Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 13

Sveiki smile.gif

Renkames ciuzini, todel reikia labai profesionalu patarimo 4u.gif Norim uzsisakyti dar siandien, nes uzsakymas iki keturiu savaiciu, o norisi greiciau patogiau miegoti smile.gif

musu lova tokia http://www.baldai-e....id_product=3064, be patalynes dezes, groteles jau ikompektuotos.

Ziurinejam ciuzinius Gemegos Amadeo euchaterm, arba miego centre uz tokia kaina pasiule Prestige TFK 100 L, kuris geresnis?
arba ka dar galima surasti uz panasia kaina tik zinoma geresni varianta?

ismatavimai 180 plocio 200 ilgio
M - ugis 173 cm svoris 65 kg
V- ugis 185 cm svoris 88 kg

iki 1600 Lt

labai aciu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lapytis @ 2011 11 08, 13:01)
Sveiki  smile.gif

Renkames ciuzini, todel reikia labai profesionalu patarimo  4u.gif Norim uzsisakyti dar siandien, nes uzsakymas iki keturiu savaiciu, o norisi greiciau patogiau miegoti smile.gif

musu lova tokia http://www.baldai-e....id_product=3064, be patalynes dezes, groteles jau ikompektuotos.

Ziurinejam ciuzinius Gemegos Amadeo euchaterm, arba  miego centre uz tokia kaina pasiule Prestige TFK  100 L, kuris geresnis?

iki 1600 Lt

labai aciu smile.gif

ir labai butu gerai kad jei patarsite paziureti kitokius ciuzinius negu mes nuziureje, parasytume kur reiketu nuvaziuoti juos apziureti ir uzsisakyti Kaune smile.gif ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Lapytis @ 2011 11 08, 12:09)
Sveiki  smile.gif

Renkames ciuzini, todel reikia labai profesionalu patarimo  4u.gif Norim uzsisakyti dar siandien, nes uzsakymas iki keturiu savaiciu, o norisi greiciau patogiau miegoti smile.gif

Ziurinejam ciuzinius Gemegos Amadeo euchaterm, arba  miego centre uz tokia kaina pasiule Prestige TFK  100 L, kuris geresnis?

iki 1600 Lt

labai aciu smile.gif
Papildyta:

Geriau už Amadeo Eucatherm tokioje kainoja sunku ką prisiminti. Šiek tiek kietesnių galima rasti ir kitom savybėm geresnių, bet nelabai įspūdingų. Aš geriau rinkčiausi bent jau Natur Biogreen už 2100Lt, pasitaupęs šiek tiek.
Papildyta:
QUOTE(Fragille @ 2011 11 07, 20:52)
Sveiki
šiandien apžiūrėjau ir išbandžiau Lono čiužinius. Labiausiai dėmesį patraukė "Harmonija**" bei "Mūza*". Gal kas esate juos bandę? kokia jiems būtų alternatyva? ačiū  4u.gif

Rimtesni Swiss Magic, Memory Exclusive, Natur Biogreen...
Atsakyti
Visgi išbandysim Lono čiužinį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2011 11 09, 12:06)
Visgi išbandysim Lono čiužinį  4u.gif

kai išbandysite gal galite parašyti atsiliepimus.
Mes taip pat svarstome apie lono čiužinius ko gero Harmonija 1.
Tik man neramu ar nebus viskoelastinis putų poliuretanas kietokas ??Mūsų Svoriai 75 ir 110 tai patarė mus geriau šį pirkti nes Harmonija 2 gali būti per minkšas vyrui.

Gal kažkas jau esate nusipirkę šiuos čiužinius ir galite parašyti savo nuomonę .
Atsakyti
QUOTE(dracena @ 2011 11 09, 12:35)
Mes taip pat svarstome apie lono čiužinius ko gero Harmonija 1.
Tik man neramu ar nebus viskoelastinis putų poliuretanas  kietokas ??Mūsų Svoriai 75 ir 110 tai patarė mus geriau šį pirkti nes Harmonija 2 gali būti per minkšas vyrui.

