Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 13

QUOTE(Neringa78 @ 2011 11 23, 11:55)
Sveiki 4u.gif
Reikia pagalbos išsirenkant poliuretaninį čiužinį 7m vaikui. Matmenys 120x200.
Kiek aplėkiau parduotuvių,tai pasiūlė gan brangius Dunlopillo Aerial pur1900-1800Lt arba Selene,Puro Lastic h2-1500Lt ir kelis kitus už panašią kainą.
Tikiuosi išleisti apie 1000Lt.
Ką galėtumėt rekomenduoti?
Ačiū.

Dar galite pažiūrėti
Natur Biogreem Comfort 120x200 - 1070Lt
Swiss Comfort 120x200- 1450Lt
Premier Wave 120x200- 1150Lt
Atsakyti
QUOTE(Draugasz @ 2011 11 23, 11:16)
Sveiki,
as taip pat ieskau ciuzinio, turiu isvarza, ryte skauda spranda, miegame ant seno spyruoklinio ciuzinio. Mano duomenys - 1,9 m, 75 kg, zmonos - 1,7 m, 55 kg, ciuzinys 180x200.
Bandziau Vital Blue H2 ir H3, taip pat Sensitive deLUXE, Silver Dream kazkaip praleidau, bet reikes pabandyti… Iskilo tokie klausimai:
1. Ar ant ciuzinio su 7 zonom gales miegoti musu vieneriu metu vaikas, nes jo ugis atitinkamas ir tos zonos jam kaip ir netinkamos?
2. Ant lovos praleidziame tikrai labai daug laiko, gulinejame, zaidziame ir dukstame su vaiku t. t. ir panasiai, ar poliuretanas atlaikys tokias apkrovas bent jau 7 metus ar daugiau, nesubyres, neliks duobetas?
3. Guleti maloniausia buvo ant Sensitive deLUXE, bet ar bus patogu miegoti ir vartytis siektiek abejoju… Ka labiau rekomenduotumet turinciam mano problemas, sita ar Vital Blue?
4. Vital Blue H3 nors ir kietokas, bet visai gerai ant jo gulejosi, gal net geriau nei ant H2, velgi, kuris minkstumas H2 ar H3 labiau rekomenduotinas turint mano problemas?
5. O gal geriausiai tiktu Silver Dream H2 ar H3, kurio nebandziau wink.gif
6. Kur Vilniuje galima isbandyti Swiss Magic ciuzini?
Is anksto didelis aciu uz nuosirdzius atsakymus.

Sveiki, stai atsakymai:
1. Taip.
2. Vital *** h3- taip, bet zmonai per kietas, Sensitive de lux - 100% taip, ir Silver Dream tikrai atitarnaus 10 ir daugiau metu.
3. Abu ciuziniai tinka, bet dazniausiai vyrai renkasi su visco elastu, taigi Sensitive de Lux tiesiog labiau perkamas s tokiom bedom, jus ir Silver Dream tinka ir My Balance.
4. Tas ant kurio geriau jauciates, nejauciate spaudimo ir skausmo gulint, vartantis ir t.t. priklauso nuo jusu pries tai buvusio ciuzinio ir yprocio miegoti kieciau/minksciau.
5. Pabandykite, Silver Dream yra labiau alergiskiems ir skirtingiems zmonems tinkantis, manau jusu zmonai jis labiau tinka ir patiks. H2 yra pakankamai kietas.
6. Tik Kauna ir Klaipedoje.
Papildyta:
QUOTE(Arthoor @ 2011 11 23, 13:14)
Kadangi greito atsakymo nesulaukiau, vakar buvome "pagulinėti" ant Lono bei Breckle čiužinių, taip pat ir ant Dormeo. Tiesą sakant, labai sunku suvokti, ant kurio būtų geriau gulėti, kai turi tam tik kelias minutes. Kol kas renkamės tarp šių: Vital Blue H2, My Dream H2, Tyla**, Harmonija**. Kuris iš šių variantų mums labiau tiktų? Ar yra analogiškų ar net geresnių variantų už panašią kainą? Ar labai stipriai permokėtume (Vital Blue su nuolaida 1570 Lt, My Dream 1280 Lt, Harmonija**, berods, 1790 Lt, Tyla**, rodos, 1490 Lt)?
Ir dar vienas klausimas: ar šiems čiužiniams reikia kažkokių specialių grotelių, ar bet kokios tinka?

