Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 09 19, 08:50)
Vis dar mmm nesulaukiau, o skausmas nesiliauja.  ir svarbiausia jaučiu pati kalta.  Gydytojas liepė mėnesį su vyru  smileysex.gif neturėti, o aš nesusilaikiau.  Gerai jaučiausi.... O va nuo vakar pietų dabar nebesiliauja skaudėti, vaistai nuo skaumo kiek apmalšina ir vėl.  Kodėl buvau tokia kvaila, ir gydytojo neklausiau.

o gal tau cia nepramusa? g.gif ar tempa sonus ir apacia pilvo?raizo? man budavo, kad kol pramusa tai vos ne sienom lipdavau iki nualpimo budavo skausmai, bet nemanau kad cia ND butu kalti tikrai...na bet del viso pikto pasikonsultuok mirksiukas.gif butinai lauksim ziniu kaip tau ten sekasi .laikykis 4u.gif
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 09 19, 10:36)
Mane tie skausmai ištisai kamuoja, nesibaigiantys uždegimai. Galvojau po LP bus kitaip.....

jei kartojasi uzdegimai, butinai saugok kojas, ir butinai vartok vitaminus ir dar ar tirta pas tave zarazos?nes kiek man zinoma zarazos sukelia daznus uzdegimu..o uzdegimai negerai doh.gif
QUOTE(avvka @ 2011 09 19, 11:22)
Ech tie hormonai.. Na ir siaip esam mes stiprios moterytes, bet kartais vis vien Siai dienai yra taip, nu ir kas, rytoj bus viskas kitaip. Pasakai pati sau, kad vis vien, nesvarbu kada, ir nesvarbu kiek pastangu kainuos, bet tu pasieksi savo tiksla. Klumpi, atsistoji ir vel pirmyn. Mergyt, noriu isijungus SM pamatyti tavo posta, kad si syki jums tikrai pavyks. Atsipalaiduok, priimk save tokia, kokia esi, negalvok apie jokias endo, daryk tai, kas tave ramina ir t.t Na, tiesiog negalvok apie tai, kaip apie neiveikiama misija, galvok apie tai, kad, tai tik laiko klausimas
Ir is vis, kol bus moteru, pastojusiu su endo, niekas manes neitikins, kad gali but kazkaip kitaip

zinau, saule, as tik pergyvenu del to duoto laikotarpio... ax.gif nes deja musu ND visiskai nera jau 4 men doh.gif verysad.gif o jei ir buna tai deja be pabaigos doh.gif todel ir vilties man nera doh.gif todel ir pergyvenu doh.gif
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 09 19, 17:04)
Buvau aš pas savo ginę šiandien. tai sakau ką man daryti jeigu boriu pastoti..ar leistis difa ar ne..O jin tai jeigu norit pastoti iškarto tai neileiskit, nes taip prarasit dar 6 mėnesius kažkur, o sakau gal kokias kt tada gert, o ji sako kad ne. Tik palaukt mėnesis kol praeis nuo narkozės ir bandyti.. Bet aš jau taip skeptiškai į ją žiūriu..netikiu tuom ką ji sako..juk iš čia esančių mergaičių patirties žinau, kad ta bjaurybė atsinaujina ir po poros mėnesių..Užsirašiau ketvirtadienį į vaisingumo kliniką, pas gydytoją Meškauskienę. Žiūrėsiu ką ji sakys..

