Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

zinok sednenu skausmas nera endo pozymis,o ir patepliojimai per O laikomi norma,ka aprasei visiskai nera endo pozymiu,o echo nemato endo.tik lp metu pamato,bet mano manymu tau nera tikslo nerimaut del endo buvimo,o jei ilgai nepastojat,terliotis su polikliniku ginem nepatarciau,vistiek jei apsilankyt pas normalu speca..
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 06, 15:40)
zinok sednenu skausmas nera endo pozymis,o ir patepliojimai per O laikomi norma,ka aprasei visiskai nera endo pozymiu,o echo nemato endo.tik lp metu pamato,bet mano manymu tau nera tikslo nerimaut del endo buvimo,o jei ilgai nepastojat,terliotis su polikliniku ginem nepatarciau,vistiek jei apsilankyt pas normalu speca..

aciu, nuraminai smile.gif tai kai pusmeti nepastojau, is karto ir nuvarem i vaisingumo klinika, savo ginei net nesakiau, bet kadangi vyro sperma ziauriai prasta ir reikalingas tik IVF, tai taupom pinigelius ir tiek, todel dabar tik del siu neramumu apsilankau pas savo gine ar dar viskas gerai pas mane, labai gilioj depresijoj buvau del vyro rezu, dabar prasidejo tas sedmenu skausmas, tai is vis kartais baime apima, kad tik nepatapciau dar ir as nevaisinga, uztenka jau ir esamu problemu doh.gif gal cia nervai eda sedmenis doh.gif bet kuriuo atveju ramiau, aciu smile.gif

Atsakyti
tikek kad viskas bus gerai ir palaikyk vyra!isivaizduok kaip jam sunku zinoti kokios problemos,juk vyrai ypac jautrus tuo klausimu..gal tiesio reikalinga ne tik mityba reguliuot,bet ir daug judeti,buna kad nuo sedimo darbo kieteja viduriai ar seslaus gyvenimo.laikykites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 10 06, 12:20)
taip aiškino, P.V, kad vartojant tuos vaistus pastoti negalima, nes garantuotas apsigimimas

Bet juk kam taiko ilgaja IVF procedura, tai pirmas zingsnis - Diphereline suleidimas, tai juk gydytojai neleistu, jei sis vaistas 100 proc. issauktu apsigimimus. Ar as cia kazko nesupratau g.gif smile.gif
Atsakyti
Na ka mergaites Hcg parode 0,1 , paguoda viena , kad sianakt isskrendu ir galesiu megautis visais AI privalumais vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 10 06, 18:24)
Na ka mergaites Hcg parode 0,1 , paguoda viena , kad sianakt isskrendu ir galesiu megautis visais AI privalumais  vacation4.gif

4u.gif Bet labai neliudek. Gerai pailsek ir gal stebuklas tave aplankys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 10 06, 14:20)
jau tik tu nesigąsdyk.leptelėjau nepagalvojus doh.gif tai tavęs juk neliečia mirksiukas.gif

taip aiškino, P.V, kad vartojant tuos vaistus pastoti negalima, nes garantuotas apsigimimas

Aš ne apie save. Ir manęs neišgąsdinsit taip lengvai, nes tikiu tik autoritetingais gydytojais iš LV, net lietuviai profesoriai nublanksta wacko.gif O jei rimčiau, tai zoladeksą ar difereliną leidžia prieš IVF. Ir aš taip pat gavau blokuojančių dozę. O dėl kelių dozių nežinau... nesusidūriau.
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 06, 16:40)

Aš radus buvau viename straipsnyje apie endometreoidines cistomas, kad požymiai būna:"sunkumas pilvo apačioje, vidurių pūtimas, pilvo apimties padidėjimas, maudžiantis skausmas pilvo apačioje, šone, skausmingos nereguliarios mėnesinės, šlapinimosi, tuštinimosi sutrikimai."..man asmeniškai viskas buvo, apart tepliojimų ir nereguliaraus ciklo...straipsniukas senas buvo. Tikėt ar ne..nežinau, bet sutapimas nemažas g.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 10 06, 20:24)
Na ka mergaites Hcg parode 0,1 , paguoda viena , kad sianakt isskrendu ir galesiu megautis visais AI privalumais  vacation4.gif

Čia kuri diena po IUI?
Papildyta:
Ir, beje, dar... Jei reikalinga IVF, gal geriau imti paskolą, o ne taupyti, taupyti ir niekaip nesutaupyti. Be to, LV duoda beprocentines pačioj klinikoj.
Neagituoju, tiesiog informuoju. Kiekviena einam savu patirties keliu, kiekvienam žingsniui reikia subręsti, tik galvoju apie save, kad gal galėjom ir anksčiau užsukti reikalus, bet... kiekvienam turbūt savas laikas.
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 10 06, 16:58)
Čia kuri diena po IUI?
Papildyta:
Ir, beje, dar... Jei reikalinga IVF, gal geriau imti paskolą, o ne taupyti, taupyti ir niekaip nesutaupyti. Be to, LV duoda beprocentines pačioj klinikoj.
Neagituoju, tiesiog informuoju. Kiekviena einam savu patirties keliu, kiekvienam žingsniui reikia subręsti, tik galvoju apie save, kad gal galėjom ir anksčiau užsukti reikalus, bet... kiekvienam turbūt savas laikas.

11 diena po IUI cray.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 10 06, 19:24)

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 10 06, 21:24)
11 diena po IUI  cray.gif

console.gif Apmaudu... bet tavo laimė vis tiek ateis. 4u.gif
Atsakyti