Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 13

QUOTE(amelituke @ 2011 11 17, 10:09)
Laba diena,

Ką rekomenduotumėte 3 m. vaikui.
Greitai sulauksime naujos lovos 90*200 cm ir reikia nupirkti čiužinį.
Labai nemėgsta šilumos.
Nusižiūrėjome BRECKLE čiužinį ALLERGENA PLUS.
Gal kas pirkęs, laukiu visokių komentarų.
Kaina neturėtų viršyti 400 Lt.

Allergena, Norka, Selecta visi labai panasus, tik skirtingos kainos.
Atsakyti
Sveiki! perskaiciau nemazai lapu is sios ir kitu temu bet taip ir nesupratau kodel ciuzinys neturetu buti kietas, esu nustebus tiesa sakant. Kazkur maciau zoran zodi isvarza paminejo... kodel? Gal galite pakomentuoti?
Mano situacija tokia: neseniai turejau stuburo luzi, tai gydytojai kaip tik sake ant kieto miegoti, beto vyras turejo luzi vaikysteje bei su isvarza daug metu gyvena, tai kai pradejome gyventi pasisiuvom individualiai toki vatini ciuzini kaip tarybiniais laikais budavo, padejom ji ant mediniu lentu (lova pagal uzsakyma darem) ir miegam jau 7 metai smile.gif is pradziu man nepratusiai atrode kieta, bet dabar niekur kitur normaliai miegot negaliu tik savo lovoj, o kaime ant grindu miegojom, va tik siemet nusipirkom grynai kokosinius ciuzius (is jysk, kitur nieko panasaus neradau smile.gif ) bet dar nebandem tai nieko pasakyti negaliu, tik atsigulus jauciasi kad kieciau nei namie, pries tai ant grikinio bandem miegot tai visai netiko mums. Dar viens vatinio ciuzinio pliusai - visisskai nesijaucia partnerio judesiai, kai apsivercia, nera jokios vibracijos, super! nes ant tu spyruokliniu jei tenka viesbutyje kur miegot tai baisu kiekviena kart tenka atsibusti kai vyras sugalvoja apsiversti smile.gif
Stai tokia mano "history" smile.gif
Bet dabar turiu problema - reikia naujo ciuzinio!!! deja sena reikia ismesti ir ten kur siuvomes individualiai firmele uzsidare sad.gif bet to niekas nestovi vietoje ir itikinau vyra pasidometi naujom technologijom gal kazkas jau israsta naujo? Musu svoriai 55&85, ciuzinys butu 160x200, kaina kuo maziau tuo geriau smile.gif bet tai neesme nes del sveikatos galima ir uz 5 tukst nupirkti jei tik zinosi 200 proc. kad bus gerai, na aisku ne uz 60 000 lt kaip cia buvo kazkuriam psl. pamineta Busiu labai dekinga uz patarimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2011 11 16, 23:52)
Jei jus erzina, ko skaitote ir postinate? Eikite nusipirkite porolono gabala ir pasisiukite uzvalkala, bus jums ciuzinys! Tada parasysite atsiliepimus. O dabar is tuscio i kiaura pilstote.

na, as nesakau, kas esi tamsta, o tu man nepasakok kur eiti...o rasau cia tik siaip sau, nes siek tiek su importu susidures esu, tai nors biski zmogeliukus ant tako uzvest, kad nepirktu is tokiu pasakoriu kas papuole po ranka, bele tik kaina su 3 nuliais...
ai, o va dar tiesa snoras uzsilenke, koks ukio bankelis uzsilenks...taigi nebeliks kapeiku sildyma kaip apmoket...nu, biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mokinuks @ 2011 11 17, 21:33)
na, as nesakau, kas esi tamsta, o tu man nepasakok kur eiti...o rasau cia tik siaip sau, nes siek tiek su importu susidures esu, tai nors biski zmogeliukus ant tako uzvest, kad nepirktu is tokiu pasakoriu kas papuole po ranka, bele tik kaina su 3 nuliais...
ai, o va dar tiesa snoras uzsilenke, koks ukio bankelis uzsilenks...taigi nebeliks kapeiku sildyma kaip apmoket...nu,  biggrin.gif  biggrin.gif

