Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

o man nekompensavo. iš pradžių labai nusiminiau. nu bet ką darysi, reikia, vadinasi - reikia.
už pirmą dozę suplojau visą kainą, o antrą pavyko gauti pigiau. ir už tai ačiū Voverai. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 10 06, 09:21)
man regis kristinukei išrašė ir vėliau g.gif

bet tai kas iš to zoladex, a? kad pusmečiui pasijusti sena bobute, ir sugaišti pusę metų? gal verčiau skirti dėmesį ir energiją pagalbiniams būdams, kurie bent veda į tikslą?

Bet bent jau puse metu zinotum,kad ta zaraza sustojusi ir nevesi? Ar gali jis nepadeti?
Atsakyti
QUOTE(Vir81 @ 2011 10 06, 10:48)
Bet bent jau puse metu zinotum,kad ta zaraza sustojusi ir nevesi? Ar gali jis nepadeti?

na ir kas? pusę metų sustojo ir neveši, organizmas apnuodytas vaistais, pastoti negalima, nes tada 100 proc. apsigimimas. po pusmečio su pirmom mėnesinėm vėl viskas prasideda iš naujo. gerai jei endo vystosi lėtai, tai gal tada ir gali spėti po tų šešių mėnesių pastoti, bet tai tas pats kas ir bandymas pastoti iškart po LP. juk po LP mus visas švarutėles paleidžia, o kas iš to?
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 10 06, 12:27)
na ir kas? pusę metų sustojo ir neveši, organizmas apnuodytas vaistais, pastoti negalima, nes tada 100 proc. apsigimimas. po pusmečio su pirmom mėnesinėm vėl viskas prasideda iš naujo. gerai jei endo vystosi lėtai, tai gal tada ir gali spėti po tų šešių mėnesių pastoti, bet tai tas pats kas ir bandymas pastoti iškart po LP. juk po LP mus visas švarutėles paleidžia, o kas iš to?

Iš kur čia tokią info trauki apie apsigimimus? Aš irgi ne už šituos vaistus, nors kai kam ir yra padėję pastoti.
Jei galimybė yra, tai vis dėlto eičiau iškart prie pagalbinio apvaisinimo, užuot kankinusi organizmą ir vaistais, ir laukimu. Tik vis viltis yra, kad gal... Deja, esant endo juk ir gydytojai pripažįsta, kad taikoma IVF, net IUI nelabai rekomenduojama, nors LT ir taikoma tokia schema.
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 10 06, 12:53)
Iš kur čia tokią info trauki apie apsigimimus? Aš irgi ne už šituos vaistus, nors kai kam ir yra padėję pastoti.
Jei galimybė yra, tai vis dėlto eičiau iškart prie pagalbinio apvaisinimo, užuot kankinusi organizmą ir vaistais, ir laukimu. Tik vis viltis yra, kad gal... Deja, esant endo juk ir gydytojai pripažįsta, kad taikoma IVF, net IUI nelabai rekomenduojama, nors LT ir taikoma tokia schema.

jau tik tu nesigąsdyk.leptelėjau nepagalvojus doh.gif tai tavęs juk neliečia mirksiukas.gif

taip aiškino, P.V, kad vartojant tuos vaistus pastoti negalima, nes garantuotas apsigimimas
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 10 06, 12:53)

Visiskai sutinku su Kristinukes nuomone drinks_cheers.gif Tik va ka daryti toms, kuriu kisene neisgali moket uz IVF? Telieka tik laukti, kol susitaupysi ir tuo metu tiketi, kad galbut tu busi ta viena is nedaugelio, kuriai pasiseks..
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 10 06, 08:42)
Na, kas ten jus su tais drenais ir siūlais kankino lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
dreną kai išiminėjo, tai tik sekundei suskaudo ir tai gan švelniai, o siūlus kai traukė, tai net ne tai kad skaudėjo, keik nemalonu. aš pasikartosiu turbūt jau tūkstantąjį kartą, bet P. V. rankos stebuklingos thumbup.gif  thumbup.gif

kad stebuklingos ir as pritariu,bet tik delto kad atsigavau per 2dienas,bet del dreno tai buvo tragiška situacija,nes skaudejo nuo jo beproto,nuskausminamieji nepadejo,kai trauke galvojau kad zarna traukia..zaizdai siulą per arti uzrišo,todel sesute turejo atkrapstyt zaizda kad rastu kaip uzkisti zirkles..lp turejau irgi pas P.V
QUOTE(Kuisis @ 2011 10 06, 09:21)
bet tai kas iš to zoladex, a? kad pusmečiui pasijusti sena bobute, ir sugaišti pusę metų? gal verčiau skirti dėmesį ir energiją pagalbiniams būdams, kurie bent veda į tikslą?

