Sveiki. Reikia skubios. Ieškau čiužinio dvigulei lovai, kurios išmatavimai 200x180. Su vyru esame labai skirtingų svorių: vyras sveria 140 kg, ūgis 185 cm, aš pati sveriu 63 kg, mano ūgis 167 cm. Perskaičius temą, aišku, kad turėtumėme rinktis skirtingus čiužinius, tačiau norėtųsi vieno - universalaus mums tinkamo. Čiužinio kaina galėtų būti 3000-4500 Lt. Gal turėtumėte kokių pasiūlymų? Labai norėčiau Zoran komentaro. Ačiū.
QUOTE(Jurate31 @ 2011 11 06, 22:13)
Sveiki. Reikia skubios. Ieškau čiužinio dvigulei lovai, kurios išmatavimai 200x180. Su vyru esame labai skirtingų svorių: vyras sveria 140 kg, ūgis 185 cm, aš pati sveriu 63 kg, mano ūgis 167 cm. Perskaičius temą, aišku, kad turėtumėme rinktis skirtingus čiužinius, tačiau norėtųsi vieno - universalaus mums tinkamo. Čiužinio kaina galėtų būti 3000-4500 Lt. Gal turėtumėte kokių pasiūlymų? Labai norėčiau Zoran komentaro. Ačiū.
Manau jums reiketu MyBalance 20, jums h2, o vyrui h4 kietumo.
Arba MyBalance Comfort, sie abu ciuziniai yra is atskiru dvieju branduoliu, ir galite pasirinkti minkstuma kietuma. Taigi jums reikes h2- skirtas iki 90kg sveriantiems, o vyrui h4 - iki 150kg sveriantiems, tie branduoliukai susideda i viena uzvalkala ir optiskai atorodo kaip vienas vientisas ciuzinys. Kaina bus apie 3500lt uz jusu ismatavimus.
sveiki,ateinu pasidziaugt,kad visgi tik pirmoji naktis ant naujo ciuzinio buvo prasta,tikrai dziaugiuosi savo pasirinkimu,net diena norisi ant lovos padrybsot .norejau paklausti,ar naudojat savo ciuziniam higieninius uztiesalus ant ciuzinio ir ant groteliu
Universalus čiužinys prie tokių svorių skirtumų neegzistuoja. Kaip minėjo kolegė, geriausiu atveju sukišti du to pačio aukščio, bet skirtingo kietumo branduoliai po vienu užvalkalu. Perėjimas tarp čiužinių vistiek jausis, nuo to nepabėgsite.
Galimas variantas Soyacell čiužinys T3+T4, mažiau jausis perėjimas dėl stangresnio T3 branduolio, tai "neužmušamas čiužinys", taip juokauja gamintojai, bet komfortiškumą moteriai reiktų pabandyti.
QUOTE(Zoran @ 2011 11 07, 10:31)
Universalus čiužinys prie tokių svorių skirtumų neegzistuoja. Kaip minėjo kolegė, geriausiu atveju sukišti du to pačio aukščio, bet skirtingo kietumo branduoliai po vienu užvalkalu. Perėjimas tarp čiužinių vistiek jausis, nuo to nepabėgsite.
Galimas variantas Soyacell čiužinys T3+T4, mažiau jausis perėjimas dėl stangresnio T3 branduolio, tai "neužmušamas čiužinys", taip juokauja gamintojai, bet komfortiškumą moteriai reiktų pabandyti.
Ačiū Zoran ir Viskyyy už patarimus. Važiuosime apsižiūrėti.
Kur Klaipėdoje galima išbandyti ir nusipirkti čiužinį (160/200, iki 2000 lt )? Tiesiog baldų parduotuvėse ? ačiū
QUOTE(fishke @ 2011 11 07, 16:39)
Kur Klaipėdoje galima išbandyti ir nusipirkti čiužinį (160/200, iki 2000 lt )? Tiesiog baldų parduotuvėse ? ačiū
Tik eikite tuose baldu parduotuvese i specializuotas ciuziniu parduotuves ar skyrius.
