Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 13

Sveiki smile.gif Susiruoseme pasikeisti sena lova su isguletu, duobetu ciuziniu i nauja 180x200 wink.gif Ciuziniui galime skirti iki 1200 Lt, kaip suprantu iseitu tik geras spyruoklinis. Gal ekspertai galetu pasiulyti konkreciu variantu ir kur juos galima isbandyti, isigyti Vilniuje? Nesinori lakstyti po visas baldu parduotuves, nes nelabai yra tam laiko. Mano ugis 172, 55 kg, vyro 187, 75 kg. Is anksto dekojame uz patarimus notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(@IW@ @ 2011 11 20, 18:04)
Sveiki smile.gif Susiruoseme pasikeisti sena lova su isguletu, duobetu ciuziniu i nauja 180x200 wink.gif Ciuziniui galime skirti iki 1200 Lt, kaip suprantu iseitu tik geras spyruoklinis. Gal ekspertai galetu pasiulyti konkreciu variantu ir kur juos galima isbandyti, isigyti Vilniuje? Nesinori lakstyti po visas baldu parduotuves, nes nelabai yra tam laiko. Mano ugis 172, 55 kg, vyro 187, 75 kg. Is anksto dekojame uz patarimus notworthy.gif

Visai pamirsau, pas vyra isvarza, vis nugara paskauda, o man kietesni ciuziniai irgi patinka (kaip suprantu cia suderinama?), turekit omeny rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Trofeja @ 2011 11 20, 13:54)

Renkames ciuzini ir savo lovai. 2000x2000mm. As - 55Kg, 170cm. Vyras -90kg, 178cm.

Mes su panasiais gabaritais 60 ir 95 kg issirinkom Rayon is materasso http://www.maxvel.lt...kolekcija/rayon , miegam nesenai dar ant jo, bet mums abiems atrodo patogus - nei per kietas, nei per minkstas. Pabandyk kur pagulet, gal ir jums patiks wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Trofeja @ 2011 11 20, 15:39)
Aciu Jums uz greita ir pakankamai issamu atsakyma. Dar issiaiskinsiu ka reiskia tie h2 ir h3:). Kiek supratau patalynes dezes po lova neiskritikavote:). Ne laikysiu, ne patalyne, bet siaip kokius nors nesezoninius rubus. Tarkim ciuzinys be patalynes dezes vedinasi 100%, tai kiek % sumazeja tas vedinimasis su patalynes deze? Pasiziuresiu Jusu siulomus ciuzinius. Rinksiuosi tik vienguli, siaip vienas is noru butu, kad nei man nei vyrui nesijaustu kito vartymasis.

Patalynes deze nepadeda tik tada kai renkates viscoelastinius arba lateksinius ciuzinius. O jei rinksite putu poliuretana tai patalynes deze yra labai reikalingas ir praktiskas dalykas, kuris negadina ciuzinio poveikio ir patogumo.
Papildyta:
QUOTE(matuke @ 2011 11 20, 16:59)
Kas ka galite pakomentuoti del grikiniu ciuziniu, verta pirkti vaikui ar ne?

Turiu labai griezta nuomone del grikiu ir kitu valgomu dalyku naudojamu ckiuziniu gamybai. Esu 100% tikra, kad grikiai turi labai daug naudingu medziagu, bet jei juos valgai tai tik tada ir pasisavini, o kuom gerai yra ant ju miegoti? Zinau, kad ateis laikas, kai jame bus pilna dulkiu, visokiu parazitu ir pan. o kaip jie yra apdirbti apdoroti ir sudeti i ta ciuzini, ogi chemikalu pagalba, todel pamastykite kas jus labiau domina, geras patogus ciuzinys, ar labai daug ispusto burbulo.
Papildyta:
QUOTE(@IW@ @ 2011 11 20, 18:24)
Visai pamirsau, pas vyra isvarza, vis nugara paskauda, o man kietesni ciuziniai irgi patinka (kaip suprantu cia suderinama?), turekit omeny rolleyes.gif