Gal kažkas jau esate nusipirkę šiuos čiužinius ir galite parašyti savo nuomonę .

tai yra Lono nauja kolekcija, bet man asmeniskai nepatinka kainos, nes jie labai daug investuoja i dabartine reklama ir uz ja moka pirkejas.
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2011 11 07, 21:28)
O as siandien ilindes i supermamas ir tik perskaites Jusu pati pirmaji atsiliepima, baisiai issigandau... bet paskui aciu dievui Jus mane nuraminot smile.gif,
Elegance linijos ciuziniai man isskirtinai labai patinka...
Ergo Med - pagalve man siuo metu pati mieliausia  4u.gif
Ieskokit Miego centre  4u.gif

4u.gif aciu uz nuomone,as kazkaip svarstau Magic pagalves isbandyt,kazkaip viskoelastines bijau del prakaitavimo ir taip vos ne kas antra diena galva plaut tenka.bet cia turbut ne sioje temoje diskutuot reiketu apie pagalves blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dracena @ 2011 11 09, 12:35)

pirkom Harmonija ** .... Bus matyt, nes iš trumpo prigulimo sudėtinga spręsti ar tiks .
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2011 11 09, 13:24)
pirkom Harmonija ** .... Bus matyt, nes iš trumpo prigulimo sudėtinga spręsti ar tiks .

na laaabai lauksiu atsiliepimų, ir dabar ir aišku po kokios bent jau savaitės kai jau apsiprasite.Mums irgi reikia palygint greitai nuspręsti.
Na susuko šiandien man galvą visai.Mūsų lova bus su grotelėmis bet bus patalynės dėžė atsidaranti iš šonų ...sakė prekiaujanti moteriškė kad būtent Lono šie čiužiniai visai netinka dėl prastos ventiliacijos ir dėl svorio nemažo.O kokia Jūsų lova??
Na spyruoklinio čiužinio jau nenorime...:-( ir kaina būtų gerai 1500 tilpti

o ką mano gerb.Zoran?
Dėkoju jeigu parašysite
Atsakyti
QUOTE(dracena @ 2011 11 09, 14:56)
na laaabai lauksiu atsiliepimų, ir dabar ir aišku po kokios bent jau savaitės kai jau apsiprasite.Mums irgi reikia palygint greitai nuspręsti.
Na susuko šiandien man galvą visai.Mūsų lova bus su grotelėmis bet bus patalynės dėžė atsidaranti iš šonų ...sakė prekiaujanti moteriškė kad būtent Lono šie čiužiniai visai netinka dėl prastos ventiliacijos ir dėl svorio nemažo.O kokia Jūsų lova??

o ką mano gerb.Zoran?
Dėkoju jeigu parašysite

Apie ką konkrečiai?
Atsakyti
Dar klausmas pardavejams ir zinantiems 4u.gif
Kai nusiperki ciuzini, prie jo gauni koki nors dokumenta, sertifikata, garantini dokumenta ar kazka panasaus? Is kur man zinoti, kad man atveze butent Rayon, o ne siaip koki porolona? biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(dracena @ 2011 11 09, 14:56)

o ką mano gerb.Zoran?
Dėkoju jeigu parašysite

mūsų lova paprasta su grotelėm , apačia kiaura, t.y. atvira iš visų pusių 4u.gif na dviejų sav bėgyje turėtų susidaryt kažkoks įspūdis g.gif

QUOTE(Zoran @ 2011 11 09, 15:03)
Apie ką konkrečiai?

hihihi.gif įtariu apie tai, ką paryškinau mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2011 11 09, 15:19)
hihihi.gif įtariu apie tai, ką paryškinau  mastau.gif

taip taip, ačiū už pagalbą. Būten tai ir domina ar tikrai netinka ant lovos su grotelėlėmis bet su patalynės dėže čiužiniai Harmonija

Ir kokia Jūasų Zoran nuomonė apie Lono naujos kolekcijos čiužinius
Atsakyti