Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 13

QUOTE(matrioska80 @ 2011 10 14, 13:15)
4u.gif nesupratau apie kuri ciuzini rasote,kad kietokas h2-Aruba ar Bonaire?

H2 tiek Bonaire tiek Aruba yra vieni minkščiausių čiužinių rinkoje kartu su Rayon.
Atsakyti
QUOTE(matrioska80 @ 2011 10 14, 13:15)
4u.gif nesupratau apie kuri ciuzini rasote,kad kietokas h2-Aruba ar Bonaire?

Deja nesutiksiu su Zoran'u man Bonaire yra zymiai kietesnis nei Aruba, o Vital Blue minksciausias is visu triju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vickyyy: 14 spalio 2011 - 15:29
o as noriu apie Kaledas paklausti 4u.gif ? ar bus ciuziniams Kalediniu nuolaidu? ar verta palaukti Kaledu g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2011 10 14, 16:28)
Deja nesutiksiu su Zoran'u man Bonaire yra zymiai kietesnis nei Aruba, o Vital Blue minksciausias is visu triju.

Aš negaliu sutikti su tavimi, nes fiziškai taip būti negali, Bonaire ir Arubos poliuretanas yra visiškai identiški ir jų minkštumai H2-H3-H4 yra identiški, tik dar Bonaire papjaustytas išilgai papildomai, todėl čiut čiut minkštesnis gali pasirodyti, bet ne visi tą pajaus. Vital blue nebandžiau, todėl negaliu komentuoti.
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2011 10 14, 16:28)

4u.gif Vital Blue ir kaina patrauklesne su nuolaida,nei Arubos,i kiek atsiuntimas kazin is Vilniaus i Kauna kainuotu g.gif
Atsakyti
QUOTE(matrioska80 @ 2011 10 14, 19:01)
4u.gif Vital Blue ir kaina patrauklesne su nuolaida,nei Arubos,i kiek atsiuntimas kazin is Vilniaus i Kauna kainuotu g.gif

Vital Blue ir aukstis geresnis 18cm branduolys ir 1 cm uzvalkalas, reikia derinti atvezimo kaina. Paskambinkite i Vilniaus parduotuve ir jie jums atsakys, ka galetu pasiulyti.
Papildyta:
QUOTE(Zoran @ 2011 10 14, 18:42)
Aš negaliu sutikti su tavimi, nes fiziškai taip būti negali, Bonaire ir Arubos poliuretanas yra visiškai identiški ir jų minkštumai H2-H3-H4 yra identiški, tik dar Bonaire papjaustytas išilgai papildomai, todėl čiut čiut minkštesnis gali pasirodyti, bet ne visi tą pajaus. Vital blue nebandžiau, todėl negaliu komentuoti.

Nezinau kodel man pasirode bonaire kietesnis nei Aruba, bet Aruba isimylejau iskart ir tai labai daznai pabreziu, bet bonaire skirtuma jauciau.
Atsakyti
4u.gif sveiki,maciau,kad kai kurie ciuziniai buna h-1 kietumo,cia tikriausiai iki 65 kg,jei mano svoris-58,tai koks ciuzinys man labiau tiktu-h-1,ar h-2 g.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2011 10 15, 15:37)
4u.gif sveiki,maciau,kad kai kurie ciuziniai buna h-1 kietumo,cia tikriausiai iki 65 kg,jei mano svoris-58,tai koks ciuzinys man labiau tiktu-h-1,ar h-2 g.gif

Ne visi ciuziniai buna h1 minkstumo, jie dazniausiai skirti labai liekno sudejimo zmonems arba vaikams, jums tiks ir h2, tik reikia rinktis tinkama profiliavima, ispjaustyma.
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2011 10 15, 16:37)
Ne visi ciuziniai buna h1 minkstumo, jie dazniausiai skirti labai liekno sudejimo zmonems arba vaikams, jums tiks ir h2, tik reikia rinktis tinkama profiliavima, ispjaustyma.

4u.gif o kas buna jei per minksta ciuzini pasirenki,vyro svoris 65 kg,bet norim laaabai minksto,tai ir svarstau ar h-1 rinktis abiem,ar geriau h-2 vyrui ir h-1-sau. g.gif
tiesa,nepasakiau,issirinkome si- ELEGANCE 65 ax.gif
http://www.miegocent...i...d=-1&page=2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa27: 15 spalio 2011 - 17:07
Sveiki 4u.gif ,

sioje temoje esu naujoke.

Zadame isigyti nauja miegamojo lova. Galvojame apie 200x200 (220) matmenu.
Tiesa pasakius net neisivaizduoju pagal ka rinktis, i ka ziureti ir aplamai nuo ko pradeti.
Negaliu su niekuo palyginti, nes iki siol buvo naudojamos tik sofos, ar labai prastos kokybes matrasas.
Dabar norime isigyti rimta daikta, ilgaamziska, komfortiska ir tt
Kad ryte atsikelus butume zvalus, pailseje, o ne skaudanciais sonais ar nugara...
Net nezinau ar rinktis iprastas lovas su ciuziniais, ar lova-ciuzini (pvz kaip jensen).

Taip pat neapsisprendziame kur pirkti: Lietuvoje ar Norvegijoje, atsizvelgiant i kainos, kokybes santykius ir kitus faktorius.
Kainos ir kolkas neesame nusistate. Tiesiog pirma ziurime kokybe, komforta.
Kiek verta skirti pinigu lovai? Kokia firma rinktis? Ka galite patarti?..

