QUOTE(fishke @ 2011 11 10, 15:12)
šitoji tema labai aiškiai kreipiama į vienus "vartus" arba į kitus
Kažkaip norėtųsi pačių "miegotojų" komentarų, o ne tik skaityt kas rekomeduojama , kam pataupyt
Šita tema išsivystė mano dėka, kai tik atėjau į ją, teko išvaikyti Dormeo ir Tempur šalininkus su savo nesąmoningais teiginiais ir reklamomis ir taip ilgą laiką pats vienas konsultavau visus, tada atstovavau daugiau ženklų ir dirbau samdiniu (Lonas, Metzeler, Gumotex, Tempur, Gemega, Sleep Well, Fey&Co, Grikiniai čiužiniai, Padvaiskas, Breckle-spyruokliniais, Trivilita-Porolon Baltic, Istikbal). Po truputį mokiausi ir mokiau kitus, pradėjau atsirinkinėti kas ir kaip, kurie gamintojai vertesni pasilikti, kurie nieko geriau nepasiūlo už kitus ir panašiai, taip iškrito iš mano kolekcijos Padvaiskas, Gemega, Tempur, Trivilita-Porolon Baltic, Breckle, Grikiniai čiužiniai. Kadangi turėjau neribotą pasirinkimą tai teko svarstyti kiekvieną gamintoją visomis prasmėmis, tiek tiekimo klausimu, tiek garantiniu aptarnavimu ar brokų kiekiu, labai svarbu buvo žmonių atsiliepimai, kurie keitė tų firmų čiužinius kitais, ar šiaip skusdavosi nusipirkę ir atėją prašyti pagalbos. Iš didelės gausos aš galėjau žmogui parinkti bet ką, nuo pigiausio iki geriausio mano nuomone daikto jam. Per 10 metų tiesioginio darbo susikaupė daug žinių ir atsitikimų ir pagal juos išsakau savo nuomonę.
Per šį laikotarpį atsirado :
2. pempe - irgi atstovauja keletą gamintojų Panevėžyje;
3.vickyyy - Breckle atstovas, gana objektyviai stengiasi prisitaikyti prie čiužinių parinkimo, nors atstovauja tik vieną brendą, bet neįkyriai sugeba pasiūlyti savo čiužinius;
4. sapniukas - Fey&Co ir Metzeler atstovas.
Kai aš pradėjau dirbti sau ir atstovauti savo Materasso gamyklą ir turiu realiai galingų gaminių kurie smarkiai sukelia konkurenciją seniau mano atstovautiems ženklams, sapniukas su pempe gan smarkiai suaktyvėjo ir užvirė kova tarp mūsų, nes aš jau nesiruošiu labai reklamuoti jų atstovaujamų ar pardavinėjamų produktų, nes turiu savo ir neprastesnių, o dažnai ir geresnių už tą pačią kainą, nes ne aklai rinkausi naują gamintoją ir puikiai žinojau visas stipriąsias konkurentų puses. O mano konkurentams nėra smagu, kai pagrindinis jų pardavėjas tapo jų stipriu konkurentu, tada visi pradėjo lenkti į savo pusę ir toks įspūdis gali susidaryti, kad konsultacija tapo grynai subjektyvi pavienių atstovų nuomonė. Iš dalies ji visada buvo subjektyvi, tik kai aš dirbau su visais tai jie ir nelindo su savo komentarais ir tos diskusijos buvo švaresnės, mažiau ginčų. Dabar kiekvienas lenkiame į savo pusę ir tai natūralu. Bet visgi skaitytojai turi atsirinkti kas yra kas ir koks produktas duotomis sąlygomis labiau tinka jam. Kam aš įkeliu savo straipsnį pirmame puslapyje? Kad visi perskaitę susipažintų su technologijomis ir jų bet kas nevedžiotų už nosies.
Papildyta:
QUOTE(zemec @ 2011 11 10, 18:11)
Sveiki! Gal kas galetu pakomentuoti ciuzini,,Dream line,,. Skelbiu.lt raso,kad jam dabar didele nuolaida. Kazi ar vertas demesio?
Musu duomenys 176/110 ir 164/90.Turim nugaros ,,problemu,,. Aciu!
Jeigu perkate akciją tai pirkite, bet čiužinį teks išmesti po metų, nes jis neatlaikys tokių apkrovų. O jei nepasiruošę mokėti už čiužinį daugiau kaip 1500Lt, tada aš jums padėti nenoriu, nes nežinau nei vieno padoraus nespyruoklinio čiužinio, kuris jus normaliai laikytų garantinį laikotarpį ir būtų gan patogus. O iš spyruoklinių ateina į galvą tik Primator Bio-Ex Royal ir Amadeo Super, kurie laikys, bet komfortas pas juos šlubuoja, nors vyrui gal ir nieko, bet čia reikės miegoti dažniau ant nugaros.
Papildyta:
QUOTE(padraika22 @ 2011 11 11, 11:54)
sveikos, radau skelbima, kuriame pardavineja vaikiska lovele su ciuzinuku. ciuzinukas kaip sake pardaveja yra uzsakytas is jusru baldu Lateko su kokosiuku. gal galite pakomentuoti toki ciuzini? as nelabai suprantu
suneliui 2.5m tik nesakykit kad devetas blogai, kai ner is ko naujo nupirkti gerai ir devetas
Tai pats blogiausias pirkinys vaikui, lovelę galite pirkti bet čiužinį nei už ką. Siūlau paskaityti pirmo puslapio straipsnį. O čiužinį pirkti tik naują ir poliuretaninį.