Dar vienas juokdarys atsirado, nes kalbi tai, ka matai. Reikia faktais kalbeti, o ne dainomis. Sekmes importe, tema ne apie ji ir ne apie bankus.
Papildyta:
QUOTE(Anisa @ 2011 11 17, 17:49)
Sveiki! perskaiciau nemazai lapu is sios ir kitu temu bet taip ir nesupratau kodel ciuzinys neturetu buti kietas, esu nustebus tiesa sakant. Kazkur maciau zoran zodi isvarza paminejo... kodel? Gal galite pakomentuoti?
Mano situacija tokia: neseniai turejau stuburo luzi, tai gydytojai kaip tik sake ant kieto miegoti, beto vyras turejo luzi vaikysteje bei su isvarza daug metu gyvena, tai kai pradejome gyventi pasisiuvom individualiai toki vatini ciuzini kaip tarybiniais laikais budavo, padejom ji ant mediniu lentu (lova pagal uzsakyma darem) ir miegam jau 7 metai smile.gif is pradziu man nepratusiai atrode kieta, bet dabar niekur kitur normaliai miegot negaliu tik savo lovoj, o kaime ant grindu miegojom, va tik siemet nusipirkom grynai kokosinius ciuzius (is jysk, kitur nieko panasaus neradau smile.gif ) bet dar nebandem tai nieko pasakyti negaliu, tik atsigulus jauciasi kad kieciau nei namie, pries tai ant grikinio bandem miegot tai visai netiko mums. Dar viens vatinio ciuzinio pliusai - visisskai nesijaucia partnerio judesiai, kai apsivercia, nera jokios vibracijos, super! nes ant tu spyruokliniu jei tenka viesbutyje kur miegot tai baisu kiekviena kart tenka atsibusti kai vyras sugalvoja apsiversti smile.gif
Bet dabar turiu problema - reikia naujo ciuzinio!!! deja sena reikia ismesti ir ten kur siuvomes individualiai firmele uzsidare sad.gif bet to niekas nestovi vietoje ir itikinau vyra pasidometi naujom technologijom gal kazkas jau israsta naujo? Musu svoriai 55&85, ciuzinys butu 160x200, kaina kuo maziau tuo geriau smile.gif bet tai neesme nes del sveikatos galima ir uz 5 tukst nupirkti jei tik zinosi 200 proc. kad bus gerai, na aisku ne uz 60 000 lt kaip cia buvo kazkuriam psl. pamineta Busiu labai dekinga uz patarimus smile.gif

Sveiki, turite ne mazas bedas. Jums reikalingas vidutinio kietumo medicininis ciuzinys, taigi pabandykite Sensitive de Lux, MyBalance Comfort, nors dar bandysiu siulyti pasibandyti Visco Pur 80 arba Vital blue, Swiss Magic arba Rayon. Visi sie ciuziniai yra itin komfortiski, kas nakti leis nejausti jusu nugaros ir isvarzos skausmu, pailsesite puikiai, vioenintele beda siuo metu matau, tai yra tinkamas minkstumo parinkimas. Rinktis turite abu su vyru.
Atsakyti
Sveiki,
turiu kiek nebūdingą temos lankytojams problemą - kraustausi į butą be baldų ir jo įsirengimas užtruks bent kelis mėnesius, todėl ieškau čiužinio, ant kurio galėčiau miegoti, kol nesibaigs įsirenginėjimo procesai. Vėliau čiužinys greičiausiai į lovą perkeliamas nebūtų ir liktų svečiams. Reikalavimai atitinkami - nedidelė kaina, galintis bent kelis mėnesius gulėti ant grindų (kaip suprantu, vienintelis variantas - pocket spyruoklės), vidutiniškai minkštas. Mano duomenys 165/58. Ar turėtumėte idėjų, koks modelis čia būtų tinkamiausias kainos ir kokybės atžvilgiu?
Atsakyti
[quote=mokinuks,2011 11 16, 22:19]
[quote=Zoran,2011 11 16, 11:58]

galima kaip sakai bandyt ciuzinius skirstyt visaip, ale kad ju buna padoriu ir nepadoriu, ui nezinojau...

o apie medziagu kilme, kokybe pasuokt galima daug...bet kai zinai, kaip kiniskas daiktas patampa pagamintu EU..nu neikvepia man pasitikejimo tamstos pasakos apie medziagu kilme, ekologija... biggrin.gif

[/quote]

Va šitie du teiginiai viską ir pasako, kad šnekate bile ką, nejau įdomu nusišnekėti?
Papildyta:
QUOTE(Margoo @ 2011 11 17, 01:42)
Sveiki
reikia ekstra ekstra (nebrangaus) ciuzinio.

Kiek galetu tarnauti SBA balduose esantis Sleep Idea ZONE foam premium 22cm aukscio ciuzinys 125kg sverianciam zmogui?

http://sbabaldai.lt/...s_200x160x22_cm
O gal geriau Gumotex Visco Lux?
http://www.miegocent...i...17&p_id=448

Patarkit, please!!!

Ir dar - ar reikia specialiai pirkti tokio tipo ciuziniams kitas groteles, jei lova parduodama jau su grotelemis?

Is anksto dekoju uz atsakyma!

Abu netinkami pasirinkimai duotosiomis sąlygomis.
1. Abu netarnaus normaliai ir 2 metų.
2. Ant abiejų žmogus 125kg per daug įdubs ir bus padidintas prakaitavimas.

