o man ne viena gydytoja pasakė, kad jei bėdos apačioje (suprask, gimda, kiaušidės), tai bus bėdų ir viršuje (suprask, krūtyse) ir atvirkščiai....
ir dar, tiek mano mylima ginekologė, tiek mamologė, pasakė, kad bėdos su krūtimis (cistos) atsirado nuo endo.
šiaip sutinku su Kristinuke. tik vienoms ryškiau tas hormonų disbalansas pasireiškia, kitoms - ne.
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 21, 16:16)
ok ok ,kristinuk,nesiginciju,tu gi apie hormonus geriau ismanai negu as,kaip tu sakai nukrypimu pas mane nera..tai taip pagalvojau..tikrai endo mistine liga,bent zinotum kaip nuo jos saugotis.
Bet jau snd kaip susinervinau siaubingai!perskaiciau laikrasty kad yra 25tukst produktu kur yra sudety sojos!siaubas,juk soja endo maistas irgi nes skatina estrogenu gamyba! Zodziu valgai ir maitini endo to pats nezinodamas!neveltui tos endo daugeja,kai tos sojos visur prikista x:
Bet jau snd kaip susinervinau siaubingai!perskaiciau laikrasty kad yra 25tukst produktu kur yra sudety sojos!siaubas,juk soja endo maistas irgi nes skatina estrogenu gamyba! Zodziu valgai ir maitini endo to pats nezinodamas!neveltui tos endo daugeja,kai tos sojos visur prikista x:
Aš tai jau padariau išvadą, kad pats veiksmas GYVENTI yra kenksmingas Kvėpuoji nesveiku oru, valgai nesveiką maistą( nes sveikas tik tas kas užauga pas močiutę kaimę ir tai su klaustuku), geri nesveikus gėrimus..žodžiu...ir tt
Uffff, na ir senai buvau uzsukus. Bandysiu ka atsimenu pakomentuot.
Mano atveju hormonai ir dar keli tyrimai idealus buvo, bet endo turiu.
Geriau ir Gintarita, bet....... Suma pasirode perdidele, kad sulaukciau rezultatu. Geriau tris menesius, bet.... nieko nepajutau.
Kas dar cia.... Ai, va- Kristinuke, kaip tu??? Labai laikau kumstukus uz tave.
Na o mes esam jau 6,25 cm ugio ir mamukas jau po truputi jaucia svelnius pakutenimus is vidaus.
Linkejimai visoms. Ai, dar noriu pasakyti, kad sita liga pazabosit tik tada, kai su ja susigyvensit, nes kiekvienas jusu nervukas endo tik maitina ir dziugina.
Geriau ir Gintarita, bet....... Suma pasirode perdidele, kad sulaukciau rezultatu. Geriau tris menesius, bet.... nieko nepajutau.
Na o mes esam jau 6,25 cm ugio ir mamukas jau po truputi jaucia svelnius pakutenimus is vidaus.
Linkejimai visoms. Ai, dar noriu pasakyti, kad sita liga pazabosit tik tada, kai su ja susigyvensit, nes kiekvienas jusu nervukas endo tik maitina ir dziugina.
QUOTE(Ice tea @ 2011 09 21, 16:25)
Uffff, na ir senai buvau uzsukus. Bandysiu ka atsimenu pakomentuot.
Ice tea, aš čia nauja, bet tavo istorija jau tyliai perskaičiau..aišku ne viską, dar nespėjau visų forumų iššniukštinėti...Labai tave sveikinu, tokios istorijos kaip tavo tikrai nuteikia pozityviai...ir sumažina biškiuką nervukus. Skaičiau tavo pasisakymus apie džoką? kas tas yra? Sorry jei ten kažkur forume rašei..gal aš dar iki jo nedaėjau..
