Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 13

QUOTE(fishke @ 2011 11 10, 15:12)
šitoji tema labai aiškiai kreipiama į vienus "vartus" arba į kitus  biggrin.gif Kažkaip norėtųsi pačių  "miegotojų" komentarų, o ne tik skaityt kas rekomeduojama , kam pataupyt  cool.gif

4u.gif atidziau skaitykit,as viena is miegotoju,aprasiau savo patirti nuo pirmos nakties biggrin.gif
smile.gif na,o pardavejai ciuziniu,aisku pirmiausia,siulo savo ciuzinius,kitaip jie butu prasti pardavejai,bet,kita vertus,nemazai informacijos pateikia,kas liecia vsus,ne tik ju siulomus ciuzinius ir aciu jiems uz tai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa27: 10 lapkričio 2011 - 14:18
QUOTE(liepa27 @ 2011 11 10, 15:15)
4u.gif atidziau skaitykit,as viena is miegotoju,aprasiau savo patirti nuo pirmos nakties biggrin.gif
smile.gif na,o pardavejai ciuziniu,aisku pirmiausia,siulo savo ciuzinius,kitaip jie butu prasti pardavejai,bet,kita vertus,nemazai informacijos pateikia,kas liecia vsus,ne tik ju siulomus ciuzinius ir aciu jiems uz tai 4u.gif

būtent, atidžiai ir skaičiau visą temą, tad tokių pasisakymų mažoka, norėtųsi dauuugiau jų biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki! Gal kas galetu pakomentuoti ciuzini,,Dream line,,. Skelbiu.lt raso,kad jam dabar didele nuolaida. Kazi ar vertas demesio? g.gif Musu duomenys 176/110 ir 164/90.Turim nugaros ,,problemu,,. Aciu!
Atsakyti
QUOTE(laja @ 2011 11 10, 13:07)
Sveiki, keistai man atrodo tos visos diskusijos apie "blogus" Lono čiužinius. Galvoju jau kelis mėnesius apie čiužinio pirkimą, pasiskaitau vis Zoran ir kitų pardavėjų pasisakymus.... Nesuprantu kuo blogi spyruokliniai čiužiniai. 10 metų pragulėjom ant paprasto spyruoklinio, ir išsimiegam gerai, gal ir nekeistume, bet per plonas, nes lovą naują nusipirkom. Kodėl sintetiniai čiužiniai geriau už spyruoklinius? Spyruoklinis mano nepridulkėjas, negirgžda. Kodėl geriau sintetikos gabalas su super vėdinimo sistema? Tai norit pasakyti, kad jie nedrėksta ir nepelyja?  Ir kodėl aš turiu remti vokietijos gamintoją, ar jis stebuklingas medžiagas naudoja? Man šį tema su konsultantais tai panaši i visus tuos "darmajetikus",  amway, dulkių siurbių pardavėjus ir kitus "makaronų kabintojus". Atseit kuo brangesnis tuo geresnis, "pasitaupykit geresniam", juokas  doh.gif Na, dar ne viską parašaiu ką galvoju  mirksiukas.gif , bet tiek to, nepykit jei ką nunervinau  drinks_cheers.gif , geros dienos 4u.gif
Pamiršau parašyti, kad už tą čiužinį 340 LTL mokėjom  rolleyes.gif

Trūkumas informacijos ir patirties formuoja tokią nuomonę. Čia tas variantas, kai visi čiužiniai vienodi ir kam mokėti daugiau. Gerai, kad dauguma nebijo ir bando, bei patys įsitikina, kad čiužinių yra labai įvairių ir jie smarkiai skiriasi ne vien tik minkštumu.
Prajuokino spyruoklinio čiužinio natūralumas. Metalas natūralu? Minkštinančios medžiagos natūralu? Dulkių erkučių išmatų gausa - higieniškos terpės idilė, ypač tiems kas serga astma arba alergija?
Atsakyti
sveikos, radau skelbima, kuriame pardavineja vaikiska lovele su ciuzinuku. ciuzinukas kaip sake pardaveja yra uzsakytas is jusru baldu Lateko su kokosiuku. gal galite pakomentuoti toki ciuzini? as nelabai suprantu blush2.gif suneliui 2.5m tik nesakykit kad devetas blogai, kai ner is ko naujo nupirkti gerai ir devetas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2011 11 10, 15:12)
šitoji tema labai aiškiai kreipiama į vienus "vartus" arba į kitus  biggrin.gif Kažkaip norėtųsi pačių  "miegotojų" komentarų, o ne tik skaityt kas rekomeduojama , kam pataupyt  cool.gif

