Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 13

Daugelis prekybininku ir sapnelis, labai gerai zino apie ka as kalbu, jokiu garantiniu neisraso, o tik daug rekia apie garantijas ir pan.
Gitulia informacija puiki! Tik visi turi ziureti, kad garantija butu irasyta.
Atsakyti
Man zinokit nekeista smile.gif
Paprasciausiai siaip laikais pirkdamas preke viska turi pats apgalvoti apsiciupineti ir zinoti ka turi gauti wink.gif O visa kita smulkmenos, kai zinai ko truksta, visada gausi wink.gif Manau cia paprasciausias pardaveju aplaidumas ir neapsiziurejimas.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 11 09, 22:38)
Man zinokit nekeista smile.gif
Paprasciausiai siaip laikais pirkdamas preke viska turi pats apgalvoti apsiciupineti ir zinoti ka turi gauti wink.gif O visa kita smulkmenos, kai zinai ko truksta, visada gausi wink.gif Manau cia paprasciausias pardaveju aplaidumas ir neapsiziurejimas.

Tikrai ačiū kad pasidalijote informacija su mumis:-)

QUOTE(fishke @ 2011 11 09, 20:19)
yra garantinis lapas , būtent mūsų įsigyto čiužinio, čekis ir lyg dar kažkas  g.gif Garantijoje 100 proc atlyginimas  taikomas 3 metus, o toliau su kiekvienais mažėja, tiksliau priemoka gaunas jei nori kito čiužinio, na kažkas panašaus  g.gif

labas rytas Fishke :-):-) kaip išmiegojote??:-)

O Jūs pirkote čiužinį internetu ar parduotuvėje?ir per kiek laiko reikėjo laukti kol jau jį gavote ?? Svarstome skubėti rinktis ir ar jau užsakinėti ar dar palaukti, nes lova bus gruodžio pradžioje:-)
Atsakyti
QUOTE(dracena @ 2011 11 10, 09:35)
labas rytas Fishke :-):-) kaip išmiegojote??:-)

O Jūs pirkote čiužinį internetu ar parduotuvėje?ir per kiek laiko reikėjo laukti kol jau jį gavote ?? Svarstome skubėti rinktis ir ar jau užsakinėti ar dar palaukti, nes lova bus gruodžio pradžioje:-)

biggrin.gif tik šian atveža mums jį , jei nenusuks logistai į kitą pusę ... Taip kad - šiąnakt pirmoji naktis laukia lotuliukas.gif

užsakinėjome parduotuvėje, bet vietoje mūsų išmatavimų neturėjo, bet sistemoje vienas mums reikalingas buvo. O taip lyg apie porą sav laukt reikia g.gif

Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2011 11 10, 09:49)
biggrin.gif tik šian atveža  mums jį , jei nenusuks logistai į kitą pusę ... Taip kad - šiąnakt pirmoji naktis laukia  lotuliukas.gif

užsakinėjome parduotuvėje, bet vietoje mūsų išmatavimų neturėjo, bet sistemoje vienas mums reikalingas buvo. O taip lyg apie porą sav laukt reikia  g.gif

Viskas aišku:-) lauksim kito ryto:-)
Atsakyti
O mums, neziurint i dokumentu trukuma, ant Rayon kol kas miegasi visai neblogai, sonai neskauda, adaptacijos atrodo nereikejo. Patogiai minkstas, bet ne perminkstas. Gal ir neapsirikom su pasirinkimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2011 11 09, 21:55)
Ner nei geros kainos, nei geros kokybes, nei kazkokiu naujoviu...
Plius vietoj Lietuvisku ciuziniu per telika kazkokius uzsieniecius reklamuoja...
Juokas pro asaras, sakyciau... bet as gal klystu  4u.gif
Papildyta:
Jei kalbate apie Metzeler Magic pagalviu linija, tai man labiausiai is ju Magic Plus patinka, bet tik todel, kad Magic man yra per zema smile.gif
Visos jos yra geros, tik butina prie savo gabaritu ir esamo ciuzinio klampumo prisiderinti.

