Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Kuisis @ 2011 10 04, 10:32)
šavalkos parsivilko verysad.gif  verysad.gif ale, ko aš tikėjausi, per tuos skausmus net vyro neprisileidau nė per metrą...

Aciu LAURAZ uz 4u.gif m nuojauta kukzda, kad dar ne vieno man prireiks smile.gif as tai ir laukiu savuju, vakar jau testuka veltui isnaudojau, taciau..tai db teks man atrodo kmynu arbatele darytis, kaip daug kas cia kalbejo, kad padeda..gal jie prikvies svecius smile.gif
P.S taip musu daug, tikrai sunku susekt..ypac kai as nauja cia dar..bet darau pazanga, jau nemazai temu atgaline data perksiaciau.. smile.gif svieciuosi taip sakant.. smile.gif aisku mielai sutikciau but cia vienintele sitoj temoj, kuo daugiau mergaiciu be endo, tuo but linksmiau.. wub.gif
Dar perskaiciau senuose forumuose Kristinukes istorija...Negaliu apsakyti , kokia ji ikvepianti..sunku pasakyt, kaip dziaugiuosi, kad taip viskas gerai klostosi po sitiek patirtu sunkumu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmuciukasss: 04 spalio 2011 - 11:39
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 04, 13:32)
Aciu LAURAZ uz 4u.gif m nuojauta kukzda, kad dar ne vieno man prireiks smile.gif as tai ir laukiu savuju, vakar jau testuka veltui isnaudojau, taciau..tai db teks man atrodo kmynu arbatele darytis, kaip daug kas cia kalbejo, kad padeda..gal jie prikvies svecius smile.gif
P.S taip musu daug, tikrai sunku susekt..ypac kai as nauja cia dar..bet darau pazanga, jau nemazai temu atgaline data perksiaciau.. smile.gif svieciuosi taip sakant.. smile.gif aisku mielai sutikciau but cia vienintele sitoj temoj, kuo daugiau mergaiciu be endo, tuo but linksmiau.. wub.gif
Dar perskaiciau senuose forumuose Kristinukes istorija...Negaliu apsakyti , kokia ji ikvepianti..sunku pasakyt, kaip dziaugiuosi, kad taip viskas gerai klostosi po sitiek patirtu sunkumu. 4u.gif

Kas nori rašyt knygą apie mane? biggrin.gif Juokauju. Kad senuose forumuose info apie mane renkat, tai linksma pasidarė. Aš dvejus metus vaidenuosi juose, tad nemažai yra ką skaityti.
O istorijų būna visokiausių, maniškė va tokia... Kaip ginė sako, niekas pas mane nėra kaip visoms.
Bet labai, merginos, visoms dėkoju. Dar niekad nebuvau gavusi tiek gerų žodžių iš visai nepažįstamų žmonių.
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 10 04, 12:43)
Kas nori rašyt knygą apie mane?  biggrin.gif Juokauju. Kad senuose forumuose info apie mane renkat, tai linksma pasidarė. Aš dvejus metus vaidenuosi juose, tad nemažai yra ką skaityti.
O istorijų būna visokiausių, maniškė va tokia... Kaip ginė sako, niekas pas mane nėra kaip visoms.
Bet labai, merginos, visoms dėkoju. Dar niekad nebuvau gavusi tiek gerų žodžių iš visai nepažįstamų žmonių.

tiesiog isidemejau tave siame forume, kaip istorija su laiminga pabaiga, nezinojau ka teko patirti, o klausineti nesinorejo..poto beskaitant senas temas pamaciau tavo pasisakymus..atrode jau vilties net ner, o va..neturiu zodziu kaip viskas nerealu. Teisybe cia mergaites sako, kad kai Dievas uzdaro duris atidaro langa...Vienoms didesnim kitoms ne toki dideli, tad tenka pavargt kol susirandi kelia per ji..keliu kavos puoduka uz tave ir tavo nameliuko gyventoja(arba gyventojus) drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmuciukasss: 04 spalio 2011 - 12:08
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 04, 12:07)
tiesiog isidemejau tave siame forume, kaip istorija su laiminga pabaiga, nezinojau ka teko patirti, o klausineti nesinorejo..poto beskaitant senas temas pamaciau tavo pasisakymus..atrode jau vilties net ner, o va..neturiu zodziu kaip viskas nerealu. Teisybe cia mergaites sako, kad kai Dievas uzdaro duris atidaro langa...Vienoms didesnim kitoms ne toki dideli, tad tenka pavargt kol susirandi kelia per ji..keliu kavos puoduka uz tave ir tavo nameliuko gyventoja(arba gyventojus) drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
Dabar va pamenu kristinukes posta, kad jau viskas, vilties nebera...O as sedziu prie kompo ir tiesiog atsisakau sitaip galvoti. Nu galvojau visai man stogas vaziuoja, bet kristinuke pataps nestuke.gif Niu va, dabar kaip ekstrasense biggrin.gif Is tiesu labai labai dziaugiuosi uz ja thumbup.gif Beje, kristinuk, kada echo?
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2011 10 04, 15:07)
drinks_cheers.gif
Dabar va pamenu kristinukes posta, kad jau viskas, vilties nebera...O as sedziu prie kompo ir tiesiog atsisakau sitaip galvoti. Nu galvojau visai man stogas vaziuoja, bet kristinuke pataps nestuke.gif Niu va, dabar kaip ekstrasense biggrin.gif Is tiesu labai labai dziaugiuosi uz ja thumbup.gif Beje, kristinuk, kada echo?

