QUOTE(kristinuke @ 2011 09 18, 13:11)
Sveikos, sveikos... naujos trobelės nemylit ar nerandat?
Awka prissistatau: esu vis dar gyva, tik labai prastos psichikos. Labai pykstu dėl niekų. O šiaip kelios dienos kaip teperatūra kilstelėjusi
Awka prissistatau: esu vis dar gyva, tik labai prastos psichikos. Labai pykstu dėl niekų. O šiaip kelios dienos kaip teperatūra kilstelėjusi
Ech tie hormonai.. Na ir siaip esam mes stiprios moterytes, bet kartais vis vien neatsilaikom Nenoriu cia karkseti, bet labai labai tikiu tavo sekme Beje, truputuka kilstelejusi tempa buna beveik visom nestukem
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 18, 21:55)
praejau ir as tai...liudesys man buvo dar pries pykti pirma liudesys paskui pyktis...paskui jei ismoksti su tuo gyventi ir dziaugtis gyvenimu tada labai gera dziaugtis kitu laime...nes asmeniskai jau nebetikiu nebetikiu kad ivyks stebuklas bet gyvenu kaip gyvenusi jei draskysiuos ir nuolat verksiu nieks nuo to nesikeis...tik bloges, nes endo megsta neigiamas emocija
Nu va graziausia Ot dabar as tau duosiu Visu pirma, istrini savo parasa ir pamirsti kas buvo. Siai dienai yra taip, nu ir kas, rytoj bus viskas kitaip. Pasakai pati sau, kad vis vien, nesvarbu kada, ir nesvarbu kiek pastangu kainuos, bet tu pasieksi savo tiksla. Klumpi, atsistoji ir vel pirmyn. Mergyt, noriu isijungus SM pamatyti tavo posta, kad si syki jums tikrai pavyks. Atsipalaiduok, priimk save tokia, kokia esi, negalvok apie jokias endo, daryk tai, kas tave ramina ir t.t Na, tiesiog negalvok apie tai, kaip apie neiveikiama misija, galvok apie tai, kad, tai tik laiko klausimas
Ir is vis, kol bus moteru, pastojusiu su endo, niekas manes neitikins, kad gali but kazkaip kitaip