[quote=irmuciukasss,
Pagooglink api Su dzok- tikrai labai nemazai info yra, nes sitoj temoj jau minejau apie tai ir nelabai kam idomu buvo, todel.... Nesinori karkseti
As siaip uz netradicine medicina, nes tradicine..... Ai patylesiu
Pagooglink api Su dzok- tikrai labai nemazai info yra, nes sitoj temoj jau minejau apie tai ir nelabai kam idomu buvo, todel.... Nesinori karkseti
[quote=Ice tea,2011 09 21, 16:38]
[quote=irmuciukasss,
[/quote]
Aga..ačiū už pilną pavadinimą Na aš tai ja pradedu tikėti.. biški ne į temą, bet turėjau mimikos raukšleles aplink akis, kremukai nepadejo..Prieš porą dienų valausi akis ir matau, kad jos jau žymiai mažesnės..Pradėjau mastyti kas pasikeitė mano gyvenime..ogi pradejau puodais arbatėles imunitetui stiprinti gerti...be cukraus be nieko..tai matyt jos čia pagelbėjo
[quote=irmuciukasss,
[/quote]
Aga..ačiū už pilną pavadinimą Na aš tai ja pradedu tikėti.. biški ne į temą, bet turėjau mimikos raukšleles aplink akis, kremukai nepadejo..Prieš porą dienų valausi akis ir matau, kad jos jau žymiai mažesnės..Pradėjau mastyti kas pasikeitė mano gyvenime..ogi pradejau puodais arbatėles imunitetui stiprinti gerti...be cukraus be nieko..tai matyt jos čia pagelbėjo
QUOTE(stryga @ 2011 09 21, 11:11)
Sveikos, merginos! Esu naujoke ir noriu i jusu buri , jau parasiau i laparoskopijos skyreli, bet kuo toliau skaitau, tuo baisiau darosi ir galvoju, kad gal ir cia mano vieta... Man paskirta laparoskopija, gydytoja siunte "istirti kiausintakiu praeinamuma", bet dabar issigandau endometriozes. Skaiciau skyrelio pradzioje pozymius - tai sau galiu priskirti tik "sokolada", bet esu turejusi cista, laparotomijos atsakyme - "daugiausia duomenu uz endometrioidine cista", o dabar, kai jau daugiau kaip 2 metai negaliu pastoti, mane ima siurpas nuo minties, kad iki to gydytoja sake, kad bent dvejus metus reikia stengtis, nes is pirmo karto tik serialuose pastoja... imu bijoti, kad per ilgai laukeme... . Sakykit, o hormonu tyrimuose atsispindi endometrioze? Nes tuos pasidariau, gydytoja ziurejo, sake, viskas normoj... Ar endometrioze iskreipia hormonus?... Pradedu mirti is baimes - as eziukas ruke, drebantis nuo nezinomybes
Sveika pasidaryk kraujo tyrima CA125 jis dazniausiai teisingai parodo yra endo ar nera, o LP metu nustatoma stadija ir isplitimas, bent man taip gine aiskino ir visiskai neklydo
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 09 21, 16:43)
Sveikos
Man ir vėl uždegimas. Vis dar labai skauda, o dabar nuo vaistų dar ir apdujus visa. Gydytojas iš kart paklausė, ar mylėjausi, teko prisipažinti. Sakė būtinai vyrui reikia tirtis. Matomai pas jį koks gėris gyvena, o kadangi pas mane ten amžinos problemos, tai uždegimai ištisai.
Man ir vėl uždegimas. Vis dar labai skauda, o dabar nuo vaistų dar ir apdujus visa. Gydytojas iš kart paklausė, ar mylėjausi, teko prisipažinti. Sakė būtinai vyrui reikia tirtis. Matomai pas jį koks gėris gyvena, o kadangi pas mane ten amžinos problemos, tai uždegimai ištisai.
o koks uždegimas pas tave? gali būti, kad pas vyruką viskas..pas mane kai būdavo pienligė tai pastoviai abu tablėtes gerdavom..
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 09 21, 15:47)
o koks uždegimas pas tave? gali būti, kad pas vyruką viskas..pas mane kai būdavo pienligė tai pastoviai abu tablėtes gerdavom..
maniškis ir gerdavo. Bet ginė mano jam vaistų išrašydavo, jo netyrė niekas. tai sakė jam reikia išsitirti, kad žinotų kokių tiksliai jam vaistų reikia.
Man mažojo dubens uždegimas.
ziurkyte varge vargeli, butinai tirt vyra!as galvojau,kad seniai jis tirtas.
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 09 21, 13:57)
maniškis ir gerdavo. Bet ginė mano jam vaistų išrašydavo, jo netyrė niekas. tai sakė jam reikia išsitirti, kad žinotų kokių tiksliai jam vaistų reikia.
Laikykis , gaila, kad niekuom negaliu padeti , tai bent sita siunciu