Šita tema išsivystė mano dėka, kai tik atėjau į ją, teko išvaikyti Dormeo ir Tempur šalininkus su savo nesąmoningais teiginiais ir reklamomis ir taip ilgą laiką pats vienas konsultavau visus, tada atstovavau daugiau ženklų ir dirbau samdiniu (Lonas, Metzeler, Gumotex, Tempur, Gemega, Sleep Well, Fey&Co, Grikiniai čiužiniai, Padvaiskas, Breckle-spyruokliniais, Trivilita-Porolon Baltic, Istikbal). Po truputį mokiausi ir mokiau kitus, pradėjau atsirinkinėti kas ir kaip, kurie gamintojai vertesni pasilikti, kurie nieko geriau nepasiūlo už kitus ir panašiai, taip iškrito iš mano kolekcijos Padvaiskas, Gemega, Tempur, Trivilita-Porolon Baltic, Breckle, Grikiniai čiužiniai. Kadangi turėjau neribotą pasirinkimą tai teko svarstyti kiekvieną gamintoją visomis prasmėmis, tiek tiekimo klausimu, tiek garantiniu aptarnavimu ar brokų kiekiu, labai svarbu buvo žmonių atsiliepimai, kurie keitė tų firmų čiužinius kitais, ar šiaip skusdavosi nusipirkę ir atėją prašyti pagalbos. Iš didelės gausos aš galėjau žmogui parinkti bet ką, nuo pigiausio iki geriausio mano nuomone daikto jam. Per 10 metų tiesioginio darbo susikaupė daug žinių ir atsitikimų ir pagal juos išsakau savo nuomonę.
Per šį laikotarpį atsirado :
2. pempe - irgi atstovauja keletą gamintojų Panevėžyje;
3.vickyyy - Breckle atstovas, gana objektyviai stengiasi prisitaikyti prie čiužinių parinkimo, nors atstovauja tik vieną brendą, bet neįkyriai sugeba pasiūlyti savo čiužinius;
4. sapniukas - Fey&Co ir Metzeler atstovas.

Kai aš pradėjau dirbti sau ir atstovauti savo Materasso gamyklą ir turiu realiai galingų gaminių kurie smarkiai sukelia konkurenciją seniau mano atstovautiems ženklams, sapniukas su pempe gan smarkiai suaktyvėjo ir užvirė kova tarp mūsų, nes aš jau nesiruošiu labai reklamuoti jų atstovaujamų ar pardavinėjamų produktų, nes turiu savo ir neprastesnių, o dažnai ir geresnių už tą pačią kainą, nes ne aklai rinkausi naują gamintoją ir puikiai žinojau visas stipriąsias konkurentų puses. O mano konkurentams nėra smagu, kai pagrindinis jų pardavėjas tapo jų stipriu konkurentu, tada visi pradėjo lenkti į savo pusę ir toks įspūdis gali susidaryti, kad konsultacija tapo grynai subjektyvi pavienių atstovų nuomonė. Iš dalies ji visada buvo subjektyvi, tik kai aš dirbau su visais tai jie ir nelindo su savo komentarais ir tos diskusijos buvo švaresnės, mažiau ginčų. Dabar kiekvienas lenkiame į savo pusę ir tai natūralu. Bet visgi skaitytojai turi atsirinkti kas yra kas ir koks produktas duotomis sąlygomis labiau tinka jam. Kam aš įkeliu savo straipsnį pirmame puslapyje? Kad visi perskaitę susipažintų su technologijomis ir jų bet kas nevedžiotų už nosies.
Papildyta:
QUOTE(zemec @ 2011 11 10, 18:11)
Sveiki! Gal kas galetu pakomentuoti ciuzini,,Dream line,,. Skelbiu.lt raso,kad jam dabar didele nuolaida. Kazi ar vertas demesio? g.gif Musu duomenys 176/110 ir 164/90.Turim nugaros ,,problemu,,. Aciu!

Jeigu perkate akciją tai pirkite, bet čiužinį teks išmesti po metų, nes jis neatlaikys tokių apkrovų. O jei nepasiruošę mokėti už čiužinį daugiau kaip 1500Lt, tada aš jums padėti nenoriu, nes nežinau nei vieno padoraus nespyruoklinio čiužinio, kuris jus normaliai laikytų garantinį laikotarpį ir būtų gan patogus. O iš spyruoklinių ateina į galvą tik Primator Bio-Ex Royal ir Amadeo Super, kurie laikys, bet komfortas pas juos šlubuoja, nors vyrui gal ir nieko, bet čia reikės miegoti dažniau ant nugaros.
Papildyta:
QUOTE(padraika22 @ 2011 11 11, 11:54)
sveikos, radau skelbima, kuriame pardavineja vaikiska lovele su ciuzinuku. ciuzinukas kaip sake pardaveja yra uzsakytas is jusru baldu Lateko su kokosiuku. gal galite pakomentuoti toki ciuzini? as nelabai suprantu blush2.gif  suneliui 2.5m tik nesakykit kad devetas blogai, kai ner is ko naujo nupirkti gerai ir devetas rolleyes.gif

