Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 13

QUOTE(Zoran @ 2011 09 19, 09:28)
...geriau žiūrėti nespyruoklinius ir pridėti dar kelis šimtus.
Natur Biogreen Comfort būtų neblogas.

Ačiū, Zoran 4u.gif O kaip VARIOLUX Schaum F&K čiužinukas? Gal irgi pamanomas variantas?
(man ir sutaupytas 100,- - pinigai blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sarkela: 19 rugsėjo 2011 - 12:35
QUOTE(diamond13 @ 2011 09 19, 11:58)
Sveiki
as tokiu klausimu.. gal zinote kur galima nusipirkti ar nebrangiai siuna ciuzinio apvalkalus? mano kalio permanganato tirpalu aplietas,jau niekuo neisplausi doh.gif

Pas Loną gali paieškoti pagalbos, jiems reikės tavo čiužinio tikslių matmenų ilgis/plotis/aukštis. Kainuos nuo 150-400Lt jei dvigulis.
Atsakyti
QUOTE(vabaliukste @ 2011 09 19, 12:36)
sveiki ieskom ir mes ciuzinio lovai 160/200.( ne spiruoklinio )  mano svoris 66 kg o vyro 93kg . tiek skaiciau tiek varciau ir jau nebezinau kuris cia tiktu. todel prasau pagalbos smile.gif kaina butu iki 3000lt

Vital Blue, Silver Dream, My Balance ir daugelis kitu. Koks lovos pagrindas?
Atsakyti
Zoran, labai pagarbiai pasakysiu - vargu ar už Tempur yra geresnių smile.gif tai, aišku, mano nuomonė, ieškojau čiužinio pusė metų ir tai, ką dabar turiu negaliu su niekuo palygint, nors įnirtingai myniau prekybos centrų slenksčius, bandydama vyrui įrodyti, kad tiek pinigų suploti buvo visiška kvailystė, deja, turėjau jo atsiprašyti smile.gif tai man įdomu, kas jūsų nuomone yra GERIAU? ypatingai man su didelėm nugaros problemom, norėčiau išgirsti, smalsu vis tik smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vabaliukste @ 2011 09 19, 12:36)
sveiki ieskom ir mes ciuzinio lovai 160/200.( ne spiruoklinio )  mano svoris 66 kg o vyro 93kg . tiek skaiciau tiek varciau ir jau nebezinau kuris cia tiktu. todel prasau pagalbos smile.gif kaina butu iki 3000lt

Jeigu universalų bendru branduoliu tai Swiss Magic yra tikrai vienas geriausių. Jeigu du atskirus čiužinius tai galima varijuoti vienodų aukščių čiužiniais arba tais, kur branduoliai gali būti skirtingo minkštumo, bet po vienu užvalkalu pakišti.
Papildyta:
QUOTE(sarkela @ 2011 09 19, 13:01)
Ačiū, Zoran  4u.gif  O kaip VARIOLUX Schaum F&K čiužinukas? Gal irgi pamanomas variantas?
(man ir sutaupytas 100,-  - pinigai  blush2.gif )

Natur Biogreen comfort dabar už 720Lt galima gauti, jis šiek tiek kitoks nei Variolux.
Variolux irgi variantas ne iš blogiausių, už bet kokį Dormeo, Norka ar spyruoklinį nesulyginamai geriau.
Atsakyti
QUOTE(nadiabono @ 2011 09 19, 14:26)
Zoran, labai pagarbiai pasakysiu - vargu ar už Tempur  yra geresnių smile.gif tai, aišku, mano nuomonė, ieškojau čiužinio pusė metų ir tai, ką dabar turiu negaliu su niekuo palygint, nors įnirtingai myniau prekybos centrų slenksčius, bandydama vyrui įrodyti, kad tiek pinigų suploti buvo visiška kvailystė, deja, turėjau jo atsiprašyti smile.gif tai man įdomu, kas jūsų nuomone yra GERIAU? ypatingai man su didelėm nugaros problemom, norėčiau išgirsti, smalsu vis tik smile.gif ax.gif

