Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 21, 15:58)
ziurkyte 4u.gif varge vargeli, butinai tirt vyra!as galvojau,kad seniai jis tirtas.

Neina jis. Vaistus sugeria, kai mano ginė išrašo, bet pas gydytoja neina. doh.gif Dabar jau viskas, sakiau kol nenueis, neturėsiu su juo jokių reikalų. verysad.gif Nebegaliu jau, nusibodo, kiek galiu kankintis.

Vakar ligoninei kad pratrūkau. Niekad neverkiu prie svetimų žmonių, bet taip įsiraudojau pas gydytoją, paskui net gėda buvo. blush2.gif Bet pasikalbėjom paskui, jis man viską išaiškino, ne taip kaip kiti gydytojai.
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 09 21, 17:04)
Neina jis. Vaistus sugeria, kai mano ginė išrašo, bet pas gydytoja neina.  doh.gif Dabar jau viskas, sakiau kol nenueis, neturėsiu su juo jokių reikalų.  verysad.gif Nebegaliu jau, nusibodo, kiek galiu kankintis.

Vakar ligoninei kad pratrūkau. Niekad neverkiu prie svetimų žmonių, bet taip įsiraudojau pas gydytoją, paskui net gėda buvo.  blush2.gif Bet pasikalbėjom paskui, jis man viską išaiškino, ne taip kaip kiti gydytojai.

Na bet irgi užsispyręs..Juk dėl tavęs viskas..kad tik tau būtų geriau ir jokių skausmų..Tokie jau jie...jei maniškiui reiktų iškęst ką moterims tenka, tai turbūt nusišautų su durų rankena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 09 21, 16:42)
Sveika pasidaryk kraujo tyrima CA125 jis dazniausiai teisingai parodo yra endo ar nera, o LP metu nustatoma stadija ir isplitimas, bent man taip gine aiskino ir visiskai neklydo  g.gif

Aciu visoms uz patarimus, vis gi tikiuosi, kad gal mano baimes is pirsto lauztos... kaip ten apie ta vilti motina... 4u.gif , o tas CA125 ne su onkologija susijes?.. As dar per mazai zinau apie endometrioze, ji irgi kazkoki rysi su onko turi?.. Nes mane kai operavo pirmaji karta (buvo cista), nepaisant atsakymo, kad "daugiausia duomenu uz endometrioidine cista", jokio special gydymo neskyre, nors patekau pas tikrai gera chirurga, tada tik pasake, kad viskas jau gerai, gyventi ir dziaugtis... o pries mm gydytoja dabar buvo irgi cista pamaciusi net 5,5cm, bet va vakar mane Vanagas ziurejo ir neber tos cistos - sake gerai, kad kinta... O as visai susimaisius, nieko nesuprantu, cia tos cistos i tema ar ne... Todel prasau atleisti, jei vietomis nusikalbu blush2.gif
Atsakyti
Ice Tea, kaip gera, kad vis apsireiški... smile.gif O dar geriau, kad namuką augini ir krebždenimus jauti thumbup.gif
Aš tai keistai... Dabar sėdžiu prie kompo ir galvoju, ar man galva svaigsta, ar man pervargimas kažkoks, ar koks biesas... Prieš pora valandų kankino sąrėmiai, maniau, kad pramuš mm, ačiū die, tik žarnynas išsivalė. Apsižiūrėjau, kad ryte pamiršau progesterono dozę, tai gal viskas dėl to čia taip, nors kažin ar tas vienas žirniukas ką keistų.
Ryte dariau NT, aišku, šnipštas. Nuleidau kraują, ryt bus aišku, kuo baigiasi šis istorijos etapas. Jau pasidomėjau šaldytų embrioniukų perkėlimo kaina. Manau, kad ilgai netempsiu gumos, jau į šią balą lipęs sausas nekelsi.
Jei ne tas nelaimingas HCG prieš savaitę, gal būčiau gyvenusi ramiai ir laimingai ligi šiandien ar ryt, o jis taip sujaukė, kad net ir kai kam labai jau aiškūs nėštumo simptomai man tik vaistų poveikis ir artėjančios mm.
Va taip ta Kristinukė gyvena. Ir vis tiek dievo į medį nevaro... Kadangi automobiliuko laikinai neturiu, iš laboratorijos pavežėjo, kiek reikia, man, vargšelei, nepažįstama moteris... Pasirodo, jai gimdos kaklelio vėžys, o aš sakau, šiandien kabo ant plauko - 20 000lt. Kaip jums atrodo, kas svarbiau... nors jai pasirodė, kad mano auka baisiai didi. Nė velnio.
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 09 21, 16:47)
o koks uždegimas pas tave? gali būti, kad pas vyruką viskas..pas mane kai būdavo pienligė tai pastoviai abu tablėtes gerdavom.. smile.gif

