QUOTE(Zoran @ 2011 10 18, 12:31)
Ne taip supratote, turėjau mintyje Bonell tipo spyruoklinius čiužinius ir būtent Naktis yra tinkama į sodybas ir nuomojamus butus, bet perkant sau į miegamąjį miegoti kas nakt, aš jį rekomenduočiau tik tuo atveju, jeigu žmogus visiškai neturėtu galimybių skirti vieną kartą per 10 metų daugiau kaip 500Lt dviguliui čiužiniui.
Kas liečia Visaginą, pas Jus yra toks centras Domino, ten antrame aukšte prekiaujama : Gemegos, Kolo, Fey&Co čiužiniais, jei niekas nepasikeitė nuo tada kai dirbau didmenoje.
Pasibandykite šiuos čiužinius, nors aš dar neturiu duomenų apie Jūsų sudėjimus, kad konkrečiau siūlyti :
1. Amadeo Eucatherm 3 arba 5cm (Gemega);
2. Toks storas su antčiužiniu ir trimis žvaigždutėmis Lono vilktų spyruoklių čiužinys;
3. Car Nocy (Kolo).
Kas liečia Visaginą, pas Jus yra toks centras Domino, ten antrame aukšte prekiaujama : Gemegos, Kolo, Fey&Co čiužiniais, jei niekas nepasikeitė nuo tada kai dirbau didmenoje.
Pasibandykite šiuos čiužinius, nors aš dar neturiu duomenų apie Jūsų sudėjimus, kad konkrečiau siūlyti :
1. Amadeo Eucatherm 3 arba 5cm (Gemega);
2. Toks storas su antčiužiniu ir trimis žvaigždutėmis Lono vilktų spyruoklių čiužinys;
3. Car Nocy (Kolo).
QUOTE(Zoran @ 2011 10 19, 09:36)
Swiss Magic gerai tiktų.
Eisim vakare pirkti GEMEGOS ciuzini, tik pavadinima pamirsau.
Is visu labiausiai patiko
Aciu uz pagalba