Spyruokliniai ciuziniai netinka zmonems turintiems isvarza.
Atsakyti
Man norisi geriausio ciuzinio (na zinoma uz protinga kaina, o ne ispusta), iki tol miegojom ant spyruokliniu, idubusiu:(O tai sakykite putu poliuretanas yra geriau ar viscoelastinis ar leteksinis? Kurie ilgiau tarnauja? Nesinori apriboti ciuzinio pasirinkimo galimybes del patalynes dezes. Dar yra galimybe atsisakyti tos dezes(nors nesinori). Mums vienas is pagrindiniu reikalavimu, kad nesijaustu kito vartymasis(kiek supratau is Jusu aprasymu, kad butent viscoelastiniai maziausiai perduoda judesius) nu zinoma ir ten, kad prisitaikytu gerai ir visa kita. Aciu uz greitus atsakymus
Atsakyti
[/quote]
Tikiu verysad.gif Bet siuo metu tikrai negalime sau leisti kazko brangiau, todel prasau parekomenduoti geriausia spyruoklini ciuzini uz 1200 Lt kaina. Esame apziureje tik sita
http://www.sbabaldai...s_200x160x22_cm
Ar jis geras, kainos ir kokybes santykis? unsure.gif
Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @IW@: 20 lapkričio 2011 - 22:27
QUOTE(Trofeja @ 2011 11 20, 23:15)
Man norisi geriausio ciuzinio (na zinoma uz protinga kaina, o ne ispusta), iki tol miegojom ant spyruokliniu, idubusiu:(O tai sakykite putu poliuretanas yra geriau ar viscoelastinis ar leteksinis? Kurie ilgiau tarnauja? Nesinori apriboti ciuzinio pasirinkimo galimybes del patalynes dezes. Dar yra galimybe atsisakyti tos dezes(nors nesinori). Mums vienas is  pagrindiniu reikalavimu, kad nesijaustu kito vartymasis(kiek supratau is Jusu aprasymu, kad butent viscoelastiniai maziausiai perduoda judesius) nu zinoma ir ten, kad prisitaikytu gerai ir visa kita. Aciu uz greitus atsakymus

Na cia labai individualiai, ne visiems patinka tas memory efektas, todel pradziai gausite isbandyti kelis variantus ir pasakyti savo ispudzius. As pati miegu ant viscoelastinio, niekada nebuvau ju gerbeja ir tiesiog buvau priversta ji pasirinkti del vyro problemu su stuburu. Mes sugudravom, as paisemiau minkstenes groteles o vyras pasieme kietesnes, pradzioj buvo labai karsta man, bet ne vyrui, kas mane labai nustebino.
Del ilgaamziskumo jie visi tarnauja panasiai nuo 5-10metu.
Pasibandykite ir viscoelastinius ir lateksinius ir putu poliuretano. Ir butinai parasykite ispudzius, tada isrinksim optimaliausia varianta, kad tiktu jusu lovai, butu ne per auksta kaina, ir svarbiausia, kad jums jis tiktu ir patiktu.
Papildyta:
[quote=@IW@,2011 11 20, 23:26]
[/quote]
Tikiu verysad.gif Bet siuo metu tikrai negalime sau leisti kazko brangiau, todel prasau parekomenduoti geriausia spyruoklini ciuzini uz 1200 Lt kaina. Esame apziureje tik sita
http://www.sbabaldai...s_200x160x22_cm
Ar jis geras, kainos ir kokybes santykis? unsure.gif
Aciu
[/quote]

Su SBA yra labai idomiai, jie neatskleidzia naudojamu medziagu tankiu ir kitu techniniu dalyku, kas nelabai leidzia nuspeti ciuzinio tarnavimo laika, elastinguma ir patoguma. Labai primena Dormeo marketinga. Yra buve atveju, kai pardaveja meluoja tankius, o ant ciuzinio parasyta kitaip, todel man asmeniskai tas kelia itarima. Paziurekite miego centre yra FEY ir Co ciuzinuku uz panasia kaina, bet as tikrai nepirkciau vyrui spyruoklinio. Senatveje jis jums uz tai nepadekos smile.gif
Atsakyti
[/quote]

Su SBA yra labai idomiai, jie neatskleidzia naudojamu medziagu tankiu ir kitu techniniu dalyku, kas nelabai leidzia nuspeti ciuzinio tarnavimo laika, elastinguma ir patoguma. Labai primena Dormeo marketinga. Yra buve atveju, kai pardaveja meluoja tankius, o ant ciuzinio parasyta kitaip, todel man asmeniskai tas kelia itarima. Paziurekite miego centre yra FEY ir Co ciuzinuku uz panasia kaina, bet as tikrai nepirkciau vyrui spyruoklinio. Senatveje jis jums uz tai nepadekos smile.gif
[/quote]

