Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 13

QUOTE(vickyyy @ 2011 11 01, 14:35)
Bandete Visco Pur 80????? Neatlieka jusiskis to, ka atlieka Visco Pur, ir beje jis pakankamai letas, o Visco Pur80 atsistato zymiai greiciau. Bet kiekvieno zmogaus individualus skonis, ir manau to 65 tankio per mazai viskoelastiniems ciuziniams.

Alternatyva uz mazesne kaina ir negali buti identiska Jusiskiam variantui, Visco Pur yra tikrai patogus daiktas, bet 65 tankio yra per akis, plius zmogus ant Visko Therm ciuzinio, butent del sios priezasties, neprakaituos, bus paprastesne prieziura ir nereikes papildomai investuoti i naujus patalus.
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2011 11 01, 15:43)
Alternatyva uz mazesne kaina ir negali buti identiska Jusiskiam variantui, Visco Pur yra tikrai patogus daiktas, bet 65 tankio yra per akis, plius zmogus ant Visko Therm ciuzinio, butent del sios priezasties, neprakaituos, bus paprastesne prieziura ir nereikes papildomai investuoti i naujus patalus.

Manau, kad prakaituos ir dar kaip.
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2011 11 01, 16:09)
Manau, kad prakaituos ir dar kaip.

Kiek supratau Jus pati turite Visco Pur ciuzini, tai prakaituojate abu, ar tik Jusu vyras?
Atsakyti
QUOTE(vėjuna @ 2011 10 31, 22:38)
Sveiki,
jau gana ilgai skaitau sia tema, ir vis bandau issirinkti ciuzini smile.gif Tik siandien pavazinejom ir pagulinejom realiai ant ciuziniu. Is perskaitytos informacijos buvau nusistaciusi, kad rinksimes is Vital Blue, Swiss Magic (sito neisbandziau). Bet parduotuvej pagulinejus, labiausiai istrigo Visco Pur 80  blink.gif . Labai patiko tas virsutinis sluoksnis, kuris turi minkstuma, ir lyg apgaubia, kai atsiguli. Ir Medea Plus man rodos irgi labiau patiko negu Vital Blue.
Kokia jusu nuomone apie Vico Pur 80? Dabar jam nuolaida 20 proc. Kokie rinkoje butu panasus i ji? Ar jis vertas tu pinigu?
Musu svoriai - 50, 75 kg, ugiai - 162, 182. Lovos plotis - 180. Taip norejau tilpti i 2000 Lt, bet panasu, kad kazin ar i 2500 Lt tilpsim... Ir tai dar be groteliu... doh.gif
Aciu  4u.gif

Analogų daug, bet ar tai geriausi čiužiniai - ne.
Analogai :
Memory Exclusive, turi šiek tiek greičiau atsistatantį viskoelastinį poliuretaną;
Hedvika
Athena
Tempur Modeliai
ir dar dauguma kitų
Iš jų geriausias kaip viskoelastinis man patiko Rayon.

Geresni be viskoelasto :
Pilatis, Swiss Magic...
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2011 11 01, 16:14)
Kiek supratau Jus pati turite Visco Pur ciuzini, tai prakaituojate abu, ar tik Jusu vyras?

Kaip nekeista, bet labiau prakaituoju as, mano vyras uz mane dukart sunkesnis ir zymiai aukstesnis, bet tokiu bedu neturi. O as esu liekna, bet linkusi i prakaitavima. Man didelis vargas.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2011 11 01, 15:54)
Iš jų geriausias kaip viskoelastinis man patiko Rayon.

Man kaip medus ant sirdies biggrin.gif Kaip laukiu savo Rayon, sia savaite jau zadejo atvezt. Baisiai smalsu isbandyt kaip realiai ant jo miegosis is po senuko pigaus spyruoklinio ciuzinio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 11 01, 19:41)
Man kaip medus ant sirdies  biggrin.gif  Kaip laukiu savo Rayon, sia savaite jau zadejo atvezt. Baisiai smalsu isbandyt kaip realiai ant jo miegosis is po senuko pigaus spyruoklinio ciuzinio rolleyes.gif

Rayon nuo Visco Pur skiriasi tik tuo, kad viscoelastines ten tera 6cm, o Visco Pur 10cm, kaina vienoda smile.gif Man asmeniskai patinka, kad viskoelasto daugiau, kitiems atvirksciai. Pabandzius Rayon ir ji dedu prie favoritu, kaip ir Visco Pur 80.
Manau jie bus geriausiai kvepuojantys ir viskoelastiniu. Tempur gaminiu nelyginu, nes kainos ten kosmines.
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2011 11 03, 10:01)
Rayon nuo Visco Pur skiriasi tik tuo, kad viscoelastines ten tera 6cm, o Visco Pur 10cm, kaina vienoda smile.gif Man asmeniskai patinka, kad viskoelasto daugiau, kitiems atvirksciai. Pabandzius Rayon ir ji dedu prie favoritu, kaip ir Visco Pur 80.
Manau jie bus geriausiai kvepuojantys ir viskoelastiniu. Tempur gaminiu nelyginu, nes kainos ten kosmines.

Ir dar Tempure nėra kvėpavimo sistemos jokios, taip pat ir zonavimo.
Atsakyti
Nepasakysiu modelio, bet ant kazkurio tempur parduotuveje bandziau atsigulti. Baisulingai nepatiko. PIrmas ispudis koks kietas, ir tik atsigulus, kuri laika pagaulejus, jis pradeda formuotis pagal kuna, zodziu kazkoks flegmatikas biggrin.gif, o jei nori apsiversti tai ant vieno sono, tai ant kito, tai toks flegmatikas man atrodo labai nepatogu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2011 11 03, 11:53)
Ir dar Tempure nėra kvėpavimo sistemos jokios, taip pat ir zonavimo.

4u.gif tai uz ka tada tokia kosmine kaina g.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2011 11 03, 13:17)
4u.gif tai uz ka tada tokia kosmine kaina g.gif

Vardas pagrinde ir šiek tiek už tai, kad didesnis viskoelasto tankis.
Atsakyti
4u.gif

Sveikos mergaites

Ka galite parekomednuot uz protinga kaina Nugaros skausmais besiskundzianciai porai, kuri nori 200x200cm ciuzinio ugis 186 ir 175, svoriai apie 80-90kg.

Pasiule man

http://www.skelbiu.l...s/11652316.html

Kazin ar vertas demesio?
Atsakyti