doh.gif sakiau, kad negaistum laiko pas paprastas gines doh.gif juk akivaizdu kad nesupranta kas cia per liga doh.gif jei as buciau terliojusis su paprasta gine tai tikriausiai dar iki siol po pievas vaiksciociau...nes pas mane tokia situacija buvo po kurios galutinai griuvo pasitikejimas gydytojais paprastais...taigi buvo taip: po 4 metu laukimo, vieno gydytojo paskatinta nusprendziau, kad reikia man kazka daryti, nuejau pas paprasta gine..paaiskinau, kad 4 metus nera rezultato...o si man liepe matuot bazine temperatura ir bandyti 6 men berods doh.gif tipo kad mes gal neuztaikom ant vaisingu dienu doh.gif as vos neiskritau is batu, neuztaikom 4 metus???!!!! blink.gif to ir uzteko, kad daugiau pas ja eiciau tik siuntimo doh.gif jei buciau jos klausiusi buciaui dar iki siol laika gaisusi doh.gif sakiau, kad paprastos gines nera kompetetingos situose klausimuose schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 18, 23:07)
juostelej turetum pamatyti 4u.gif  ax.gif  blush2.gif
na tiesiog kaip tu sakai labai daug praejau..kad zinok jau nebetikiu...negaliu nieko sau padaryti,,,, nebetikiu ir  viskas...na bet nuo to gyventi nenustojau ax.gif gyvenu sau...nesiplesau....bet visko buna dar...

O aš labai tikiuosi, kad vieną dieną galėsiu tau parodyti tai ką dabar parašei...ir pasakyti tada:"niu tai kuo tu ten netikėjai?" ax.gif
O jei tu pati netikėsi, mes tikėsim ir už tave ir už save mirksiukas.gif
Atsakyti
Lauraz5, vitaminus geriu visada, kojas, šonus saugau. Nebesimaudau nei jūroje, nei ežere, nes bijau peršalti, ar zarazą kokią pasigauti. Saugau save kaip galiu. Pakeičiau n gydytojų. Tie uždegimai kartojasi ir kartojasi, sugeriu antibiotikus, 2 savaitės, ir vėl....Paskutinę ginę kai pradėjau lankyti, tai va pusę metų be uždegimų prabuvau. O vasaros pabaigoje vėl prasidėjo. doh.gif Kaip tikėjausi, kad po LP kažkas pasikeis, tuos židinius rado, uždegino. Galvojau bus geriau. Bet.... Tokia neviltis dabar apėmus. doh.gif Na, žiūrėsim ką ryt gydytojas pasakys.

Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2011 09 19, 19:19)
O aš labai tikiuosi, kad vieną dieną galėsiu tau parodyti tai ką dabar parašei...ir pasakyti tada:"niu tai kuo tu ten netikėjai?"  ax.gif
O jei tu pati netikėsi, mes tikėsim ir už tave ir už save  mirksiukas.gif

wub.gif wub.gif aciu, mergyt 4u.gif

QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 09 19, 19:27)
Lauraz5, vitaminus geriu visada, kojas, šonus saugau. Nebesimaudau nei jūroje, nei ežere, nes bijau peršalti, ar zarazą kokią pasigauti. Saugau save kaip galiu. Pakeičiau n gydytojų. Tie uždegimai kartojasi ir kartojasi, sugeriu antibiotikus, 2 savaitės, ir vėl....Paskutinę ginę kai pradėjau lankyti, tai va pusę metų be uždegimų prabuvau. O vasaros pabaigoje vėl prasidėjo.  doh.gif Kaip tikėjausi, kad po LP kažkas pasikeis, tuos židinius rado, uždegino. Galvojau bus geriau. Bet.... Tokia neviltis dabar apėmus.  doh.gif  Na, žiūrėsim ką ryt gydytojas pasakys.

o tau darytos chlamidiju, ureaplazmu tyrimai? g.gif sitos zarazos provokuoja uzdegimu atsiradima.... ax.gif o uzdegimai provokuoja endo atsiradima
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 09 19, 19:27)
Lauraz5, vitaminus geriu visada, kojas, šonus saugau. Nebesimaudau nei jūroje, nei ežere, nes bijau peršalti, ar zarazą kokią pasigauti. Saugau save kaip galiu. Pakeičiau n gydytojų. Tie uždegimai kartojasi ir kartojasi, sugeriu antibiotikus, 2 savaitės, ir vėl....Paskutinę ginę kai pradėjau lankyti, tai va pusę metų be uždegimų prabuvau. O vasaros pabaigoje vėl prasidėjo.  doh.gif Kaip tikėjausi, kad po LP kažkas pasikeis, tuos židinius rado, uždegino. Galvojau bus geriau. Bet.... Tokia neviltis dabar apėmus.  doh.gif  Na, žiūrėsim ką ryt gydytojas pasakys.