Tai pats blogiausias pirkinys vaikui, lovelę galite pirkti bet čiužinį nei už ką. Siūlau paskaityti pirmo puslapio straipsnį. O čiužinį pirkti tik naują ir poliuretaninį.
Atsakyti
laba diena, džiaugiuosi, kad radau šią temą.
po mėnesio kraustomės į kitą butą ir ten reikės naujos lovos, grotelių ir čiužinio suprantama.
lova bus 160x200 čiužiniui.
mes su vyru trumpi ir apvalūs biggrin.gif : 162/69 ir 174/84. abiems nugaros skauda, bet dar ne visiški ligoniai esame. abu miegame ant šono labiau (retai ant nugaros). Ar reiktų 2 čiužinukų?
miegame ant Tempuro pagalvių, tai na, nieko... neblogai, bet jų čiužinys mums būtų per brangu.
biudžetą galvojame apie 4000 Lt čiužiniui ir grotelėms. labai norėtųsi mechaniškai lankstomų, bet jei neišeina, tai dzin, išgyvensime ir taip.
busiu labai dėkinga už įvairių firmų atstovų rekomendacijas ir pamąstymus. mes Vilniuje, tai būtų smagu pagulinėti prieš perkant, galime ir į Kauną nuvažiuoti.
Atsakyti
QUOTE(elfikas @ 2011 11 11, 12:20)
laba diena, džiaugiuosi, kad radau šią temą.
po mėnesio kraustomės į kitą butą ir ten reikės naujos lovos, grotelių ir čiužinio suprantama. 
lova bus 160x200 čiužiniui.
mes su vyru trumpi ir apvalūs  biggrin.gif : 162/69 ir 174/84. abiems nugaros skauda, bet dar ne visiški ligoniai esame. abu miegame ant šono labiau (retai ant nugaros). Ar reiktų 2 čiužinukų?
miegame ant Tempuro pagalvių, tai na, nieko... neblogai, bet jų čiužinys mums būtų per brangu.
biudžetą galvojame apie 4000 Lt čiužiniui ir grotelėms. labai norėtųsi mechaniškai lankstomų, bet jei neišeina, tai dzin, išgyvensime ir taip.
busiu labai dėkinga už  įvairių firmų atstovų rekomendacijas ir pamąstymus. mes Vilniuje, tai būtų smagu pagulinėti prieš perkant, galime ir į Kauną nuvažiuoti.

Galima pirkti bendrą, nėra pas jus toks anatominis skirtumas didelis, bet jei norite kilnojamų grotelių, tada teks du atskirus bet kokiu atveju. Tik va kam jums tos kilnojamos grotelės?

Suma solidi ir jau galima nusipirkti rimtus gaminius :
Grotelės 200x80 x2vnt.:
LR-1-G 340Lt (iš pigiausių geriausios)
Triton 5V 1200Lt (geriausios ne taškinės deformacijos grotelės Lietuvoje)
Lignum Star 766Lt (pigiausios su minkšta pakaba grotelės Lietuvoje)

Čiužiniai 200x160 :
Swiss Magic 2448Lt su nuolaida (HRC poliuretanas, geriausias pasaulyje šiuo metu pagal technologiją)
Pilatis 3186Lt su nuolaida (geriausia oro cirkuliacijos sistema ir komforto lygis savoje kainų kategorijoje, labai geras kainos/kokybės santykis)
Rayon 3060Lt (minkščiausias ir greičiausiai dirbantis viskoelastinis čiužinys Lietuvos rinkoje su 7 anatominėmis zonomis)
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2011 11 11, 12:08)
labai svarbu buvo žmonių atsiliepimai, kurie keitė tų firmų čiužinius kitais

Na saviškį pasižadu parašyti 4u.gif

O taip dar įdomu pasidarė.... Kiek realiai tarnauja čiužiniai ( vidutiniai ) ?

Tiesa, kokie čiužiniai tinkami alergiškiems lateksui ? "Pliki" spyruokliniai tik?
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2011 11 11, 15:52)
Na saviškį pasižadu parašyti  4u.gif

O taip dar įdomu pasidarė.... Kiek realiai tarnauja čiužiniai ( vidutiniai ) ?

