QUOTE(mokinuks @ 2011 11 17, 21:33)
na, as nesakau, kas esi tamsta, o tu man nepasakok kur eiti...o rasau cia tik siaip sau, nes siek tiek su importu susidures esu, tai nors biski zmogeliukus ant tako uzvest, kad nepirktu is tokiu pasakoriu kas papuole po ranka, bele tik kaina su 3 nuliais...
ai, o va dar tiesa snoras uzsilenke, koks ukio bankelis uzsilenks...taigi nebeliks kapeiku sildyma kaip apmoket...nu,
Dar vienas juokdarys atsirado, nes kalbi tai, ka matai. Reikia faktais kalbeti, o ne dainomis. Sekmes importe, tema ne apie ji ir ne apie bankus.
Papildyta:
QUOTE(Anisa @ 2011 11 17, 17:49)
Sveiki! perskaiciau nemazai lapu is sios ir kitu temu bet taip ir nesupratau kodel ciuzinys neturetu buti kietas, esu nustebus tiesa sakant. Kazkur maciau zoran zodi isvarza paminejo... kodel? Gal galite pakomentuoti?
Mano situacija tokia: neseniai turejau stuburo luzi, tai gydytojai kaip tik sake ant kieto miegoti, beto vyras turejo luzi vaikysteje bei su isvarza daug metu gyvena, tai kai pradejome gyventi pasisiuvom individualiai toki vatini ciuzini kaip tarybiniais laikais budavo, padejom ji ant mediniu lentu (lova pagal uzsakyma darem) ir miegam jau 7 metai
is pradziu man nepratusiai atrode kieta, bet dabar niekur kitur normaliai miegot negaliu tik savo lovoj, o kaime ant grindu miegojom, va tik siemet nusipirkom grynai kokosinius ciuzius (is jysk, kitur nieko panasaus neradau
) bet dar nebandem tai nieko pasakyti negaliu, tik atsigulus jauciasi kad kieciau nei namie, pries tai ant grikinio bandem miegot tai visai netiko mums. Dar viens vatinio ciuzinio pliusai - visisskai nesijaucia partnerio judesiai, kai apsivercia, nera jokios vibracijos, super! nes ant tu spyruokliniu jei tenka viesbutyje kur miegot tai baisu kiekviena kart tenka atsibusti kai vyras sugalvoja apsiversti
Stai tokia mano "history"
Bet dabar turiu problema - reikia naujo ciuzinio!!! deja sena reikia ismesti ir ten kur siuvomes individualiai firmele uzsidare
bet to niekas nestovi vietoje ir itikinau vyra pasidometi naujom technologijom gal kazkas jau israsta naujo? Musu svoriai 55&85, ciuzinys butu 160x200, kaina kuo maziau tuo geriau
bet tai neesme nes del sveikatos galima ir uz 5 tukst nupirkti jei tik zinosi 200 proc. kad bus gerai, na aisku ne uz 60 000 lt kaip cia buvo kazkuriam psl. pamineta Busiu labai dekinga uz patarimus
Sveiki, turite ne mazas bedas. Jums reikalingas vidutinio kietumo medicininis ciuzinys, taigi pabandykite Sensitive de Lux, MyBalance Comfort, nors dar bandysiu siulyti pasibandyti Visco Pur 80 arba Vital blue, Swiss Magic arba Rayon. Visi sie ciuziniai yra itin komfortiski, kas nakti leis nejausti jusu nugaros ir isvarzos skausmu, pailsesite puikiai, vioenintele beda siuo metu matau, tai yra tinkamas minkstumo parinkimas. Rinktis turite abu su vyru.