QUOTE(~MILENA~ @ 2011 10 07, 21:26)
Tai mes buvome ten kur kavine ant kampo
bet iejote ne i ta iejima
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2011 10 07, 22:19)
Siandien pavyko siek tiek pagulineti ant kai kuriu ciuziniu
Is bandytu labiausiai prie sono prikibo FEY and CO Auriga ir HUCKLA Savoy. Konsultantai juos man rekomendavo kaip galimus deti ant plokstes, bet dabar ziuriu internete aprasymus, tai suzymeta, kad butinos groteles
Ka mano sios temos ekspertai ar galeciau juos deti ant plokstes? Ir kaip mano pasirinkimas ar normalus, ar uz ta kaina reiktu i dar ka nors atkreipti demesi? Aciu uz patarimus
Na is tiesu nei vieno ciuzinio negalima deti ant groteliu. Kodel? Todel, kad yra toks vartotoju gynimo istatymas, kuris numato, jos garantija bet kokiems ciuziniams yra taikoma tik tada, kai po apacia (po ciuziniu) yra groteles, ir tarp lentjuosciu nera didesnis tarpas nei 4cm. Tai va, geriausiai vis del to kvepuoja spyruokliniai ciuziniai todel jei jus juos pakankamai daznai vartysite ir vedinsite, tai jie neblogai tarnaus ir ant plokstes, tik nepamirskite, padejus ciuzini ant kieto pagrindo, jis automatiskai irgi sukieteja, todel kai rinksites pamastykite ir apie tai.
Jusu pasirinkti variantai yra puikus, jei norite sutaupyti, tai analogiskas ciuzinys Aurigai yra TFK Gold7Zonen, jam siuo metu taikoma akcija -20%, tada kaina gaunasi patrauklesne. Dar is tiesu yra geru variantu ir is Kolo. Is kokio miesto esate? pasakyciau, ka dar pasibandyt.
Papildyta:
QUOTE(liepa27 @ 2011 10 07, 18:45)
mes irgi jngiames i ciuziniu ieskotoju gretas
Kiek skaiciau,susidariau nuomone ,kad neblogas ciuzinys nelabai didelio svorio zmonem(as arti 60 kg sveriu,vyras kazkur 60.5)yra Lono Athena Plus.o kaip su grotelem siam ciuziniui? turbut lova su patalynes deze reiktu pamirst renkantis si ciuzini
Na butinos groteles tam, kad jus neprakaituotumet, patalynes deze yra tik nerekomenduotina. Kodel ieskote su viskoelastine medziagele? Uz sia kaina galite nusipirkti labai gera ir aukstesni, geresnio profilio t.y. pagal jusu svorius putu poliuretana. O jei dar pataikysite ant kokios siuo metu vykstancios akcijos, tai ir sutaupysite. Be to galesite neatsisakyti patalynes dezes.
Pasibandykite gero tankio (virs 40RG), gerai isprofiliuotus, giliau ispjaustytus, pagal naujesnes technologijas pagamintus ciuzinukus. Jais prekiauja daugelis.