Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(kristinuke @ 2011 09 18, 13:11)
Sveikos, sveikos... naujos trobelės nemylit ar nerandat?
Awka prissistatau: esu vis dar gyva, tik labai prastos psichikos. Labai pykstu dėl niekų. O šiaip kelios dienos kaip teperatūra kilstelėjusi  ax.gif

Ech tie hormonai.. Na ir siaip esam mes stiprios moterytes, bet kartais vis vien neatsilaikom smile.gif Nenoriu cia karkseti, bet labai labai tikiu tavo sekme wub.gif Beje, truputuka kilstelejusi tempa buna beveik visom nestukem mirksiukas.gif

QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 18, 21:55)
praejau ir as tai...liudesys man buvo dar pries pykti ax.gif  doh.gif pirma liudesys paskui pyktis...paskui jei ismoksti su tuo gyventi ir dziaugtis gyvenimu tada labai gera dziaugtis kitu laime...nes asmeniskai jau nebetikiu ax.gif nebetikiu kad ivyks stebuklas ax.gif bet gyvenu kaip gyvenusi jei draskysiuos ir nuolat verksiu nieks nuo to nesikeis...tik bloges, nes endo megsta neigiamas emocija doh.gif

Nu va graziausia verysad.gif Ot dabar as tau duosiu nono.gif Visu pirma, istrini savo parasa ir pamirsti kas buvo. Siai dienai yra taip, nu ir kas, rytoj bus viskas kitaip. Pasakai pati sau, kad vis vien, nesvarbu kada, ir nesvarbu kiek pastangu kainuos, bet tu pasieksi savo tiksla. Klumpi, atsistoji ir vel pirmyn. Mergyt, noriu isijungus SM pamatyti tavo posta, kad si syki jums tikrai pavyks. Atsipalaiduok, priimk save tokia, kokia esi, negalvok apie jokias endo, daryk tai, kas tave ramina ir t.t Na, tiesiog negalvok apie tai, kaip apie neiveikiama misija, galvok apie tai, kad, tai tik laiko klausimas wub.gif
Ir is vis, kol bus moteru, pastojusiu su endo, niekas manes neitikins, kad gali but kazkaip kitaip 4u.gif
Atsakyti
kaip tada turi verkti tos, kurios neturi JOKIŲ šansų pastoti natūraliai? kurių kiaušintakiai niekam tikę? kurioms jau ir metų ne 20 ? kurių ne tik kiaušintakiai, bet ir kiaušidės šiaip sau?
ir kaip turi verkti, kai gydytojas tiesiai pasako, kad jau gali būti vėlu ? a?

baikit, žliumbt, susiimat ir imat pvz iš senbuvių, jau turinčių vaikus mirksiukas.gif

ir šiaip, lauraz5, ne tu viena tiek laiko lauki... yra ir dar ilgiau nesulaukiančių irnesakyk.gif

Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 09 19, 12:59)
kaip tada turi verkti tos, kurios neturi JOKIŲ šansų pastoti natūraliai?  kurių kiaušintakiai niekam tikę? kurioms jau ir metų ne 20 ? kurių ne tik kiaušintakiai, bet ir kiaušidės šiaip sau?
ir kaip turi verkti, kai gydytojas tiesiai pasako, kad jau gali būti vėlu ? a?

baikit, žliumbt, susiimat ir imat pvz iš senbuvių, jau turinčių vaikus  mirksiukas.gif

ir šiaip, lauraz5, ne tu viena tiek laiko lauki... yra ir dar ilgiau nesulaukiančių irnesakyk.gif

Pasižiūrim į mane ir žinom, kaip tokios jaučiasi biggrin.gif
PASTABĖLĖS: kiaušintakiai ne esmė, nes IVF šitą bėdą apeina. Metai irgi ne esmė, nes gal tik 40 nekokia riba, o kiek žinau, nė viena iš čia esančių dar tiek neturit. Kiaušidės šiaip sau? Pagalvokite, jei jų išvis neturėtumėte. Arba jos būtų va taip padailintos kaip manosios. Jums vyksta ovuliacija, galų gale galima stimuliuoti, iškrapštyti kiaušialąsčių - vis tiek šansas yra. Aš to šanso šiuo metu neturiu ir, matyt, jau nebeturėsiu, ir ką... užsižliumbti man negyvai dėl to? O gydytojas, deja, negali pasakyti verdikto - neįmanoma, nes ne ponas dievas.
Taip kad tikrai baikit žliumbti dėl to, kas nėra taip jau beviltiška. Jei turit gimdą, vyrą, norą ir galit užsidirbti pinigų, tai nedrįskit šniurkščioti, kad esat nelaimingiausios pasauly. NELAIMINGOS, BET NE NELAIMINGIAUSIOS 4u.gif
Atsakyti
Kristinuke, mano kiaušidė viena kažkokia sūtrauka palikus, kita irgi nefontanai...
vienu žo aš ir prie tų klipatų biggrin.gif

