Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 13

QUOTE(vickyyy @ 2011 09 20, 15:30)
O jus zinote, kad yra ne vien spyruokliniu ir viskoelastiniu ciuziniu? Ir ar zinote, kad Tempur "analogu" gamina zymiai daugiau firmu ir uz zymiai mazesne kaina? ir ar zinote, kad kitos firmos pirmauja tiek medziagos kokybe tiek oro pralaidumo atveju?
Isikibote firma Tempur, bet yra ir kitos kaip Fey&Co, Metzeler ir Breckle, kurios mano galva turi super duper modelius kainuojancius 2 kartus pigiau, bet kokybe lenkia Tempura mano isvardintais kriterijais, o kiek yra kitu firmu, kurie lenkia kitomis savybemis. Per puse metu, kokius ciuzinius jus isbandete? ir siaip isvarzai labai geras variantas yra minkstas lateksas, minkstas putu poliuretanas ir t.t.
Todel nemanau, kad Tempur, kaip jus sakote yra geriausias. Lyginant kaina ir kokybe, uz ta, ka jus sumokejote jus galejote isigyti ohoho koki ciuzini arba net du tokius.
Papildyta:
Na taip, kai neiseina to s.... parduoti tenka padovanoti  lotuliukas.gif
Dazniausiai Dormeo tokius "dovanojimus" daro is jau grazintos produkcijos, t.y. kai zmogus isigyja preke is Dormeo, o po kiek laiko jis ja grazina, nes neliko zmogus patenkintas per Dormeo siuloma termina 30 dienu biggrin.gif Kur ta produkcija deti? Ogi darome vel labai gerai apgalvota marketingo akcija ir dovanokime kvailiukams, kurie dar ir 50% sumokes. Juokinga man ta akcija.
Papildyta:
O miego centras vis dar jo neturi????

O, dėkui, kaip tik ten galvojau ir apsilankyti.
Atsakyti
QUOTE(nadiabono @ 2011 09 20, 17:02)
Aš žinau, kas man geriausia, man ANALOGU, kaip jūs sakote, prastos kokybės ir trumpalaikio naudojimo nereikia, esu išbandžiusi ir jūsų lateksą, ir su kokosais čiužinius ir poliuretano, ir pusė gyvenimo miegojusi ant spyruoklinių čiužinių....  ir jau dovanokit, bet jūsų išvardintos firmos man nekelia nei pasitikėjimo, nei noro tokius čiužinius įsigyti, tempur pirkti per naktį irgi nieks nenusprendė, tik nesuprantu kuo jums geras tas metzeler, nebent kaina, bet visų kitų kriterijų jie tiesiog negali pateisinti, todėl ir kyla pasipiktinimas ,kai atsiranda brangesnis, bet šimtąkart geresnis produktas, matosi, kad Lietuvoje būti kitokiu ir net, drįstu sakyti, šimtąkart geresniu, yra sunku.

Tai p. nadiabono,
jus ir pasakykite kodel butent Tempur yra uz visas musu cia isvardintas firmas geresnis??? As jau jums pasakiau, pagal kuriuos kriterijus yra lenkiama, bet jus arba skaityti nemokate, arba jus bandote pareklamuoti kazka s....
Ir jus atidziai paskaitykite dar karta, ka jums paraseme, nes jus nesuvokiate, kas jums yra sakoma. Jei analogas, tai jis nebutinai prastesnis, juk parasiau, kad yra pranasesniu. Beje, kad butu idomiau, esu miegojusi ant Tempur gaminio 2.5metu, ir dabar, kai esu pabandziusi zymiai daugiau ciuziniu as nuleidusi galva pasakysiu, kad ne visiems tas Tempur tinka! Jusu atveju gal ir tinka bet yra tikrai geriau pataupyti nei siaip ismesti pinigelius. Zinote kokia sios temos paskirtis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vickyyy: 20 rugsėjo 2011 - 16:52
QUOTE(vickyyy @ 2011 09 20, 16:46)
Tai p. nadiabono,
jus ir pasakykite kodel butent Tempur yra uz visas musu cia isvardintas firmas geresnis??? As jau jums pasakiau, pagal kuriuos kriterijus yra lenkiama, bet jus arba skaityti nemokate, arba jus bandote pareklamuoti kazka s....
Ir jus atidziai paskaitykite dar karta, ka jums paraseme, nes jus nesuvokiate, kas jums yra sakoma. Jei analogas, tai jis nebutinai prastesnis, juk parasiau, kad yra pranasesniu. Beje, kad butu idomiau, esu miegojusi ant Tempur gaminio 2.5metu, ir dabar, kai esu pabandziusi zymiai daugiau ciuziniu as nuleidusi galva pasakysiu, kad ne visiems tas Tempur tinka! Jusu atveju gal ir tinka bet yra tikrai geriau pataupyti nei siaip ismesti pinigelius. Zinote kokia sios temos paskirtis?