Niu ikalbejot blush2.gif Prasom pasiulyti kazka kas tiktu, kaina apie 2000 Lt, ar iseis kas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2011 11 20, 13:10)
4u.gif nors jau turim ciuzini ie esam labai juo patenkinti,vis uzeinu cia pasiskaitinet,nu mokinuko postai tiesiog erzina,turbut jums,gerbiamasis truksta bendravimo,kad ateinat i tema bile papezet,paprovokuot.
as tai siulyciau ignoruoti mokinuko postus,tada greit noras praeis jam cia lankytis,lis i kt temas cool.gif

o ko tokia suirzus?
labai erzina mano zinutes, bet neerzina mest kruva pinigu i ciuzini...(siuo atveju)? nors taip gal renkates visus pirkinius...is internetiniu patareju?
juokas ima, skaitinejant, kaip jums tokios patarejos per atstuma isrenka pirkini, pakankamai svarbu gyvenime...
Atsakyti
Aciu. Eisim bandyti.
Atsakyti
QUOTE(Trofeja @ 2011 11 21, 00:40)
Aciu. Eisim bandyti.

as irgi vis delto esu linkusi siulyti pasibandyti, uz 2000Lt iseina kazkas padoresnio jei pasektumete nuolaidas, Vital Blue, Fresh 16, Saniflex, DuoLux kol kas telpate ir tiks vyro stuburo bedai, bet manau pasiziurekite kokio aukscio jums maziausiai reikia, todel pamate kaina iskart nepulkite, nes kaina mazesne del to, kad aukstis koks 14 cm, todel apdairiai rinkites, gal geriau primoketi 200lt, bet tureti gera, patogu ir jusu svoriams tinkanti ciuzinuka.
Papildyta:
QUOTE(mokinuks @ 2011 11 21, 00:23)
o ko tokia suirzus?
labai erzina mano zinutes, bet neerzina mest kruva pinigu i ciuzini...(siuo atveju)? nors taip gal renkates visus pirkinius...is internetiniu patareju?
juokas ima, skaitinejant, kaip jums tokios patarejos per atstuma isrenka pirkini, pakankamai svarbu gyvenime...

Mes neisrenkam jei nepastebejai, bet jei jau zmogus turi kelis pasirinkes variantus, tada ieskom optimalaus ciuzinio, kiekvienam norisi sutaupyti, bet ir neprasauti... jus perkate kitaip ir tai yra nuostabu jusu atzvilgiu, bet mes cia turime ir kitokia nuomone.
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2011 11 19, 23:12)
Laba vakara ciuziniu expertes 4u.gif  ka galetumet rekomenduoti sheimai?
Vyras 180/75
Moteris 173/57

daznai miegame su vaikais kudikiui ir 5 metu mergaite... tik ne spyruoklini nes baisiai ja girgzda.. vyrui skauda nugara.. bet itariu nuo sedimo darbo... alergiju neturime.. noris patogiai ir gerai issimiegoti, irkad negirzdetu...dar butu neprosali kad nebutu daug sintetikos... galvojau apie breckle firma..gal kazka kita? dekoju!

Geras čiužinys ir ne sintetinis, kur tokį stebuklą rasti?

Žiūrėti tik poliuretaninius čiužinius.
Pilatis su gera oro cirkuliacija ir tinkamas jūsų svorių kategorijai, Swiss Magic ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Trofeja @ 2011 11 20, 14:54)
Sveiki, as irgi esu naujoke ir rasant zinutes, ir renkantis ciuzinius. Prasau patarimo: pirksiu ciuzini 3m. mergaitei. Svarstau apie Norka plius. Ar geras pasirinkimas, ar ne? Kaina aisku aktualu, bet ir galeciau pamoketi daugiau jei yra kazkas daug geresnio. Ir kiek metu tarnauja tokio tipo ciuzinys. Ciuzinio matmenys 100x2000mm. Lova su grotelemis ir stalciais apacioje. Aciu

Renkames ciuzini ir savo lovai. 2000x2000mm. As - 55Kg, 170cm. Vyras -90kg, 178cm. Uzsisakem lova su patalynes deze. Ar patalynes deze labai jau blogai? Dar galeciau atsakyti, bet taip jos norisi:). Ka patartumete? Groteles net neisivaizduoju kokias des. Ar labai ten jau jos skiriasi? Kokias rekomenduotumete? Taipogi koki ciuzini rekomenduotumete? Jau, kad butu labai geras, patogus na visi privalumai, bet protinga kaina. Skausmais nesiskudziame(kol kas:)).  Nuosirdziai dekoju nepatingejusioms atsakyti.