Tiesa, kokie čiužiniai tinkami alergiškiems lateksui ? "Pliki" spyruokliniai tik?

Siūlyčiau pastudijuoti pirmame puslapyje esantį straipsnį.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2011 11 11, 13:17)
Galima pirkti bendrą, nėra pas jus toks anatominis skirtumas didelis, bet jei norite kilnojamų grotelių, tada teks du atskirus bet kokiu atveju. Tik va kam jums tos kilnojamos grotelės?

Suma solidi ir jau galima nusipirkti rimtus gaminius :
Grotelės 200x80 x2vnt.:
LR-1-G  340Lt (iš pigiausių geriausios)
Triton 5V 1200Lt (geriausios ne taškinės deformacijos grotelės Lietuvoje)
Lignum Star  766Lt (pigiausios su minkšta pakaba grotelės Lietuvoje)

Čiužiniai 200x160 :
Swiss Magic 2448Lt su nuolaida (HRC poliuretanas, geriausias pasaulyje šiuo metu pagal technologiją)
Pilatis 3186Lt su nuolaida (geriausia oro cirkuliacijos sistema ir komforto lygis savoje kainų kategorijoje, labai geras kainos/kokybės santykis)
Rayon 3060Lt (minkščiausias ir greičiausiai dirbantis viskoelastinis čiužinys Lietuvos rinkoje su 7 anatominėmis zonomis)

ačiū 4u.gif o Kaune galima būtų ant šių modelių pagulėti? dėl grotelių: norisi kilnojamų nes reklamose labai jau komfortiškai ten žmonės ant tokių sulankstytų lovų guli. ir aš noriu taip blush2.gif nors realiai pagalvojus gal nedaug naudočiau tokią funkciją, bet jei skirtumas nedidelis tai gal verta pagalvoti? ar tas "lankstymo" mechanizmas kiek numenkins grotelių patvarumą? unsure.gif
dar turiu klausimą dėl anatominių zonų: galbūt pasirodys kvailas, bet aš esu iš tų, kurie nebijo pasirodyti kvaili biggrin.gif: jei aš esu trumpa, ar tos anatominės zonos man bus irgi patogu kaip ir ilgesniam žmogui? ir kur tos zonos žino kur mano pečiai o kur klubai, jei jos suprojektuotos pvz. vidutiniam 180 ūgio žmogui? čia toks pamąstymas, nes mama turi tokį čiūžinuką su zonomis ir sako, kad jai nepatogus, bet gal nepatogus, dėl kitos priežasties? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elfikas: 11 lapkričio 2011 - 16:15
QUOTE(elfikas @ 2011 11 11, 17:12)
ačiū 4u.gif o Kaune galima būtų ant šių modelių pagulėti? dėl grotelių: norisi kilnojamų nes reklamose labai jau komfortiškai ten žmonės ant tokių sulankstytų lovų guli. ir aš noriu taip  blush2.gif nors realiai pagalvojus gal nedaug naudočiau tokią funkciją, bet jei skirtumas nedidelis tai gal verta pagalvoti? ar tas "lankstymo" mechanizmas kiek numenkins grotelių patvarumą?  unsure.gif
dar turiu klausimą dėl anatominių zonų: galbūt pasirodys kvailas, bet aš esu iš tų, kurie nebijo pasirodyti kvaili  biggrin.gif: jei aš esu trumpa, ar tos anatominės zonos man bus irgi patogu kaip ir ilgesniam žmogui? ir kur tos zonos žino kur mano pečiai o kur klubai, jei jos suprojektuotos pvz. vidutiniam 180 ūgio žmogui? čia toks pamąstymas, nes mama turi tokį čiūžinuką su zonomis ir sako, kad jai nepatogus, bet gal nepatogus, dėl kitos priežasties? unsure.gif

Jeigu norime grotelių su kilnojimo mechanizmu tada tokie variantai.
30 laipsnių kampas, negalima bus sėdint skaityti knygos ar žiūrėti teliko :

Flexo KF 600Lt (pakaba prastesnė už LR-1-G šiek tiek)
Triton HN 5V 1440Lt
Lignum Star KF 1000Lt

Jeigu normalios su varikliais ir galima pasidaryti sėdėjimo poziciją :
CG-Tronic 1900Lt (pakaba nieko gero, kaip ir pas Flexo KF, variklis prastas, dažnai lūžta tvirtinimai)
Triton HN 5V Motor 4700Lt
Lignum EL2 2848Lt

7 zonų turėtų būti normaliai, gal klubai šiek tiek kabins pilvo zoną, bet čia nuo pagalvės labiau priklausys.
O pas mamą gali būti per kietas čiužinys dėl to ir skauda.
Atsakyti