pienlige neuzkreciamas dalykas tad abien nereikia..candida nuolat pas zmogu gyvena,o pradeda dziugaut tada kai imunitetas nusilpes buna,tada ji jau karaliaut pradeda.
Stryga,pas gera speca pataikei,jei jis visam lp paradui diriguos tai zinok esi gerose rankose.!
Ziurkyte,dar vienas dalykas,nenoriu aisku tokiu zodziu sakyt,nes nemalonu,bet tie tavo pasikartojantys uzdegimai ir vyro nenoras tirtis tai man kelia nerima del sukimo i kaire,nes paprastai jau jei issigydai tai nelabai ir atsinaujina taip daznai..nes pas mus rado tokia zaraza kazkada vos ne pries metus tai vyras iki siol eina kontrolei,nes ka rado buvo sunkiai sunaikinama bacila ir teko tragiska gydymo kursa praeit,nes ta bacila sunkiai sunaikinama buvo,tai kankinomes lb ilgai..
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 21, 16:37)
Ziurkyte,dar vienas dalykas,nenoriu aisku tokiu zodziu sakyt,nes nemalonu,bet tie tavo pasikartojantys uzdegimai ir vyro nenoras tirtis tai man kelia nerima del sukimo i kaire,nes paprastai jau jei issigydai tai nelabai ir atsinaujina taip daznai..nes pas mus rado tokia zaraza kazkada vos ne pries metus tai vyras iki siol eina kontrolei,nes ka rado buvo sunkiai sunaikinama bacila ir teko tragiska gydymo kursa praeit,nes ta bacila sunkiai sunaikinama buvo,tai kankinomes lb ilgai..

Aš apie tai ir pagalvoju. Nors aišku dievagojasi kad ne, ir įsižeidžia labai kai taip pasakau. doh.gif Man net kažkada viena ginė užmetė, ar tavo vyras nefūristas. doh.gif Nu žodžiu, vakar isterija kai prasidėjo, tai pasakiau, arba daro ką nors, arba eina išvis po velnių, jokių santykių neturėsiu, kol nenueis.

Man vakar net gydytojas pasakė, kad moterį gerbiantis vyras privalo eiti pasitikrinti, jei jo moteriai taip vyksta, ir neleisti jai kankintis.

Kaip gerai kad čia Jus turiu, išsikalbėti galiu. verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 21, 17:37)
pienlige neuzkreciamas dalykas tad abien nereikia..candida nuolat pas zmogu gyvena,o pradeda dziugaut tada kai imunitetas nusilpes buna,tada ji jau karaliaut pradeda.
Stryga,pas gera speca pataikei,jei jis visam lp paradui diriguos tai zinok esi gerose rankose.!

Lauraz5, aciu uz palaikyma! Man Vanagas irgi labai patiko, nieks anksciau manes taip nuodugniai neklausinejo, kaip jis, nors ir pirma mano operacija irgi stebuklas buvo - man nakti plyso cista (3 dienas nedatraukiau iki planuotos operacijos) ir patekau pas Sedziniauska is II ligonines, net Vanagas vakar per konsultacija pasake, kad gerai patekau... O siaip mano akys is baimes tokios dideles, nes be savo tada plysusios cistos ir be pienligiu gyvenime jokio uzdegimo jokios bedos neturejau... Skausmai tik menesiniu metu ir po ju kiek "sokolado"... Jauciuosi sveika, tik va leliaus vis ner... cray.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2011 09 21, 16:52)
ir patekau pas Sedziniauska is II ligonines, net Vanagas vakar per konsultacija pasake, kad gerai patekau...

man sedziniauskas labai patinka. 4u.gif vakar ir ginekologas man pabuvo, ir psichologas. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 21, 17:37)

Na kažkaip drysčiau ginčytis..nes būdavo išsigydai pienligę, o po smileysex.gif vėl viskas iš pradžių..tai net nežinau..po tablėtyčių man ir manajam pienligės atsikratydavau ilgesniam laikui nei iki pirmų santykių..
Atsakyti
sveikutes,
visu pirma kristiniuke, laikau kumscius wub.gif
ir dar kalbejot apie pienlige ax.gif net nezinau ar butent cia suo pakastas, bet as jau kokius keturis metus atsisakiau stringu, nesioju tik medvilnines kelnaites ir naudoju Vagisan intymios higienos prausikli. nezinau ar sutapimas, bet per ta laikotarpi ne karto tos bjaurybes taip ir nebuvo. kiek eme tepinelius, ir nestumo metu visi tyrimai buvo super.
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 09 21, 16:42)
Sveika pasidaryk kraujo tyrima CA125 jis dazniausiai teisingai parodo yra endo ar nera, o LP metu nustatoma stadija ir isplitimas, bent man taip gine aiskino ir visiskai neklydo  g.gif

jei pagal šį tyrimą nustatoma endometriozė..tai tada aš nieko nebesuprantu doh.gif
man darė šį tyrimą, ir pasakė, kad jis tik rodo ar nėra vėžinių ląstelių..tyrimas buvo geras, jokių piktų dalykų nerado, bet pagal cistos turinį spėja, kad ji endometriozinė. Dėl to ir LP paskyrė.. o tai šis tyrimas tuo pačiu parodo ir endo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2011 09 21, 17:31)

ir dar kalbejot apie pienlige ax.gif net nezinau ar butent cia suo pakastas, bet as jau kokius keturis metus atsisakiau stringu, nesioju tik medvilnines kelnaites ir naudoju Vagisan intymios higienos prausikli. nezinau ar sutapimas, bet per ta laikotarpi ne karto tos bjaurybes taip ir nebuvo. kiek eme tepinelius, ir nestumo metu visi tyrimai buvo super.

Nenešioju ir aš stringų, tik medvilnines. Nenaudoju tamponų niekada. Prausiu irgi specialiu prausikliu, bet.... Tik pageriu antibiotikų, ir iš kart šita zaraza puola. doh.gif
Atsakyti