My Dream labiau vaikiskas ciuzinys, Vital Blue h2 50 RG tankis, kaip uz tokia kaina super variantas. Apie Lono produkcija jau savo nuomone rasiau anksciau.
Del groteliu My Dream reikia minkstos pakabos groteliu, o Vital Blue reikia tik, kad btu ne didesnis tarpelis nei 3.5-4cm.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2011 11 23, 15:11)
Dar galite pažiūrėti
Natur Biogreem Comfort 120x200 - 1070Lt
Swiss Comfort 120x200- 1450Lt
Premier Wave 120x200- 1150Lt

Ačiū. Užvažiuosiu apžiūrėti ir išbandyti.
Atsakyti
QUOTE(frankie @ 2011 11 22, 23:17)
Kas man gali pasakyti, kur įsigyti (prieš tai pabandžius) minkščiausią kokį tik įmanoma čiužinį už prieinamą kainą? 175/65, ačiū iš anksto  4u.gif

Minkšti ir geri patys brangiausi, čia nebūna labai mažų kainų, o jei būna, tai kažkur yra kabliukas.

Minkščiausi rinkoje man žinomi čiužiniai :
Rayon, Aruba H2.
Atsakyti
Labai aciu vickyyy,
paskutinis pasitikslinimas, kaip supratau pagal zmonos sudejima siulytumet bandyti visu ciuziniu (Vital Blue, Silver Dream ir My Balance) H2 kietuma, nes H3 bus per kietas ir maziau patogus jai?
Atsakyti
QUOTE(Anisa @ 2011 11 22, 20:21)
Dekui visiems uz patarimus! Vakar, sian perbegau kelias parduotuves akropoli ir baldu centre, tai visai galva susisuko, ciuziniu n, visi man jie + - vienodi  (tie kurie poliuretanas), tik kainos nuo kokiu 800 iki 4000, ir kiekvienas savo giria, tai aisku normalu, bet kuo geras ir skyriasi nuo kitu niekas nezino, visi tik apie tas zonas ir tezino sad.gif
Tai va dar klausimelis, ka manot apie soya hard ir visco green? kaina gera, aprasymas irgi grazus smile.gif o kas bus po 5-10 metu (o gal po metu) neaisku?

Perkate akciją ar čiužinį?

Jei akciją, tada komentarų daug nebus. Bet jei reikia čiužinio rimto, tada kodėl ne Athena Plus, Clima, Swiss magic, Bonaire ir krūva kitų.

Papildyta:
QUOTE(@IW@ @ 2011 11 22, 22:34)
Sian buvau Akropolyje ir Baldu rojuje, apejus visas ten esancias parduotuves labiausiai patiko Lietuviski Lono ciuziniai... blush2.gif Isvardinsiu pagal patikimo lygi:
1. http://www.e-lonas.l...ija/muza/16/86/ - kazkaip jokiu trukumu man sitame nebuvo.
2. http://www.e-lonas.l...armonija/14/86/ - geras jausmas ant jo guleti, bet kazkaip bijau as to poliuretano, nepatikimas jis man atrodo...
3. http://www.e-lonas.l...ija/tyla/11/86/ - patraukli kaina, patogiai gulisi, baisu, kad spyruokles greitai susideves.
Kaip ir minejau, vyrui yra isvarza, nezinom kuri pasirinkti verysad.gif Gal kas patarsit, kurie is Lono ciuziniu yra geriausi, ar kokybiskas medziagas jie naudoja?
Is anksto dekoju uz patarimus padesiancius apsispresti 4u.gif

Jeigu komforto klausimu, tai Mūza** man iš jų verčiausias dėmesio. Jeigu visuma aspektų, technologijos, medžiagos, kvėpavimas, antibakteriškumas ir panašūs kriterijai, tai nei vienas iš jų nepatenka kaip rimtas konkurentas poliuretaniniams čiužiniams.
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2011 11 23, 16:44)
My Dream labiau vaikiskas ciuzinys, Vital Blue h2 50 RG tankis, kaip uz tokia kaina super variantas. Apie Lono produkcija jau savo nuomone rasiau anksciau.
Del groteliu My Dream reikia minkstos pakabos groteliu, o Vital Blue reikia tik, kad btu ne didesnis tarpelis nei 3.5-4cm.

