Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 13

QUOTE(viltuse @ 2011 10 07, 21:00)
Ar jus turite omeny sita: Antčiužinis Topper Visco 6cm?

Taip
Papildyta:
QUOTE(liepa27 @ 2011 10 07, 18:45)
4u.gif mes irgi jngiames i ciuziniu ieskotoju gretas smile.gif
Kiek skaiciau,susidariau nuomone ,kad neblogas ciuzinys nelabai didelio svorio zmonem(as arti 60 kg sveriu,vyras kazkur 60.5)yra Lono Athena Plus.o kaip su grotelem siam ciuziniui? turbut lova su patalynes deze reiktu pamirst renkantis si ciuzini g.gif

Aš visgi rinkčiausi minkštesnį Rayon variantą , daug malonesnis čiužinys lengvo sudėjimo žmonėms. Taip pat atkreipkite dėmesį į Swiss Magic, jiems dabar nuolaidos.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2011 10 08, 12:12)
Taip
Papildyta:
Aš visgi rinkčiausi minkštesnį Rayon variantą , daug malonesnis čiužinys lengvo sudėjimo žmonėms. Taip pat atkreipkite dėmesį į Swiss Magic, jiems dabar nuolaidos.

4u.gif aciu uz atsakyma,jus turite omeny siuos ciuzinius?
http://www.materasso...ija/swiss-magic
Papildyta:
4u.gif Vickyyy,aciu ir jums uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2011 10 08, 12:56)
4u.gif aciu uz atsakyma,jus turite omeny siuos ciuzinius?
http://www.materasso...ija/swiss-magic
Papildyta:
4u.gif Vickyyy,aciu ir jums uz atsakyma.

Taip
Atsakyti
Norėjau paklausti kokį čiužinį būtų galima pasirinkti 3 metų vaikui. Norim iš leliuko lovytės pereitį į kiek didesnę (160x100 maždaug). Prieš kelis metus esu sekusi čiužinių temą, tuomet Zoran siųlė NORKA, nes ortopediniai vaikams nuo 12m, kaip suprantu. Ar kas pasikeitė nuo to laiko? Būčiau dėkinga už atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(Ašva @ 2011 10 08, 16:28)
Norėjau paklausti kokį čiužinį būtų galima pasirinkti 3 metų vaikui. Norim iš leliuko lovytės pereitį į kiek didesnę (160x100 maždaug). Prieš kelis metus esu sekusi čiužinių temą, tuomet Zoran siųlė NORKA, nes ortopediniai vaikams nuo 12m, kaip suprantu. Ar kas pasikeitė nuo to laiko? Būčiau dėkinga už atsakymą.

Niekas nuo anu laiku nepasikeite, Norka, Allergena bus kaip tik. Tik kodel ilgis 160 ? Imkit iskart ilgesni, ilgiau uzteks.
Atsakyti
Sveiki,
nemažai čia pasiskaitinėjau, bet neradau niekur konkrečios nuomonės apie sleepidea čiužinius. Pabandėm pagulinėti SBA balduose, mums patiko spyruoklinis su kokoso pluoštu, net labiau nei miego centre esantys čiužiniai už 4-5 tūkt. Lt. Patogus buvo tuom, kad atsigulus mentys išssitiesia. Miegam kol kas ant lateksinio, bet lova su patalynes dėže, todėl papelijo ir turim pasikeist į spyruoklinį, be to jis man nuo pat pirmos nakties nepatiko, atsikeldavau pirmais mėnesiais kaip sudaužyta. Nors svoris nesiekia 50 kg, įgriūnu aš į jį ir susiriečia nugara ir mentys, o taip norisi išsitiesti. Gal galit kas kokių atsiliepimų apie juos parašyti? Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2011 10 07, 21:00)
Ar jus turite omeny sita: Antčiužinis Topper Visco 6cm?

