim i nauja buta. Ar reikia kiekvienam ciuziniui vis kitokiu groteliu, kad paskui netektu gailetis isankstiniu pirkiniu?
Nurodyta kaina noretume isleisti ciuziniui ir grotelem kartu 4u.gif

Manau, kad mastote labai teisingai, kad gerai issimiegoti ir pailseti butinas geras ciuzinys ir geros groteles, o miegosite ant medines, odines ar gelezines lovos, tai itakos miegui nedaro. Jus pasirinkote 180x200, todel galite suma paididinti iki 2500lt, kad iseitu tokiu matmenu geras ciuzinys. Bet, kadangi jusu svoriai labai skirtingi jums belieka rinktis ciuzini is dvieju branduoliu, kaip Aruba, Maxim, dabar akcija MyBalance 20, tai dar gaunasi labai geras variantas. Groteles vis delto as i ta suma neitraukiau. Jau pagal ciuzinuka reikes, jei issirinksite Aruba ar siaip zemesni ciuzini 14-16cm, tada reikes geru, minkstos pakabos groteliu, bet jei auksta 20cm kaip My Balance, Silver dream, galesite imti paprastesnes.
Atsakyti