Tik nereikia pykti dėl asmeninės nuomonės smile.gif Gal čia ir yra problema, kad kiekvienas renkasi pagal kišenę ir pagal sveikatą. Aš rinkausi tempur dėl sveikatos problemų, žinodama, kad ši prekė puikiai prigijus tiek užsienio ligoninėse, tiek daug gerų vartotojų atsiliepimų iš užsienio, tiek čia, Lietuvoje. Aš neradau analogo, kuris pateisintų mano lūkesčius. Man reikėjo čiužinio, kuris garantuotų ir užtikrintų gerą miegą, tokį aš ir gavau, matyt man svarbu ir tai, ką kalba žmonės toliau už Lietuvos sienų, kai kurių prekių ženklų, esančių Lietuvoje, nė su žiburiu nėra užsieny, nenoriu daryt nei reklamos, nei antireklamos, nes mano tikslas nėra toks, man matyt pikta, kad ieškoma analogų ten, kur jų nėra. O savybės, pagal kurias rinkausi čiužinį - kad būtų ilgaamžiškas ir neskirstomas pagal svorio kategorijas, nenoriu, kad man priaugus kelis kilogramus tas čiužinys tiesiog nebetiktų, kaip kai kurie čiužiniai skirstomi pagal žmonių svorio kategorijas ir zonavimus - stuburo, kaklo, pečių ir kitokias zonas, aš tik norėjau, kad man būtų patogu ir gera miegoti bet kokioje padėtyje - ar aš guliu žiūrėdama tv, ar miegu, ar tiesiog skaitau rytinį laikraštį ir kad čiužinys man nekeltų papildomų skausmų, kaip tai buvo su spyruokliniais ar lateksniniais čiužiniais, jau kaip ir esu minėjusi - tikrai turėjau laiko paieškoms ir teko miegoti ne ant vieno čiužinio. Kita vertus džiaugiuosi, jog Jums tinka kiti čiužiniai, aš tik tvirtai palaikau savo nuomonę, matyt mano charakteris kaltas smile.gif Nenoriu nieko įžeisti ar supykdyti, tik sakau, kad tempur čiužinys atitiko visus keliamus reikalavimus ir nepasišiukšlino kokybės prasme, o tai yra svarbu ne vienam vartotojui - gauti tai, už ką sumokėjai. O jeigu sumokėjai daug, tai pasidaro dar svarbiau.
Ir jeigu jūs kalbate apie pinigų išmetimą... Na tai jau jūsų reikalas, nes aš, vertindama savo miegą, net nesusimąsčiau, kad galėjau juos išmesti. Ir aš nevaidinu čiužinių guru, tik kalbu apie savo patirtį ir paieškas. Žinoma, kad nėra vieno dalyko, kuris tiktų visiems, tiek kalbant apie čiužinius, tiek ir apie batus ar maistą.
Atsakyti
sveiki cool.gif