O kur galima ji butu pamatyti, paciupineti?
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2011 10 08, 15:30)
Niekas nuo anu laiku nepasikeite, Norka, Allergena bus kaip tik. Tik kodel ilgis 160 ? Imkit iskart ilgesni, ilgiau uzteks.

na kad nelabai vietos kol kas turim kambaryje sad.gif kol kas visa šeima norim į vieną miegamąjį sutilpt....
Papildyta:
P.S. O būna čiužinio užvalkalų medvilninių, o ne 100proc.poliesteris?
Atsakyti
Sveiki,

Atėjo laikas keisti čiužinį (+lovą). Tad norėčiau Jūsų patarimo kokie čiužiniai mums tiktų: vyro ūgis/svoris - 180*80, mano - 170*55-60. Domina tik poliuretaniniai ir lateksiniai čiužiniai (+ 1 spyruoklinis palyginimui). Pinigai - 2000-3000 ribose. Kitaip sakant, kokie čiužiniai geriausi šioje kainų kategorijoje? (3-5 modeliai). Papildomų reikalavimų čiužiniui nėra. Lova bus perdaryta, kad užtikrintų gerą čiužinio ventiliaciją, vėliau bus nupirkta nauja).
Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orcheja: 09 spalio 2011 - 13:10
QUOTE(Ašva @ 2011 10 09, 11:45)
na kad nelabai vietos kol kas turim kambaryje sad.gif kol kas visa šeima norim į vieną miegamąjį sutilpt....
Papildyta:

Buna, bet vaikams daznai bunai poliesteris vien del to, kad butu lengviau isskalbti ir nenusidevetu, arba buna antialerginiai, bet velgi is poliesterio. Geriau imti mixa 35% poliesterio 65 % medvilnes, arba atvirksciai.
Papildyta:
QUOTE(orcheja @ 2011 10 09, 14:10)
Sveiki,

Atėjo laikas keisti čiužinį (+lovą). Tad norėčiau Jūsų patarimo kokie čiužiniai mums tiktų: vyro ūgis/svoris - 180*80, mano - 170*55-60. Domina tik poliuretaniniai ir lateksiniai čiužiniai (+ 1 spyruoklinis palyginimui). Pinigai - 2000-3000 ribose. Kitaip sakant, kokie čiužiniai geriausi šioje kainų kategorijoje? (3-5 modeliai). Papildomų reikalavimų čiužiniui nėra. Lova bus perdaryta, kad užtikrintų gerą čiužinio ventiliaciją, vėliau bus nupirkta nauja).
Ačiū.

Labai daug yra variantu sioje sumoje, manau pabandykite Silver Dream, My Balance, TFK Gold, visi labai auksti ir patogus, jei nereikia labai auksto ciuzinio ir uztenka 16-18 cm aukscio tai butu neblogai Aruba, Vital Blue ir daugelis kitu.
Atsakyti
QUOTE(Ašva @ 2011 10 08, 16:28)

Natur Biogreen Comfort, Maršal kaip variantai irgi atsirado. Aišku viskas priklauso nuo galimybių, nes daug kas jau perka ir patogesnius čiužinius vaikams, vienas iš jų Rayon.
Papildyta:
QUOTE(edi* @ 2011 10 08, 23:50)
Sveiki,
nemažai čia pasiskaitinėjau, bet neradau niekur konkrečios nuomonės apie sleepidea čiužinius. Pabandėm pagulinėti SBA balduose, mums patiko spyruoklinis su kokoso pluoštu, net labiau nei miego centre esantys čiužiniai už 4-5 tūkt. Lt. Patogus buvo tuom, kad atsigulus mentys išssitiesia. Miegam kol kas ant lateksinio, bet lova su patalynes dėže, todėl papelijo ir turim pasikeist į spyruoklinį, be to jis man nuo pat pirmos nakties nepatiko, atsikeldavau pirmais mėnesiais kaip sudaužyta. Nors svoris nesiekia 50 kg, įgriūnu aš į jį ir susiriečia nugara ir mentys, o taip norisi išsitiesti. Gal galit kas kokių atsiliepimų apie juos parašyti? Būčiau labai dėkinga  4u.gif

O koks konkrečiai lateksinio modelis?