4u.gif o kaip priderinsi,jei tokio ciuzinio pardotuveje net neturi pasibandymui doh.gif

Papildyta:
4u.gif ziuriu diskutuojate apie garantijas,as tai,tiesa sakant,netikiu,kad jomis butu galima pasinaudot,jos tik formalumas,mano nuomone.nes tikrai rastu prie ko prisiknisti,kad jus liktumete nieko nepese,kad ir pvz.prie groteliu,pasakys,kad ne ant tokiu ciuzini dejote ir viskas.pvz,ant mano ciuzinio garantinio parasyta,kad tarpas tarp groteliu lameliu turi buti iki 3 cm,as palindus po lova bandziau ismatuot,na be keliu mm 3 cm,tai irgi galima butu prisikabint,kad tarpas per didelis doh.gif
Atsakyti
nu va, ir prasidėjo - sorry, šiandien mašina į jūsų pusę nevažiuoja - rytoj doh.gif
QUOTE(liepa27 @ 2011 11 10, 11:54)
tiesa sakant,netikiu,kad jomis butu galima pasinaudot,jos tik formalumas,mano nuomone.nes tikrai rastu prie ko prisiknisti,kad jus liktumete nieko nepese,kad ir pvz.prie groteliu,pasakys,kad ne ant tokiu ciuzini dejote ir viskas.

drinks_cheers.gif kaip ir su betkokiom kitom garantijom doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 10 lapkričio 2011 - 11:10
Sveiki, keistai man atrodo tos visos diskusijos apie "blogus" Lono čiužinius. Galvoju jau kelis mėnesius apie čiužinio pirkimą, pasiskaitau vis Zoran ir kitų pardavėjų pasisakymus.... Nesuprantu kuo blogi spyruokliniai čiužiniai. 10 metų pragulėjom ant paprasto spyruoklinio, ir išsimiegam gerai, gal ir nekeistume, bet per plonas, nes lovą naują nusipirkom. Kodėl sintetiniai čiužiniai geriau už spyruoklinius? Spyruoklinis mano nepridulkėjas, negirgžda. Kodėl geriau sintetikos gabalas su super vėdinimo sistema? Tai norit pasakyti, kad jie nedrėksta ir nepelyja? Ir kodėl aš turiu remti vokietijos gamintoją, ar jis stebuklingas medžiagas naudoja? Man šį tema su konsultantais tai panaši i visus tuos "darmajetikus", amway, dulkių siurbių pardavėjus ir kitus "makaronų kabintojus". Atseit kuo brangesnis tuo geresnis, "pasitaupykit geresniam", juokas doh.gif Na, dar ne viską parašaiu ką galvoju mirksiukas.gif , bet tiek to, nepykit jei ką nunervinau drinks_cheers.gif , geros dienos 4u.gif
Pamiršau parašyti, kad už tą čiužinį 340 LTL mokėjom rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laja: 10 lapkričio 2011 - 12:13
QUOTE(laja @ 2011 11 10, 13:07)
Nesuprantu kuo blogi spyruokliniai čiužiniai. 10 metų pragulėjom ant paprasto spyruoklinio, ir išsimiegam gerai, gal ir nekeistume, bet per plonas, nes lovą naują nusipirkom. Kodėl sintetiniai čiužiniai geriau už spyruoklinius? Spyruoklinis mano nepridulkėjas, negirgžda. Kodėl geriau sintetikos gabalas su super vėdinimo sistema? Tai norit pasakyti, kad jie nedrėksta ir nepelyja?  Ir kodėl aš turiu remti vokietijos gamintoją, ar jis stebuklingas medžiagas naudoja? Man šį tema su konsultantais tai panaši i visus tuos "darmajetikus",  amway, dulkių siurbių pardavėjus ir kitus "makaronų kabintojus". Atseit kuo brangesnis tuo geresnis, "pasitaupykit geresniam", juokas  doh.gif Na, dar ne viską parašaiu ką galvoju  mirksiukas.gif , bet tiek to, nepykit jei ką nunervinau  drinks_cheers.gif , geros dienos 4u.gif
Pamiršau parašyti, kad už tą čiužinį 340 LTL mokėjom  rolleyes.gif