aš tai kažkada užsakinėjau lovą iš amerikos, tai jie man kaip dovaną į siuntinį įdėjo labai brangų ir gerą (pasak jų) čiužinį, tačiau jis man nepateisino lūkesčių, kažkoks nepatogus buvo, nors kaip sako dovanotam arkliui į dantis nežiūrima ... bet aš jiems jį nusiunčiau atgal, kas juo nustebino biggrin.gif
paskui miegojom su žmona ant kažkokio super duper gero spyruoklinio, aišku, buvo geras penkis metus, poto išsigulėjo. Bet kai žmona laukėsi pirmagimio, pradėjo skaudėt nugarą, tada pagalvojau - bus problemų. Tai irgi ieškojom ilgai gero varianto, man tai kas - aš matyt visur galėčiau miegot, tik dėl žmonos stengėmės, kad nekiltų komplikacijų, tai irgi pirkom tempūrą, nežinau koks jo ten modelis, nes jų yra ne viena rūšis, bet irgi nieko blogo negaliu pasakyti, patinka ir man, ir žmonai, ir vaikai nuo jo nenulipa.
Tiesa, dabar jau lovos naujos norėtųsi ... matyt ne ta tema smile.gif Bet jei kas žino - parekomenduokit, ant ko jųsų čiužiniai guli.
Atsakyti
QUOTE(vkaralius1 @ 2011 09 20, 18:40)
sveiki  cool.gif

aš tai kažkada užsakinėjau lovą iš amerikos, tai jie man kaip dovaną į siuntinį įdėjo labai brangų  ir gerą (pasak jų) čiužinį, tačiau jis man nepateisino lūkesčių, kažkoks nepatogus buvo, nors kaip sako dovanotam arkliui į dantis nežiūrima ... bet aš jiems jį  nusiunčiau atgal, kas juo nustebino biggrin.gif
paskui miegojom su žmona ant kažkokio super duper gero spyruoklinio, aišku, buvo geras penkis metus, poto išsigulėjo. Bet kai žmona laukėsi pirmagimio, pradėjo skaudėt nugarą, tada pagalvojau - bus problemų. Tai irgi ieškojom ilgai gero varianto, man tai kas - aš matyt visur galėčiau miegot, tik dėl žmonos stengėmės, kad nekiltų komplikacijų, tai irgi pirkom tempūrą, nežinau koks jo ten modelis, nes jų yra ne viena rūšis, bet irgi nieko blogo negaliu pasakyti, patinka ir man, ir žmonai, ir vaikai  nuo jo nenulipa.
Tiesa, dabar jau lovos naujos norėtųsi ... matyt ne ta tema smile.gif Bet jei kas žino - parekomenduokit, ant ko jųsų čiužiniai guli.

Tai jei jau turite Tempur, tai jau tikrai jums turejo pasakyti ant ko ji deti biggrin.gif:D:D
Nebesvaiciokite cia daugiau apie tokius niekalus...
Kitaip reikia reklamuotis, jus patarkite, paaiksinkite ir parasykite faktus, kodel jus taip galvojate ir pagal ka jus taip nusprendete?
Niekur nesakiau, kad tempur yra netinkamas tiek vienam tiek kitam, bet duodu savo galva nukirsti, kad yra ZYMIAI geresniu ciuziniu.

Tuoj uz keliu minuciu pasijungs dar vienas naujokas, ir vel aties tiesiai i ciuziniu tema, ir vel pagirs Tempur, be jokiu argumentu, be jokio palyginimo, bet irgi jau bus praejes visas parduotuves, visus modelius, kuriu net neisivaizduoja, bus isbandes, ir vistiek sakys, kad yra tik spyruokliniai ir tik Tempur ciuziniai, musis i siena ir sakys, nieko geriau nera mates...
Juokinga
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2011 09 20, 17:46)
Tai jei jau turite Tempur, tai jau tikrai jums turejo pasakyti ant ko ji deti biggrin.gif:D:D
Nebesvaiciokite cia daugiau apie tokius niekalus...
Kitaip reikia reklamuotis, jus patarkite, paaiksinkite ir parasykite faktus, kodel jus taip galvojate ir pagal ka jus taip nusprendete?
Niekur nesakiau, kad tempur yra netinkamas tiek vienam tiek kitam, bet duodu savo galva nukirsti, kad yra ZYMIAI geresniu ciuziniu.

