QUOTE(Cheerafa @ 2011 10 20, 11:22)
laba diena,noreciau patarimo koki ciuzini rinktis
ismatavimai butu 180x200
lova jau su grotelem
musu duomenys:
vyras ugis apie 180,sv apie 83
mano ugis apie 170 sv apie 70
pries tai esame tureje gemegos eucatherm
ar verta rinktis ta pati varianta ar kazka kito?
geresnio?
labai dekoju
Ziurint, ko dabar tikites is naujo ciuzinio? Jei groteles lovoje geros, tai rinkites ta kuris jums patogus, dar ir auksti reiketu zinoti, kokio minimum jums reiketu. Man labai patinka Vital Blue, Maxim, neseniai pabandziau ir Swiss magic, irgi labai patiko ir dedu prie favoritu, savo kainu kategorijoje 2000-2500lt jie man yra nenugalimi, o jus jau turite patys bent jau kazkiek pasibandyti ir ziureti ispudzius.
Papildyta:
QUOTE(audriusv @ 2011 10 20, 13:34)
Sveiki,
reik patarimo. Reikalingi du čiužiniai 200x90 ir vienas 200x200. Ant mažesnių miegos sūnus ir dukra. Paaugliai 185/75kg ir 160/45kg. Didysis (arba du atskiri) skirti mums 185/110kg ir 170/66kg. Iki šiol eksploatavome Padvaisko čiužinius (visose lovose grotelės). Jau 6 metai, tad galvojame gal laikas naujinti... Jokių chroniškų ligų kol kas nėra. Biudžetas... na, labai daug mokėti nesinorėtų
.
Ačiū už mintis!
PS: veiksmas Vilniuje.
PPS: jeigu kas rekomenduotų protingus konsultantus (Vilniuje) būtų labai puiku! Gyvai bendrauti ir pačiupinėti variantus ženkliai geriau nei teoriškai kažką rinktis...
Manau Vilniuje yra didziausias pasirinkimas!
Pereikite bent jau kelis prekybos centrus ir pasirinkite kelis modelius.
Jums 200x200 reikia 2 vnt atskiru arba dvieju branduoliu i viena bendra uzvalkala, kaip MyBalance 20. Vaikams Vital Blue butu jau super duper variantas, bet yra ir paprastesniu ir pigesniu variantu.
Vaziuokit i Baldu roju, arba Akropolio baldu centra, bent pradzia turesite kazkokia.