Minijos baldu centre, Nemuno baldu centre ir kitur ju pilna.
Ziurint ko norite is ciuzinio? I jusu suma telpa keli geri variantai, bet ne patys geriausi.
Lovoje groteles? Ir kokie jusu "parametrai" ugis? svoris?
QUOTE(vickyyy @ 2011 11 07, 17:27)
Tik eikite tuose baldu parduotuvese i specializuotas ciuziniu parduotuves ar skyrius.
Ziurint ko norite is ciuzinio? I jusu suma telpa keli geri variantai, bet ne patys geriausi.
abu su vyru turintys problemų su stuburu, sąnariais... Tad norisi gero poilsio, neskaudančių šonų rytais..... Lova su grotelėm... 170/65, 180/76.... Suprantu, kad suma minimali, bet....
QUOTE(fishke @ 2011 11 07, 17:31)
abu su vyru turintys problemų su stuburu, sąnariais... Tad norisi gero poilsio, neskaudančių šonų rytais..... Lova su grotelėm... 170/65, 180/76.... Suprantu, kad suma minimali, bet....
Prie tokių duomenų reikia minkštų čiužinių, o jie brangesni.
QUOTE(fishke @ 2011 11 07, 17:31)
Tai is minkstesniu siuo metu telpate i Vital Blue h2, 2000lt su akcija.
Sveiki
šiandien apžiūrėjau ir išbandžiau Lono čiužinius. Labiausiai dėmesį patraukė "Harmonija**" bei "Mūza*". Gal kas esate juos bandę? kokia jiems būtų alternatyva? ačiū
šiandien apžiūrėjau ir išbandžiau Lono čiužinius. Labiausiai dėmesį patraukė "Harmonija**" bei "Mūza*". Gal kas esate juos bandę? kokia jiems būtų alternatyva? ačiū
Is tikruju tai Jums reiketu rinktis is Metzeler tubes ciuziniu, reiketu ziuretis Platinum Tubes ciuzini, blogiausiu atveju Prestige Tubes 126..
Kainos, taip.. nemazos, bet akciju metu galima nudziauti ir uz geresnes kainas.
Is Fey&Co ciuziniu galetumet rinktis Elegance MDI85 arba Superior TDI145, sie ciuziniai Jusu atveju taip pat atitarnaus tiek kiek reikia be problemu.
Metzeler atveju reiketu rinktis H3/H5 branduoliu kombinacija
Fey&Co atveju - H2/H3 branduoliu po vienu uzvalkalu kombinacija
Papildyta:
QUOTE(Fragille @ 2011 11 07, 20:52)
Sveiki
Harmonija ** yra visai nieko, bet man labiau patinka dvipusiai ciuziniai tokie kaip Elegance MDI65 arba Elegance MDI85, nes jie ilgiau ir stabiliau eksplotuojasi, o patogumo tikrai nera maziau, net atvirksciai...
Papildyta:
QUOTE(fishke @ 2011 11 07, 16:39)
Pasizvalgykit Prestige KS55 arba Elegance MdI65, Jusu atveju, del stuburo problemu turetu buti labai gerai Elegance MDI75.
Ieskokit Baltijos pr. Miego Centre, kuris yra SBa prekybos centre arba Nemuno balduose.
Papildyta:
QUOTE(liepa27 @ 2011 11 07, 11:15)
sveiki,ateinu pasidziaugt,kad visgi tik pirmoji naktis ant naujo ciuzinio buvo prasta,tikrai dziaugiuosi savo pasirinkimu,net diena norisi ant lovos padrybsot .norejau paklausti,ar naudojat savo ciuziniam higieninius uztiesalus ant ciuzinio ir ant groteliu
O as siandien ilindes i supermamas ir tik perskaites Jusu pati pirmaji atsiliepima, baisiai issigandau... bet paskui aciu dievui Jus mane nuraminot ,
Elegance linijos ciuziniai man isskirtinai labai patinka...
Ergo Med - pagalve man siuo metu pati mieliausia
Ieskokit Miego centre