Tuoj uz keliu minuciu pasijungs dar vienas naujokas, ir vel aties tiesiai i ciuziniu tema, ir vel pagirs Tempur, be jokiu argumentu, be jokio palyginimo, bet irgi jau bus praejes visas parduotuves, visus modelius, kuriu net neisivaizduoja, bus isbandes, ir vistiek sakys, kad yra tik spyruokliniai ir tik Tempur ciuziniai, musis i siena ir sakys, nieko geriau nera mates...
Juokinga

Matyt jūs ta reklama čia ir užsiimate arba antireklama, jei nemokat skaityti, tai nerašykite smile.gif aš lovos ieškau, žinau, kad ant grotelių guli, tik manęs netenkina jų siūlomos lovos, tai ir klausiu - gal žinote kokį gamintoją, kuris galėtų padaryti nestandartinio dydžio lovą, būtent tokiam čiužiniui? Jeigu tiek daug nusimanote ar "nusimanote" apie čiužinius, tai gal ką apie lovas pasakysite? Neprašau aš jūsų reklamuot man savo čiužinių, aš turiu savo ir ačiū, man pilnai pakanka.
Atsakyti
QUOTE(vkaralius1 @ 2011 09 20, 18:40)
sveiki  cool.gif

aš tai kažkada užsakinėjau lovą iš amerikos, tai jie man kaip dovaną į siuntinį įdėjo labai brangų  ir gerą (pasak jų) čiužinį, tačiau jis man nepateisino lūkesčių, kažkoks nepatogus buvo, nors kaip sako dovanotam arkliui į dantis nežiūrima ... bet aš jiems jį  nusiunčiau atgal, kas juo nustebino biggrin.gif
paskui miegojom su žmona ant kažkokio super duper gero spyruoklinio, aišku, buvo geras penkis metus, poto išsigulėjo. Bet kai žmona laukėsi pirmagimio, pradėjo skaudėt nugarą, tada pagalvojau - bus problemų. Tai irgi ieškojom ilgai gero varianto, man tai kas - aš matyt visur galėčiau miegot, tik dėl žmonos stengėmės, kad nekiltų komplikacijų, tai irgi pirkom tempūrą, nežinau koks jo ten modelis, nes jų yra ne viena rūšis, bet irgi nieko blogo negaliu pasakyti, patinka ir man, ir žmonai, ir vaikai  nuo jo nenulipa.

Ciuzinius dedam ant groteliu smile.gif ypac tuos, ant kuriu tik is vienos puses miegoti galima... O jau Lovos... tai jau tikrai ne sios temos sritis. Jei reikia groteliu geru, tai galim patarti:
Geros ir nebrangios yra Flexa Plus;
Dar geresnes yra Lignum Starr..
sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2011 09 20, 19:44)
Ciuzinius dedam ant groteliu smile.gif ypac tuos, ant kuriu tik is vienos puses miegoti galima... O jau Lovos... tai jau tikrai ne sios temos sritis. Jei reikia groteliu geru, tai galim patarti:
Geros ir nebrangios yra Flexa Plus;
Dar geresnes yra Lignum Starr..
sunglasses2.gif