O is ko spyruokliniuose komforto medziagos minkstinamosios? Ogi is tos pacios sintetikos. Idomu jei nebutu minkstinamojo sluoksnio, kaip jaustumetes guledama tiesiai ant spyruokliu... Tradiciniuose ciuziniuose seniau naudojo paralona. O dabar technologijos nestovi vietoj. Jau pasiekta, jog jis daug poretesnis ir malonesnio minkstumo bei geresnio tankio ilgaamziskesnis.
O ar esat tikri, kad viduj neprisirinko dulkiu. Buvot prapjove? Isore gali buti grazi. Priziureti uzvalkalai, o kas viduj? Vienas niuansas Jus esate sveiki zmones. O ka daryti tiems, kuriems problema su nugara? Jiems norisi, kad nugarai butu patogiau . Jie viska daug jautriau ir subtiliau jauciaju kunas, kai pazeista vieta jautresne. As ka tik pries keleta menesiu pakeiciau ciuzini. Zenkliai pasikeite pojuciai.
Pas jus visai kiti reikalavimai ciuziniui. Deja tenka pritarti, si tema ciuziniu stipriai pasikeite. Visiskai ji kitokia buvo prie metus. Daug nuosirdesnis bendravimas. Tiesiog man nebera noro cia rasyti, bet kartais is iprocio neistveriu.
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2011 11 10, 14:04)
O is ko spyruokliniuose  komforto medziagos minkstinamosios? Ogi is tos pacios sintetikos. Idomu jei nebutu minkstinamojo sluoksnio, kaip jaustumetes guledama tiesiai ant spyruokliu... Tradiciniuose ciuziniuose seniau naudojo paralona. O dabar technologijos nestovi vietoj. Jau pasiekta, jog jis daug poretesnis ir malonesnio minkstumo bei geresnio tankio ilgaamziskesnis.
O ar esat tikri, kad viduj neprisirinko dulkiu. Buvot prapjove? Isore gali buti grazi. Priziureti uzvalkalai, o kas viduj?  Vienas niuansas Jus esate sveiki zmones. O ka daryti tiems, kuriems problema su nugara? Jiems norisi, kad nugarai butu patogiau . Jie viska daug jautriau ir subtiliau jauciaju kunas, kai pazeista vieta jautresne. As ka tik pries keleta menesiu pakeiciau ciuzini. Zenkliai pasikeite pojuciai.
Pas jus visai kiti reikalavimai ciuziniui. Deja tenka pritarti, si tema ciuziniu stipriai pasikeite. Visiskai ji kitokia buvo prie metus. Daug nuosirdesnis bendravimas. Tiesiog man nebera noro cia rasyti, bet kartais is iprocio neistveriu.

4u.gif jus teisi, thumbup.gif tema,aisku ja reikia pasiskaityti pirma,o po to jau ciuzini pirkti,tikrai daug suzinojau naudingos informacijos,ir Jus nesididziuokite,o dazniau uzsukite,nes tikrai svarbi kiekviena nuomone,ypac tu,kurie si ta daugiau ismano uz eilinius pirkejus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2011 11 10, 14:04)
Deja tenka pritarti, si tema ciuziniu stipriai pasikeite. Visiskai ji kitokia buvo prie metus. Daug nuosirdesnis bendravimas.

šitoji tema labai aiškiai kreipiama į vienus "vartus" arba į kitus biggrin.gif Kažkaip norėtųsi pačių "miegotojų" komentarų, o ne tik skaityt kas rekomeduojama , kam pataupyt cool.gif
Atsakyti