Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(kristinuke @ 2011 10 05, 15:56)
Manau, kad echo kitą savaitę. Dėl visa ko dar nerizikuosiu šią... paskui nematys ar pan.  smile.gif
Papildyta:

Kas čia dabar... tikiuosi, ne dėl mano atsakymo,  ką...  console.gif

baik Tu....

yra kas nervais groja.... nieko, greit poilsio kelias dienas turėsiu- pailsėsiu.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dormeja @ 2011 10 04, 22:58)
Labą vakarą, jei jis labas 4u.gif  4u.gif , man nelabai. Buvo užplaukęs debesėlis  unsure.gif
Merginos, gal durnai nuskambės mano klausimas, bet jau visko prisimąstau  doh.gif  Artėja O, kažin saugotis ar ne, nes pas mane tos endo cistos kiaušidėj. Aišku tikimybė pastoti menka, bet jei pastočiau, kaip su tom cistom  g.gif

as buvau pastojusi turedama cista. gydytojai sake, kad tokiu atveju operuoti nereikia, jei ta cista netrukdo gyventi. mano atveju buvo nesivystantis, tai po persileidimo atsigavus organizmui isoperavo cista
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 10 05, 10:51)

Pamenu su pirmąją 2 metus ir nepastojau. Po vienos karštos nakties po visko atsiguliau, ir padarius žvakę taip gulėjau kokią 15 min. Ir pavyko.  thumbup.gif

man irgi zvake buvo padejus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 05, 10:46)
Jungiuosi ir as i piktu moteriskiu kompanija smile.gif viskas nervina..neissiplesiu kas smile.gif  laukiu mm, tik jau veluoja keleta dienu..dabar jau panika ima, o kas jei isvis po LP nebesusirgsiu, jei man ten ka negerai  padare verysad.gif nes nei krutines maudzia nei nieko..cia pagrindinis mano pozymis budavo pries mm..

Priimkit į piktų moterų kompaniją biggrin.gif
Žiūriu visoms panašiu metu mm pareit bando smile.gif
..ir aš turiu tokių pačių baimių kaip ir tu doh.gif
Nors man dar nevėluoja, o kiap tik ant dienų turėtų pasirodyti..
Šiandien siūlus ištaukė..skaudėjo verysad.gif
p.s: aš čia pagalvojau, tai būtų faina, jei ne tik mm pareitų panašiai, bet ir patoti pavyktų greit ir panašiu metu ax.gif
..na pasvajot juk galiu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2011 10 05, 18:24)
Priimkit į piktų moterų kompaniją  biggrin.gif
Žiūriu visoms panašiu metu mm pareit bando  smile.gif
..ir aš turiu tokių pačių baimių kaip ir tu  doh.gif
Nors man dar nevėluoja, o kiap tik ant dienų turėtų pasirodyti..
Šiandien siūlus ištaukė..skaudėjo  verysad.gif
p.s: aš čia pagalvojau, tai būtų faina, jei ne tik mm pareitų panašiai, bet ir patoti pavyktų greit ir panašiu metu  ax.gif
..na pasvajot juk galiu  blush2.gif biggrin.gif

Dabar lauksim kuriai greiciau pramus biggrin.gif tik ta baime nesulaukt ju pradeda kankinti verysad.gif O as siulu traukimo ziauriai bijojau, galvojau bus beveik tas pat kaip drena trauke..va ten tai ziauru doh.gif na o siuluku net nejauciau, gal del to, kad buvau nusiteikus didziausiam skausmui.
Mes visos taip galvojam manau po Lp...as ir galvoju, kad pastosiu greit..tik bijau kad tas laukimas is menesiu gali virst metais..nu bet tikekimes kad kazkuriai pasiseks drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 05, 18:51)
Dabar lauksim kuriai greiciau pramus biggrin.gif tik ta baime nesulaukt jų pradeda kankinti verysad.gif O as siulu traukimo ziauriai bijojau, galvojau bus beveik tas pat kaip drena trauke..va ten tai ziauru doh.gif na o siuluku net nejauciau, gal del to, kad buvau nusiteikus didziausiam skausmui.
Mes visos taip galvojam manau po Lp...as ir galvoju, kad pastosiu greit..tik bijau kad tas laukimas is menesiu gali virst metais..nu bet tikekimes kad kazkuriai pasiseks drinks_cheers.gif

Siūlus traukiant tai skaudėjo, bet labai trumpai. Kosminiu greičiu viską išėmė. ax.gif
Oi, drenas doh.gif o aš maniau, jog tik mane jis taip nudžiugino g.gif Bet kai ištraukė, tai net akyse pašviesėjo ax.gif atsimenu guliu dantis sukandus, ašaros rieda per žandus..gydytoja viską užklijavo ir eidama per duris sako:
"a ko toks veidas ištysęs? gal atgal sukišt?" doh.gif
biggrin.gif jau kaip ėmiau juoktis biggrin.gif o juoktis buvo sunku, nes pilvą tempė..tesugebėjau išlementi "tai gal nereikia" lotuliukas.gif oi šūstra ji pas mane smile.gif
Žiūriu pas mus visas tos baimės panašios..ką jau ten panašios, tokios pačios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 05, 19:51)
Dabar lauksim kuriai greiciau pramus biggrin.gif tik ta baime nesulaukt ju pradeda kankinti verysad.gif O as siulu traukimo ziauriai bijojau, galvojau bus beveik tas pat kaip drena trauke..va ten tai ziauru doh.gif na o siuluku net nejauciau, gal del to, kad buvau nusiteikus didziausiam skausmui.

man po LP mm velavo, todel nepradek panikuoti is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 10 05, 17:25)
as buvau pastojusi turedama cista. gydytojai sake, kad tokiu atveju operuoti nereikia, jei ta cista netrukdo gyventi. mano atveju buvo nesivystantis, tai po persileidimo atsigavus organizmui isoperavo cista

Aš pastojau su cista, bet persileidau..operavusi gyd. labai smulkiai neaiškino, bet užsiminė kad: cista aplink save galėjo suformuoti kažkokį tai blogą lauką(kažkas su hormonais susiję), ko pasekoje ir galėjo atsitikti, jog persileidau.. Tiksliau nelabai ką galiu atpasakoti. Aš daug tyrimų po to pasidariau, bet priežasties niekas nerado. Tai manau, jog šis variantas tikėtinas g.gif
Atsakyti
Na, kas ten jus su tais drenais ir siūlais kankino lotuliukas.gif lotuliukas.gif
dreną kai išiminėjo, tai tik sekundei suskaudo ir tai gan švelniai, o siūlus kai traukė, tai net ne tai kad skaudėjo, keik nemalonu. aš pasikartosiu turbūt jau tūkstantąjį kartą, bet P. V. rankos stebuklingos thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 05, 10:01)
man jei vengciau vyras namie kentetu..man lb gerai kokia trulike issiliet kai visi prieki susigrude ir ilipt neina va tada tai gerkle paleidziu hihihi.gif arba pardej neduok d kas ant kasininkes bumba,zinau kaip jom ten sunku tai tada tam zmogeliui maza nepasirodo hihihi.gif

thumbup.gif geras budas issilieti lotuliukas.gif
As irgi cia tiek prisigazdinau,kad nervas juodai ima ir verkt norisi... ir valkatos parsivelka,bet tik teplioja ir dar neskauda,nors jau tureciau susirietusi vaikscioti. Varysiu po ju pas gyd. O ziurekit as cia pagalvojau man beveik metai po LP,o jei dabar man israsytu kokiu "zolodex" ar kazka ar butu veiksminga ar cia tik is po operacijos ju israso? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vir81 @ 2011 10 06, 08:50)
O ziurekit as cia pagalvojau man beveik metai po LP,o jei dabar man israsytu kokiu "zolodex" ar kazka ar butu veiksminga ar cia tik is po operacijos ju israso? g.gif

išrašyt tai išrašytų. tik ar kompensuotų, tai abejoju.
man pasakė, kad kompensuojamą difereliną ar zoladexą tik po operacijos išrašo ir po operacijos negali būti daugiau nei pusę metų ar tai metai praėję.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 10 06, 09:12)
išrašyt tai išrašytų. tik ar kompensuotų, tai abejoju.
man pasakė, kad kompensuojamą difereliną ar zoladexą tik po operacijos išrašo ir po operacijos negali būti daugiau nei pusę metų ar tai metai praėję.

4u.gif

man regis kristinukei išrašė ir vėliau g.gif

bet tai kas iš to zoladex, a? kad pusmečiui pasijusti sena bobute, ir sugaišti pusę metų? gal verčiau skirti dėmesį ir energiją pagalbiniams būdams, kurie bent veda į tikslą?
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 10 06, 10:21)
man regis kristinukei išrašė ir vėliau g.gif

bet tai kas iš to zoladex, a? kad pusmečiui pasijusti sena bobute, ir sugaišti pusę metų? gal verčiau skirti dėmesį ir energiją pagalbiniams būdams, kurie bent veda į tikslą?

Taip, aš gavau zoladekso prieš IVF kompensaciją 80 proc. dėl IIIsr endo.
Atsakyti