avvka davai ir mane paburk savo ekstrasensine, galiom bigsmile.gif prasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 04, 14:18)
avvka davai ir mane paburk savo ekstrasensine, galiom bigsmile.gif prasau 4u.gif

Mielai wub.gif Taigi zinoma, kad susilauksi stebukliuko mirksiukas.gif
As cia jau seniai visoms rekiu, kad viskas bus OK. Tuoj mergiotes pamatysit, visos issilakstysit po nestuke.gif temukes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2011 10 04, 15:30)
As cia jau seniai visoms rekiu, kad viskas bus OK. Tuoj mergiotes pamatysit, visos issilakstysit po  nestuke.gif temukes biggrin.gif

ne issilakstysit, o issilakstysim 4u.gif ir kuo greiciau, tuo geriau. ner ko cia tupet tongue.gif tegu Lauraz koki mokesti iveda uz vieta palatoj, kad tik greiciau pabegtumem i nestuke.gif temeles bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2011 10 04, 12:30)
As cia jau seniai visoms rekiu, kad viskas bus OK. Tuoj mergiotes pamatysit, visos issilakstysit po  nestuke.gif temukes biggrin.gif

Labas visoms 4u.gif
Nu bent as tai panasu, kad dar greit niekur is cia nesikraustysiu, siandien sugadinau NT ir pamaciau rysku I verysad.gif
Ir tie visi mm pozymiai ko gero ir yra mm pozymiai, arba vaistu itaka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 10 04, 16:32)
Labas visoms  4u.gif
Nu bent as tai panasu, kad dar greit niekur is cia nesikraustysiu, siandien sugadinau NT ir pamaciau rysku I  verysad.gif
Ir tie visi mm pozymiai ko gero ir yra mm pozymiai, arba vaistu itaka  unsure.gif

siap labai gaila, kad taip verysad.gif o tu juk sakei darysi HCG gal testas tiesiog dar nesuregavo jie ten visokiu jautrumu yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 10 04, 16:32)
Labas visoms  4u.gif
Nu bent as tai panasu, kad dar greit niekur is cia nesikraustysiu, siandien sugadinau NT ir pamaciau rysku I  verysad.gif
Ir tie visi mm pozymiai ko gero ir yra mm pozymiai, arba vaistu itaka  unsure.gif

4u.gif as vakar pamaciau irgi riebu I..po keliu valandu dar is siuksledezes traukiau, sakau gal koks vaiduokliukas atsirado smile.gif suprantu ta jausma...ziuri i ta juostele ir zliumbt tik norisi..Uztat sia nakti visa sapnavau, kad laukiuosi, kad pilviukas dideja..taip tikroviskai..Prabudau, tai netgi itikejus buvau biggrin.gif tik kai miegai islakste supratau, kad sapnavau verysad.gif
tau tai dar liudniau, nes tikrai turejai vilciu..laukiau tavo naujienu..o negali but, kad po keliu dieneliu padarytum ir but kitoks rezultatas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmuciukasss: 04 spalio 2011 - 15:38
QUOTE(avvka @ 2011 10 04, 16:07)
drinks_cheers.gif

...su tom prognozėm... Nelabai aš su tavim sutinku. Juk man iš esmės neįvyko stebuklas toks, apie kokį svajojam kiekviena. Aš nepastojau natūraliai, mano FSH nenukrito, manęs vaistai neišgydė.... Įdomu, koks chaosas būtų galvoj ir širdy, jei pačioms reikėtų priimti gyvenimo duotybę - SAVO nuo pradžios iki pabaigos niekada nebus. Tam reikia perversmo, susitaikymo, milžiniškos meilės savo vyrui, žinoma, jo palaikymo taip pat. Tačiau aš nė kiek nesijaučiu nelaiminga. Atvirkščiai... džiaugiuosi, kad radau išeitį, kad man likimas buvo palankus ir vis dėlto leido patirti nestuke.gif Labai tikiuosi, kad viskas bus gerai, nors dar tiek reikia išlaukti. Prarasdami galim daug ką atrasti. O tą vaikiuką, kuris nusprendė mus padaryti laimingus, myliu užvis labiau pasaulyje, nors žinau, kad jame niekada nematysiu nė kruopelytės savęs. Tai visai nesvarbu.
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 10 04, 13:36)
siap labai gaila, kad taip  verysad.gif  o tu juk sakei darysi HCG gal testas tiesiog dar nesuregavo jie ten visokiu jautrumu yra  blush2.gif

Jo HCG varysiu ketvirtadieni pasidarysiu del viso pikto, o testukus tai is testukai.lt siunciausi, jie ten lygtais jautriausi kiek as suprantu g.gif
Atsakyti