QUOTE(frankie @ 2011 11 22, 23:17)
Kas man gali pasakyti, kur įsigyti (prieš tai pabandžius) minkščiausią kokį tik įmanoma čiužinį už prieinamą kainą? 175/65, ačiū iš anksto
Elegance MDI 65 H1 kietumo, isbadyti reiketu ieskoti Miego centre, Seleneje arba Alksnio balduose.
Papildyta:
QUOTE(Arthoor @ 2011 11 22, 13:32)
Sveiki,
Labai daug prirašyta, nemažai ir perskaičiau, tačiau toli gražu ne viską, tad būčiau dėkingas, jei patartumėte, kokį čiužinį mūsų atveju būtų geriausia pirkti (arba bent jau iš kurių variantų rinktis, kad negulinėti ant kiekvieno). Žmona miega gerai bet kur, o aš vartausi N kartų per naktį, nes arba kažkur spaudžia, arba nugarą skauda. Esame abu liekni, bet gan skirtingų ūgių (67/187 ir 45/158). Tiesa, žmona per artimiausius 7 mėnesius priaugs keliolika kg.
Čiužinio matmenys būtų 160x200 arba 140x200 (lovos dar taip pat neturime). Čiužinio kaina neturėtų viršyti 1500 Lt, na daugių daugiausiai 2000 Lt, bet geriau iki tiek neprieiti (kartu su lova nenorėtume išleisti daugiau nei 3000 Lt). Šiuo metu miegame ant viengulės (80 cm) išgulėtos lovos, nes ant pripučiamo čiužinio buvo dar baisiau, tad turbūt bet koks variantas būtų geriau nei dabar, bet norisi išsirinkti optimalų.
Ačiū.
160x200 Variolux Schaum H2 kietumo ciuzinys, kainuotu Jums 899 Litu, ieskokite visur, kur galima isigyti Fey&Co produkcijos.
Papildyta:
QUOTE(benn @ 2011 11 23, 00:01)
sveiki,
labai reiktų profesionalios pagalbos. čiužinių pasiūla milžiniška, o jau gerą mėn tik skaitinėju ir nieko gero neišsirenku.
duomenys vyras 170/100, aš 55/170, norėtųsi vėsesnio, poliuretaninio bei antialerginio, vidutinio minkštumo, dydis 160/200 cm.
ką rekomenduotumėte?
ačiū
Jums tiks Superior TDI 145 arba visi Metzeler Tubes ciuziniai pasirenkant minkstesnes - zmonai, ir kietesnes - vyrui siu ciuziniu branduoliu versijas.
Papildyta:
QUOTE(Draugasz @ 2011 11 23, 11:16)
Sveiki,
as taip pat ieskau ciuzinio, turiu isvarza, ryte skauda spranda, miegame ant seno spyruoklinio ciuzinio. Mano duomenys - 1,9 m, 75 kg, zmonos - 1,7 m, 55 kg, ciuzinys 180x200.
Bandziau Vital Blue H2 ir H3, taip pat Sensitive deLUXE, Silver Dream kazkaip praleidau, bet reikes pabandyti
Iskilo tokie klausimai:
1. Ar ant ciuzinio su 7 zonom gales miegoti musu vieneriu metu vaikas, nes jo ugis atitinkamas ir tos zonos jam kaip ir netinkamos?
2. Ant lovos praleidziame tikrai labai daug laiko, gulinejame, zaidziame ir dukstame su vaiku t. t. ir panasiai, ar poliuretanas atlaikys tokias apkrovas bent jau 7 metus ar daugiau, nesubyres, neliks duobetas?
3. Guleti maloniausia buvo ant Sensitive deLUXE, bet ar bus patogu miegoti ir vartytis siektiek abejoju
Ka labiau rekomenduotumet turinciam mano problemas, sita ar Vital Blue?
4. Vital Blue H3 nors ir kietokas, bet visai gerai ant jo gulejosi, gal net geriau nei ant H2, velgi, kuris minkstumas H2 ar H3 labiau rekomenduotinas turint mano problemas?
5. O gal geriausiai tiktu Silver Dream H2 ar H3, kurio nebandziau
6. Kur Vilniuje galima isbandyti Swiss Magic ciuzini?
Is anksto didelis aciu uz nuosirdzius atsakymus.
Rinkites Fey&Co Superior TDI145, Elegance MDI 85 arba Metzeler Platinum.
1. Vaikas per mazas ir per lengvas, kad savo apkrovomis galetu pajusti ciuziniu zonas, o kadangi ju nejaucia, tai jos jam visiskai netrukdo ir niekaip kitaip neitakoja.
2. Isvardinti ciuziniai atlaikys Jusu ir atlaikytu net didesnes apkrovas.
3. Geriausiai apie savo produkcija, gali pakomentuoti tik Vickyy.
4. Negalime tiksliai nieko Jums ivardinti, nes atsigules ant ciuzinio savo isvarzos sukeliamus skausmus galite pajusti tik Jus pats asmeniskai, o kiekvieno zmogaus, kuris isvarzas turi, skausmai ir skaudancios vietos skiriasi. Bet niekada nerekomenduoju toli begti nuo savo anatomijos... Jums reiketu svarstyti apie H2 kietuma.
5. Jusu atveju nepirkciau jokio ciuzinio, kurio neturejote galimybes net isbandyti.
Net nesvarstykite tokios galimybes.
6. Apie savo produkcija issamiausiai gali komentuoti tik Zoran.
Fey&Co Superior TDI145, Elegance MDI 85 arba Metzeler Platinum ieskokite Miego centre Akropolyje arba Baldu Rojuje, II aukste pas Alksnio Baldus.
Papildyta:
QUOTE(Neringa78 @ 2011 11 23, 11:55)
Sveiki
Reikia pagalbos išsirenkant poliuretaninį čiužinį 7m vaikui. Matmenys 120x200.
Kiek aplėkiau parduotuvių,tai pasiūlė gan brangius Dunlopillo Aerial pur1900-1800Lt arba Selene,Puro Lastic h2-1500Lt ir kelis kitus už panašią kainą.
Tikiuosi išleisti apie 1000Lt.
Ką galėtumėt rekomenduoti?
Ačiū.
Puro Lastic ir kaina ir kokybe yra idomiausias, plius matau pas Selene nuolaida sitam ciuziniui..