as visiskai su tavim nesutinku..diferelinas ar zoladeksas vienai mergaitei is 3st,padare 1,manau verta pabut puse metu vien delto,nes manau tikrai yra skirtumas kur pastot su 1st,o kur su 3,o pagalbines priemones IUI su pvz 3-4stadija pavojinga,nes endo maitinimas 2-3kart suintensyveja..as tai nerizikuociau,del IVF ne visu pajamos leidzia.
QUOTE(Kuisis @ 2011 10 06, 13:20)
taip aiškino, P.V, kad vartojant tuos vaistus pastoti negalima, nes garantuotas apsigimimas

leiskit paklaust kaip imanoma pastot esant menopauzei?juk tie vaistai sukelia menopauze..
Atsakyti
Sveikos, prisijungiu prie jusu, jei priimsit smile.gif, 10.03 laparoskopija, endo 3 satdija, prasidejes umus kraujavimas, P.V. wub.gif zodziais tariant neisoperavo taip, kaip norejo, kiausintakiu praeinamumas nepaziuretas - nebuvo galimybes, visokio blogio pilna palikta. Paskirtas gydymas nestumu wub.gif wub.gif wub.gif . O jei jau P.V taip paskyre, taip ir bus thumbup.gif
P.S. Jokiu liudnu pasisakymu tema "3st., kaip cia taip dabar pastoti, labai liudna situacija, uzjauciu ir t.t." prasom nerasyti. Nes tokiai sudinai situacijai esant be ikvepto tvirto tikejimo daugiau tikrai niekas nepades, tad prasom jo neisjudinti. Na o paskui jus visas cia pavirusuosiu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stryga: 06 spalio 2011 - 14:36
aga man P.V irgi nest mesas is jo kabineto ir kojos nekelt daugiau,na mazdaug cia toks palinkejimas jo buvo hihihi.gif
jei nori buti itraukta i saraselius siusk info man i a.z
dziaugiuosi,kad esi pilna optimizmo 4u.gif kartu stipriai tikim tavo sekme!
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 06, 15:42)
aga man P.V irgi nest mesas is jo kabineto ir kojos nekelt daugiau,na mazdaug cia toks palinkejimas jo buvo hihihi.gif
jei nori buti itraukta i saraselius siusk info man i a.z
dziaugiuosi,kad esi pilna optimizmo 4u.gif kartu stipriai tikim tavo sekme!

Atsiusiu butinai, bet kada kita karta, kai prisiruosiu, nes dabar jau kazko pavargau, einu pagulesiu... o vakare planuoju isvaziuot i soda ir ten likt prie zidinuko, pasigydysiu gamta ir grynu oru. Merginos, laikykites wub.gif , kartu desim i kaulus mes tai endo, kad griztu is kur atejusi ir kelsim Lietuvos demografine padeti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2011 10 06, 15:35)
Sveikos, prisijungiu prie jusu, jei priimsit smile.gif, 10.03 laparoskopija, endo 3 satdija, prasidejes umus kraujavimas, P.V. wub.gif zodziais tariant neisoperavo taip, kaip norejo, kiausintakiu praeinamumas nepaziuretas - nebuvo galimybes, visokio blogio pilna palikta. Paskirtas gydymas nestumu  wub.gif  wub.gif  wub.gif . O jei jau P.V taip paskyre, taip ir bus  thumbup.gif
P.S. Jokiu liudnu pasisakymu tema "3st., kaip cia taip dabar pastoti, labai liudna situacija, uzjauciu ir t.t." prasom nerasyti. Nes tokiai sudinai situacijai esant be ikvepto tvirto tikejimo daugiau tikrai niekas nepades, tad prasom jo neisjudinti. Na o paskui jus visas cia pavirusuosiu  wub.gif

4u.gif net nesiruosiu nieko sakyt apie pastojima, nes as pati su IV stadija apie ji svajoju biggrin.gif gal kaikam atrodau kvaistelejusi, bet...juk viltis ir yra kvailiu motina, o as tikiuos, kad ji dar ir anuku sulauks biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmuciukasss: 06 spalio 2011 - 14:55
Sveikos

as nepastoju del vyro problemu, taupom pinigelius IVF
bet mane jau geras pusmetis kamuoja mintis, kad gali buti pas mane endometrioze. dabar kodel taip mastau: kieteja viduriai, vis keiciu maitinimasi, bet jei ryte nesuvalgau 2-3 obuoliu, tualete problemos garantuotos, kartais net keli kraujo lasai pasirodo ant popieriaus, abu sedmenys apie 10 dienu ciklo viduryje kaip suspardyti, kartais vos pasedziu ant kedes doh.gif, antras ciklas is eiles yra ovuliaciniai tepliojimai, kuriu gyvenime neturejau, pirma memiu diena is vis sunkiai tualete prakakoju doh.gif, buvau tiek pas seimos daktare del hemorojaus, tiek pas kelias gines...nu visos kalba lyg susitarusios, kad viskas pas mane gerai, tipo neprisigalvok nesamoniu, bet man kaip tik ateina ciklo vidurys, taip ir pradeda ziauriai skaudet sedmenis, po to lyg is niekur praeina tas skausmas. daktarai pasiulo tik magni ir b grupes vitaminus. aisku po ju pavartojimo man viskas praeina ir kitas ciklas buna ramus, bet tik vienas kitas ciklas, bet gi negersiu visada as to magnio ir b vitaminu, kazkaip norisi priezasti suzinot tu skausmu.
dabar i vaisingumo klinika neinu, nes aiskiai dave suprast, kad be pinigu niekuo negali padet, o poliklinikos gines sako, kad viskas tvarkoje, apie endo ne zodzio...sakykit, tos poliklinikos gines turi matyt endo zidinukus per echo ar ne? ar be operacijos taip nieko ir neaisku? gal is tikro prisigalvoju doh.gif ar kam buvo su endometrioze panasus simptomai - ypac skausmas sedmenyse? pilvo nemaudzia, rudu tepliojimu nera. o kai itin ziauriai skauda sedmenis, tuomet ciklas buna 50 dienu ir neiskentusi einu pas gine, ar seimos daktare doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peteliuske: 06 spalio 2011 - 15:14