o šiaip.... užpuolė mane bėdelės.... visų pirma stipriai apsinuodijau maistu. visą naktį kas 2 val laksčiau į wc. pirmą kartą nespėjau iki klozeto. va tuomet ir supratau, kaip neteisinga laikyt tūliko dangtį nuleistą lotuliukas.gif
parą pragulėjau paslika su kone su 39. skrandį tiek spazmavo, kad nėr žodžių, bet dar negana to, užpuolė peršalimas ar kas... kosau, tiksliau loju neblogiau už kiemsargį, miegot nei sau, nei brangiausiam neleidžiu. ir dar ne viskas !!!! gi sutino mano kojos pirštas, jau antra savaitė su alia kedais einu į darbą, nes į jokius kitus protokolinius batelius neįkišu kojos. doh.gif
ir kad nebūtų per mažai, turbūt čia diferelinas siausti pradėjo, nebevaldau emocijų, nu raganų ragana. net plaukai ir tie pakuliniai !

nu tai ar čia gyvenimas? biggrin.gif

Atsakyti
Mergaitės, gal galite parekomenduoti kokį ginekologą privačiai? Kaune. Mano ginė atostogose. doh.gif Kita kur privačiai eidavau irgi. O man skausmas nemažėja, kaip tik skauda vis labiau. Rodos, kad visa pilvo apačia dega. doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 09 19, 15:25)
Mergaitės, gal galite parekomenduoti kokį ginekologą privačiai? Kaune.  Mano ginė atostogose.  doh.gif Kita kur privačiai eidavau irgi. O man skausmas nemažėja, kaip tik skauda vis labiau. Rodos, kad visa pilvo apačia dega.  doh.gif  verysad.gif

As tai lankausi vaisingumo klinikoje Kaune pas gyd. Visockiene, ji ryt kaip tik dirba. Man tai ji patinka, tokia konkreti, ir atrodo ismananti. Klinikos tel. 837 202201. O jei tie skausmai po lap.tai gal vertetu pasirodyti ir operavusiam chirurgui?
Atsakyti
ziurkyte, o nenori skambinti tam, kuris tave operavo ?
imk 4u.gif

kaip sanzile jaučiasi ?

Kristinuke, dėl tų kiaušintakių.... matai, kol jie pratekami ir nėra didesnių bėdų galima tikėtis stebuklo. toks ir skirtumas. galų gale gali bandyt IUI. gi ne visi išgali tą IVF. jau šito tai nereik čia aiškint, ania?
va dėl šito tai man skaudžiausia.... rodos, eitum tuoj pat darytum, tik kad nėr už ką... o kai jau yra už ką, tada vėl kitos bėdos....
užburtas ratas.

p.s. aš ne piktai, manau, suprantat, kad kažkiek sarkastiškai į viską bandau žiūrėti. nes kitaip.... kitaip ilgai gilioj duobėj būsi...
žinau, buvau, jaučiau.... todėl norėčiau, kad šios temos merginos pernelyg neužsigailėtų savęs, nes išlipt iš savigailos duobės sunku. be galo sunku.

žodžiu, merginos, stiprybės !
Atsakyti
Susiskambinau su gydytoju, tai ryt ryte važiuosiu į ligoninę. doh.gif
Atsakyti
[p.s. aš ne piktai, manau, suprantat, kad kažkiek sarkastiškai į viską bandau žiūrėti. nes kitaip.... kitaip ilgai gilioj duobėj būsi...
žinau, buvau, jaučiau.... todėl norėčiau, kad šios temos merginos pernelyg neužsigailėtų savęs, nes išlipt iš savigailos duobės sunku. be galo sunku.

o man patinka,kai merginos ziuri i musu problemas su humoru thumbup.gif nes tikrai i gyvenima reikia su humoru ziuret. ir sutinku,kad per daug saves gailet nereikia drinks_cheers.gif nes po to tik atrodo-duobe kask ir gyva i zeme lisk doh.gif o gyvenimas gi tesiasi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 09 19, 17:09)
p.s. aš ne piktai, manau, suprantat, kad kažkiek sarkastiškai į viską bandau žiūrėti. nes kitaip.... kitaip ilgai gilioj duobėj būsi...

žodžiu, merginos, stiprybės !