Šiuo atveju netinkami čiužiniai :
Lateksiniai ir Viskoelastiniai.
Tinkami :
Spyruokliniai kaip Primator Bio-Ex Royal ir panašūs, bei poliuretaniniai su stipresnėmis medžiagomis ir geresniu profiliavimu kaip Clima, Platinum H4 ir panašūs.
Papildyta:
QUOTE(vickyyy @ 2011 11 17, 10:37)

Dar Maršal, bet juos visus jungia gan prastas komfortas, yra išskirtinai kietoki.
Atsakyti
QUOTE(Anisa @ 2011 11 17, 17:49)
1-Sveiki! perskaiciau nemazai lapu is sios ir kitu temu bet taip ir nesupratau kodel ciuzinys neturetu buti kietas, esu nustebus tiesa sakant. Kazkur maciau zoran zodi isvarza paminejo... kodel? Gal galite pakomentuoti?

2-Bet dabar turiu problema - reikia naujo ciuzinio!!! deja sena reikia ismesti ir ten kur siuvomes individualiai firmele uzsidare sad.gif bet to niekas nestovi vietoje ir itikinau vyra pasidometi naujom technologijom gal kazkas jau israsta naujo? Musu svoriai 55&85, ciuzinys butu 160x200, kaina kuo maziau tuo geriau smile.gif bet tai neesme nes del sveikatos galima ir uz 5 tukst nupirkti jei tik zinosi 200 proc. kad bus gerai, na aisku ne uz 60 000 lt kaip cia buvo kazkuriam psl. pamineta Busiu labai dekinga uz patarimus smile.gif

Atsakymas į pirmą dalį klausimo ir komentaras apie jūsų patirtį:
gulėti ant gan stangraus pagrindo žmogus gali ir jei yra įpratęs, tai nėra pats blogiausias dalykas, bet yra keli momentai. Visų pirma miegoti galima tik ant nugaros ir po juosmeniu turi būti mini pagalvėlė-atrma, kad nekuprintų stovėsenos ir geriau atsipalaiduotų raumenys, nes žmogaus stuburas visgi S formos, o ne I, kai žiūri iš profilio. Tokių žmonių, kurie visą naktį gali išmiegoti ant nugaros nėra daug, o jų tarpe nemažai įpratusių miegoti ant pilvo, kas yra nesveika. Išvarža irgi būna suaktyvėjusi pas žmogų ir viena iš atsiradimo priežasčių būna, kai žmogus miega ant per kieto čiužinio, bet dažniau mėgsta miegoti ant šono, o ant šono tokiuose čiužiniuose ilgiau 15min neišmiegosi, nes nutirps rankos ir kojos, todėl visą naktį dažniau vartaisi ir miegi pusiau ant pilvo ar pusiau ant nugaros persikreipęs ir pertempęs raumenis, ko pasekoje išvarža tik džiaugiasi tokiu raumenų pertempimu.
Jei viešbutyje taip smarkiai siūbavo čiužinys, reiškia jis buvo Bonnell tipo spyruoklinis, kuris ir turi perduoti judesį, jo tokia konstrukcija, jie patys pigiausi rinkoje, dažniau rekomenduotini į sodybas ar svečių kambarius taupantiems.

200% patikimumu rasti tinkamą čiužinį jums gali tik Dievas, mes esame žmonės ir geriausiu atveju tikimybė 95%.
Nuo Swiss Magic modelio reiktų startuoti paieškose, jis tokiems atvejams pas mane gerai tinka, kaip laiptelis link geresnio komforto ir neskausmingai galima įprasti prie jo elastingumo.
Atsakyti
nu isminciai, gal jau turit parduoti ciuzini uz koki 10000lt?
patiktu pasiklausyt, ka apie toki paburtumet...
Atsakyti
QUOTE(mokinuks @ 2011 11 18, 19:51)
nu isminciai, gal jau turit parduoti ciuzini uz koki 10000lt?
patiktu pasiklausyt, ka apie toki paburtumet...

Turim! Metzeler Selection! Super daiktas uz super kaina!
Norit? 4u.gif
As nerealiai noriu... Tik neiperku.. Gaila.
Bet jei iperkat Jus, tai nestabdykit, nepasigailesit tikrai wink.gif

Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2011 11 17, 10:37)

Buvom nusprendę imti Allergeną, bet paaiškėjo, kad pagal lovą reikia 20 cm storio.... tai dabar visai pasimetę...
Atsakyti
mes turime Amadeo Clima iš Gemegos, esame labai patenkinti.
Pas dukrą - Amadeo, tai jis kiek kietokas, gal vertėtų nupirkti Dormeo 5 cm pagal dabartinę akciją?
Ką manote? O gal yra kitų variantų paminkštinti?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Jau 5 metai kaip miegu ant lb brangaus lateksinio ciuzinio... Beda ta, kad baigiu nusidraskyti visa kuna doh.gif Maniau, kad cia nuo streso, nerimo ar pan. alergija, bet... pasidariau kraujo tyrima ir paaiskejo, jog lb esu alergiska butent lateksui doh.gif patarkit prasau kokios sudeties reiketu ziureti ciuzini blush2.gif Gal ka parekomenduotumet g.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti