QUOTE(stryga @ 2011 09 21, 15:11)
Sveikos, merginos! Esu naujoke ir noriu i jusu buri
, jau parasiau i laparoskopijos skyreli, bet kuo toliau skaitau, tuo baisiau darosi ir galvoju, kad gal ir cia mano vieta... Man paskirta laparoskopija, gydytoja siunte "istirti kiausintakiu praeinamuma", bet dabar issigandau endometriozes. Skaiciau skyrelio pradzioje pozymius - tai sau galiu priskirti tik "sokolada", bet esu turejusi cista, laparotomijos atsakyme - "daugiausia duomenu uz endometrioidine cista", o dabar, kai jau daugiau kaip 2 metai negaliu pastoti, mane ima siurpas nuo minties, kad iki to gydytoja sake,
kad bent dvejus metus reikia stengtis, nes is pirmo karto tik serialuose pastoja... imu bijoti, kad per ilgai laukeme...
. Sakykit, o hormonu tyrimuose atsispindi endometrioze? Nes tuos pasidariau, gydytoja ziurejo, sake, viskas normoj... Ar endometrioze iskreipia hormonus?... Pradedu mirti is baimes - as eziukas ruke, drebantis nuo nezinomybes
Sveika,dar nepanikuok kol nepadaryta LP ir nera diagnozes
Is pirmo karto ne tik serialuose pastoja, bet ir realiam gyvenime- tik deja mazas procentas (su sunum papuoliau i ta maza proc.
), o laukti du metus- irgi absurdas
As po keliu menesiu pastangu jau nulekiau pas gyd. ieskoti priezasties, buvo padaryti visi reikalingi tyrimai, viena cikla stimuliacija, mazinau PRL,o birzeli jau susitariau del LP rugs.men., rytoj jau savaite kaip po jos
Mano nepastojimo stazas metai ir 2 men. ir siai dienai turiu diagnoze-I st. endo (tfu,tfu,tfu), o pries 6 metus turejau III st.
Manau kad endo hormonams jokios itakos neturi, bet gal kitos, labiau patyrusios mergaites gerau zino
Papildyta:
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 09 21, 16:02)
Na kaip čia pasakius..Gal ta gydytoja ir gera pjaustytoja
bet visa kitą..Nesitikiu, kad mane kaip vaiką už rankytės laikytų ir popintų, kad nebijočiau ir pan, tam yra pasichologai..bet bent paaiškinimo apie opreraciją ir kokia situacija kaip pacientė galėčiau tikėtis..Buvau įsidėjus vokelį gydytojai, tačiau, kai nuėjus daryt echoskopo ji dar man už kasos pradėjo tampyt ir šaukt, tai ką aš žinau
dabar juokinga..tada taip nebuvo..po operacijos net neatėjo..pasirodė kitą dieną paspaudė pilvą, paklausė ar neskauda ir išbėgo..informacijos nulis.o kas tave operavo?
Klausiau todel kad girdejau neigiamu atsiliepimu, butent apie prieziura, informacijos suteikimo
Mane
S.Raciniene
Pas ja dar pries pirma LP atvede mano pazistama, esu tikrai patenkinta sia gyd.
Aisku visa laika jai atsiliginu, bet ir visos procedurus atlieka man pati ( dreno ir siulu traikimas) ir siandien vaziuoju pas ja i ligonine siulus traukti
O kur tau trauks? Dar yra ten gera gyd.
Tatjana, bet pavardes neatsimenu