Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(malvina @ 2011 10 03, 18:47)
kazka praleidau apie kokyte g.gif

ryt 10DPI po 1 IUI ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dormeja @ 2011 10 03, 21:32)
Merginos o endo gal silpnina imunitetą?  g.gif

mano manymu gali, neveltui turint endo liepia visokius vitaminus vartoti...o ir man pvz kiekviena menesi pienlige kankina...o ji pasireiskia tada kai organizmas buna nusilpes...ir taip jau kokie metai, kai kiekviena menesi kartojasi ir niekas nepadeda doh.gif
Atsakyti
chm, berods "ant" gimtadienio pataikiau. taigis Sheila su gimtadieniu, lyg ir praėjusiu, na bet vis tiek... geriau vėliau nei niekada. 4u.gif

Afrodite, kaip gaila, kad dar ir tokia bėda užpuolė.... laikykis, saulele 4u.gif

Kristinuke, vis augi ir augi. smagu 4u.gif bet apie tą gydytoją paskaičius, man paskutiniai plaukai ruošias pabėgt nuo pakaušio... siaubas, kokis tai....

Siguli, lankeis pas endokrinologą? privačiai ar su siuntimu kažkur?

Viltele, sėkmės 4u.gif aš irgi pakeliui į IVF, tik man diferelino 2 dozių reikėjo.

Lauraz, man rodos, dabar Tu būsi šios temos geroji -"piktoji" dvasia. geroji, nes visomis rūpinies, apie visas pagalvoji, o "piktoji" nes apibambi visas lotuliukas.gif

Kuisi, kaip tavo skausmai?

visoms kitoms po 4u.gif
nepykit, mergaitės, šitam skyrelyje tiek daug dalyvių, kad nepajėgiu susekti kas ir kaip....
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 10 03, 21:58)
Lauraz, man rodos, dabar Tu būsi šios temos geroji -"piktoji" dvasia. geroji, nes visomis rūpinies, apie visas pagalvoji, o "piktoji" nes apibambi visas  lotuliukas.gif
visoms kitoms po  4u.gif
nepykit, mergaitės, šitam skyrelyje tiek daug dalyvių, kad nepajėgiu susekti kas ir kaip....

aha man irgi jau sunku susekti naujas mergaites ax.gif

aha as labai bjauri hihihi.gif ir bumbet megstu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 03, 22:10)

tai, kad ir senbūvių sugrįžusių yra. aš iš seniau nikus pamenu, bet tų mergaičių istorijų - ne. o su naujai atėjusiomis tai išvis man sunku.... blush-anim-cl.gif

che, sakai, bjauri? nu jei nebūtų bjauresnių ir didesnių bumbeklių, tai gal ir būtum tokia, kaip sakai tongue.gif

Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif sujuokini pries nakti lotuliukas.gif yra ir senukiu dalyviu, bet retokai jos pasirodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 10 03, 21:58)
man paskutiniai plaukai ruošias pabėgt nuo pakaušio...

lotuliukas.gif oi koks linksmas posakis nelinksmom temom rolleyes.gif

QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 03, 22:10)

O daug čia naujokių ax.gif , kiek paskaitinėjau, tai atrodo jau čia senbuvės visos, susibendravusios.

mastau.gif ir kuriam gale tu čia bjauri rolleyes.gif Ai, bet kai veteranė, tai jau jau kaip ir priklauso visas praauklėt 4u.gif hihihi.gif
Atsakyti
hihihi.gif
as gal kartais net perdaug blush2.gif ax.gif daug daug nauju ax.gif vasara isvis temele praktiskai numirus buvo bet rudeni kaip visada atsiranda daug nauju dalyviu ax.gif nelaimes visada sujungia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 03, 22:22)
hihihi.gif
as gal kartais net perdaug blush2.gif  ax.gif daug daug nauju ax.gif vasara isvis temele praktiskai numirus buvo bet rudeni kaip visada atsiranda daug nauju dalyviu  ax.gif nelaimes visada sujungia ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
ale kas būtų, jei SM nebūtų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dormeja: 03 spalio 2011 - 21:24
tada nugrybautume belekur ir laiko sugaistume ir tonas pinigu ismestume i bala hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 03, 19:22)
hihihi.gif
as gal kartais net perdaug blush2.gif  ax.gif daug daug nauju ax.gif vasara isvis temele praktiskai numirus buvo bet rudeni kaip visada atsiranda daug nauju dalyviu  ax.gif nelaimes visada sujungia ax.gif

vasara sunkiau rasti laiko prie pc prisesti, o va gudziais ziemos vakarais tik ta ir darysim, kad SM sedesim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 03, 22:28)
tada nugrybautume belekur ir laiko sugaistume ir tonas pinigu ismestume i bala hihihi.gif

tai jau tikrai biggrin.gif na bent as daug info gaunu ir kai nueinu pas gine tai zinau ko klausti blush2.gif jai atrodau tokia pasiskaicius tai kazkaip kitaip ir bendrauja bigsmile.gif nes kai nueini ir nesigaudai nieko tai nesistengia ir aiskinti(cia mano draugei, na jei nevisai tokios problemytes kokios mums), na o as tai viska noriu zinoti kas su manim vyksta g.gif
Atsakyti