QUOTE(nadiabono @ 2011 09 20, 13:23)
Zoran, - pabandykit įsigyti tempur, nemanau, kad poto išvis norėsite girdėti apie spyruokles, ypač jei turėtumėte stuburo išvaržą, kaip manuoju atveju ir tikrai savo kailiu patyriau, kad bent jau miegodama aš galiu primiršti skausmus, nes prisitaikantis čiužinys jų nesukelia papildomai, priešingai nuo spyruoklinių, kai kaskart norint pakeist miegojimo poziciją susidurdavau su papildomais skausmais ir nepatogumais, tad aš manau, kad spyruokliniai čiužiniai ir stuburo problemos yra du nesuderinami dalykai ir nesvarbu apie kokias spyruokles bekalbėtume, aš jau kalbu iš savo patirties ir su geriausiais linkėjimais - spyruoklėms ne. Greičiau toks čiužinys pablogins padėti nei padės. O jeigu kalbant apie kvėpavimą - man nekaršta ant jo miegoti, priešingai nei čia skleidžiama kažkokia nepagrįsta informacija. Jeigu jau mokėti už viskoelastinį čiužinį, tai bent jau už tokį, kuris turi vardą ir kaina atitinka kokybę, mano atveju - nepermokėta nė lito už kokybę. Ir išvis nesuprantu kaip galima lyginti du skirtingus dalykus - spyruokles ir viskoelastą, jūs Zoran, kad jau dedatės tokiu čiužinių guru, tikrai turėtumėte apie tai pagalvoti
Nematau prasmės šnekėti daug su žmogumi kuris atėjo čia reklamuoti savo produkcijos ir postringauja nepagrystas tempūrininkų nesamones apie neva super duper čiužinius už kuriuos geriau nieko nėra. Girdėjau šią pasaką per apmokymus, kad jų čiužiniai geriausi nes jie taip sako. Aš irgi galiu pasakyti - automobilis Opel Astra yra geriausias nes aš taip sakau.
Man pabandyti įsigyti jo nereikia, aš juos bandžiau namie kiek man reikėjo, kad suprasti kam jie tikę, teko prekiauti jais.
Toliau nesamonę apie vartymasi galėjote bent neminėi, nes viskoelastinio tipo čiužiniuose, ypač lėto atsistatymo modeliuose kaip Tempur, vartytis yra problema ir skausmai dėl to dar gali paūmėti pozos keitimo metu.
Kadangi rašote bendrai apie spyruoklinius, tai čia matosi prasta patirti apie turėtą prastą spyruoklinį čiužinį, ir iš to daroma išvada apie visus. Čia galima būtų sutikti, jei spyruokliniais čiužiniai imami tik Lietuvos rinkoje, bet yra spyruoklinių čiužinių, kurie Tempur tipo čiužinius pagal komfortą, oro cirkuliaciją ir darbo principus lenkia šviesmečiu, bet jų bandyti negalėjote, nes jie ne mūsų rinkoms skirti ir kainos jų smarkiai kandžiojasi net pasiturintiems europiečiams.
Jei nekaršta Jums ant savo čiužinio, nereiškia kad kitiems bus taip pat. Turiu šimtus klientų, kuriems vėsus čiužinys yra labai svarbu, o ant lateksinių ar viskoelastinių miegoti negali.
Vardas nieko bendro neturi su šiandieniniais pasiekimais čiužinių tobulinimo srityje, ir jie geriau žinomi kaip medicininių įrenginių gamintojai - pagalvėlės, atramos, įtvarai ir pan.
Minėtas Jūsų gamintojas pagal šiandieninius konkurentus negali konkuruoti kainos/kokybės santykyje daugumoje parametrų.
Čiužinių kokybės rodikliu gali būti tik Vokietijos rinka, jei žiūrima logiškai.
Atsiliepimų yra visokių ir jie 50/50, kas yra labai panašus rodiklis į Dormeo. Tik į viešumą kyla paprastai geri dalykai, o netikę variantai nutylimi. Patys žmonės retai rašo savo įspūdžius, ypač tie kas gali įpirkti brangesnius čiužinius, prisipažinti klydus nėra smagu niekam.
Vėl didelė nesamonė, kad čiužiniai neskirstomi į svorio kategorijas, viskoelastiniai daugumoje tinkami tik liekno sudėjimo žmonėms ir čia kalba eina ne apie skirtumus +-5kg, o apie +-30kg ir daugiau tarp svorio kategorijų.
Analogų yra pilna, nes visi nori išnaudoti klientų neišmanymą ir reklamos bangą, todėl daug kas įtraukia panašius modelius į savo paletes. Kaip taisyklė konkurentų analogai yra pigesni ir dažnai lenkia savo atsistatymo greičiais, elastingumais ir tankiais. Yra modelių ir zonuotų ir su daliniais oro kanalais. Bet jei čia svarbu reklama, tai aišku, kad reikia nutylėti apie konkurentų analogus ir rėkti, kad tik čia yra geriausias dalykas.
Sėkmės ieškant lengvatikių.