[quote=mokinuks,2011 11 16, 22:19]
[quote=Zoran,2011 11 16, 11:58]
10metų Jums mažas laiko tarpas? Kai kas per tiek spėja penkis kartus išsiskirti.
Po 10 metų 3000Lt atidirba savo ir jau neturėtų būti gaila skirtis, nebent 300Lt per metus yra suma nuo kurios priklauso ar vaikai gaus pietus mokykloje ar ne.
Jeigu žmogus gyvenime nėra bandęs padoresnio čiužinio savo miegamajame įsigyti, tada kokia nauda iš jo nuomonės?
Su čiužiniais kaip ir su geru maistu, apetitas auga bevalgant.
Man svarbiau gerai pailsėti, negu važinėti su brangesniu automobiliu.
10metuku labai daug, zmogai ne tik per tiek gali daug kartu issiskirt, ale bet ir kitokiu pasikeitimu apturet, tad pirkti toki daikta kaip ciuzinys lovai, skaiciuojant, kad 300lt/ metams
...tiesiog svaistymasis...ir pardaveju palaidais liezuviais graziakalbystes klausymas...nieko daugiau..
na, mano vaikai nesinaudojo nemokamo maitinimo mokykloj paslauga, tad patirties apie tai nebent galeciau paprasyt is tamstos, turbut...
galima kaip sakai bandyt ciuzinius skirstyt visaip, ale kad ju buna padoriu ir nepadoriu, ui nezinojau...
o apie medziagu kilme, kokybe pasuokt galima daug...bet kai zinai, kaip kiniskas daiktas patampa pagamintu EU..nu neikvepia man pasitikejimo tamstos pasakos apie medziagu kilme, ekologija...
[/quote]
Jei jus erzina, ko skaitote ir postinate? Eikite nusipirkite porolono gabala ir pasisiukite uzvalkala, bus jums ciuzinys! Tada parasysite atsiliepimus. O dabar is tuscio i kiaura pilstote.