Tai, o ar galima išgirsti, kokių jūs turite nugaros problemų? Mano nuomone, yra labai daug geresnių, geriau kvėpuojančių ir patogesnių ir ilgiau tarnaujančių čiužinių.
Atsakyti
QUOTE(nadiabono @ 2011 09 19, 14:26)
Zoran, labai pagarbiai pasakysiu - vargu ar už Tempur  yra geresnių smile.gif tai, aišku, mano nuomonė, ieškojau čiužinio pusė metų ir tai, ką dabar turiu negaliu su niekuo palygint, nors įnirtingai myniau prekybos centrų slenksčius, bandydama vyrui įrodyti, kad tiek pinigų suploti buvo visiška kvailystė, deja, turėjau jo atsiprašyti smile.gif tai man įdomu, kas jūsų nuomone yra GERIAU? ypatingai man su didelėm nugaros problemom, norėčiau išgirsti, smalsu vis tik smile.gif ax.gif

Beveik 50% visų man žinomų čiužinių pasaulyje yra geriau, netgi aukštesnės klasės spyruokliniai čiužiniai žymiai geriau.
Rayon modelis lenkia viskuom kuom tik gali išskyrus ilgaamžiškumą, bet jei keičiant čiužinius kas 7-9 metai, tai čia jokio skirtumo.
Visi poliuretainiai čiužiniai Pilatis, Swiss Magic, Bonaire, Platinum ir panašūs.
Gality netikėti, bet bandžiau tikrai nemažiau čiužinių ir žinau ką su kuo lyginti.
Atsakyti
Gal kas zino kur Kaune galima butu isbandyti Bonaire ciuzini?
Atsakyti
Maximoj prasidėjo Dormeo lipdukų akcija, yra antčiužinių:
http://www.dormeo.lt...ciuzinukai.html.
Kiek supratau iš Dormeo kritikos šioje temoje, jų pagrindinis trūkumas - per didelė kaina tokiai kokybei. O dabar, su nuolaida? Ar jau kaina atitinka kokybę? rolleyes.gif
Atsakyti
Zoran, - pabandykit įsigyti tempur, nemanau, kad poto išvis norėsite girdėti apie spyruokles, ypač jei turėtumėte stuburo išvaržą, kaip manuoju atveju ir tikrai savo kailiu patyriau, kad bent jau miegodama aš galiu primiršti skausmus, nes prisitaikantis čiužinys jų nesukelia papildomai, priešingai nuo spyruoklinių, kai kaskart norint pakeist miegojimo poziciją susidurdavau su papildomais skausmais ir nepatogumais, tad aš manau, kad spyruokliniai čiužiniai ir stuburo problemos yra du nesuderinami dalykai ir nesvarbu apie kokias spyruokles bekalbėtume, aš jau kalbu iš savo patirties ir su geriausiais linkėjimais - spyruoklėms ne. Greičiau toks čiužinys pablogins padėti nei padės. O jeigu kalbant apie kvėpavimą - man nekaršta ant jo miegoti, priešingai nei čia skleidžiama kažkokia nepagrįsta informacija. Jeigu jau mokėti už viskoelastinį čiužinį, tai bent jau už tokį, kuris turi vardą ir kaina atitinka kokybę, mano atveju - nepermokėta nė lito už kokybę. Ir išvis nesuprantu kaip galima lyginti du skirtingus dalykus - spyruokles ir viskoelastą, jūs Zoran, kad jau dedatės tokiu čiužinių guru, tikrai turėtumėte apie tai pagalvoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nadiabono @ 2011 09 20, 13:23)
Zoran, - pabandykit įsigyti tempur, nemanau, kad poto išvis norėsite girdėti apie spyruokles, ypač jei turėtumėte stuburo išvaržą, kaip manuoju atveju ir tikrai savo kailiu patyriau, kad bent jau miegodama aš galiu primiršti skausmus, nes prisitaikantis čiužinys jų nesukelia papildomai, priešingai nuo spyruoklinių, kai kaskart norint pakeist miegojimo poziciją susidurdavau su papildomais skausmais ir nepatogumais, tad aš manau, kad spyruokliniai čiužiniai ir stuburo problemos yra du nesuderinami dalykai ir nesvarbu apie kokias spyruokles bekalbėtume, aš jau kalbu iš savo patirties ir su geriausiais linkėjimais - spyruoklėms ne. Greičiau toks čiužinys pablogins padėti nei padės. O jeigu kalbant apie kvėpavimą - man nekaršta ant jo miegoti, priešingai nei čia skleidžiama kažkokia nepagrįsta informacija. Jeigu jau mokėti už viskoelastinį čiužinį, tai bent jau už tokį, kuris turi vardą ir kaina atitinka kokybę, mano atveju - nepermokėta nė lito už kokybę. Ir išvis nesuprantu kaip galima lyginti du skirtingus dalykus - spyruokles ir viskoelastą, jūs Zoran, kad jau dedatės tokiu čiužinių guru, tikrai turėtumėte apie tai pagalvoti smile.gif