Tu žiūrėk, gal tau tikrai čia po lp kažkas valytis ruošiasi.... taip pamaniau, jei naktį labai blogai bus, tai nelauk ryto, gal į ligoninę tada važiuok? ne juokas vis gi schmoll.gif
laikykis friends.gif
o temperatūra nekyla?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarok: 19 rugsėjo 2011 - 18:44
bet uzdegimas manau, kad butu anksciau pasireiskes...pervelu uzdegimui g.gif manau kad tu teisi is dalies, kad norivalytis, tik kad nepramusa g.gif bent jau man taip budavo...kad spaudzia, skauda visur doh.gif o kai pramusdavo tai toks jausmas kad palengvedavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 19, 18:40)
wub.gif  wub.gif aciu, mergyt 4u.gif
o tau darytos chlamidiju, ureaplazmu tyrimai? g.gif sitos zarazos provokuoja uzdegimu  atsiradima.... ax.gif o uzdegimai provokuoja endo atsiradima

Darė. Kiek tyrė, tiek visokių gėrybių rasdavo doh.gif Ir vyras gydėsi, ir aš, ir vaistais, ir tepaliukais. Ir vyras tikrintis ėjo. Žodžiu... Pas mane dar su skydliauke problemos, seniau saujomis harmonus gėriau, organizmas nusilpęs, ir puola kas papuola. Dar po kiekvieno uždegimo antibiotikai, po jų visada pienligė.... Dar dabar ta endo. doh.gif Ai, einu nuo kompo su savo blogom emocijom. Ryt ateisiu pasipasakot.
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 19, 19:47)
bet uzdegimas manau, kad butu anksciau pasireiskes...pervelu uzdegimui g.gif manau kad tu teisi is dalies, kad norivalytis, tik kad nepramusa g.gif bent jau man taip budavo...kad spaudzia, skauda visur doh.gif o kai pramusdavo tai toks jausmas kad palengvedavo ax.gif

Nežinau ar logiškai aš šia dabar pasapaliojau, bet pamaniau, gal kaip nors gimda pasviro ar užsilenkė ir dėl to pramušti negali?..bet neimkit to už gryną pinigą, aš ne medikė..tiesiog pamaniau, jog labai negerai jei kažkas neleidžia viskam išeiti lauk ir kad skubi daktaro apžiūra būtų ne pro šalį..na nebent dar įmanoma kentėti g.gif pergyvenu už *ziurkyte*..na kaip ir mes visos
Atsakyti
na nepramusa tai net nezinau kodel istikro g.gif bet buna...

ziurkyte, neliudek taip...zinau ta malonuma kaip pienlige, nes pati kas menesi su ja draugauju doh.gif o kodel ji pas mane nzn nes nieks nepadejo, nei gerosios bakterijos, nei vitaminai , vaistai ir tai tik laikinai suveikia, kita men vel ta pati gadyne...galbut tau tiesiog reiketu keisti gyvenimo buda? g.gif gal patiri daug steso, netinkamai maitiniesi?pabandyk pasportuoti g.gif pabandyk pakeisti viska, nes antibai tai zinok tikrai slykstus dalykas doh.gif o apie pienlige neseniai girdejau, kad ji negydoma, pradeda "esti" antikunus doh.gif tada ir organizmas silpsta, o dar pas tave ir antibai prisideda...jei turi galimybe vartok dideliai kiekiais gerasias bakterijas...zodziu tau tikrai viska reikia susistatyti i vietas doh.gif na bet tikiu, kad D atlygins uz visas pastangas...tad neliudek mirksiukas.gif mes juk su tavimi mirksiukas.gif
Atsakyti
Vis paskaitineju postus ir man susidaro toks ispudis, kad pas daugeli mergaiciu, turinciu endo, turi problemu su niezejimais, deginimais (pienlige) ir gimda pakrypus i nugaros puse g.gif
Gal cia susije g.gif
Atsakyti
[quote=lauraz5,2011 09 19, 18:38]

