QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 09 19, 08:50)
Vis dar mmm nesulaukiau, o skausmas nesiliauja. ir svarbiausia jaučiu pati kalta. Gydytojas liepė mėnesį su vyru neturėti, o aš nesusilaikiau. Gerai jaučiausi.... O va nuo vakar pietų dabar nebesiliauja skaudėti, vaistai nuo skaumo kiek apmalšina ir vėl. Kodėl buvau tokia kvaila, ir gydytojo neklausiau.
o gal tau cia nepramusa? ar tempa sonus ir apacia pilvo?raizo? man budavo, kad kol pramusa tai vos ne sienom lipdavau iki nualpimo budavo skausmai, bet nemanau kad cia ND butu kalti tikrai...na bet del viso pikto pasikonsultuok butinai lauksim ziniu kaip tau ten sekasi .laikykis
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 09 19, 10:36)
Mane tie skausmai ištisai kamuoja, nesibaigiantys uždegimai. Galvojau po LP bus kitaip.....
jei kartojasi uzdegimai, butinai saugok kojas, ir butinai vartok vitaminus ir dar ar tirta pas tave zarazos?nes kiek man zinoma zarazos sukelia daznus uzdegimu..o uzdegimai negerai
QUOTE(avvka @ 2011 09 19, 11:22)
Ech tie hormonai.. Na ir siaip esam mes stiprios moterytes, bet kartais vis vien Siai dienai yra taip, nu ir kas, rytoj bus viskas kitaip. Pasakai pati sau, kad vis vien, nesvarbu kada, ir nesvarbu kiek pastangu kainuos, bet tu pasieksi savo tiksla. Klumpi, atsistoji ir vel pirmyn. Mergyt, noriu isijungus SM pamatyti tavo posta, kad si syki jums tikrai pavyks. Atsipalaiduok, priimk save tokia, kokia esi, negalvok apie jokias endo, daryk tai, kas tave ramina ir t.t Na, tiesiog negalvok apie tai, kaip apie neiveikiama misija, galvok apie tai, kad, tai tik laiko klausimas
Ir is vis, kol bus moteru, pastojusiu su endo, niekas manes neitikins, kad gali but kazkaip kitaip
Ir is vis, kol bus moteru, pastojusiu su endo, niekas manes neitikins, kad gali but kazkaip kitaip
zinau, saule, as tik pergyvenu del to duoto laikotarpio... nes deja musu ND visiskai nera jau 4 men o jei ir buna tai deja be pabaigos todel ir vilties man nera todel ir pergyvenu
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 09 19, 17:04)
Buvau aš pas savo ginę šiandien. tai sakau ką man daryti jeigu boriu pastoti..ar leistis difa ar ne..O jin tai jeigu norit pastoti iškarto tai neileiskit, nes taip prarasit dar 6 mėnesius kažkur, o sakau gal kokias kt tada gert, o ji sako kad ne. Tik palaukt mėnesis kol praeis nuo narkozės ir bandyti.. Bet aš jau taip skeptiškai į ją žiūriu..netikiu tuom ką ji sako..juk iš čia esančių mergaičių patirties žinau, kad ta bjaurybė atsinaujina ir po poros mėnesių..Užsirašiau ketvirtadienį į vaisingumo kliniką, pas gydytoją Meškauskienę. Žiūrėsiu ką ji sakys..
sakiau, kad negaistum laiko pas paprastas gines juk akivaizdu kad nesupranta kas cia per liga jei as buciau terliojusis su paprasta gine tai tikriausiai dar iki siol po pievas vaiksciociau...nes pas mane tokia situacija buvo po kurios galutinai griuvo pasitikejimas gydytojais paprastais...taigi buvo taip: po 4 metu laukimo, vieno gydytojo paskatinta nusprendziau, kad reikia man kazka daryti, nuejau pas paprasta gine..paaiskinau, kad 4 metus nera rezultato...o si man liepe matuot bazine temperatura ir bandyti 6 men berods tipo kad mes gal neuztaikom ant vaisingu dienu as vos neiskritau is batu, neuztaikom 4 metus???!!!! to ir uzteko, kad daugiau pas ja eiciau tik siuntimo jei buciau jos klausiusi buciaui dar iki siol laika gaisusi sakiau, kad paprastos gines nera kompetetingos situose klausimuose