Ačiū smile.gif vienos protingas žmogus, nepersekiojamas kažkokių reklaminių fobijų smile.gif
Gal galima kur nors daugiau sužinoti apie tas groteles? Ar jos kartu su lova eina, ar atskirai perkamos ir dedamos? Norim su žmona didelės, nestandartinės lovos, tai matyt bus problemų...
Atsakyti
QUOTE(vkaralius1 @ 2011 09 20, 20:53)
Ačiū smile.gif vienos protingas žmogus, nepersekiojamas kažkokių reklaminių fobijų smile.gif
Gal galima kur nors daugiau sužinoti apie tas groteles? Ar jos kartu su lova eina, ar atskirai perkamos ir dedamos? Norim su žmona didelės, nestandartinės lovos, tai matyt bus problemų...

aciuks.gif

Lovu groteles yra uzsakomos atskirai. Kartais pardavejai komplektuoja jas su lovomis ir kazkuri viena is siu produktu (lova arba groteles) pasiulo uz patrauklesne kaina.
Paminetos groteles idedamos i visas lovas, kuriose yra laikikliai grotelems. Pries isigydami lova, pasiteiraukite parduotuveje, pardavejai paprastai zino su kokiomis grotelemis yra suderinamos ju siulomos lovos.
Nestandartine lova uzsisakyti is uzsienio gamintoju bus sudetingiau, bet taip pat yra imanoma. Groteles, taip pat, gali buti uzsakomos nestandartiniu matmenu, vienintelis dalykas, kuris gali Jus suerzinti... tai nestandartiniu lovu ir groteliu antkainiai, kurie stipriai iskelia kainas. Terminai taip pat nera zavingi.. Bet jei reikia tai reikia, manau, kad rimtesniu problemu uzsakant nestandartinius matmenis neturetu iskilti.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukas: 20 rugsėjo 2011 - 20:07
Gal galite pasakyti kas per čiužinys SOYA SOFT & SOYA HARD iš Gumotex? Apie tankį, garantijas niekur info neradau... Ir dar - radau ir Lono, ir Gumotex tuos pačius gaminius, ar čia bendra kokia įmonė? Atsiprašau, jei nuskambėjo mmm... nemokšiškai, nesuprantu daug ko blush2.gif ir būsiu dėkinga jei paprotinsite. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2011 09 20, 20:04)
aciuks.gif

Lovu groteles yra uzsakomos atskirai. Kartais pardavejai komplektuoja jas su lovomis ir kazkuri viena is siu produktu (lova arba groteles) pasiulo uz patrauklesne kaina.
Paminetos groteles idedamos i visas lovas, kuriose yra laikikliai grotelems. Pries isigydami lova, pasiteiraukite parduotuveje, pardavejai paprastai zino su kokiomis grotelemis yra suderinamos ju siulomos lovos.
Nestandartine lova uzsisakyti is uzsienio gamintoju bus sudetingiau, bet taip pat yra imanoma. Groteles, taip pat, gali buti uzsakomos nestandartiniu matmenu, vienintelis dalykas, kuris gali Jus suerzinti... tai nestandartiniu lovu ir groteliu antkainiai, kurie stipriai iskelia kainas. Terminai taip pat nera zavingi.. Bet jei reikia tai reikia, manau, kad rimtesniu problemu uzsakant nestandartinius matmenis neturetu iskilti.
4u.gif

Ačiū už informaciją wink.gif bandysim žvalgytis, aišku, kirs per kišenę, nes prie nestandartinės lovos teks imti ir nestandartinio dydžio tempūrą, o mes norim lovos su integruotomis spintelėmis, matyt sunkiai mūsų norą kas išpildys .... Tam ir reikalingas geras ir patikimas gamintojas. O kur dar lovos dizainas ... Per vieną lovą ir subankrutuoti galima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2011 09 20, 11:22)
Maximoj prasidėjo Dormeo lipdukų akcija, yra antčiužinių:
http://www.dormeo.lt...ciuzinukai.html.
Kiek supratau iš Dormeo kritikos šioje temoje, jų pagrindinis trūkumas - per didelė kaina tokiai kokybei. O dabar, su nuolaida? Ar jau kaina atitinka kokybę?  rolleyes.gif

Jei už dyką dalina tada galima galvoti.
Atsakyti