Ačiū. Dar būtų gerai, jei Zoran pasisakytų šiuo klausimu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arthoor @ 2011 11 23, 17:41)
Ačiū. Dar būtų gerai, jei Zoran pasisakytų šiuo klausimu. smile.gif

Aš dar Swiss Magic ir Pilatis modelius svarstyčiau.
Grotelės bet kokiu atveju minkštos pakabos yra geresnis pasirinkimas, bet ne visada gyvybiškai būtinas, jei trūksta lėšų.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2011 11 23, 18:17)
Aš dar Swiss Magic ir Pilatis modelius svarstyčiau.
Grotelės bet kokiu atveju minkštos pakabos yra geresnis pasirinkimas, bet ne visada gyvybiškai būtinas, jei trūksta lėšų.

nu egzpertai... kaip bizniukas?
Atsakyti
QUOTE(Draugasz @ 2011 11 23, 17:24)
Labai aciu vickyyy,
paskutinis pasitikslinimas, kaip supratau pagal zmonos sudejima siulytumet bandyti visu ciuziniu (Vital Blue, Silver Dream ir My Balance) H2 kietuma, nes H3 bus per kietas ir maziau patogus jai?

Butent, tada labai gerai pravercia 2 branduoliu ciuziniai, kai jus galite pasirinkti h3, o zmona h2, aiksu tai truputuka pakelia kaina, bet nei vienas nelieka nukentejes.
Papildyta:
QUOTE(frankie @ 2011 11 23, 15:55)
Dėkui... dairausi ne spyruoklinio, gal turit linką į produkciją?

Turiu minkstas ciuzinys jis yra vienas minksciausiu, bet nera pigus, kaip ir sake Zoran, tai yra brangus ciuziniai. Nebuna nestandartiniu ismatavimu.
Atsakyti
QUOTE(frankie @ 2011 11 22, 23:17)
Kas man gali pasakyti, kur įsigyti (prieš tai pabandžius) minkščiausią kokį tik įmanoma čiužinį už prieinamą kainą? 175/65, ačiū iš anksto  4u.gif

Elegance MDI 65 H1 kietumo, isbadyti reiketu ieskoti Miego centre, Seleneje arba Alksnio balduose.
Papildyta:
QUOTE(Arthoor @ 2011 11 22, 13:32)
Sveiki,
Labai daug prirašyta, nemažai ir perskaičiau, tačiau toli gražu ne viską, tad būčiau dėkingas, jei patartumėte, kokį čiužinį mūsų atveju būtų geriausia pirkti (arba bent jau iš kurių variantų rinktis, kad negulinėti ant kiekvieno). Žmona miega gerai bet kur, o aš vartausi N kartų per naktį, nes arba kažkur spaudžia, arba nugarą skauda. Esame abu liekni, bet gan skirtingų ūgių (67/187 ir 45/158). Tiesa, žmona per artimiausius 7 mėnesius priaugs keliolika kg. smile.gif Čiužinio matmenys būtų 160x200 arba 140x200 (lovos dar taip pat neturime). Čiužinio kaina neturėtų viršyti 1500 Lt, na daugių daugiausiai 2000 Lt, bet geriau iki tiek neprieiti (kartu su lova nenorėtume išleisti daugiau nei 3000 Lt). Šiuo metu miegame ant viengulės (80 cm) išgulėtos lovos, nes ant pripučiamo čiužinio buvo dar baisiau, tad turbūt bet koks variantas būtų geriau nei dabar, bet norisi išsirinkti optimalų.
Ačiū. smile.gif

160x200 Variolux Schaum H2 kietumo ciuzinys, kainuotu Jums 899 Litu, ieskokite visur, kur galima isigyti Fey&Co produkcijos.
Papildyta:
QUOTE(benn @ 2011 11 23, 00:01)
sveiki,
labai reiktų profesionalios pagalbos. čiužinių pasiūla milžiniška, o jau gerą mėn tik skaitinėju ir nieko gero neišsirenku.

duomenys vyras 170/100, aš 55/170, norėtųsi vėsesnio, poliuretaninio bei antialerginio, vidutinio minkštumo, dydis 160/200 cm.
ką rekomenduotumėte?
ačiū