O jus zinote, kad yra ne vien spyruokliniu ir viskoelastiniu ciuziniu? Ir ar zinote, kad Tempur "analogu" gamina zymiai daugiau firmu ir uz zymiai mazesne kaina? ir ar zinote, kad kitos firmos pirmauja tiek medziagos kokybe tiek oro pralaidumo atveju?
Isikibote firma Tempur, bet yra ir kitos kaip Fey&Co, Metzeler ir Breckle, kurios mano galva turi super duper modelius kainuojancius 2 kartus pigiau, bet kokybe lenkia Tempura mano isvardintais kriterijais, o kiek yra kitu firmu, kurie lenkia kitomis savybemis. Per puse metu, kokius ciuzinius jus isbandete? ir siaip isvarzai labai geras variantas yra minkstas lateksas, minkstas putu poliuretanas ir t.t.
Todel nemanau, kad Tempur, kaip jus sakote yra geriausias. Lyginant kaina ir kokybe, uz ta, ka jus sumokejote jus galejote isigyti ohoho koki ciuzini arba net du tokius.
Papildyta:
QUOTE(Saja @ 2011 09 20, 11:22)
Maximoj prasidėjo Dormeo lipdukų akcija, yra antčiužinių:
http://www.dormeo.lt...ciuzinukai.html.
Kiek supratau iš Dormeo kritikos šioje temoje, jų pagrindinis trūkumas - per didelė kaina tokiai kokybei. O dabar, su nuolaida? Ar jau kaina atitinka kokybę?  rolleyes.gif

Na taip, kai neiseina to s.... parduoti tenka padovanoti lotuliukas.gif
Dazniausiai Dormeo tokius "dovanojimus" daro is jau grazintos produkcijos, t.y. kai zmogus isigyja preke is Dormeo, o po kiek laiko jis ja grazina, nes neliko zmogus patenkintas per Dormeo siuloma termina 30 dienu biggrin.gif Kur ta produkcija deti? Ogi darome vel labai gerai apgalvota marketingo akcija ir dovanokime kvailiukams, kurie dar ir 50% sumokes. Juokinga man ta akcija.
Papildyta:
QUOTE(DjiXas @ 2011 09 19, 21:45)
Gal kas zino kur Kaune galima butu isbandyti Bonaire ciuzini?

O miego centras vis dar jo neturi????
Atsakyti
QUOTE(nadiabono @ 2011 09 20, 12:23)

Aš žinau, kas man geriausia, man ANALOGU, kaip jūs sakote, prastos kokybės ir trumpalaikio naudojimo nereikia, esu išbandžiusi ir jūsų lateksą, ir su kokosais čiužinius ir poliuretano, ir pusė gyvenimo miegojusi ant spyruoklinių čiužinių.... ir jau dovanokit, bet jūsų išvardintos firmos man nekelia nei pasitikėjimo, nei noro tokius čiužinius įsigyti, tempur pirkti per naktį irgi nieks nenusprendė, tik nesuprantu kuo jums geras tas metzeler, nebent kaina, bet visų kitų kriterijų jie tiesiog negali pateisinti, todėl ir kyla pasipiktinimas ,kai atsiranda brangesnis, bet šimtąkart geresnis produktas, matosi, kad Lietuvoje būti kitokiu ir net, drįstu sakyti, šimtąkart geresniu, yra sunku.
Atsakyti