QUOTE(gitulia @ 2011 11 09, 15:19)
Dar klausmas pardavejams ir zinantiems
Kai nusiperki ciuzini, prie jo gauni koki nors dokumenta, sertifikata, garantini dokumenta ar kazka panasaus? Is kur man zinoti, kad man atveze butent Rayon, o ne siaip koki porolona?
Kai nusiperki ciuzini, prie jo gauni koki nors dokumenta, sertifikata, garantini dokumenta ar kazka panasaus? Is kur man zinoti, kad man atveze butent Rayon, o ne siaip koki porolona?
Čia lygiai tas pats kai perki šampūną, iš kur žinai, kad ne kondicionierius arba perki opelį, o gal tai wolkswagenas? Patikrinti paprasta, žiūri į vidurius ir lygini. Dažnau ant čiužinio būna etiketės su pavadinimais.
O kam tie sertifikatai, kas iš jų? Kad medžiaga pagaminta nenaudojant vergų ar uždraustų cheminių komponentų, jeigu ir naudojama, tai bus taip užslėpta, o sertifikatai to neatskleis.
Pagrindiniai dokumentai :
1. Pirkimo dokumentas ir dar kartą pirkimo dokumentas, jame nurodyta pirktos prekės duomenys.
2. Garantinis, kuris negalioje be pirkimo dokumento ir dažniausiai jis keičia pirkimo dokumentą, jei yra tik pirkimo čekis, kuriame nėra pakankamai aiškiai apibūdinta prekė.
Kas liečia čiužinių garantinius, ten nelabai daug ką reikia rašyti, tik reikalavimus grotelėms ir išpylus skystį greitai išdžiovinti. Visi kiti dalykai yra tik rekomendaciniai, bet nebūtinieji. Aišku galima rašyti, kad jų valgyti negalima, naudoti vietoje kilimo negalima, nes per daug amortizuoja ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(dracena @ 2011 11 09, 16:24)
taip taip, ačiū už pagalbą. Būten tai ir domina ar tikrai netinka ant lovos su grotelėlėmis bet su patalynės dėže čiužiniai Harmonija
Ir kokia Jūasų Zoran nuomonė apie Lono naujos kolekcijos čiužinius
Ir kokia Jūasų Zoran nuomonė apie Lono naujos kolekcijos čiužinius
Nekokia ta mano nuomonė ir į ją aš neverčiu kreipti dėmesį, o į smulkmenas nenoriu lysti. Užtenka pažiūrėti kitus konkurentus ir palyginus turėtų būti aišku.