Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 13

QUOTE(Markute @ 2011 10 07, 10:33)
Swiss magic mano ismatavimų (150*220 cm) kainuoja 2770 Lt.

na Vital Blue kainuotu 2400lt, nes nestandartinis matmuo, taip jis automatiskai pabrangsta 20%.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2011 10 07, 10:22)
Dukrytė gal miega ant pilvuko, nepastebėjote?
Natur Biogreen Comfort modelis tiktų gerai.

Nenoriu čia keiktis, bet kokosinį dėvėtą čiužinuką po 4 metų dar naudoti kitam vaikui, tas pats kas tėvui palikti savus triusikus sūnui.

Na dukrytė dažniausiai miega pusiau ant pilvo, pusiau ant šono.. nors ji visaip vartosi.. tas Natur Biogreen Comfort atrodo tinkamas variantas būtų,bet ar gamina jį pagal norimus išmatavimus?

o sūnui tada koki patarsit jam greit du metukai, kad galėtų maždaug 6 iki metukų gulėt?lovytė 140x70

AČIŪ
Atsakyti
QUOTE(zalios_akys @ 2011 10 07, 14:10)
Na dukrytė dažniausiai miega pusiau ant pilvo,  pusiau ant šono.. nors ji visaip vartosi..  tas Natur Biogreen Comfort  atrodo tinkamas variantas būtų,bet ar gamina jį pagal norimus išmatavimus?

o sūnui tada koki patarsit jam greit du metukai, kad galėtų maždaug 6 iki metukų gulėt?lovytė 140x70

AČIŪ

Jau pagadinti dukrytės miego principai nuo per kieto čiužinio.

Išmatavimai galimi bet kokie.

Dukrai dar galima pažiūrėti Rayon modelį, o sūnui Mimi arba Natur Biogreen Comfort.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2011 10 07, 14:46)
Jau pagadinti dukrytės miego principai nuo per kieto čiužinio.

Išmatavimai galimi bet kokie.

Dukrai dar galima pažiūrėti Rayon modelį, o sūnui Mimi arba Natur Biogreen Comfort.

kažkaip anksčiau niekada negavojau,kad čiužinys gali būti per kietas blush2.gif tikrai gėda,galvojau čia pripratimo reikalas ir juo kiečiau priptranti tuo geriau...
čia tėvai taip įdiegė man turbūt..

dabar skaitinėjau ir žiūriu kad mimi rašo iki 3 metų? ar tiks ir iki 6m.?

dar kilo klausimas -o kur dėti senus čiužinius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zalios_akys @ 2011 10 07, 15:25)
kažkaip anksčiau niekada negavojau,kad čiužinys gali būti per kietas  blush2.gif  tikrai gėda,galvojau čia pripratimo reikalas ir juo kiečiau priptranti tuo geriau...
čia tėvai taip įdiegė man turbūt..

dabar skaitinėjau ir žiūriu kad mimi rašo iki 3 metų? ar tiks ir iki 6m.?

dar kilo klausimas -o kur dėti senus čiužinius? g.gif

Iki 3m pagal matmenis.
Senus i konteineri ar lapes priduoti.
Atsakyti
4u.gif mes irgi jngiames i ciuziniu ieskotoju gretas smile.gif
Kiek skaiciau,susidariau nuomone ,kad neblogas ciuzinys nelabai didelio svorio zmonem(as arti 60 kg sveriu,vyras kazkur 60.5)yra Lono Athena Plus.o kaip su grotelem siam ciuziniui? turbut lova su patalynes deze reiktu pamirst renkantis si ciuzini g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2011 10 07, 10:22)

1. Variantas gali būti komfortiškesnis, jei naudoti Materasso antčiužinį 6cm, nes jis pats elastiškiausias ir minkščiausias Lietuvoje. Bet vėlgi kaina nedaug skirsis galutiniame rezultate nuo žymiai rimtesnio čiužinio.

Ar jus turite omeny sita: Antčiužinis Topper Visco 6cm?
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2011 10 07, 10:24)
Jus sumaisete Minijos baldu centra su Deko centru smile.gif
Deko Dubysos g 19, o sekantis iejimas yra Minijos Baldu centras (kur yra kavine) jau Dubysos g 21.

