Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(mimoza:) @ 2011 09 19, 20:41)
Vis paskaitineju postus ir man susidaro toks ispudis, kad pas daugeli mergaiciu, turinciu endo, turi problemu su niezejimais, deginimais (pienlige) ir gimda pakrypus i nugaros puse  g.gif
Gal cia susije g.gif

na pienlige yra candida grybelis, kuris sukelia uzdegimus, jei jo negydai ax.gif o uzdegimai isprovokuoja endo kiek esu girdejusi ax.gif man atrodo Ice Tea dar geriau zinotu ar sigulis g.gif

QUOTE(irmuciukasss @ 2011 09 19, 21:10)
Girdėjau, kad nuo tų visokių uždegimų padeda praplovimas medetkų nuoviru. tai va nuo šiandien bandysiu. Nes ir mane visokios kvarabos puola..pienligė kiek gydyta, plius dar žaizdelė gimdos kalelyje..

medetkos tai mazina uzdegima ax.gif jau apie zoleles tai as labai domiuosi ax.gif as tai dar prausiuosi kalio permanganato tirpalu jau kai neiskenciu, nes jau vaistus po 30 lt pirkt kelis kart i men tai jau man prabanga doh.gif
Atsakyti
Kristinuke, laikykis 4u.gif viskas bus gerai! friends.gif

Laura, aš, kai pienligė prikibdavo, greit sodą panaudodavau... į litrą šilto vandens valg. š. sodos ir prasiplauni... kažkaip man padėdavo atsikratyt to šlykštaus jausmo, o ir viena pažįstama dėkojo už šį "receptą". ax.gif

ziurkyte, sėkmės šiandien 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Ar priimsite i savo saunu buri? ax.gif
Trumpai papasakosiu savo istorija:
su vyru leliuka jau planuojame daugiau nei du metus, pries 5 men. dariausi LP, rado endo, bet nezinau kokia stadija, nes gyvenu ne LT, po operacijos gydytojas man israse Ova mit pagerti puse metu ( vaistas panasus i clomifena) geriu ji 2d. nuo mmm pradzios 5 dienas,kolkas rezultatu jokiu schmoll.gif ,
Kiek suprantu gydymas totaliai skiriasi nuo gydymo LT.
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 09 19, 22:10)

Mes su tavim vienu metu LP darem , tu rugs. 14, o as rugs. 15 Lazdynu lig. 4u.gif
Gal ir matemes blush2.gif
Lauraz5 tame sarasiuke, kuri tu pildai apie endo, yra info apie ligonines ir gyd., tai as pirma sarase, bet yra jau tokia ligonine tik su kitu pavadinimu- greitosios pagalbos, tai cia ta pati. As ligonines pavadinima nurasiau nuo operacijos protokolo. Gal irasyk mane prie greitosios pagalbos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 09 20, 08:47)
Mes su tavim vienu metu LP darem , tu rugs. 14, o as rugs. 15 Lazdynu lig.  4u.gif
Gal ir matemes  blush2.gif
Lauraz5 tame sarasiuke, kuri tu pildai apie endo, yra info apie ligonines ir gyd., tai as pirma sarase, bet yra jau tokia ligonine tik su kitu pavadinimu- greitosios pagalbos, tai cia ta pati. As ligonines pavadinima nurasiau nuo operacijos protokolo. Gal irasyk mane prie greitosios pagalbos  blush2.gif

gal netyčia kur koridoriuose prasilenkėm:) nes palatos draugės tikrai nebuvom:) smile.gif kada tave išrašė?
Papildyta:
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 19, 22:12)
na pienlige yra candida grybelis, kuris sukelia uzdegimus, jei jo negydai ax.gif o uzdegimai isprovokuoja endo kiek esu girdejusi ax.gif man atrodo Ice Tea dar geriau zinotu ar sigulis g.gif
medetkos tai mazina uzdegima ax.gif jau apie zoleles tai as labai domiuosi ax.gif as tai dar prausiuosi kalio permanganato tirpalu jau kai neiskenciu, nes jau vaistus po 30 lt pirkt kelis kart i men tai jau man prabanga doh.gif

na bent būt nauda iš tų vaistų..taip, jie padeda..savaitei kokiai arba iki sekančių mm..o poto vėl viskas iš naujo..tai beviltiška ir pirkt kažką.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 09 20, 10:32)
gal netyčia kur koridoriuose prasilenkėm:) nes palatos draugės tikrai nebuvom:) smile.gif kada tave išrašė?
Papildyta:

