Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(kristinuke @ 2011 10 03, 17:54)
Man tavo savijauta patinka  smile.gif

O man kazko labai neramu , o jei ryt pamtysiu I unsure.gif ir HCG ner kada darytis, siandien buvau poliklinikoj pasiklausti per kiek laiko padaro tai atsakymas buna po 3-4 dienu, o as penktadieni 6ryto isskrendu, teks testukais pasitiketi doh.gif
Atsakyti
Kristinuke, tai gal ne vienas??? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif O dėl K tai žinai kad man jis tikras K doh.gif Būtum sostinėj, siųsčiau pas sąvają
Atsakyti
avvka jau gerai jauciuosi,,,,galu gale zaraza atskreto, tik ryte atsikelus dar issikosciu ir viskas ax.gif
QUOTE(kokyte @ 2011 10 03, 21:02)
O man kazko labai neramu , o jei ryt pamtysiu I  unsure.gif ir HCG ner kada darytis, siandien buvau poliklinikoj pasiklausti per kiek laiko padaro tai atsakymas buna po 3-4 dienu, o as penktadieni 6ryto isskrendu, teks testukais pasitiketi  doh.gif

kokyte kaune gali pasidaryti klinikoj prie topolio tera medika berods taip vadinasi...ten ryte priduodi kraujuka o ant piet yra ats...vietoj taves tai pasidaryciau....tuo labiau, kad kazka planuoji ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 03, 18:21)
avvka jau gerai jauciuosi,,,,galu gale zaraza atskreto, tik ryte atsikelus dar issikosciu ir viskas ax.gif

kokyte kaune gali pasidaryti klinikoj prie topolio tera medika berods taip vadinasi...ten ryte priduodi kraujuka o ant piet yra ats...vietoj taves tai pasidaryciau....tuo labiau, kad kazka planuoji ax.gif

Lauraz aciu labai uz info, reiks ketvirtadieni nulekti pasidaryti , bus 12DPI gal ka rodys jau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 10 03, 21:24)
Lauraz aciu labai uz  info, reiks ketvirtadieni nulekti pasidaryti , bus 12DPI gal ka rodys jau  unsure.gif

jau turetu rodyti ax.gif butinai laukiam bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=lauraz5,2011 10 03, 21:21]

na va kaip samgu kad jau pasveikai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 10 03, 20:46)
Oi, tas mano planas chuliganas... Mano atveju ne planuot reikėjo, o ryžtis tam  ax.gif

rolleyes.gif
Na bet kokiu atveju tas pasiryžimas labai wub.gif

QUOTE(kokyte @ 2011 10 03, 21:24)
Lauraz aciu labai uz  info, reiks ketvirtadieni nulekti pasidaryti , bus 12DPI gal ka rodys jau  unsure.gif

Laikau kumščius 4u.gif

Merginos o endo gal silpnina imunitetą? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dormeja: 03 spalio 2011 - 20:33
na va kaip smagu, vakar atrode dangus griuna... ax.gif na o siandien jau antra diena sveikinimai netyla , tikrai labai saunu vakar artimieji , draugai, siandien diena bendradarbiai, na o vakare jus brangiosios blush2.gif galima ir islepti nuo tiek demesio, ir net mmm ne betokios baisios atrodo bigsmile.gif dar karteli ACIU visoms drinks_cheers.gif nuotaika jau superine thumbup.gif senai taip jauciausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dormeja @ 2011 10 03, 18:32)
rolleyes.gif
Na bet kokiu atveju tas pasiryžimas labai  wub.gif
Laikau kumščius  4u.gif

Merginos o endo gal silpnina imunitetą?  g.gif

cia man rodos kiekvienai individualiai, nors pas mane IV stadija, bet su imunitetu jokiu bedu nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 03, 21:27)
jau turetu rodyti ax.gif butinai laukiam bigsmile.gif  bigsmile.gif

laukiam laukiam ir kumstukus suspaudusios laikom bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 10 03, 21:43)
cia man rodos kiekvienai individualiai, nors pas mane IV stadija, bet su imunitetu jokiu bedu nera  g.gif

Na čia šiaip paklausiau, šovė tokia mintis doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 10 03, 22:24)

kazka praleidau apie kokyte g.gif
Atsakyti