Tai mes buvome ten kur kavine ant kampo 4u.gif
Atsakyti
Siandien pavyko siek tiek pagulineti ant kai kuriu ciuziniu smile.gif Is bandytu labiausiai prie sono prikibo FEY and CO Auriga ir HUCKLA Savoy. Konsultantai juos man rekomendavo kaip galimus deti ant plokstes, bet dabar ziuriu internete aprasymus, tai suzymeta, kad butinos groteles g.gif Ka mano sios temos ekspertai ar galeciau juos deti ant plokstes? Ir kaip mano pasirinkimas ar normalus, ar uz ta kaina reiktu i dar ka nors atkreipti demesi? Aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2011 10 07, 21:26)
Tai mes buvome ten kur kavine ant kampo 4u.gif

bet iejote ne i ta iejima biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2011 10 07, 22:19)
Siandien pavyko siek tiek pagulineti ant kai kuriu ciuziniu smile.gif Is bandytu labiausiai prie sono prikibo FEY and CO Auriga ir HUCKLA Savoy. Konsultantai juos man rekomendavo kaip galimus deti ant plokstes, bet dabar ziuriu internete aprasymus, tai suzymeta, kad butinos groteles  g.gif  Ka mano sios temos ekspertai ar galeciau juos deti ant plokstes? Ir kaip mano pasirinkimas ar normalus, ar uz ta kaina reiktu i dar ka nors atkreipti demesi? Aciu uz patarimus  4u.gif

Na is tiesu nei vieno ciuzinio negalima deti ant groteliu. Kodel? Todel, kad yra toks vartotoju gynimo istatymas, kuris numato, jos garantija bet kokiems ciuziniams yra taikoma tik tada, kai po apacia (po ciuziniu) yra groteles, ir tarp lentjuosciu nera didesnis tarpas nei 4cm. Tai va, geriausiai vis del to kvepuoja spyruokliniai ciuziniai todel jei jus juos pakankamai daznai vartysite ir vedinsite, tai jie neblogai tarnaus ir ant plokstes, tik nepamirskite, padejus ciuzini ant kieto pagrindo, jis automatiskai irgi sukieteja, todel kai rinksites pamastykite ir apie tai.
Jusu pasirinkti variantai yra puikus, jei norite sutaupyti, tai analogiskas ciuzinys Aurigai yra TFK Gold7Zonen, jam siuo metu taikoma akcija -20%, tada kaina gaunasi patrauklesne. Dar is tiesu yra geru variantu ir is Kolo. Is kokio miesto esate? pasakyciau, ka dar pasibandyt.
Papildyta:
QUOTE(liepa27 @ 2011 10 07, 18:45)
4u.gif mes irgi jngiames i ciuziniu ieskotoju gretas smile.gif
Kiek skaiciau,susidariau nuomone ,kad neblogas ciuzinys nelabai didelio svorio zmonem(as arti 60 kg sveriu,vyras kazkur 60.5)yra Lono Athena Plus.o kaip su grotelem siam ciuziniui? turbut lova su patalynes deze reiktu pamirst renkantis si ciuzini g.gif

Na butinos groteles tam, kad jus neprakaituotumet, patalynes deze yra tik nerekomenduotina. Kodel ieskote su viskoelastine medziagele? Uz sia kaina galite nusipirkti labai gera ir aukstesni, geresnio profilio t.y. pagal jusu svorius putu poliuretana. O jei dar pataikysite ant kokios siuo metu vykstancios akcijos, tai ir sutaupysite. Be to galesite neatsisakyti patalynes dezes.
Pasibandykite gero tankio (virs 40RG), gerai isprofiliuotus, giliau ispjaustytus, pagal naujesnes technologijas pagamintus ciuzinukus. Jais prekiauja daugelis.
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2011 10 08, 09:23)
tik nepamirskite, padejus ciuzini ant kieto pagrindo, jis automatiskai irgi sukieteja, todel kai rinksites pamastykite ir apie tai.
Jusu pasirinkti variantai yra puikus, jei norite sutaupyti, tai analogiskas ciuzinys Aurigai yra TFK Gold7Zonen, jam siuo metu taikoma akcija -20%, tada kaina gaunasi patrauklesne. Dar is tiesu yra geru variantu ir is Kolo. Is kokio miesto esate? pasakyciau, ka dar pasibandyt.

As pati is Mazeikiu, bet vakar teko vaziuot i Klaipeda, tai prie to pacio ir ant ciuziniu pagulejau smile.gif Dar galiu palekt iki Siauliu, jei ten imanoma butu paziuret ka nors vertingo. TFK 7neteko paciupinet, bet kaina taip, jo siek tiek mazesne (uzklausa buvau davus internetu).
O del kieto pagrindo, manau kai tie ciuziniai n nera labai zemi, gal didelio labai skirtumo nesijaustu g.gif O dar kai mes megstam miegot ne grieztai kiekvienas savo puseje, o dazniausiai as savo vietoj, o vyras per viduri (taip iseitu ant dvieju groteliu briaunu biggrin.gif ) tai gal ir neverta mums su tom grotelem labai galva sukt kol kas ? o va kai jau vakai praaugs ir reikalas suksis arciau pensijos, tada pasvajoju apie elektrines groteles su pakeltu galvugaliu, kojugaliu ir knyga rankoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2011 10 08, 10:23)
bet iejote ne i ta iejima biggrin.gif

Nu va... doh.gif , bet jau nieko nepadarysi, jau keliauja musu ciuzinis ax.gif
Atsakyti