Kad nebuvom tai as zinau, nes musu palatoj niekam neoperavo L.Lenkutyte Mane israse rugs. 16, kita diena po LP 4u.gif As gulejau 007 palatoj blush2.gif O tai kaip tau si gyd.?
Atsakyti
QUOTE(Andzeliukasdd @ 2011 09 20, 07:50)
Ar priimsite i savo saunu buri? ax.gif
Trumpai papasakosiu savo istorija:
su vyru leliuka jau planuojame daugiau nei du metus, pries 5 men. dariausi LP, rado endo, bet nezinau kokia stadija, nes gyvenu ne LT, po operacijos gydytojas man israse Ova mit pagerti puse metu ( vaistas panasus i clomifena) geriu ji 2d. nuo mmm pradzios 5 dienas,kolkas rezultatu jokiu  schmoll.gif ,
Kiek suprantu gydymas totaliai skiriasi nuo gydymo LT.

sveikute!ir tau vietos atsiras..bet gal ben tasku skaicius kazkoks duotas?tada galeciau pasakyt kokia st..o tokius vaistus pirma kart girdziu..gal gali parasyt veikliaja medziaga,kad bent isivaizduociau kas cia per preparatas,tejo girdeti ka UK gydymo sistema tragiska..
QUOTE(kimberley7 @ 2011 09 20, 08:47)
Lauraz5 tame sarasiuke, kuri tu pildai apie endo, yra info apie ligonines ir gyd., tai as pirma sarase, bet yra jau tokia ligonine tik su kitu pavadinimu- greitosios pagalbos, tai cia ta pati. As ligonines pavadinima nurasiau nuo operacijos protokolo. Gal irasyk mane prie greitosios pagalbos  blush2.gif

ok kai galesiu patvarkysiu,nes as is kns tai nzn..blush2.gif
pasislepus,ziauriai dekui uz patarimus!matyt pienlige buna soda nugesina ja.
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 20, 15:00)

Tai nieko, ta ligonine turi daug pavadinimu...as pati tikra pavadinima suzinojau tik is israso blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 20, 14:00)

nėr už ką ax.gif

Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 20, 14:00)
sveikute!ir tau vietos atsiras..bet gal ben tasku skaicius kazkoks duotas?tada galeciau pasakyt kokia st..o tokius vaistus pirma kart girdziu..gal gali parasyt veikliaja medziaga,kad bent isivaizduociau kas cia per preparatas,tejo girdeti ka UK gydymo sistema tragiska..

thumbup.gif

sveikute, perziurejau visa savo ligos istorija, ten jokiu skaiciuku nera schmoll.gif , tik parasyta Endometrium 0.2 cm. Vaistuku veiklioji medziaga yra clomifene citrate, ir dar parasyta Anti-oestrogen.
As gyvenu ne UK, Singapure, Azijoje biggrin.gif

Labai dziaugiuosi, kad priemet mane i savo buri 4u.gif
Atsakyti
na tada speju,kad endo pas tave nesiekia net 1st!tai juk puiku!na tu cia pas mus saules spinduliukas!matai pas mus 1-2stadijos,net negydo arba gydo progestinais,manau cia kazkuris is tu variantu..na ka lb laukia rezultatu!
Tiesa ar kiti tyrimukai daryti?nes jei istikruju pas tave tokia maza ta endo galvociau,kad ne ji uzkerta kelia stebukliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 09 20, 08:43)
Kristinuke, laikykis  4u.gif viskas bus gerai!  friends.gif

Laura, aš, kai pienligė prikibdavo, greit sodą panaudodavau... į litrą šilto vandens valg. š. sodos ir prasiplauni... kažkaip man padėdavo atsikratyt to šlykštaus jausmo, o ir viena pažįstama dėkojo už šį "receptą".  ax.gif

ziurkyte, sėkmės šiandien  4u.gif

Viskas gerai kol kas smile.gif Vyras namie, tai visai neleidžia užsiimti pašaliniais reikalais smile.gif smile.gif O sodą aš irgi panaudoju. Dar prieš daugiau kaip dešimtmetį, kai turėjau pirmųjų problemų su išskyromis, ginė tokį patarimą davė.
Papildyta:

Papildyta:
QUOTE(Andzeliukasdd @ 2011 09 20, 16:34)
thumbup.gif

sveikute, perziurejau visa savo ligos istorija, ten jokiu skaiciuku nera  schmoll.gif , tik parasyta Endometrium 0.2 cm. Vaistuku veiklioji medziaga yra clomifene citrate, ir dar parasyta Anti-oestrogen.
As gyvenu ne UK, Singapure, Azijoje  biggrin.gif

Labai dziaugiuosi, kad priemet mane i savo buri  4u.gif

O tu garantuota, kad tau rado endometriozę? Pagal tai, ką tu parašei, tai sakyčiau, jog endometriumas=gleivinės storis 0,2 cm. Kas yra labai nedaug ir endometriozei netgi per mažai. Gal kažkas išraše dar yra... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinuke: 20 rugsėjo 2011 - 17:48