doh.gif sakiau, kad negaistum laiko pas paprastas gines doh.gif juk akivaizdu kad nesupranta kas cia per liga doh.gif jei as buciau terliojusis su paprasta gine tai tikriausiai dar iki siol po pievas vaiksciociau...nes pas mane tokia situacija buvo po kurios galutinai griuvo pasitikejimas gydytojais paprastais...taigi buvo taip: po 4 metu laukimo, vieno gydytojo paskatinta nusprendziau, kad reikia man kazka daryti, nuejau pas paprasta gine..paaiskinau, kad 4 metus nera rezultato...o si man liepe matuot bazine temperatura ir bandyti 6 men berods doh.gif tipo kad mes gal neuztaikom ant vaisingu dienu doh.gif as vos neiskritau is batu, neuztaikom 4 metus???!!!! blink.gif to ir uzteko, kad daugiau pas ja eiciau tik siuntimo doh.gif jei buciau jos klausiusi buciaui dar iki siol laika gaisusi doh.gif sakiau, kad paprastos gines nera kompetetingos situose klausimuose schmoll.gif

ai aš tik šeip nuejau..pažėti ką pasakys..laiko dabar turiu..gi biletenis..tai ko man nenueit ir nemokamai nepasiklaust:) o vat ar tikėti, tai jau klausimas..aš netikiu.. smile.gif o taviškė situacija tai graudi...kaip tokia gydytoja išvis gali dirbti..čia kiekvienai paprastai mergaitei aišku, kad 4 metus neužtaikyt ant vaisungų dienų neįmanoma..Na nebent seksas kartą per pusmetį biggrin.gif na bet čia jau juokas pro ašaras..

Papildyta:
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 19, 20:31)
na nepramusa tai net nezinau kodel istikro g.gif bet buna...

ziurkyte, neliudek taip...zinau ta malonuma kaip pienlige, nes pati kas menesi su ja draugauju doh.gif o kodel ji pas mane nzn nes nieks nepadejo, nei gerosios bakterijos, nei vitaminai , vaistai ir tai tik laikinai suveikia, kita men vel ta pati gadyne...galbut tau tiesiog reiketu keisti gyvenimo buda? g.gif gal patiri daug steso, netinkamai maitiniesi?pabandyk pasportuoti g.gif pabandyk pakeisti viska, nes antibai tai zinok tikrai slykstus dalykas doh.gif o apie pienlige neseniai girdejau, kad ji negydoma, pradeda "esti" antikunus doh.gif tada ir organizmas silpsta, o dar pas tave ir antibai prisideda...jei turi galimybe vartok dideliai kiekiais gerasias bakterijas...zodziu tau tikrai viska reikia susistatyti i vietas doh.gif na bet tikiu, kad D atlygins uz visas pastangas...tad neliudek mirksiukas.gif mes juk su tavimi mirksiukas.gif

Girdėjau, kad nuo tų visokių uždegimų padeda praplovimas medetkų nuoviru. tai va nuo šiandien bandysiu. Nes ir mane visokios kvarabos puola..pienligė kiek gydyta, plius dar žaizdelė gimdos kalelyje..
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 09 19, 20:10)
plius dar žaizdelė gimdos kalelyje..

ir šitas gėris pas mane yra. doh.gif Žaisdelė negraži, kaskart vis labiau rambėjanti. Sakė kai pagimdysiu, išpjaus ją, nes ten puiki terpė vėžiui. Bet kad pagimdyti dar pastoti reikia. doh.gif

Pamenu kai pradėjau su mb gyventi, 3 metus nesisaugojom, kaip nieko taip nieko. Tada dar jauna buvau, kažkaip nepergyvenau, įstojau mokytis UK, darbą gerą susiradau, ir tada šast - nėščia. Dabar vėl kiek laiko bandom, vėl nieko. Bet tikiu, kad vieną dieną vėl įvyks stebuklas. O tada jau pjauna daro ką nori. doh.gif
Atsakyti