Musu duomenys:
~58kg, 165cm
~81kg, 167cm

Aciu
Atsakyti
Noriu uzduoti dar viena, ko gero kvaila biggrin.gif klausima 4u.gif
Siandien su vyro apziurejom kelis Lono ciuzinius. Priminsiu pas mus lova su plokste ir musu svorio kategorijos 60 ir 95 kg. Pagulejom ant Tyla Termo - man minkstumo pakako, vyrui per daug, jam visai nepatiko ciuzinys. Medea Plus pagal minkstuma butu kompromisinis variantas, man ne per kietas, o vyrui noretusi dar kietesnio, bet sake patogesnis nei tyla termo. Taciau plokste gadina reikala. Pardaveja siule ploksteje prigrezti skyliu daugiau ir "turetu pakakti ventiliacijos, ne vienas klientas taip jau yra dares ir laiko normaliai". As truputi abejoju, t.y. bijau ismest pinigus i bala rolleyes.gif Ka mano ekspertai - pelytu ar uztektu ventiliacijos? g.gif Ir kaip pats ciuszinys vertas demesio? Ar geriau paslikti prie Fey and CO Auriga H3 kietumo (man aisku H2 patiktu labiau, bet itariu vyrui visai nepatiks, FEY produkcijos vyras dar gyvai "nesimatavao")?
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2011 10 15, 17:56)
4u.gif o kas buna jei per minksta ciuzini pasirenki,vyro svoris 65 kg,bet norim laaabai minksto,tai ir svarstau ar h-1 rinktis abiem,ar geriau h-2 vyrui ir h-1-sau. g.gif
tiesa,nepasakiau,issirinkome si- ELEGANCE 65 ax.gif
http://www.miegocent...i...d=-1&page=2

reikia bandyti, gal jums patiks h2 arba vyrui h1, galesite irkti bendra. Labai minkstas yra 100% lateksinis Harmony Nature, o jei jus isigysite minksta, kad ir h2 minkstumo ciuzini, bet dar nepagailesite pinigu minkstos pakabos grotelems, tada pajusite geresni efekta, nei h1 minkstumas ir kietos groteles.
Papildyta:
QUOTE(draug-yste @ 2011 10 15, 23:11)
Sveiki  4u.gif ,

sioje temoje esu naujoke.

Zadame isigyti nauja miegamojo lova. Galvojame apie 200x200 (220) matmenu.
Tiesa pasakius net neisivaizduoju pagal ka rinktis, i ka ziureti ir aplamai nuo ko pradeti.
Negaliu su niekuo palyginti, nes iki siol buvo naudojamos tik sofos, ar labai prastos kokybes matrasas.
Dabar norime isigyti rimta daikta, ilgaamziska, komfortiska ir tt
Kad ryte atsikelus butume zvalus, pailseje, o ne skaudanciais sonais ar nugara...
Net nezinau ar rinktis iprastas lovas su ciuziniais, ar lova-ciuzini (pvz kaip jensen).

Taip pat neapsisprendziame kur pirkti: Lietuvoje ar Norvegijoje, atsizvelgiant i kainos, kokybes santykius ir kitus faktorius.
Kainos ir kolkas neesame nusistate. Tiesiog pirma ziurime kokybe, komforta.
Kiek verta skirti pinigu lovai? Kokia firma rinktis? Ka galite patarti?..

Musu duomenys:
~58kg, 165cm
~81kg, 167cm

Aciu

Lovu tema yra atskirai, cia kalbame apie ciuzinukus. Geriausia pailsesite, kai isigysite lova ir ciuzini atskirai. Kad butu galimybe ciuzini vartyti ir ventiliuoti.
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2011 10 16, 00:49)
Noriu uzduoti dar viena, ko gero kvaila  biggrin.gif  klausima  4u.gif
Siandien su vyro apziurejom kelis Lono ciuzinius. Priminsiu pas mus lova su plokste ir musu svorio kategorijos 60 ir 95 kg. Pagulejom ant Tyla Termo - man minkstumo pakako, vyrui per daug, jam visai nepatiko ciuzinys. Medea Plus pagal minkstuma butu kompromisinis variantas, man ne per kietas, o vyrui noretusi dar kietesnio, bet sake patogesnis nei tyla termo. Taciau plokste gadina reikala. Pardaveja siule ploksteje prigrezti skyliu daugiau ir "turetu pakakti ventiliacijos, ne vienas klientas taip jau yra dares ir laiko normaliai". As truputi abejoju, t.y. bijau ismest pinigus i bala  rolleyes.gif  Ka mano ekspertai - pelytu ar uztektu ventiliacijos?  g.gif Ir kaip pats ciuszinys vertas demesio? Ar geriau paslikti prie Fey and CO Auriga H3 kietumo (man aisku H2 patiktu labiau, bet itariu vyrui visai nepatiks,  FEY produkcijos vyras dar gyvai "nesimatavao")?

Jei desite Medea ant plokstes ji automatiskai sukietes, nebebus tokia patogi kaip salone, dar ka jus turite apsvarstyti, kad jei ja padesite ant plokstes automatiskai siam ciuziniui nebesitaikys jokia garantija, ji maziau kvepuos ir del to gali atsirasti pelesis, nemalonus kvapas, jei lovoje yra patalynes deze, tai gali atsirasti nesviezios patalynes kvapas.
Atsakyti