Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(kristinuke @ 2011 10 06, 18:09)
console.gif Apmaudu... bet tavo laimė vis tiek ateis. 4u.gif

Kristinuke apmaudu tai, kad nesiliauja (.)(.) , pilvo ir strenu skausmai, jauciu mm pareis tookios , kad praeis noras atostogauti doh.gif ir dar baisu, kad nuo stimuliacijos nebutu kokiu cistu atsirade, visgi 6 foliai buvo doh.gif
o su visu kitu as jau buvau susitaikiusi kai kelis rytus is eiles pamaciau rysku I verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 10 06, 22:17)
Kristinuke apmaudu tai, kad nesiliauja (.)(.) , pilvo ir strenu skausmai, jauciu mm pareis tookios , kad praeis noras atostogauti  doh.gif ir dar baisu, kad nuo stimuliacijos nebutu kokiu cistu atsirade, visgi 6 foliai buvo  doh.gif
o su visu kitu as jau buvau susitaikiusi kai kelis rytus is eiles pamaciau rysku I   verysad.gif

I dar ne rodiklis, o negali būti dar per anksti... Na, kažkaip nesinori tikėti neigiamu rezultatu. Man juk ir po IVF šeštą dieną terodė 0,100. O čia IUI kažkaip ne viskas taip aiškiai žinoma, kada apsivaisino, kada implantavosi... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinuke: 06 spalio 2011 - 20:38
QUOTE(kristinuke @ 2011 10 06, 18:37)
I dar ne rodiklis, o negali būti dar per anksti... Na, kažkaip nesinori tikėti neigiamu rezultatu. Man juk ir po IVF šeštą dieną terodė 0,100. O čia IUI kažkaip ne viskas taip aiškiai žinoma, kada apsivaisino, kada implantavosi...  doh.gif

Labai dekui tau uz tavo tikejima ir palaikyma 4u.gif , bet as kazkaip jau nebetikiu ir vilciu nebededu verysad.gif
p.s. ale NT i kelione vistiek isimeciau biggrin.gif durna ir tiek doh.gif
Atsakyti
mergaites, noriu pasiklausti..man po lp mm veluoja, savaite laiko BT 37-37.1. Gal cia koks uzdegimas, gal reik begt pas gydytoja?
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 07, 08:39)
mergaites, noriu pasiklausti..man po lp mm veluoja, savaite laiko BT 37-37.1. Gal cia koks uzdegimas, gal reik begt pas gydytoja?

o gal nėštumo testą reik daryti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2011 10 05, 22:46)
Aš pastojau su cista, bet persileidau..operavusi gyd. labai smulkiai neaiškino, bet užsiminė kad: cista aplink save galėjo suformuoti kažkokį tai blogą lauką(kažkas su hormonais susiję), ko pasekoje ir galėjo atsitikti, jog persileidau.. Tiksliau nelabai ką galiu atpasakoti. Aš daug tyrimų po to pasidariau, bet priežasties niekas nerado. Tai manau, jog šis variantas tikėtinas g.gif

tada tikiuosi, kad ir mano atveju tai buvo priezastis ir kad kitu su tuo susijusiu bedu neturiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 10 07, 08:41)
o gal nėštumo testą reik daryti lotuliukas.gif

nea...dariausi jau pries 4 dienas...riebus I. Tad galvoju ar ner blogai kad BT laikosi tokia.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 07, 09:03)
nea...dariausi jau pries 4 dienas...riebus I. Tad galvoju ar ner blogai kad BT laikosi tokia.. schmoll.gif

arba kartok NT arba pamatuok temperatūrą pažastyje. Kelinta DPO būtų? ND buvo?
Atsakyti
Sveikos! Man pagaliau prasidejo mmm, bet tokios keistos, nei skauda, ir vos vos teplioja. Tas pats ir po lp buvo, tik tepliojo tris dienas. Ar cia taip normalu?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti