Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 13

QUOTE(Kenguriux @ 2011 10 29, 12:19)
sveiki,
trumpai apie save ir tai ko ieskau.
iki siol miegam ant sofos-lovos, kol karta "neuzejo" nakti tokie skausmai nugaros kad maza nepasirode (problemos su stuburu, nors nemaniau kad taip rimtai). daktare patare isigyt man ortopedini ciuzini ir pagalve (buvau uzlekus i dormeo, bet tikiu kad yra kt firmu, tik norisi patarimu kurios jau isbande). teko skaityti jusu foruma, kad ciuziniai skirti ir pagal kuno mase, kaip supratau, sie ciuziniai skirti ortopediniai kategorijai. dujodu duomenis : M 172cm., apie 70kg. V 183 cm. iki 90kg.(vyras stuburo problemu neturi). tai va...esam klaipedieciai, ir esant galimybei noretumem isbandyti, pamatyti siame mieste esancius ciuzinukus. kaina iki 2000 lt.

Dekoju uz demesi.

Isbandykite Vital Blue h3, Silver Dream, Swiss magic. Tiks ir jums su bedomis ir jusu vyrui bus labai patogus. Jiems reikalingos groteles. Jei parasytumete kokiu ismatavimu ciuzinio reikia tai galesim pasakyti ar tilpsite i norima suma.
Atsakyti
lova pirksime 180/200. ciuzinys tokiu pat ismatavimu. jau perziurejau Jusu rekomenduojamus ciuzinius, speju teks dasidet truputeli...o sie ciuziniai kuom pasizymi?ilgaamziskumu ar patvarumu?

QUOTE(vickyyy @ 2011 10 29, 11:41)
Isbandykite Vital Blue h3, Silver Dream, Swiss magic. Tiks ir jums su bedomis ir jusu vyrui bus labai patogus. Jiems reikalingos groteles. Jei parasytumete kokiu ismatavimu ciuzinio reikia tai galesim pasakyti ar tilpsite i norima suma.

Atsakyti
QUOTE(Kenguriux @ 2011 10 29, 18:09)
lova pirksime 180/200. ciuzinys tokiu pat ismatavimu. jau perziurejau Jusu rekomenduojamus ciuzinius, speju teks dasidet truputeli...o sie ciuziniai kuom pasizymi?ilgaamziskumu ar patvarumu?

Jie yra ortopediniai, labai patogus, ilgaamziai ir patvarus, pasizymi labai geromis anatominemis zonomis. Gerai praleidzia ora, t.y. gerai kvepuoja.
O jus ieskote, kad butu gera miegoti ir patogu? ar kad labiau pakenkti miegui, bet ilgaamzi daikta nusipirkti?
Ar vienu ar kitu atveju, galiu teigti, kad nieko amzino nera, o ciuziniai irgi reikalauja tam tikros prieziuros ir rupescio.
Atsakyti
QUOTE(Kenguriux @ 2011 10 29, 18:09)

Pasidomekite dar Vital Pur, Prestige KS55, Elegance MDI65. Sie ciuziniai is gero kvepuojancio poliuretano, 7 anatominiu zonu, rekomenduociau rinkti antro kietumo laipsnio.
Is spyruokliniu, t.y. kiseniniu spyruokliu pasidomekite Prestige TFK 100L, Royal Star ciuziniais. Taip pat ilgaamziski ir patogus ciuziniai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukas: 30 spalio 2011 - 17:24
QUOTE(Kenguriux @ 2011 10 29, 12:19)
sveiki,
trumpai apie save ir tai ko ieskau.
iki siol miegam ant sofos-lovos, kol karta "neuzejo" nakti tokie skausmai nugaros kad maza nepasirode (problemos su stuburu, nors nemaniau kad taip rimtai). daktare patare isigyt man ortopedini ciuzini ir pagalve (buvau uzlekus i dormeo, bet tikiu kad yra kt firmu, tik norisi patarimu kurios jau isbande). teko skaityti jusu foruma, kad ciuziniai skirti ir pagal kuno mase, kaip supratau, sie ciuziniai skirti ortopediniai kategorijai. dujodu duomenis : M 172cm., apie 70kg. V 183 cm. iki 90kg.(vyras stuburo problemu neturi). tai va...esam klaipedieciai, ir esant galimybei noretumem isbandyti, pamatyti siame mieste esancius ciuzinukus. kaina iki 2000 lt.

Dekoju uz demesi.

2000Lt nėra optimali suma anatominiam-ortopediniam čiužiniui šiandien. 2500-3000Lt jau normalu.

Swiss Magic pasibandykite.
Atsakyti
dekoju uz patarimus!