Man toks įspūdis, kad be to, kad neteisingai jį laikėte, dar ir per kietą nusirinkote. O dar ir nenustatėte tikrosios priežasties, kas būtent jame ne taip? Petis skauda, ilgai nepaguli ant šono, pilvo, ar nugaros. Kokie įpročiai, kokioje pozicijoje jis pats nepatogiausias ir t.t.

Mes nenorime svarstyti pigiausios lenkiško gamintojo produkcijos, kuri Lietuvoje jau ne pirmi metai, tik pas kitus pardavėjus kai kurie modeliai buvo pristatomi ir visai kitais pavadinimais bei užvalkalais. Nebent į asmeninę.
Papildyta:
QUOTE(viltuse @ 2011 10 09, 10:25)
O kur galima ji butu pamatyti, paciupineti?

Materasso parduotuvėse, Kaune ir Klaipėdoje.
Papildyta:
QUOTE(Ašva @ 2011 10 09, 11:45)
Papildyta:

Būna, bet kaip taisyklė jie niekam tikę, nepatvarūs, labai greitai išsitampo.
Papildyta:
QUOTE(orcheja @ 2011 10 09, 14:10)
Sveiki,

Ačiū.

Jei suma perkopia 2000Lt, tai spyruokliniai automatiškai iškrenta iš pasirinkimo kaip nesugebantys konkuruoti su oponentais beveik visose kategorijose. Lateksiniai šiandien jau praeitis, nors yra nemažai nesutinkančių su šia mano nuomone, bet man ji nerūpi, nes visa Vokietijos rinka šneka už mane, o vietiniai pardavėjai šio fakto neminės, jiems aktualu įkišti produktą, gal ir neblogą ir nedaug nusileidžiantį poliuretaniniams naujos kartos, bet visgi nusileidžiantį.

Swiss Magic, Pilatis, Rayon iš Materasso firmos.
Breckle jau pavardino savo pasiūlymą.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2011 10 10, 09:52)

Man toks įspūdis, kad be to, kad neteisingai jį laikėte, dar ir per kietą nusirinkote. O dar ir nenustatėte tikrosios priežasties, kas būtent jame ne taip? Petis skauda, ilgai nepaguli ant šono, pilvo, ar nugaros. Kokie įpročiai, kokioje pozicijoje jis pats nepatogiausias ir t.t.

Mes nenorime svarstyti pigiausios lenkiško gamintojo produkcijos, kuri Lietuvoje jau ne pirmi metai, tik pas kitus pardavėjus kai kurie modeliai buvo pristatomi ir visai kitais pavadinimais bei užvalkalais. Nebent į asmeninę.

Vaje vaje, kai nieko neišmano žmogus, taip ir stengiasi visi apdurninti ax.gif Kai pirkome lovą, mums reikėjo, kad butų su dėže, nes mažai vietos, tai pardavėja prie tokios lovos parekomendavo gemegos 5 zonų lateksinį. fool.gif Dar buvom jauni nepatyrę ir nežinojom, kad tokie tinka tik ant grotelių. Bet, kad ir dabar visai nepatyrę, žinom, kad reikia spyruoklinio, pagulinėjom, patiko, o kad jis visai š... nebūtume pagalvoję, jau taip įtikinamai rekomendavo. doh.gif Esmė kame, maniškis lateksinis perminkštas atrodo. Aš ant paprastų kietesnių sofų labiau pailsiu nei savo lovoj. Mėgstu miegoti ant nugaros tiesiai, tai susmengu vidun į savo čiužinį ir susiriečia nugara. Be to man zonos visai netinka, pati maža, o užsilipu iki pat viršaus ir kur norisi kiečiau, gaunasi dar minkščiau. Na gal tuomet mums tiktų kas nors panašaus į Primator Bio-Ex Royal, tik neisivaizduoju ar įmanoma kur nors tokį išbandyti, kad nereiktų vėl nusipirkus ašarų liet po pirmos nakties unsure.gif
Atsakyti