Jums tiks Superior TDI 145 arba visi Metzeler Tubes ciuziniai pasirenkant minkstesnes - zmonai, ir kietesnes - vyrui siu ciuziniu branduoliu versijas.
Papildyta:
QUOTE(Draugasz @ 2011 11 23, 11:16)
Sveiki,
as taip pat ieskau ciuzinio, turiu isvarza, ryte skauda spranda, miegame ant seno spyruoklinio ciuzinio. Mano duomenys - 1,9 m, 75 kg, zmonos - 1,7 m, 55 kg, ciuzinys 180x200.
Bandziau Vital Blue H2 ir H3, taip pat Sensitive deLUXE, Silver Dream kazkaip praleidau, bet reikes pabandyti… Iskilo tokie klausimai:
1. Ar ant ciuzinio su 7 zonom gales miegoti musu vieneriu metu vaikas, nes jo ugis atitinkamas ir tos zonos jam kaip ir netinkamos?
2. Ant lovos praleidziame tikrai labai daug laiko, gulinejame, zaidziame ir dukstame su vaiku t. t. ir panasiai, ar poliuretanas atlaikys tokias apkrovas bent jau 7 metus ar daugiau, nesubyres, neliks duobetas?
3. Guleti maloniausia buvo ant Sensitive deLUXE, bet ar bus patogu miegoti ir vartytis siektiek abejoju… Ka labiau rekomenduotumet turinciam mano problemas, sita ar Vital Blue?
4. Vital Blue H3 nors ir kietokas, bet visai gerai ant jo gulejosi, gal net geriau nei ant H2, velgi, kuris minkstumas H2 ar H3 labiau rekomenduotinas turint mano problemas?
5. O gal geriausiai tiktu Silver Dream H2 ar H3, kurio nebandziau wink.gif
6. Kur Vilniuje galima isbandyti Swiss Magic ciuzini?
Is anksto didelis aciu uz nuosirdzius atsakymus.

Rinkites Fey&Co Superior TDI145, Elegance MDI 85 arba Metzeler Platinum.
1. Vaikas per mazas ir per lengvas, kad savo apkrovomis galetu pajusti ciuziniu zonas, o kadangi ju nejaucia, tai jos jam visiskai netrukdo ir niekaip kitaip neitakoja.
2. Isvardinti ciuziniai atlaikys Jusu ir atlaikytu net didesnes apkrovas.
3. Geriausiai apie savo produkcija, gali pakomentuoti tik Vickyy.
4. Negalime tiksliai nieko Jums ivardinti, nes atsigules ant ciuzinio savo isvarzos sukeliamus skausmus galite pajusti tik Jus pats asmeniskai, o kiekvieno zmogaus, kuris isvarzas turi, skausmai ir skaudancios vietos skiriasi. Bet niekada nerekomenduoju toli begti nuo savo anatomijos... Jums reiketu svarstyti apie H2 kietuma.
5. Jusu atveju nepirkciau jokio ciuzinio, kurio neturejote galimybes net isbandyti.
Net nesvarstykite tokios galimybes.
6. Apie savo produkcija issamiausiai gali komentuoti tik Zoran.
Fey&Co Superior TDI145, Elegance MDI 85 arba Metzeler Platinum ieskokite Miego centre Akropolyje arba Baldu Rojuje, II aukste pas Alksnio Baldus.
Papildyta:
QUOTE(Neringa78 @ 2011 11 23, 11:55)
Sveiki 4u.gif
Reikia pagalbos išsirenkant poliuretaninį čiužinį 7m vaikui. Matmenys 120x200.
Kiek aplėkiau parduotuvių,tai pasiūlė gan brangius Dunlopillo Aerial pur1900-1800Lt arba Selene,Puro Lastic h2-1500Lt ir kelis kitus už panašią kainą.
Tikiuosi išleisti apie 1000Lt.
Ką galėtumėt rekomenduoti?
Ačiū.

Puro Lastic ir kaina ir kokybe yra idomiausias, plius matau pas Selene nuolaida sitam ciuziniui..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukas: 23 lapkričio 2011 - 20:44
Cia kazkur skaiciau, kad minimaliai ciuzinys turi buti i lova ileistas 5 cm, o koks butu optimalus ciuzinio issikisimas virs lovos remo?
Atsakyti