P.S. siam reikalui (ciuziniui) didziausia demesi skiriu miego kokybei, kad ir 5 metus man jis atitarnautu, busiu laiminga. nieko nera amzino...
Atsakyti
Sveiki,
jau gana ilgai skaitau sia tema, ir vis bandau issirinkti ciuzini smile.gif Tik siandien pavazinejom ir pagulinejom realiai ant ciuziniu. Is perskaitytos informacijos buvau nusistaciusi, kad rinksimes is Vital Blue, Swiss Magic (sito neisbandziau). Bet parduotuvej pagulinejus, labiausiai istrigo Visco Pur 80 blink.gif . Labai patiko tas virsutinis sluoksnis, kuris turi minkstuma, ir lyg apgaubia, kai atsiguli. Ir Medea Plus man rodos irgi labiau patiko negu Vital Blue.
Kokia jusu nuomone apie Vico Pur 80? Dabar jam nuolaida 20 proc. Kokie rinkoje butu panasus i ji? Ar jis vertas tu pinigu?
Musu svoriai - 50, 75 kg, ugiai - 162, 182. Lovos plotis - 180. Taip norejau tilpti i 2000 Lt, bet panasu, kad kazin ar i 2500 Lt tilpsim... Ir tai dar be groteliu... doh.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vėjuna @ 2011 10 31, 22:38)
Sveiki,
jau gana ilgai skaitau sia tema, ir vis bandau issirinkti ciuzini smile.gif Tik siandien pavazinejom ir pagulinejom realiai ant ciuziniu. Is perskaitytos informacijos buvau nusistaciusi, kad rinksimes is Vital Blue, Swiss Magic (sito neisbandziau). Bet parduotuvej pagulinejus, labiausiai istrigo Visco Pur 80  blink.gif . Labai patiko tas virsutinis sluoksnis, kuris turi minkstuma, ir lyg apgaubia, kai atsiguli. Ir Medea Plus man rodos irgi labiau patiko negu Vital Blue.
Kokia jusu nuomone apie Vico Pur 80? Dabar jam nuolaida 20 proc. Kokie rinkoje butu panasus i ji? Ar jis vertas tu pinigu?
Musu svoriai - 50, 75 kg, ugiai - 162, 182. Lovos plotis - 180. Taip norejau tilpti i 2000 Lt, bet panasu, kad kazin ar i 2500 Lt tilpsim... Ir tai dar be groteliu... doh.gif
Aciu  4u.gif

Visco Pur tai yra analogas Tempur ciuziniui, tik kad jis apacioje, atramineje dalyje yra ispjaustyta ir turi anatomines 7 zonas, jau metai laiko kaip ant jo miegu, tai mano pastebejimai: visa patalyne pirkau nauja, ta kuri geriau kvepuoja, galva plaunu dazniau nei visada, bet miegu puikiai. Dar man nepatinka tai, jog jei anksciau labai greit issokdavau is lovos, tai dabar vis labiau noriu paguleti ryte arba vakare einu anksciau gulti, kazkokia trauka, nes zinau, kad ant jo puikiai atsipalaiduoji ir gerai pailsi. Nerekomenduosiu gausiai prakaituojantiems asmenims. Man asmeniskai tas viskoelastines medziagos efektas niekada zavesio nekele iki kol vyrui diagnozavo stuburo isvarza, jis issirinko si ciuzini, nors as buciau galva guldziusi uz kita, bet dabar jo niekam neatiduociau, kad ir papildomos prieziuros jam reikia, kad ir dar papildomai investavome i gerai kvepuojancius patalus. Brangus, bet patogus.
Atsakyti
QUOTE(v?juna @ 2011 10 31, 22:38)
Sveiki,
jau gana ilgai skaitau sia tema, ir vis bandau issirinkti ciuzini smile.gif Tik siandien pavazinejom ir pagulinejom realiai ant ciuziniu. Is perskaitytos informacijos buvau nusistaciusi, kad rinksimes is Vital Blue, Swiss Magic (sito neisbandziau). Bet parduotuvej pagulinejus, labiausiai istrigo Visco Pur 80  blink.gif . Labai patiko tas virsutinis sluoksnis, kuris turi minkstuma, ir lyg apgaubia, kai atsiguli. Ir Medea Plus man rodos irgi labiau patiko negu Vital Blue.
Aciu  4u.gif

Alternatyvinis butu Jums Visco Therm ciuzinys, ieskokit pasibandymui Baldu Rojuje, ten kur prekiauja Fey&Co, kainuos reikalingas matmuo tikrai iki 2000 litu.
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2011 11 01, 00:11)
Alternatyvinis butu Jums Visco Therm ciuzinys, ieskokit pasibandymui Baldu Rojuje, ten kur prekiauja Fey&Co, kainuos reikalingas matmuo tikrai iki 2000 litu.

Bet pojucio tokio del viso kuno apgaubimo nepajusite, nes skiriasi viscoelastines medziageles tankis ir storis.
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2011 11 01, 10:07)
Bet pojucio tokio del viso kuno apgaubimo nepajusite, nes skiriasi viscoelastines medziageles tankis ir storis.

Neperkietas, 65 tankio ir 8 cm aukscio viskoelastas atlieka viska, apie ka Jus vickyyy kalbate.
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2011 11 01, 10:18)
Neperkietas, 65 tankio ir 8 cm aukscio viskoelastas atlieka viska, apie ka Jus vickyyy kalbate.

Bandete Visco Pur 80????? Neatlieka jusiskis to, ka atlieka Visco Pur, ir beje jis pakankamai letas, o Visco Pur80 atsistato zymiai greiciau. Bet kiekvieno zmogaus individualus skonis, ir manau to 65 tankio per mazai viskoelastiniems ciuziniams.
Atsakyti