Mergaitei reiktų kuo minkštesnio, jei norime, kad vaikas įprastų teisingai miegoti ir kokybė poilsio būtų geresnė. Pvz.: Natur Biogreen comfort, Swiss Magic, Rayon...
Norka, Norka Plus, Maršal ir panašūs yra kieti čiužiniai, komfortu neblizga, bet šioje kainų kategorijoje minkštų ir patvarių nebūna, nebent koks išpardavimas dėl neaiškių priežasčių.
Nebijokite patalynės dėžės jei yra normalios grotelės ir dėžė neprigrūsta iki pat viršaus, pakanka ir 10cm oro tarpo, kad drėgmė išsivaikščiotų.
Geriau būtų du atskiri čiužiniai. Vyrui Swiss Magic, Pilatis, Clima, o jums Rayon, Pilatis ir panašūs.
Daug ką paaiškino vickyy.
Papildyta:
QUOTE(matuke @ 2011 11 20, 16:59)
Kas ka galite pakomentuoti del grikiniu ciuziniu, verta pirkti vaikui ar ne?

Vieni prasčiausių čiužinių kokie gali būti, už juos blogesni tik Bonnell spyruokliniai, šieno ir kokoso čiužiniai.

Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2011 11 20, 22:42)
Mes su panasiais gabaritais 60 ir 95 kg issirinkom Rayon is materasso http://www.maxvel.lt...kolekcija/rayon , miegam nesenai dar ant jo, bet mums abiems atrodo patogus - nei per kietas, nei per minkstas. Pabandyk kur pagulet, gal ir jums patiks wink.gif

Tai vienas minkščiausių čiužinių rinkoje ir labai smagu, kad patinka įvairaus sudėjimo žmonėms.
Papildyta:
QUOTE(Trofeja @ 2011 11 20, 23:15)
Man norisi geriausio ciuzinio (na zinoma uz protinga kaina, o ne ispusta), iki tol miegojom ant spyruokliniu, idubusiu:(O tai sakykite putu poliuretanas yra geriau ar viscoelastinis ar leteksinis? Kurie ilgiau tarnauja? Nesinori apriboti ciuzinio pasirinkimo galimybes del patalynes dezes. Dar yra galimybe atsisakyti tos dezes(nors nesinori). Mums vienas is  pagrindiniu reikalavimu, kad nesijaustu kito vartymasis(kiek supratau is Jusu aprasymu, kad butent viscoelastiniai maziausiai perduoda judesius) nu zinoma ir ten, kad prisitaikytu gerai ir visa kita. Aciu uz greitus atsakymus

Pirmame puslapyje rekomenduoju mano straipsnį perskaityti, ten visa tai paaiškinta.
Papildyta:
[quote=@IW@,2011 11 20, 23:43]
[/quote]

[/quote]

Niu ikalbejot blush2.gif Prasom pasiulyti kazka kas tiktu, kaina apie 2000 Lt, ar iseis kas? 4u.gif
[/quote]

SBA naudoja Interio spyruokles iš Lenkijos, tas pačias naudoja Polvitas, bet pas Polvitą bent čiužiniai kainuoja 400-600Lt, kas yra teisingiau už tokią kokybę.

Natur biogreen, Clima, Swiss Magic dar pažiūrėkite, savo kainų kategorijose į kaulus duoda beveik visiems.
Papildyta:
QUOTE(mokinuks @ 2011 11 21, 00:23)
o ko tokia suirzus?

Rinktis pagal tai kas duoda didžiausią nuolaidą irgi pasirinkimas lievas ir niekuom neparemtas. Bet tiesa, gi mokinukui visi čiužiniai vienodi ir pagaminti išskirtinai iš kiniškų medžiagų kurios nieko nelaiko, nes pasirodo europoje latekso ir poliuretano jau negamina ir nemoka gaminti. Tokiu atvejo svarbiausia kaina, nes vistiek tik pavadinimą perki.
Atsakyti