Aš irgi ne piktai ir ne konkrečiai kuriai nors asmeniškai. Tiesiog kartais bėdojimas telieka bėdojimu, o ne ėmimusi konkrečių veiksmų.
Stiprybės visoms ir aš linkiu. Ir man jos reikia. Ypač dabar, kai nervai visai paviršiuj, nežinau, pavyko ar ne ta procedūra. Bijau atsakymo, nes dabar norisi tikėti, kad viskas gerai, kad bent vienas iš trijų užsikabino ir nori gyventi.
O skaudu ir dėl sveikatos, ir dėl pinigų... Nežinau, kas bus po tiek vaistų , nes kai gydytojas paklausė, ar žinau, ką reiškia estrogenų dozės, pasakiau labai ramiai, kad žinau. O ko čia nežinot... padidėja vėžio rizika. Krūtyse jau kurį laiką jaučiu skausmingesnes vietas, ką žinau, kas ten...
O tie, kurie sako, kad nėra pinigų IVF, tik iš dalies teisūs, kol neprieina iki ryžto tam. Pinigai uždirbami, tik tiek, kad yra didžiulė rizika juos paaukoti ant svajonių laužo, paleisti gražiu dūmeliu...
Bet jokių čia pesimistinių gaidelių. Viskas bus gerai. Svarbiausia išlaukti savo laimės laiko. O ką gali žinoti, kur likimas pakasa didžiausius lobius 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Buvau aš pas savo ginę šiandien. tai sakau ką man daryti jeigu boriu pastoti..ar leistis difa ar ne..O jin tai jeigu norit pastoti iškarto tai neileiskit, nes taip prarasit dar 6 mėnesius kažkur, o sakau gal kokias kt tada gert, o ji sako kad ne. Tik palaukt mėnesis kol praeis nuo narkozės ir bandyti.. Bet aš jau taip skeptiškai į ją žiūriu..netikiu tuom ką ji sako..juk iš čia esančių mergaičių patirties žinau, kad ta bjaurybė atsinaujina ir po poros mėnesių..Užsirašiau ketvirtadienį į vaisingumo kliniką, pas gydytoją Meškauskienę. Žiūrėsiu ką ji sakys..
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2011 09 19, 12:58)
As tai lankausi vaisingumo klinikoje Kaune pas gyd. Visockiene, ji ryt kaip tik dirba. Man tai ji patinka, tokia konkreti, ir atrodo ismananti. Klinikos tel. 837 202201. O jei tie skausmai po lap.tai gal vertetu pasirodyti ir operavusiam chirurgui?

4u.gif As irgi pas sita gydytoja uzsirasiusi,ji ir man ir MB irgi labai patiko, penktadieni antras vizitas, ziuresim ko prisiauginau ir gal nustatys data kada startuosim su IUI, septinmyliais zingsniais lekiam i prieki, neber ko laukti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 19, 13:30)
Aš irgi ne piktai ir ne konkrečiai kuriai nors asmeniškai. Tiesiog kartais bėdojimas telieka bėdojimu, o ne ėmimusi konkrečių veiksmų.
Stiprybės visoms ir aš linkiu. Ir man jos reikia. Ypač dabar, kai nervai visai paviršiuj, nežinau, pavyko ar ne ta procedūra. Bijau atsakymo, nes dabar norisi tikėti, kad viskas gerai, kad bent vienas iš trijų užsikabino ir nori gyventi.
O skaudu ir dėl sveikatos, ir dėl pinigų... Nežinau, kas bus po tiek vaistų , nes kai gydytojas paklausė, ar žinau, ką reiškia estrogenų dozės, pasakiau labai ramiai, kad žinau. O ko čia nežinot... padidėja vėžio rizika. Krūtyse jau kurį laiką jaučiu skausmingesnes vietas, ką žinau, kas ten...
O tie, kurie sako, kad nėra pinigų IVF, tik iš dalies teisūs, kol neprieina iki ryžto tam. Pinigai uždirbami, tik tiek, kad yra didžiulė rizika juos paaukoti ant svajonių laužo, paleisti gražiu dūmeliu...
Bet jokių čia pesimistinių gaidelių. Viskas bus gerai. Svarbiausia išlaukti savo laimės laiko. O ką gali žinoti, kur likimas pakasa didžiausius lobius  4u.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif vat toks optimizas ir zudo visokias endo ir kitas kvarabas 4u.gif

As niekada gyvenime niekuo nesirgau, neskaitant slogos ar kosulio, o va dabar kaip uzgriuvo , tai kaip perkunas is giedro dangaus, nu ir kas , nekreipiu demesio as i jas , kita vertus, tos ligos gal man ir gero atnese , nes su MB vis atideliojom leliuko planavima, mol dar ne laikas, dar tik vestuves atsokom (nors gyvenam jau 6m kartu), dar remontus reik pasidaryti, dar su darbais susitvarkyti reikia ir t.t. o dabar viskas dzin pasidare , apie ateiti pradejom galvoti visai kitaip , net gyventi ko gero kitaip pradejom wub.gif
Taip, kad kiekvienoje bedoje manau galima izvelgti ir geraja puse ir tada tos bedos visai kitaip atrodys 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 09 19, 13:14)
Susiskambinau su gydytoju, tai ryt ryte važiuosiu į ligoninę.  doh.gif

Laikykis 4u.gif viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti